Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 10. - 11.9. 2017

PARÁDNÍ DERBY 

 

brudna-viktorka-2017.jpg

KAPITÁN ÁLA BRUDNA DORAZIL VIKTORKU

U19 se postarala o největší překvapení víkendu , když v městském derby porazila své vrstevníky z Viktorie Plzeň . Kapitán Aleš Brudna právě zatloukl hlavou čtvrtý kolíček do viktoriánské sítě a šlo se slavit !!!.

 

PARÁDNÍ DERBY

 

a famózní U12

 

Muži sice nestačili na Březovou a přes tři vstřelené branky si od Sokolova nevezou ani bod , ale jejich rezerva už podruhé za sebou zvládla penaltový rozstřel a bere další dva body . Ligové dorosty nemile překvapili Viktorii Plzeň a z dvojzápasu berou hned čtyři body . Famózní formu v úvodu soutěže předvádí naše U12 , která si tentokráte smlsla na exligové Příbrami . 

 

MUŽI  "A"

 

BŘEZOVÁ  -  SK PETŘÍN  5  :  3

 

Branky :    Bendl , Motl , Navrátil

 

Sestava :    

      

PŘÍHODA

ŠULC   TROJOVSKÝ    ZOUBEK   ŠKARDA ( 36´BEDNÁŘ )

LISÝ  BENDL ( 55´BRUDNA )  PAPÁČEK  ( 70´PATROVSKÝ )

HELLER ( 70´NAVRÁTIL )  VOHRNA  MOTL ( 80´HUML)

PFLEGER

 

Muži sice nevstoupili do zápasu v Březové ideálně a hned ve druhé minutě prohrávali 1 : 0 , ale během několika málo minut se po ideálním centru Bendla prosadil Motl , záhy si oba role vyměnili ,  Bendl parádně trefil šibenici a bylo otočeno na 1 : 2 . V té době jsme hráli velmi dobře a měli jsme několik příležitostí odskočit domácím o dvě branky , což by bylo hodně pozitivní . Jenže třetí branky nepřišla a domácí opět po standartní situaci chvíli před odchodem do kabin srovnali na 2 : 2 . Druhá půle už nebyla z naší strany tak dobrá . Velmi záhy musel ze hřiště indisponovaný Bendl a domácí začali mít navrch . Po rychlém protiútoku znovu otočil skóre domácí Vaněček a domácí byli na koni . Za chvíli přišla jejich čtvrtá trefa a bylo rozhodnuto . V závěru se ještě parádně trefil Navrátil , ale na zvrat už bylo pozdě 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pečlivě jsme se připravovali na úvod utkání , ale paradoxně jsme inkasovali hned z prvního protiútoku domácích . Pak jsme se herně zvedli , skóre otočili , ale bohužel jsme nepřidali třetí branku , která by dala utkání úplně jiný směr . nemáme ani bod , ale musíme se co nejdříve oklepat a přepečlivě se připravit na Soběslav . V sobotu se musíme vymáčknout ze všech sil a doma bodovat !

 

MUŽI "B"

PŘÍKOSICE-SK PETŘÍN  1 : 1 ( 4 : 5 na PK )

Branka : Lisý

​Rezerva už podruhé za sebou zvládla pokutový rozstřel po remízovém stavu a tím pádem jí v kolonce proher stále svítí nula . V nostalgickém zápase se o to postarala i obrovská ex - příkosická enkláva v našich dresech . Na trávníku se  během hry ukázali Jandoš , Lisý , Pleticha i Vodrážka se svým mladším synem Danem.

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

VIKTORIA PLZEŇ - SK PETŘÍN   2  :  4

​Branky : Brudna 2 , Šimáně 2

​Devatenáctka si podruhé za sebou vyšlápla na vedoucí tým soutěže a po remíze se Slávií Praha , si tentokráte v městském derby poradila s Viktorkou . Derby vidělo skoro 200 diváků a bylo se na co koukat . Domácí měli sice opticky více ze hry , ale na to se fotbal nehraje . Kluci podali exkluzivní kolektivní výkon a krom 4 branek si vytvořili několik dalších tutovek . Obrovská gratulace !!!

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/FC_Viktoria_Plze_x_SK_Petrin_Plzen_U19/

 

 

DOROST U18  -  divize dorostu

SK PETŘÍN  -  MOTORLET   0  :  6

Branky : 

​Osmnáctka si určitě brousila zuby i na kluky z Motorletu , notabene , když šla do utkání jako dosud neporažený celek . Realita byla ale úplně jinde a hosté hlavně v útočné fázi byli jednoznačně lepším týmem .  

 

DOROST U17  -  liga dorostu

VIKTORIA - SK PETŘÍN   2 : 2 ( 4 : 3 na PK )

Branky  :  Fikrle , Ledvina

​Sedmnáctka si vzala za příklad své starší kolegy a přesto , že v derby dvakrát prohrávala , tak vždycky stačila skóre srovnat . Závěrečné penalty sice vyšli lépe domácím , ale bodík z Viktorkou se počítá !!!

 

DOROST U16  -  divize dorostu

SK PETŘÍN - MORLET  3 : 3 ( 2 : 4 na PK ) 

Branky : Nový , Janča , vlastní

​Kluci vstoupili do zápasu parádně a už v 6 minutě svítilo na ukazateli skóre 2 : 0 . Hosté se ale ještě do poločasu vrátili do zápasu a do kabin se šlo už opět za nerozhodného stavu . Když pak  Nový několik minut před koncem dal na 3 : 2 , zdálo se , že tři body zůstanou doma . Hosté ale opět srovnali , pro nás bohužel až v poslední minutě . Závěrečné penalty nám úplně nevyšly .  

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

SK PETŘÍN  -  TEMPO  2  :  1

Branky  : Jandoš , Cvach

​Naši nejstarší žáci chtěli odčinit výpadek z Českých Budějovic a to se jim nakonec povedlo . Kluci opět předvedli výkon na hranici svých možností a odměnou jim za to byli tři body . 

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SK PETŘÍN - TEMPO   3 : 3 ( 4: 3 na PK )

Branky :  Urbánek , Kubička , vlastní

​Kluci si chtěli napravit reputaci po zpackaném utkání na jihu Čech a byť z toho jsou nakonec jen dva body , tak se jim to povedlo náramně . Vyrovnávací branku jsme sice dostali až v nastaveném čase , ale spravedlnost nezůstala slepá a divoké penalty vyšli lépe pro nás . 

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

SK PETŘÍN  -  PŘÍBRAM   2  :  5

Branky :  Frank , Vaňourek

​Příbramští byli po většinu zápasu lepším týmem a obrazu na hřišti nakonec vypovídá i konečný výsledek . Je třeba konstatovat , že naši borci se ani zdaleka nepřiblížili výkonu na který jsme u nich zvyklí a že porážka je zasloužená . 

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

SK PETŘÍN  -  PŘÍBRAM  8  :  0

Branky : Macháč 3 , Kural 2 , Holmik , Šlehofer

​Nulašestky předvedli i ve druhém kole fantastický výkon , okořeněný fantastickým výsledkem ! Porazit exligovou Příbram 8 : 0 se jen tak nezapomíná !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář