Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKY Z 6. TÝDNE / 2015

MUŽI PORAZLI SENCO DOUBRAVKA

nesvadba.jpg

Jindra NESVADBA ( v oranžovo - bílém dresu ) , byl jedním z řady našich mladších žáků , kteří se postarali o výborný výsledek na turnaji ve Stříbře . Kluci nakonec našli  ve dvanácti zápasech jen  jednoho přemožitele a to  vítězné Karlovy Vary .

 

FOTBALOVÉ ZPRÁVY

z šestého  týdne roku

(   sobota a neděle 7.2. - 8.2.   )  

 

 Muži  potvrdili svojí zimní formu a po čtvrtečním nářezu Černicím , porazili  v sobotu i domácí favorizované Senco .Mladší dorost nestačil na sedmnáctku německého Chamu a nejstarší žáci museli svůj zápas s dorostem Rapidu odložit pro nemoc .  Z našich nadějí se nejvíce dařilo těm nejmenším , kteří dokázali vyhrát turnaj v Jesenici a mladším žákům , kteří zanechali hlubokou stopu na turnaji ve Stříbře , byť jim v sestavě chybělo více jak 10 marodů !!! 

 

 

MUŽI

 

SK ZČE  -  ČERNICE     7   :  2

SK ZČE   -   SENCO     3   :   2

Vohrna , Papáček , Lisý

Áčko si ve čtvrtek poradilo hravě s Černicema a  v sobotu je čekalo domácí Senco . Muži přenechali jeden zápas tradičního turnaje našemu dorostu , ale ten se bohužel k zápasu nedostavil , takže aby naši postoupili do finále , museli toto derby utkání vyhrát ! Po poločase to vypadalo všelijak , akorát ne na náš postup , ale fotbal je prostě fenomén . Kluci se po přestávce zvedli , nakopl je kontaktní gól Petra Papáčka  a v zápětí se nádhernou "plackou" do šibenice blýskl Marek Vohrna . A aby toho nebylo pro domácí málo, tak se chvíli před koncem ještě "nohejbalově" trefil Venca Lisý . Sice musíme počítat i ztráty , ale pořád je do soutěže spousty času , takže doufáme že se kluci brzo uzdraví a taky že nám tahle forma dlouho  vydrží !!!   

 

STARŠÍ DOROST

Starší dorost  měl o víkendu volno

 

MLADŠÍ DOROST

 

CHAM  U17   -  SK ZČE          3   :   1

Šimáně

Mladší dorost  si  vyrazil za přípravou do sousedního Německa , kde se jim postavili o rok starší borci ASV Cham . Kluci zvláště ve druhé půli předvedli velmi dobrý výkon , který bohužel proměnili jen v jednu branku . Každopádně domácí vyhráli  zaslouženě , když si na rozdíl od nás vypracovali daleko více tutových příležitostí a nebýt brankáře Hubky , mohlo to být podstatně vyšším rozdílem .

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

 

Kluci  měli v neděli v Brojovce vyzvat mladší dorost Rapidu , ale marodka a hlavně fakt , že kluci v týdnu odjíždějí na soustředění , rozhodli o tom , že trenéři utkání odvolali .

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

 

SK ZČE   -   RAPID   4   :   4 

Nulajedničky si pozvali do Brojovky starší žáky Rapidu a zvláště v první půli se bylo na co koukat . Po přestávce už to nebylo úplně top a Rapid srovnal na konečných 4 : 4 .

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

 

TURNAJ VE STŘÍBŘE    2. a 3. místo

Mladší žáci  vyrazili na venkovní turnaj do Stříbra a předvedli tam parádní výkony . Původně tam byli přihlášení jak "02" tak "03" , ale obrovská marodka nám překazila postavit dva samostatné týmy . Do Stříbra nakonec odjelo 16 statečných ,  tak jsme nakonec  ponechali v turnaji dva týmy , ale kluci se bez rozdílu ročníku narození točili v obou týmech .Z 12-ti dvacetiminutových zápasů jsme jen jedinkrát odešli poraženi a to od vítěze turnaje , celku Karlových Varů , třikrát jsme remízovali a osmkrát vyhráli !!!  Přesto jsme na vyhlášení výsledků nečekali , že obsadíme dvě pódiová umístění . Takže obrovská pochvala všem !!!

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

 

TURNAJ VE STŘÍBŘE    2. a 3. místo

Mladší žáci  vyrazili na venkovní turnaj do Stříbra a předvedli tam parádní výkony . Původně tam byli přihlášení jak "02" tak "03" , ale obrovská marodka nám překazila postavit dva samostatné týmy . Do Stříbra nakonec odjelo 16 statečných ,  tak jsme nakonec  ponechali v turnaji dva týmy , ale kluci se bez rozdílu ročníku narození točili v obou týmech .Z 12-ti dvacetiminutových zápasů jsme jen jedinkrát odešli poraženi a to od vítěze turnaje , celku Karlových Varů , třikrát jsme remízovali a osmkrát vyhráli !!!  Přesto jsme na vyhlášení výsledků nečekali , že obsadíme hned  dvě pódiová umístění . Takže obrovská pochvala všem !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

 

Kluci  měli tentokráte vyjímečně o víkendu volno

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

 

Nulapětky měli sice o víkendu turnajové volno , ale aby nezaháleli , připravili jim trenéři sobotní program včetně rozboru u videa .

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

 

TURNAJ VE ZBUZANECH -  4. místo

Nulašestky  vyrazili v sobotu na silně obsazený turnaj ve Zbuzanech a aby to měli ještě těžší , byl to turnaj o rok starších ročníků . Takže nakonec určitě spokojenost .

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

 

TURNAJ   ZHL     5. místo 

Kluci  měli ve finálové části zimní halové ligy docela smůlu . 8 získaných bodů jim totiž stačilo "jen" na 5. místo , když na titul stačilo získat jen o tři více . Tak moc byl turnaj vyrovnaný

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 

TURNAJ JESENICE  -  1.místo

 Naši nejmenší vyhráli víkendové klání v Jesenici . Ve finále oplatili jedinou porážku ve skupině klukům z Kamenného Přívozu a po zásluze si odvezli ,  z lehce divné tělocvičny  , zlaté medaile .

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

2007---jesenice-2015.jpg

Vítězný tým halového turnaje v Jesenici .

Naše "08" si přivezli z jesenické tělocvičny další cenný kov a po finálové výhře nad Kamenným Přívozem 4 : 0 , si na krk pověsili zlaté placky .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář