Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 9.-10.10. 2021

ROKYCANY TO NA PETŘÍNĚ ODSKÁKALY

ROKYCANY  

 

to na Petříně 

 

ODSKÁKALY

 

 

Celý víkend byl vesměs ve znamení soubojů s  Rokycanama a byly to všechno velmi příjemné zápasy . V pátek totiž v souboji rezerv zvítězila ta naše a v sobotu to všechno dorazilo áčko a pak i mladší žáci U13 a U12 . Celková bilance za víkend tedy zní  :  Petřín 12 bodů - Rokycany 0 bodů a celkové skóre všech těchto zápasů je také úctyhodné - 22 : 5 . Na jihu v Písku , to ještě dvakrát parádně zvládli starší žáci , ale v ostatních zápasech to už tak fajné nebylo . Ligové dorosty nestačily na pražské klokany z Bohemky a z obou divizních výběrů vyhrál v Malši jen ten mladší , do 16-ti let . 

 

 

 

MUŽI 

demi-rokycany-2021.jpg

STŘELCI ADAM KOHOUT A ALEŠ DEMETER

Na snímku jsou první dva střelci sobotního derby s Rokycanama . Nejprve se trefil stoper Adam Kohout a druhou rozdílovou trefu zařídil Aleš Demeter . 

 

 

 

SK PETŘÍN "A" - ROKYCANY  4 : 0  

 

Branky :   Kohout  ( as. Vinkler ) , Demeter ( as. Provod ) , Provod ( as. Demeter ) , Kotěšovec ( as. Veselý )

Sestava :   Suchý  -   Klich  , Vinkler ,  Kohout , Šulc ( 46´Tětek, 86´Veselý )   -    Provod  (79´ Zoubek ) ,   Lisý  ,  Zajíček  , Šimáně    -  Vodrážka  ( 73´Kotěšovec)  ,  Demeter ( 79´Voves  )

Hrabačka , Štefl

 

 

Muže čekal o sobotním dopoledni tradiční rival z nedalekého okresního města a tyhle souboje většinou nenudí . 

Naši borci začali skvěle , svého  soupeře přehrávali , přicházeli i šance a to vůbec ne ledajaké . jenže parádní hlavičku Petra Zajíčka neskutečně  vytáhl  hostující golman Dan Houdek a když už ho poté obelstil Aleš Demeter , tak neuvěřitelně minul zcela prázdnou rokycanskou svatyni . No a tím více méně náš tlak skončil a do přestávky se tak nějak nic moc nedělo . 

Do druhé půle jsme vstoupili podobně jako do úvodní , ale už jsme začali dávat i branky . Nejdřív se tak nějak tradičně prosadila naše stoperská dvojice Vinkler - Kohout a druhý jmenovaný otevřel skóre . Pak si zase ze standartky našel balon ve vápně Aleš Demeter a bylo to 2 : 0 . Když pak ten samý hráč našel na zadní tyči Michala Provoda , bylo hotovo . Třešničkou na dortu byla pak závěrečná akce dvou mladíků . Střídající Jakub Veselý vybídl svého o rok staršího spoluhráče Lukáše Kotěšovce a ten svým prvním divizním gólem uzavřel skóre zápasu na 4 : 0

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Začali jsme docela dobře , jenže jsme ani jednu ze dvou opravdových tutovek neproměnili a evidentně jsme podlehli pocitu , že to tak nějak půjde dál samo a že ty šance budou přicházet jak na podnose . Jenže to jsme se šeredně spletli a od 15 min do poločasu to byl náš jednoznačně nejhorší výkon za celou dosavadní sezonu . Po přestávce už to bylo o něco lepší , i když nám k tomu pomohl i výkon hostí , který také rozhodně nebyl úplně top , takže nakonec jsme asi nejvíc spokojení s výsledkem , ten je fajn . Dali jsme 4 pěkný góly a asi se moc nepletu , když řeknu , že jsme Rokycany nenechali ani jednou vystřelit na naší bránu a to se pak moc často góly nedostávají . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

vodr-tachov.jpg

HONZA VODRÁŽKA V TACHOVĚ  OPĚT PÁLIL OSTRÝMI

Obrovsky důležitou první trefou v poslední minutě prvního poločasu, nás v Tachově  poslal do vedení , které chvíli po přestávce ještě navýšil chytrou tečí centru Dominika Vovse .

 

 

 SK PETŘÍN "B" - ROKYCANY"B"  3 : 1

Branky : Bílik , Kotěšovec , Krystl

Asist. :  

 

Sestava :   Hrabačka  - Veselý ,  Trojovský , Zoubek , Černický  -      Tětek  ,  Jílek ( 46´Skolozubov )  ,  Ježek ( 46´Krystl )  -  Kotěšovec  ( 46´Štefl ) , Bílik ( 60´Voves ) , Škarda ( 77´Levý )

 

Rezerva byla doma velkým favoritem , ale to je vždycky velmi těžká úloha . Ale kluci to vzali za správný konec a do zápasu vstoupili skvěle . Jenže místo toho aby přišlo navýšení dvougólového vedení , do kterého nás už po čtvrthodině poslali Kryštof Bílik s Lukášem Kotěšovcem , tak se blýskl hostující brankář několika parádníma zákrokama  a my ne a ne přidal ten třetí rozhodující úder . Po hodině hry tedy zákonitě přišel trest a bylo to 2 : 1. Naštěstí to trvalo jen pár vteřin , než Jakub Krystl potvrdil roli skvělého žolíka a bylo hotovo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Pro náš mladý tým je prostě složité a velmi těžké vyhrát všechny zápasy , protože my je vyhrát chceme !!! Takže jsem moc rád , že jsme ten parádní výkon v Tachově podtrhli i doma a nakonec spravedlivě porazili rezervu Rokycan , byť nám to soupeř ale vůbec nedal zadarmo a bojoval až do poslední chvíle . Teď máme období , kdy těch hráčů mimo je opravdu málo a pak naše síla ještě roste , protože ti kluci co jsou na lavici a vlezou do toho zápasu až v poločase , jsou pro soupeře velmi silné sousto . Takže doufám , že se nám ty absence budou vyhýbat až .... furt :-) 

 

gaga-tachov.jpg

KAPITÁN VOJTA "GAGA" SUCHÝ BYL V TACHOVĚ SKVĚLÝ

Vojta byl další velkou postavou sobotního zápasu v Tachově . Zřejmě ho nakopla kapitánská páska a role vůdce týmu se zhostil dokonale . Minimálně třikrát nechal naprázdno zakřičet domácí fans GÓÓÓL , aby je nakonec na brankové čáře poslal do nevěřícího údivu , že to gól nebyl

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST  U19

 

 SK PETŘÍN  -  BOHEMIANS     2  :  4

Branky :  Brabec , Velfl

 

Devatenáctka sehrála s klokanama z Bohemky hodně smolný zápas . Kluci byli od začátku lepší , někdy i jasně lepší a předváděli fakt skvělý fotbal . Jenže jak už to ve fotbale bývá, hosté se dostali do dvou zakončení a bylo to 0 : 2 . Ještě do přestávky jsme se ale dostali do zápasu zpět i výsledkově , když penaltu za faul na Honzu Brabce proměnil Filip Velfl . Když pak prvně jmenovaný čtvrt hodiny před koncem srovnal na 2 : 2 , zdálo se , že by to mohlo vyjít aspoň na bod . Jenže Bohemka v tu chvíli už byla lepší a jednu svojí šanci prostě do sítě dostala , bohužel 5 min před koncem  . Proměněná penalta v poslední minutě už bylo jen kosmetické upravení konečného výsledku .  

 

 

DOROST  U17

 

 SK PETŘÍN  -  BOHEMIANS   0  :  1

Branky :   

 

Sedmnáctka chtěla určitě napravit svůj ojedinělý výpadek z Motorletu , ale povedlo se jí to bohužel jen herně . Kluci se bohužel do sítě netrefili ani jednou a Bohemce stačila na všechny 3 body jedna přesná trefa .  

 

 

 

DOROST U18

 

 MALŠE ROUDNÉ - SK PETŘÍN "B"   3 : 1

Branky :  Žídek

 

Osmnáctka měla za sebou tři vítězství v řadě a tak na daleký jih chtěla vyrazit bez bázně a hany , s chutí si to rozdat i s jasným lídrem celé soutěže . Jenže problémy nastaly už při odjezdu , kdy se někde cestou ztratil jejich brankář Langr a kluci museli vyrazit bez něj . Na své dlouholeté gólmanské doby si tedy musel vzpomenout Honza Kunesch a nutno podotknouti , že chytal skvěle . Ale ani to nestačilo a byla z toho asi přijatelná , leč nepříjemná porážka . 

 

 

DOROST U16

 

MALŠ ROUDNÉ  -  SK PETŘÍN "B"    0 : 6

Branky :   Kural 2 , Král , Mašek , Kasík , Macháč

 

Šestnáctka začala na jihu skvěle a už po půlhodině vedla 0 : 5 a čekalo se velmi vysoké skóre . Jenže to se pak nějak zaseklo a byl z toho nakonec "jen" tenisový kanár . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

 PÍSEK  -  SK PETŘÍN      1  :  3  

Branky :  Třeštík , Pihera , Štěpánek

 

Patnáctka si spravila po domácí prohře s Rokycanama chuť ,  z Písku přivezla všechny tři body a to jednoznačně zaslouženě , ikdyž o své výhře rozhodla až v samotném závěru  !!!

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

 PÍSEK  -  SK PETŘÍN     0  :  2

Branky :   Sebránek  , Hořejší

 

Čtrnáctka pořád pokukuje minimálně nad půl titulem a k tomu prostě potřebovali kluci vyhrát i v Písku a to se jim povedlo !!! Takže  ještě tři výhry a bude to tam !

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

 SK PETŘÍN   -  ROKYCANY   10 : 1

Branky :  Mastný 2 , Vukovič , Běle , Dostal , Jogl , Hupač, Kančev , Voves , Šmíd 

 

Třináctka se hodně chtěla dotáhnout na celky bojující o střed tabulky a k tomu tři body s posledníma Rokycanama prostě nutně potřebovala . Takže konečné skóre , výhra , ale i hra zasluhují jasnou a velkou pochvalu !!!

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY   5  :  3    

Branky :  Vocciante , Hejplík , Vokáč , Šebek

 

To dvanáctka rozhodně takovým favoritem nebyla a byl to soupeř , který jí mohl v případě své výhry v tabulce pořádně odskočit . Jenže kluci ukázali , že fotbal hrát prostě umí a zaslouženě si po zápase mohli zařvat vítězný pokřik . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář