Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 8. 10. - 9. 10. 2022

TEMNÝ PETŘÍNSKÝ VÍKEND

TEMNÝ VÍKEND

 

 

 O víkendu se celkově našim mančaftům vůbec nedařilo. Jen 3 výhry a 2 remízy jsme si odnesli z celkem 10 zápasů. Tříbodový zisk si do tabulky připsala U16, která doma vyzrála na Písek a se stejným soupeřem si na Petříně poradila i ligová U12. Tím posledním, kdo dokázal vyhrát, byla U14, která si odvezla všechny body z Hořovic. Odsud si divizní starší žáci U15 odvezli bod a remízu uhrála také U13. Ostatní týmy vyšly bohužel bodově naprázdno.

 

 

MUŽI "A"

310036553_584470183473896_4673634540197475398_n.jpeg

Trenér Honza Pleticha byl po zápase áčka v Krumlově zamračený asi jako na této fotografii. Muži ztratili vedení a přišli tak o další body.

 

  Č. KRUMLOV - SK PETŘÍN  2  :  1  

Branka :  Bednář

Sestava : Suchý  -  Klich, Kohout, Vinkler - Šimáně (83. Vanc), Bednář, Lisý, Zajíček (72. Heller), Provod - Vodrážka J., Demeter (83. Štefl)

+ Pejřimovský, Salák, Treml

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c6182fbf-576b-49d8-b3a4-356e8757ad69

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211350-FK-Slavoj-Cesky-Krumlov-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

Áčko vyjíždělo brzo ráno do Českého Krumlova s cílem odčinit domácí porážku s Tochovicemi. Od začátku se hrál podle očekávání velmi vyrovnaný a opatrný zápas. V prvním poločase měli oba týmy jen pár slibných situací, které mohli skončit gólem a do kabin se tak šlo o půli za bezbrankového stavu. Ve druhém dějství bylo jasné, že utkání může rozhodnout jediný gól. Po hodině hry se nám to povedlo a po krásné akci se vyřítil z pravé strany Provod, který předložil před prázdnou branku Bednářovi a ten neměl se vstřelením vedoucího gólu sebemenší problém. Bohužel odpověď domácích přišla několika desítek sekund později a po vlastním gólu Kohouta se začlo defacto odznova. Zhruba deset minut před koncem se po, opět, vyrovnané pasáži utkání uvolnil domácí kapitán ve středu pole a z půlky hřiště překvapil svojí střelou Suchého, který už jen bezmocně dobíhal míč, směřující do naší sítě. V závěru zápasu už jsme žádný z gólových náznaků nevyužili, rozhodčí překvapivě nenařídil ani minutu navíc a konečným výsledkem tak byla druhá prohra 1:2 v řadě.

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

V Krumlově jsme chtěli odčinit domácí porážku a před domácím zápasem s Rokycany udržet kontakt na čelo tabulky. Celý zápas byl, co se šancí týká, vyrovnaný a my jsem sice více drželi míč, ale nedokázali jsme překonat obranu domácích. Tahle porážka nás bude dlouho mrzet, zvlášť potom co jsme soupeři více méně oba góly darovali. Příští týden nás čeká domácí zápas s Rokycany a pokud si chceme udržet kontakt na první příčky, musíme tenhle zápas zvládnout.

 
 

MUŽI "B"

309718681_584438100143771_5328221453361798188_n.jpeg

Útočník "béga" Lukáš Kotěšovec byl v Nýrsku zřejmě nejblíže ke vstřelení gólu. Ve své příležitosti ale nastřelil pouze horní tyč a rezerva tak vyšla venku bodově naprázdno.

 

 

NÝRSKO - SK PETŘÍN  1 : 0 

 

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/313897a7-1637-418d-9fc4-29f7b2aab2a7

Video ze zápasu:  

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210410-FK-Okula-Nyrsko,-z.s.-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Béčko hrálo ve stejný den jako první tým a do Nýrska tak v sobotu vyráželo v oslabeném počtu. Průběh zápasu vykresloval velmi kvalitní dvojici týmů, které se chtějí pohybovat v horních příčkách tabulky. Hrál se tak velmi vyrovnaný zápas, kde si každý střídal silnější a slabší pasáž zápasu. Naši mladíci si bohužel  krátce po začáku druhého poločasu neuhlídali na levé straně domácího Vargu a ten tak vstřelil gól na 1:0. Ve zbytku druhého poločasu už jsme nenašli recept, jak překonat obranu domácích a z Nýrska jsme tak odjeli bez bodu. Béčko tak zopakovalo "A" mužstvo a připsalo si na své konto druhou prohru za sebou.

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Do zápasu v Nýrsku jsme vstoupili docela dobře a soupeře skoro k ničemu nepustili. My jsme si vytvořili několik náznaků šancí, ale pokaždé jsme pohořeli v předfinální fázi. V největší šancí v prvním poločase byl Martin Vanc po pěkné akci z levé strany, ale chybělo pár centimetrů, aby jsme se mohli radovat. Ve druhém poločase nám Nýrsko uštědřilo školu z produktivity a z ojedinělé akce šlo do vedení. Pozitivní je, že nás tenhle gól nepoložil a až do samotného konce jsme se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale pokaždé to ztroskotalo na kvalitě v předfinální fázi, stejně jako v prvním poločase. V pátek proti ještě neporaženému Tachovu to bude sice hodně složité, ale chceme odčinit poslední dvě porážky. Právě takové zápasy potřebujeme, aby se kluci mohli někam posouvat.

 

 

DOROSTY

 

TEPLICE - SK PETŘÍN U19   3:0 

Branky :   

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4e28e0f5-0902-4a79-87f7-83a1befa4b00

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Teplice byl další z těch top týmů v téhle soutěži, který chce postoupit do celostátní ligy. Už při příjezdu na stadion bylo vidět kde jsme, kam jsme přijeli a s kým budeme hrát. A to byl asi důvod, proč v 1.poločase byly Teplice ve všem lepší a my nedokázali navázat na výkony z minulých zápasů. I když hrál 3. tým se čtvrtým, tak to na hřišti nebylo vidět a poločasový výsledek 0:3 byl spravedlivý. Do druhého poločasu ale nastoupil úplně jiný tým a za druhý poločas si kluci zaslouží pochvalu. Najednou nás bylo plné hřiště a naopak Teplice se jen sporadicky dostávali na naší půlku. Bohužel i přes zlepšený výkon jsme nedokázali vstřelit ani jednu branku. Tyhle super zápasy jsou ale také velmi cenné a je zapotřebí, aby se nám tohle nestávalo a kluci to nebrali jako samozřejmost. Je třeba se z toho poučit a příští týden proti Meteoru opět bodovat.

 

SK PETŘÍN U18 - PÍSEK   1  :  3  

Branka :  Šedivý

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/602cd221-b437-49de-9b5e-34014509db13

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Do zápasu s Pískem jsme vstoupili aktivně, vytvořili si úvodní územní převahu, která však nevydržela dlouho. Hráči Písku dění na hřišti vyrovnali, takže to byl spíš boj o každý metr hřiště. Zápasu chyběla fotbalová kvalita, útočné výpady obou týmů končili na pozorně  hrajících obranách. Gólových šancí první poločas moc nepřinesl, ale v té první jsme se ocitli my, kdy tváří v tvář s hostujícím brankářem neuspěl Dominik Lank, jehož střele chyběla patřičná přesnost. Po půl hodině hry jsme propadli při napadání písecké rozehrávky, soupeř se dostal do rychlého přečíslení a nabídnuté šance využil ke vstřelení úvodní branky. Po obdržené brance  jsme znervózněli, nedařila se nám kombinační hra, míče nám uskakovali a soupeř byl na koni. Když už se zdálo, že první poločas skončí jednobrankovým vedením hostů, poslal Lukáš Trojan nebezpečný centr do pokutového území soupeře, k míči se dostal Patrik Šedivý a hlavičkou vyrovnal. S gólovou radostí rozhodčí ukončil první poločas, ve kterém jsme nepředvedli nic z toho, čím jsme se chtěli prezentovat. Chyběl nám pohyb bez míče, důraz a výkony některých hráčů zůstaly hodně za očekáváním. Druhý poločas jsme nezačali špatně, vytvořili si  dvě příležitosti ke skórování, kdy v té největší v 50. minutě Filip Hofman, sám proti brankáři  Písku zakončil nepřesně. A tak přišel trest na druhé straně. Po našem rohovém kopu, hosté podnikli  rychlý brejk do otevřené obrany, my jsme si při bránění počínali lehkovážně a soupeři doslova darovali druhý gól. O deset minut později jsme si v obranné fázi opět nepočínali důrazně, kdy jsme vzniklý problém hasili faulem, po kterém se pískala penalta. Pokutový kop hráč  Písku proměnil a rozhodl tak o výsledku zápasu. Utkání se nám herně vůbec nepovedlo, zůstali jsme daleko za předvedenými výkony z předchozích utkání. Soupeři jsme dá se říct darovali minimálně dva góly po zbytečných chybách a vše umocnili opět nepřesnou koncovkou. 

 

 

 

TEPLICE - SK PETŘÍN U17  4 : 2

Branky :  Olach 2

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/854306fa-587e-4538-b224-d4218f955ba2

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

 

 

 

 SK PETŘÍN U16 - PÍSEK   4  :  2 

Branka :  Třeštík 2, Štěpánek, Král

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3351f607-4272-4645-9441-6a8aaadabe44

 

Komentář trenéra Martina Kořínka:

V sobotu jsme vyzvali U16 Písku, kterou jsme vesměs znali z utkání z přípravy a samozřejmě jsme to vnímali jako velmi důležité utkání, jelikož jsme po dvou domácích prohrách chtěli doma opět zvítězit a zároveň navázat na dobré výsledky z venkovních utkání. Musím kluky opravdu pochválit - ve hře byli přesně prvky hry, které jsme chtěli a bylo vidět, že zejména defenzivní část hry na kterou jsme se poslední dva týdny hodně soustředili se extrémně zlepšila. Stejně tak úspěšnost soubojů věřím, že byla velmi vysoká. Do půle jsme šli za stavu 2:0 po gólech Petra Třeštíka a Matyho Krále a s tím, že soupeř v podstatě neměl vůbec šanci na vstřelení branky. V druhé půli se Písku ze začátku povedlo trochu šťastně dát gól z přímého volného kopu, ale my udrželi čistou hlavu a bez větších pochyb zvýšili na 3-1 opět po trefě Petra Třeštíka a Maty Štěpánek náš střelecký účet završil gólem na 4-1. Trochu mě mrzí výpadek defenzivní organizace, kterou hned Písek využil a uzavřel konečné skóre 4-2. Celkově ovšem obrovská pochvala všem hráčům na hřišti, včetně střídajících a věřím, že s výkonem tohoto charakteru zvládneme i následující složité zápasy s týmy kolem nás v tabulce. 

 

 

 

ŽÁCI

 

HOŘOVICE - SK PETŘÍN U15     1  :  1  

Branky: Mašek

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ed77dc71-3ada-4da2-8739-a168f8a98ed7

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Utkání v Hořovicích bylo velmi kvalitní, se snahou obou mužstev o kombinační hru. Soupeř hrál v defenzivě v rozestavení 4-5-1 a v ofenzivní části přecházel do 3-5-2. Z naší strany šlo o velmi dobrý a koncentrovaný vstup do utkání, kdy jsme soupeře přehrávali a téměř k ničemu ho nepouštěli. Hořovice měly velmi kvalitní stoperskou dvojici, která držela jeho obranu a ztěžovala nám ofenzivní akce. Přesto se nám povedlo trefit břevno Andrejsem, který v 15. minutě krásně napřáhl ze střední vzdálenosti po velmi povedené akci s přistrčením na střed. Vstup do druhého poločasu byl od nás také povedený a po nařízené penaltě jsme se díky Maškovi ujali vedení. Od té doby ale soupeř převzal iniciativu utkání a následně zasouženě vyrovnal. Celkově šlo o pohledné utkání se sympatickým soupeřem a spravedlivou dělbu bodů.

 

HOŘOVICE - SK PETŘÍN U14   0  :  1

Branky: Kančev

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/67442355-ce1b-4751-b8da-a74d0860cc2d

Komentář trenéra Radka Votípky:

Potkali jsme se asi s, zatím, nejslabším soupeřem z Hořovic a po nekvalitním výkonu ho porazili jen 1:0. I přes tento výkon jsme si vypracovali přes 10 tutových šancí, ale proměnili bohužel jen jednu. Soupeř nás za celý zápas téměř neohrozil.

 

  SK PETŘÍN U13 - PÍSEK   4  :  4

Branky:  Hauer, Šebek, Jež, Beneš

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/344906c9-8880-468c-9fb5-11e25ce30a3c

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka:

V nedělním utkání nás přijel prověřit, kvalitní celek z Písku. Po dlouhé době, celek, který se pohybuje stejně jako my na čelním pořadí tabulky žákovské ligy. Zápas se vedl na kvalitní úrovni, po první třetině jsme sice prohrávali 1:0 , ale opět jsme se dostávali do šancí, které jsme bohužel opět neproměňovali a kluci začali trošku nervóznět. O přestávce jsme kluky nabádali, aby pokračovali dál a snažili se je povzbudit. Pokračovali jsme v kvalitním duchu první třetiny, ale bohužel nás Písek trestal za naši neefektivitu v koncovce a stav zápasu se dostal na skóre 1:4…. Deset minut do konce jsme sestavu stáhli na  jednu sedmičky. Tím jsme soupeře překvapili a díky obrovskému tlaku zápas otočili a vyrovnali po krásných gólech na 4:4 . Možná jsme měli tuto změnu udělat o něco dřív, nicméně na kdyby se nehraje….

Nakonec máme radost i z bodu, s Pískem moc soupeřů bodovat nebude, ale tak jak už napsal Tomáš Kadlec ( trenér U12 ) jedinou kaňkou na celém zápase byl fakt, že taková soutěž a hraje se bez rozhodčích!!!!

 

 

  SK PETŘÍN U12 - PÍSEK   7  :  4

Branky:  Schwab 3, Čížek 2, Hrubý 2

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9c44f913-a0c5-451f-b06e-1506dd19a0a6

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:

V neděli k nám na Petřín dorazil FC Písek a dorazil kvalitní soupeř. Celé utkání bylo ve velmi vysokém tempu z obou stran a hra se přelévala od jedné branky k druhé. Bojovné utkání jsme dokázali překlopit na svoji stranu a zvítězit doma v poměru 7-4. Góly za nás dali 3x Ondřej Schwab, 2x Kryštof Čížek a 2x Jan Hrubý. Celý tým makal na 100% a díky kondici a dobře odehraným osobním soubojům se radoval z cenného vítězství. Kluky musím opět pochválit , byl to zážitek se dívat na nasazení, radost po vstřelených gólech a na ty emoce s tím spojené, paráda !! Příští kolo do Táborska a uvidíme jak tam se bude dařit. Rádi bychom ovšem pokračovali na vítězné vlně  nepříjemnost na celém utkání byla neúčast rozhodčích a při vší úctě je to ostuda nemít na žákovskou ligu rozhodčí !!! nicméně i díky hostům se utkání odehrálo v poklidném duchu bez emocí.

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U11 - nar.  2012 

 

U10  -  nar. 2013

Komentář trenéra Luďka Lhotáka:
Tento týden jsme měli mít zápasové volno, ale nakonec jsme odehráli odložené 2. kolo Městského přeboru ve Starém Plzenci. Tam mají bohužel hřiště úplně podmáčené, proto jsme na trávě hráli jen jeden zápas a zbylé dva na menší umělce, což bohužel ovlivnilo kvalitu hru. Nicméně se s tím kluci poprali velmi dobře a po třech vítězstvích s Křimicemi 5:4, Letnou B 10:1 a Plzencem A 9:1 jsme si odvezli zasloužených 9 bodů na Petřín! Dobrá práce, kluci!!!
 
U 9   -   nar. 2014

Naše U9 zajížděla v sobotu na turnaj Krajského přeboru mladších přípravek do Sušice.

Výsledky :

 Klatovy B výhra 11:1

Sušice výhra 16:0

Klatovy A výhra 4:3

Góly: Kadlec Vítek 14, Hrdina Tomáš 10, Vít Petr 5, Jandoš Adam 1, Žižka Matěj 1, pochvala i pro gólmana Hynka Hrnčára

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:
Kluci si vedli skvěle a dokázali i v malém počtu porazit všechny soupeře. Dařilo se všem klukům a bylo na nich vidět jak dokáží už některé situace řešit s nadhledem vůči svému věku. Byla to paráda a všichni jsme si to užili. Kluci SUPER a jen tak dál !!!

 

 
 
U 8  -  nar. 2015

U8 měla v uplynulém týdnu nabitý program. V úterý kvalifikace PLANEO Cup v Písku, ve středu MPMP v Dýšině a v sobotu KPMP v Hrádku u Sušice.

Kvalifikace PLANEO Cup Písek

FC Písek 1:4

1.FK Příbram 2:8

JFA ČB 0:8

SK Klatovy 1898 5:4

FK Kohouti Rokycany 6:4

SK Dynamo Č. Budějovice 1:6

FC Táborsko 7:4

Branky: Jára 5x, Mašek 5x, Braun 5x, Bergman 2x, Polanka, Krapf, Kozel, Weber, Pospěch

 

Komentář trenéra Patrika Klicha:

Na úvod nás čekala dvě utkání s aspiranty na postup, která jsme, bohužel, výsledkově nezvládli. Řekl bych, že nás to na chvilku v hlavách trochu zlomilo, ale i přesto teď zpětně musím kluky velmi pochválit, protože ta bojovnost a nasazení tam prostě bylo. V dalších zápasech jsme se zvedli a začali konečně střílet i góly. Klukům v hlavách asi nejvíce pomohla otočka s Klatovy (z 0:4 na 5:4). Doufám, že si z toho odneseme zkušenosti, jak já, tak kluci, kteří to tam dneska odběhali a dokázali nakonec 3x zvítězit. Poděkování i rodičům, kteří fantasticky fandili a klukům to moc pomohlo!

 

5.kolo MPMP Dýšina

Chrást 4:7

Branky: Jagerčík 2x, Dolejš, Levý

 

Dýšina 8:4

Branky: Levý 4x, Nicolae 2x, Vacek, Kalkuš

 

Slovan Spoje 3:9

Branky: Vacek 2x, Nicolae

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

S výrazně obměněnou sestavou jsme v Dýšině odehráli celkem obstojný turnaj. Klasicky „první zahřívací zápas, druhé utkání v tempu a třetí zápas napůl odchod do šaten“. Nicméně spoustu kluků předvedlo velmi bojovné výkony a snažili se mnohdy větším soupeřům vyrovnat. Bohužel nás spoustu gólů stojí naprosto fatální chybná rozhodnutí v určitých situacích, na kterých budeme muset do budoucna hodně zapravovat – opakují se totiž v každém turnaji stále dokola. Přesto kluky chválím a dodám jen – makat, makat, makat! Zároveň děkuji i zastupujícímu trenérovi Pepovi Jagerčíkovi, který kluky celý turnaj vedl ze střídačky.

 

3.kolo KPMP Hrádek

Svatobor Hrádek 1:13

Branky: Pospěch

 

TJ Přeštice 4:6

Branky: Mašek 2x, Braun 2x

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Asi hlavně škoda, že na tak dlouhém výjezdu jsme odehráli pouze dvě utkání. Kluci z Hrádku byli nad naše síly, tady byl ten roční rozdíl opravdu hodně znát. Co mě ale mrzí, že jsme to některými výkony soupeři ještě navíc sami hodně ulehčili. V druhém zápase se kluci semkli a výkon byl o obrovský kus lepší. A to jsme ještě spoustu šancí, na lepší výsledek, bohužel, nevyužili. Nicméně s takovým výkonem už se dá pracovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář