Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 13. - 14.5. 2017

DALŠÍ FAMÓZNÍ VÍKEND

 

DALŠÍ FAMÓZNÍ

 

PETŘÍNSKÝ

 

VÍKEND

 

Muži předvedli parádní dvojvýkon !  Áčko smetlo Vejprnice a béčko si poradilo se Svatoborem , který hraje o postup . Dorostenci dali svým soupeřům za víkend 30 banánů !!! Vyhráli oba žákovské ligové  výběry starších žáků a k nim se přiřadila i U 12 , takže víkend jak z říše snů !!!!

 

b----2017-svatobor.jpg

SVATOBOR V KLEŠTÍCH  !!!

Mužská rezerva jede poslední dobou jako namazaný stroj a z cesty za záchranou odstraňuje jednoho soka za druhým . Tentokráte to odnesli fotbalisté Svatoboru Hrádek , kteří si museli celý zápas připadat jako v kleštích :-) :- ) :-)

 

 

 ​MUŽI "A"   

 

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN   0  :  3

 

Branky :  Vohrna  , Bendl  ,  Lisý

 

Sestava :                              Pfleger  ( 80´Hrabačka )

Škarda  ( 57´Šulc )  Zoubek   Trojovský    Hartl

Šmídl     Papáček   Lisý ( 80´Levý )   Bednář ( 77´Štefl )

 Bendl  (74´Šimáně )      Vohrna

 

Áčko mělo sice už před výkopem titul v kapse a tak se čekalo co to s nima udělá , zvláště když domácí hrají pořád o hodně !!!

​Jenže prvních 20 minut bylo na hřišti jen jedno družstvo a to bylo to naše . Napřed si na průnikovou přihrávku Trojovského naběhl krajní bek Hartl a jeho milimetrová přihrávka našla ve vápně levačku Bendla a bylo to 0 : 1 . Za 5 minut si Bendl pohrál před vápnem s jedním z domácích , vysunul Vohrnu , který čekal nějakého obránce domácích , ale ti jakoby se úplně vypařili . Mára si několikrát posunul balon ,až už to nevydržel a z bezprostřední blízkosti poslal balon do sítě podruhé - 0  : 2 . Pak se sice gólově dlouho nic nedělo , ale na fotbal se dalo koukat . Domácí rozhodně nehodili flintu do žita a dál se vcelku kvalitně prali o snížení . Když ale čtvrt hodiny před koncem poslal svojí hlavičku do sítě Venca Lisý , bylo po zápase - 0 : 3 .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Minulý týden jsme se až neskutečně přizpůsobili nefotbalu hráčů z Lub , ale tentokráte to byla úplně jiná káva . Zvláště prvních 25 minut to bylo skvělé představení . Vejprnice vůbec nehrály špatně , ale dneska na nás neměly . Na jejich obhajobu musím říct , že dneska by na náš výkon nestačil nikdo z krajského přeboru . Musím pochválit mladého Trojovského a Škardu , byť se dařilo prakticky všem , tak tihle dva zahráli ještě o chloupek lépe .

 

 

MUŽI"B" 

SK PETŘÍN  -  SVATOBOR HRÁDEK    3   :   0

Branky :​  Šimáně 2 , Štefl

​Rezerva uklízí z cesty jednoho vedoucího účastníka za druhým a poslední dobou má famózní formu .  

 

DOROST U19    

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN    1  :  6

Branky : Šimáně 2 , Brudna 2 , Gavrylovskyy , Trojovský

Vejprnice poslali do boje hned několik kluků k z kádru mužského áčka  a podle toho to i tak vypadalo . My jsme sice měli od úvodu více ze hry , ale tutovky si vytvářely hlavně Vejprnice . jenže my jsme za vydatné pomoci brankáře Hubky přečkaly a v závěru poločasu jsme udeřili a to hned třikrát a bylo rozhodnuto !!!

 

DOROST U17 

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN     2  :  7 

Branky :  Žižka 3  ,  Lávička  3  ,  Provod

​U 17 sice začala trochu vlažně a domácí je potrestali úvodní brankou , ale ještě před přestávkou jsme vedli už my . I to nám ještě nestačilo a domácím se do kabin podařilo ještě vyrovnat . Ve druhé půli už to byl ale klasický petřínský válec a konečná sedmička !!!

 

DOROST U16 

SK PETŘÍN -  BŘASY     17   :  0

Branky :  Tětek 8 , Nový 2 , Koželuh 2 , Vrána 2 , Ledvina , Josífek , Salvét

Paradoxně mě Břasy příjemně překvapily jak přístupem , tak fotbalovostí ( myslím , že tady hráli rozhodně horší družstva ) , ale sedmnáct je hodně  :-)

 

 

ŽÁCI U15   

SK PETŘÍN - LITVÍNOV  1  :  1 ( 5:4 na PK)

Branky :  Vodrážka

Nuladvojky  se sice museli obejít o dva základní kameny , když z různých důvodů chyběli Tegi s Milotou , ale od úvodního hvizdu předváděli kluci velmi dobrou hru . Po jedné z mála chyb se sice Litvínov dostal do vedení , ale zasloužený penaltový rozstřel obstaral kapitán Dan Vodrážka , který se ukázkově trefil hlavou . V penaltách pak zařádil náš gólman Ondra Štolka a byl z toho i druhý bod .

 

ŽÁCI U14   

SK PETŘÍN  -  LITVÍNOV   4  :  0

Branky :   Majer , Valenta , Cvach , Maxa

Nulatrojky se dostali do vedení už ve druhé minutě zápasu a to je nakoplo k dalšímu výbornému výkonu . Kluci sice museli díky průtrži  mračen do kabin hned dvakrát během zápasu , ale ani to je nezastavilo .

 

ŽÁCI  U 13

TEMPO  -  SK PETŘÍN   4  :  0

Branky :  

Kluci nepodali uplně špatný výkon , ale bez vstřelené brány se prostě v téhle kategorii na bodový zisk myslet nedá .

 

ŽÁCI U 12

TEMPO  -  SK PETŘÍN   4  :  5 

Branky :   Kolářík 2 , Gožo 2 , Křemeňák

Dvanáctka si veze z Prahy další tři ligové body a jejich celkový  počet je rozhodně více než lichotivý . Každopádně si to kluci rozhodně za svůj výkon zasloužili .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář