Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 23. - 24.9. 2017

8 VÝHER  a jen dvě prohry

provod-rakovnik-2017.jpg

MICHAL PROVOD BROUSÍ LEVOU LAJNU !!!

U18 si v sobotu připsala do tabulky další tři body , když si na domácí trávníku hravě poradila s Rakovníkem 4 : 1 . Jedním z nejlepších hráčů byl levý obránce Michal Provod , který u levé postranní čáry zažívá momentálně skvělé období . 

 

 

8 VÝHER !!!

a jen dvě prohry

 

Áčko bylo bohužel mezi dvěma týmy , který si do tabulky nepřipsalo ani bod a v tabulce se propadli hodně dolů . Jejich rezerva sice skládala tým do Strašic pekelným způsobem , ale nakonec se našlo 11 vyvolených , kteří předvedli ve Strašicích parádní výkon . Ligové dorosty vykradli doly v Mostě , jejich divizní kamarádi zase vyprovodili Rakovník a z žákovských týmů nevyhráli jenom 2004 . Takže celkově velmi povedený víkend .  

 

MUŽI  "A"

 

Č. KRUMLOV  -  SK PETŘÍN    4  :  1 

 

Branky :    Motl

 

Sestava :    

      

PFLEGER

ŠULC  ( 80´KORDÍK )    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   ŠKARDA 

LISÝ  BENDL  PAPÁČEK  

MOTL   VOHRNA   ( 70´MAŠEK ) HARTL ( 70´HEJNAL )

 

 

Muži odjeli do dalekého Krumlova s velkým předsevzetím , které ještě po hodině hry mělo nějaké reálné obrysy , ale závěrečná půlhodina byla jasně v režii domácích . Domácí se v prvním , dá se říci vyrovnaném , poločase dostali do vedení po standartní situaci , ale hned po úvodním hvizdu půle druhé , jsme po ideálním prohození Bendla na Motla skóre srovnali . Bohužel se historie opakovala , standartka  2 : 1 , standartka 3 : 1 a konečný čtvrtý zásah přišel po samostatném úniku do otevřené obrany . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Situace není dobrá , ale pořád je to jenom fotbal !!! V Krumlově jsme nepředvedli vůbec nic ,s čím bychom mohli být alespoň trochu spokojení a teď nám nezbývá , než se chytnout za frňáky a dokázat sami sobě , že výkony z úvodu soutěže nebyly jen čirou náhodou . 

 

 

 

MUŽI "B"

STRAŠICE  -  SK PETŘÍN   0  :  4 

Branky :  Gita 2 , Lisý , Trojovský 

​Rezerva si zaslouží obrovskou pochvalu a to hlavně Ti , kteří nenechali ostatní na holičkách a pomohli utkání aspoň důstojně odehrát !!! Výsledek je jen velikánskou odměnou pro všechny přítomné , tzn pro přesně 11 lidí   !!!  A těch ostatních cca 30 oslovených hráčů , kteří měli raději nedělní siestu , ať se chytne za svůj frňáček ....

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

MOST - SK PETŘÍN  2 : 2  ( 4:5 na PK ) 

​Branky : 

​Devatenáctka si do tabulky připsala další dva velecenné bodíky a doufejme , že to za týden potvrdí doma . Na mosteckém stadionu pro více než 7.000 diváků , sice nebylo úplně vyprodáno , ale ti co do ochozů dorazili , tak viděli naší úvodní převahu , ze které jsme se dostali do vedení po parádní hlavičce Jakuba Humla . Domácí sice po nějakých 20-ti min šlápli na plyn a po dlouhém nákopu srovnali na 1 : 1 . Když pak po identické situaci přidali druhou branku , nevypadalo to s námi úplně dobře . Jenže pak se fantastickým zákrokem blýskl gólman Pavel Hrabačka , který "lapačkou" vytáhl volej domácích z bezprostřední blízkosti a po rohovém kopu srovnal druhý náš stoper Honza Pospíchal . Posledních 10 min jsme sice museli zvládnout bez velmi přísně ožluceného stopera Humla , ale kluci si už bodík vzít nenechali . V penaltovém rozstřelu měli sice domácí výhodu mečbolu , ale Hrábě jejich pátou penaltu chytil , v následující sérii vytěsnil domácí střelu očima vysoko nad a do Plzně putuje i druhý bonusový bodík !!!

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Sokolov_99/

 

DOROST U18  -  divize dorostu

SK PETŘÍN  -  RAKOVNÍK  4  :  1 

Branky : Nový 2 , Žižka , Potoček

​Osmnáctka přečkala v prvním  dějství několik šancí Rakovníku bez úhony , pak se trefila do černého jako první a zápas dohrála v naprosté kontrole . Kluci předvedli velmi dobrý kolektivní výkon , ve kterém se ještě nad rámec normálu blýsklo trio Šmíd , Nový , Provod . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_SK_Rakovnik_00/

 

DOROST U17  -  liga dorostu

MOST  -  SK PETŘÍN   1  :  2 

Branky  : Fikrle ,  Bilík

​Sedmnáctka se musela v Mostě obejít hned bez několika tradičních opar , ale na hře to znát vůbec nebylo . V první půli byli kluci lepším týmem a po zásluze šli do vedení , kdy se parádně hlavou trefil Fikrle . Ve druhé dějství domácí přidali, srovnali i skóre , ale když už to vypadalo , že se i tady půjde do penalt , tak po straně rozběhl Bilík a propálil vše co mu stálo v cestě !!!.

 

DOROST U16  -  divize dorostu

SK PETŘÍN  -  RAKOVNÍK   6  :  0

Branky : Pitipáč 3 , Nový , Talůžek , Milota

​Kluci si na tři body museli počkat o něco déle , než by se jim to líbilo , ale v zápase s Rakovníkem to byl nakonec úplný koncert . Začátek zápasu sice úplně nenasvědčoval konečnému skóre , ale od druhé branky to byla jen a jen spanilá jízda červeno - černých barev . 

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

 SK PETŘÍN  -  PÍSEK  2  :  1

Branky  : Tříska , vlastní

​Naši nejstarší žáci si připsali další skvělé tři body a teď je čeká souboj o první místo na Dukle . V první půli to vypadalo , že to bude dobré , kluci si vypracovali hned několik šancí , ale proměnili jen jedinou . Ve druhé půli to už byla jiná káva a gólman Pejřimovský musel ze svého repertoáru vytáhnou řádné kalibry , aby udržel čisté konto . Hosté nám pak podali pomocnou ruku , když si dali neskutečného vlastňáka z cca 25 metrů a jejich kontaktní branka přišla až v nastaveném čase a to , už bylo naštěstí pozdě .  

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SK PETŘÍN  -  PÍSEK  1  :  2

Branky :  Fořt

​Kluci na svém hřišti přivítali dosud stoprocentně úspěšný celek z Písku a jejich kvalita byla znát . Do arény ale vběhli dva naprosto vyrovnané týmy a přesto , že z toho nakonec nebyl ani bod , tak si  kluci zaslouží velkou pochvalu !!!  

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

SK PETŘÍN  -  PRACHATICE  12  :  1

Branky :  Frank 3 ,Vaňourek 2 , Vetengl , Klein , Žemlička , Gožo , Hofman , Hrdlička ,, Olach 

​Třináctka si po dlouhé době zahrála ligový zápas , ve kterém byla jasně lepším týmem a konečných tucet branek v prachatické síti je asi jedinou kaňkou na předvedené hře . Branek totiž mohlo a mělo být ještě daleko více .

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

 SK PETŘÍN  -  PRACHATICE  9  :  2

Branky : Macháč 4 , Spiegel , Jíša , Dvořák , Kural , Holmik

​Kluci se po výsledkově zpackaném zápase na Aritmě zase dostali na svojí střeleckou vlnu a na rozdíl od zápasu v Praze , přidali k dobrému výkonu i spoustu ranek .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář