Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 6. - 7. 5. 2023

ŽÁCI , MUŽI a U16 SKVĚLE !!!

provod-senco-2022.jpg

Michal Provod se v utkání s jihočeským Českým Krumlovem prosadil hned dvakrát, když mu na obě trefy do černého pokaždé přihrál další dvougólový střelec Aleš Demeter. 

 

______________________________

 

 

 

 

 ŽÁCI , MUŽI 

 

a U16  zahráli

 

SKVĚLE

 

 

Starší žáci , oba dva týmy mužů a navíc k nim ještě divizní U16 - to je 5 týmů, které nám udělali o víkendu obrovskou  radost !

 

 

MUŽI

 

demi-rokycany-2021.jpg

Aleš Demeter dal první i poslední branku v zápase s Českým Krumlovem . Fakt, že jsme se mezi tím trefili do černého ještě čtyřikrát, je fantastický !!!

 

 

 

  SK PETŘÍN "A"  -  Č.KRUMLOV      6  :  0

Branky: Demeter 2 , Provod 2 , Vodrážka Jan , Vinkler

Sestava :  Suchý  -  Provod, Kohout, Vinkler, Klich ( 77´Voves )  - Bednář , Lisý  ( 70´Heller ), Zajíček  (70´ Tětek) - Demeter , Vanc  ( 75´Štefl ),  , Vodrážka Jan (70´ Tříska )

Pejřimovský , Vodrážka Dan

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3460978f-e58b-4bac-8d0f-cac2e54d5a3e

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230506-12359c57-b824-4525-8486-481884fc3b37-320e3cbd/

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži vlétli na Krumlov jako uragán a když to ve 35 minutě bylo už 4 : 0 bylo hotovo ! Nejprve proměnil penaltu, za faul na sebe sama, Aleš Demeter, poté hostující brankář neudržel střelu Honzy Vodrážky a Ondra Vinkler už jen zasunul míč za brankovou čáru. Chvíli na to už střelu Honzy Vodrážky krumlovský brankář ani netečoval, stejně jako tu Michala Provoda, který se na něj řítil sám od půlicí čáry . 

Ve druhé půli tempo hry trochu opadlo, ale diváci se dočkali ještě dalších dvou přesných tref. Není divu, že se zase prosadil Michal Provod a na konečných 6 : 0 se trefil také dvougólový Aleš Demeter . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Viděl jsem soupeře dvakrát hrát na venkovních hřištích a musím přiznat, že jsem měl velký respekt k jeho propracované defenzívě . My jsme ale do toho zápasu vstoupili skvěle a vydrželo nám to až do poločasu. Pak jsme sice trochu ubrali na tempu hry , ale po prostřídání jsme zase začali být zase  i nebezpeční a přidali další góly. Každopádně jsem z naší hry skoro i nadšený :-) , což se ve sportu do dalšího zápasu automaticky nepřenáší, což je  samozřejmě na prd . Strašně moc bych chtěl, aby jsme se takhle ukázali i v pátek v Rokycanech, ale i tam to začne od stavu 0 : 0 a my se budeme muset výborně  připravit a pak předvést to, čeho jsme schopni, abychom následně byli úspěšní i tam .

 

 

 

 SK PETŘÍN "B"  -  NÝRSKO  3  :  0   

Branky: Kotěšovec , Tětek , Štefl

Sestava :  Edelman - Voves ( 77´Holmik ) , Vodrážka Dan , Trojovský , Havelka   -  Tětek ( 60´Rada ) , Maxa , Heller  -  Kotěšovec  , Štefl ( 72´Spiegel ) , Škarda

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f71686ac-b86d-4191-886d-d40ac006f8fd

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko chtělo odčinit porážku z Rapidu a klukům se to povedlo náramně !!! 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Přesto, že jsme na Rapidu nehráli vůbec zle, tak to, že jsme si tam odsud neodvezli ani jeden bodík, bylo pro nás velkou ztrátou. Proto jsme s Nýrskem moc chtěli vyhrát, ale že to nebude lehké jsme věděli úplně všichni. Jenže my jsme nehráli dobře jako na Rapidu, ale my jsme hráli skvěle ! Hostující trenér sice tvrdil, že byli špatní, ale k tomu abyste byli špatní, potřebujete někoho dobrého :-) . Nýrsko má samozřejmě svojí nezpochybnitelnou kvalitu, ale ještě jednou musím konstatovat, že kluci hráli tak dobře, že se to jen tak nevidí !!!

 

kote--sobeslav-2022.jpg

Lukáš Kotěšovec byl dlouho mimo hru kvůli poraněnému kolenu, ale proti Nýrsku už zase pálil ostrými! Rozdílovou trefu na 1 : 0 totiž zařídil on .

 

 

DOROSTY

 

  SK PETŘÍN U19  -  TEPLICE    1  :  4

Branky:   Flachs

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3ac238e5-2974-4b16-bd94-f5e6b5806afa

 

Video ze zápasu : 

 

 

 

Devatenáctka doma přivítala Teplice a nebyl to zrovna zápas na který budeme dlouho vzpomínat. Hosté byli v první půli o něco lepší, ale že by to muselo být zrovna 0 : 3 to se úplně říct nedá. Druhá polovina už byla z naší strany o poznání povedenější, ale z trvalého tlaku přišla jen korigovací trefa Honzy Flachse na 1 : 4

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Po dvou prohrách jsme s Teplicemi chtěli jakkoliv bodovat i když bylo dopředu jasné že to bude hodně těžké. Úvod zápasu jsme neměli vůbec špatný hra byla vyrovnaná hráli jsme aktivně dopředu a Teplice nepouštěli do žádných vyložených šancí. Bohužel po našem zaváhání v obraně jsme ve 21 min. dostali gól a Teplice převzali kontrolu nad děním na hřišti. Další smrtelná rána, tedy spíš dvě, přišla v poslední pětiminutovce 1.poločasu kdy jsme úplně vypnuli a nechali si dát hodně lacino 2 góly a bylo prakticky po zápase . Do druhé půle jsme udělali 3 změny a chtěli zápas za každou cenu trochu zdramatizovat ale bohužel jsme nedokázali dát gól ani z té nejvyloženější šance . Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší ale proti takovým soupeřům jako jsou Teplice se musíme prezentovat po celý zápas 100% koncentrovaností a nejen v určitých úsecích zápasu. Příští týden nás čeká Meteor Praha kde po zkušenostech z let minulých to nebude vůbec nic lehkého jako ostatně každý zápas v téhle soutěži.

 

petr--sparta-2022.jpg

Brankář a kapitán naší U19 Ondra Petr,  bude muset na Meteoru chytit zase všechno :-)

 

 

 

 SK PETŘÍN U17  -  TEPLICE     2  :  6

Branky:  Holmik , Kulhánek 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ba5a65c6-9402-4ba9-b32a-f2c93b763307

 

Video ze zápasu : 

 

 

Sedmnáctka  na Teplice prostě nestačila a hosté si po zásluze odvezli všechny tři body . My jsme bohužel kromě ztráty bodů přišli o dva červené hříšníky, což mrzí dvojnásob.

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Komentář ke středečnímu zápasu Sparta - SK PETŘÍN  4  :  0

V tomto zápase jsme chtěli navázat na výkon proti Slavii a být Spartě v jejich nádherném tréninkovém centru na Strahově, co nejvíce vyrovnaným soupeřem. I když výsledek vypadá jednoznačně troufnu si tvrdit, že výkon byl daleko lepší. Bohužel nás Sparta vyškolila v efektivitě, kdy proměnila téměř každou jejich větší šanci a my jsme bohužel za stavu 1:0 a 2:0 neproměnili ani jednu ze tří 100% šancí a soupeř naopak využil hned další  a my už se na víc nezmohli. Výsledné skóre pak stanovil pokutový kop, který Sparta proměnila a zvítězila 4:0. Tento zápas nám opět ukázal naši největší slabinu a tou je proměňování šancí. Ovšem pro kluky další výborná zkušenost zahrát si proti tak výborným týmům, jakým Sparta bezesporu byla.
 
Komentář k zápasu s Teplicemi   2:6
 
Narazili jsme na velice fyzicky ale i technicky výborně vybavený tým a bohužel jsme zaslouženě prohráli. Příčinou je hrůzostrašný výkon v prvním poločase, kdy jsme absolutně propadli a za poločasový výsledek 1:4 můžeme být ještě rádi. O poločase jsme si vysvětlili chyby a chtěli jsme zápas ještě zdramatizovat. To se nám povedlo díky proměněné penaltě. Ještě větší drama ovšem nepřipustil hlavní rozhodčí, kdy nepískl jasnou penaltu na našeho hráče a poté vyloučil hned dva naše hráče. První červená naprosto oprávněná. Druhá za vulgární nadávky protihráči taky, kdyby za stejný prohřešek navíc mířený na hlavního rozhodčího, jen 5 minut před tím nedal hostujícímu hráči pouze žlutou. Zbylých devět hráčů pak bojovalo až do poslední minuty o přijatelný výsledek, ovšem Teplice překonali náš odpor ještě dvakrát. Jediná škoda, že takhle krásný zápas může nakonec “ukončit” jeden pán. Chybovat je lidský, ovšem umění uznat chybu je věc druhá, obzvlášt když to samé tvrdí i realizační tým Teplic a to mi na tom mrzí nejvíce. Na závěr bych chtěl dodat, že jsme si zápas prohráli pouze my, naším výkonem v první půli a Teplice vyhráli naprosto zaslouženě. Troufnu si říct nejtěžší soupeř se kterým jsme na jaře hráli a přeju jim hodně štěstí v dalších zápasech. 
 

 

 

 

 PÍSEK  -  SK PETŘÍN U18     2  :  2

Branky:  Hrdina 2

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/edb31907-6c13-4657-be48-b9e650ede953

 

Hrdinou zápasu byl Hrdina !!! David Hrdina, středopolař naší osmnáctky se totiž prosadil hned dvakrát a dvě minuty před koncem zápasu rozhodl o dělbě bodů. 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Do zápasu s Pískem jsme šli s plánem zaskočit domácí aktivní hrou od úvodních minut, vysokým napadáním, dostat je pod tlak a pokusit se z toho vstřelit rychlou branku.  Domácí však hrou na hranici pravidel, kdy do každého souboje šli na doraz, důrazně, nám narušovali jakékoliv pokusy o kombinační hru a my jsme se s tím dlouho nedokázali popasovat. Postupem času, jsme se na hřišti začali víc prosazovat s čímž přicházeli příležitosti ke skórování. Dvakrát naše přečíslení, kdy Filip Hofman postupoval sám na brankáře zastavil nesmyslně zvednutý praporek pomezního. Když ve 30 minutě zůstala němá píšťalka rozhodčího po jasném faulu na Honzu Kunesche, který před tím vystihl přihrávku stopera a utíkal sám na brankáře a ve vápně byl  poté evidentně nedovoleně zastaven vracejícím se obráncem, vypadalo to, že počet sil na hřišti není rovnocenný. Do poločasové přestávky jsme si vypracovali další příležitosti ke skórování, ale bohužel naše koncovka nebyla dobrá. Vstup do druhého poločasu nám vyšel o hodně lépe než do prvního, měli jsme lepší pohyb  a domácí dostali pod menší tlak. Za aktivitu jsme byli odměněny vedoucím gólm, kdy se po rohovém kopu trefil David Hrdina. Po vedoucí brance jsme měli dvě stoprocentní gólové šance, ale místo aby jsme odskočili do dvoubrankového  vedení, domácí dvěma smolnými góly zápas otočili. Kluci se ale nevzdali, hnali se minimálně za vyrovnáním a zaslouženě se ho dočkali dvě minuty před koncem, po hrubě chybě píseckého brankáře.  Velkou pochvalu zaslouží kluci z ročníku 2007, obzvlášť Lukáš Anděl, který svým výkonem v prvním zápase za  U18, mile překvapil a zastínil výkony některých starších spoluhráčů.

 

 

PÍSEK   -   SK PETŘÍN  U16    1  :  3     

Branky:  Forst 2 , Anděl 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ca46f2a8-a50f-418b-9627-ea2a2a3191af

Video ze zápasu : 

 

 

Šestnáctka předvádí na jaře výborné výkony a v Písku to bylo zase velmi dobré!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

V sobotu v poledne jsme měli výkop v krásném píseckém areálu, kde jsme nastoupili proti stejně starému tamnímu družstvu. Od začátku týdne jsem kluky upozorňoval, že utkání nebude tak snadné, jak se na papíře vzhledem k tabulkovému postavení mohlo zdát. Rád bych vyzdvihnul hlavně jednoho ze středních záložníků Písku, jehož individuální výkon naprosto vynikal v domácím týmu. Dál si jednoduše nemohu odpustit krátký komentář k výkonu rozhodčího, který neuvěřitelně ovlivnil utkání, místy byl až neuvěřitelně jednostranný (a to už v zápase starší U18) a především jeho chování bylo naprosto otřesné a nepřípustné, jelikož kromě jiného i vulgárně napadal hráče, kterým je 15 let a také realizační tým, tedy konkrétně mně. Dále už k fotbalu - zápas byl od úvodu taktický a bez větších šancí až do prvního gólu Písku, který byl podle všech dostupných svědectví z absolutního ofsajdu. Nicméně těsně na to nám rozhodčí zápas asi zachránil, jelikož Sam Vaniš měl dostat druhou žlutou kartu. První dostal za protesty proti rozhodčímu právě po prvním gólu a asi minutu na to neudržel emoce a trefil soupeře jednoznačně na druhou žlutou. Rozhodčí se naštěstí smiloval a Sama na hřišti nechal. Od té chvíle měl Písek jednu velkou šanci znovu z SS, kde nás podržel brankář Trnka a jinak nic. My si naopak také ze standartky vypracovali vyrovnaná na 1-1 a další obrovskou šanci těsně před poločasem. Vycítil jsem, že je potřeba malinko upravit herní plán a vyšlo to. Kluci odehráli naprosto skvělý druhý poločas, kde jsme od začátku do konce zamkli soupeře na útočné polovině a nebylo cesty ven. Do vápna se sypal jeden míč za druhým a šíleně mě mrzí, že zápas není natočený, jelikož kvalita kterou tam kluci ukazovali se sledovala krásně. Gól nicméně ne a ne padnout a tak jsme si znovu museli pomoci SS a Véna Forst tak má zápas na který bude dlouho vzpomínat. Těsně před koncem utkání jsme skvělý výkon završili gólem střídajícího Lukáše Anděla a šlo se slavit. Nejde mi znovu nezmínit naši sérii 9 utkání bez porážky a 7 výher v řadě. Do konce sezóny nás čekají utkání, kde všude budeme favorit, ale žádný nebude lehký. Příští týden s Domažlicemi můžeme naši sérii dostat do dvouciferných čísel.  

 

 

Ž Á C I

 

 SK PETŘÍN U15  -  HOŘOVICE    1  :  0

Branky:  Rožánek

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/945ed053-66b7-406d-930d-8cc8b70a4e48

 

Patnáctka sice nakonec svého soka udolala nejtěsnějším rozdílem 1 : 0 , ale byl to obrovský boj ! Hosté si vypracovali spoustu velkých šancí i několik tutových, ale brankář Filip Fořt měl v neděli prostě zavřeno. Takže když se chvíli před koncem trefil z brejku Matyáš Rožánek, mohlo se jít slavit....

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Utkání, které mohlo skončit tak, či tak. S ohledem na průběh utkání, by mu slušela remíza. Nám se tentokrát nedařila výstavba hry. Dlouho jsme vybírali řešení, váhali s rozehrávkou a tím dovolili soupeři včas reagovat a zformovat se. Velké problémy nám dělala důrazná hra soupeře, s čímž jsme si dlouho nevěděli rady. A právě tím důrazem a agresivitou v dohrávání situací, byl soupeř velice nebezpečný při zahrávání SS, kde dobrými zákroky držel čisté konto F. Fořt. A když naši největší šanci F. Šilhavý, kdy postupoval sám na brankáře, stíhaný obráncem, nedokázal zakončení lépe umístit, poločasový výsledek byl 0:0. Ve druhé 40´ jsme zrychlili a zpřesnili kombinaci, čímž jsme byli více na míči. Soupeř svoji dobrou defenzivní hrou, nám nedovolil vypracovat si vážnější šanci. Utkání se hrálo po celou dobu v dobrém tempu i emocích, a bylo znát, že bod je pro oba málo. A když hosté, své dvě velké šance nevyužili a nepřekonali výborně chytajícího F. Fořta, v 76´ Matyáš Rožánek po samostatném úniku, poslal placírkou míč k tyči a rozhodl, že Ti šťastnější budeme my .

 

 

 

 SK PETŘÍN U14  -  HOŘOVICE   3  :  1

Branky:   Kančev 2 , Vainar

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b913233a-b247-43f5-a09b-4ab7633d0424

2009--2023.jpg

Čtrnáctka se výhrou dostala na úplné čelo tabulky, která je sice v tuhle chvíli neúplná a ještě nás někdo může přeskočit, ale dívá se na to moc  hezky !!! Kluci možná někde mezi stébly trávy vidí tu velmi příjemnou tabulku a někteří tomu evidentně nevěří :-)

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

 

Dnes jsme hostili Hořovicko tabulkově třetí nejhorší tým soutěže .Všichni jsme věděli, že jestli chceme v klidu zvítězit…, jinou alternativu jsme si nepřipouštěli, museli jsme co nejdříve skórovat a zlomit soupeře.
První půli jsme dobře kombinovali, obrana bez problémů odebírala soupeři míče po každém jejich odkopu a zakládala nadějné útoky, které jsme bohužel nedokázali efektivně zakončit.Buď chyběl klid na míči, nebo nepohlídání si ofsajdu (asi 7x), nepřesnost v koncovce.
Ve 30.minutě se opřel do střely Bartošák, krásná střela skončila na břevně a odražený míč dorazil těžkým kopem Kančís.
Soupeř se prakticky dostal na dostřel jednou, ale stálo to za to. Míč si z 25 metrů navedl Freylin Dieujust (Mário)a krásnou střelou do šibenice chtěl již slavit…., ale Kubík Mottl předvedl super zákrok a gólu zabránil. Poločas 1:0.
Do druhého poločasu jsme naskočili parádně.
Víťa Holub ve 42 minutě skvěle unikl obraně po levé straně a krásným centrem našel Kančíse a ten nezaváhal.
Chtěli jsme opět, aby si všichni kluci zahráli a užili si zápas, tak jsme ve 43 minutě vystřídali 6 kluků a poslali 6 nových hráčů a věřili, že zápas s přehledem zvládnou.
Hru jsme měli pod kontrolou, bohužel kombinovat se nám nedařilo a Hořovicko asi z 158 odkopu překvapilo naše dosud bezchybné stopery, kteří se nedomluvili míč propadl a Hořovicko snížilo.
I za tohoto stavu jsme hru kontrolovali a 2 minuty před koncem soupeře dorazil Štěpán Vainar - 3:1.
Zvládli jsme další (ne) lehký zápas a těšíme se na příští…..kdy jedeme do Benešova, troufám si říct společně s Příbramí nejkvalitnější tým soutěže

 

 

 

FC VIKTORIA  -  SK PETŘÍN U13     10  :  1  

Branky :  Šebek

Fakta zápasu 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3a53c652-576e-428b-b7c0-9690318b4725

Video ze zápasu: 

 

Třináctka dokáže potrápit skoro všechny soupeře, ale v tom derby zápase to prostě nějak nejde

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

FC VIKTORIA  -  SK PETŘÍN U12      6  :  1 

Branky :  Schwab 

Fakta zápasu : 

 

.... a jestli výše uvedené platí pro U13, tak pro U12 je to ještě dvakrát víc. Kluci mají na svých pažbách už tolik neskutečných skalpů, ale tenhle z městského derby je vždycky  šíleně daleko !

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  -  r.n.  2013

 

Komentář trenéra Luďka Lhotáka  :
 
V úterý jsme odehráli 4. kolo Městského přeboru v Křimicích. Předvedli jsme náš standartní výkon, který nám stačil na 2 vítězství nad Křimicemi 16:0 a FCVP U9 4:3, ale padli jsme s Letnou "A" 3:7. 
 
V sobotu jsme sehráli 5. kolo Krajského přeboru v Lubech, kde nás pořadatelé nemile překvapili miniaturní hrací plochou, kde se nedal hrát fotbal, ani kopaná, ale jenom bouchaná.  Po trenérských intervencích se hřiště následně o něco zvětšilo, ale my jsme už bohužel jeli v módu malé hrací plochy. Přesto se nám podařilo 3x vyhrát (Přeštice 4:0, Tachov 4:0, Luby "B" 7:1) a 1x remízovat se Svatoborem Hrádek 3:3 a získat celkem slušných 10 bodů. Nicméně příště zase budeme radši hrát fotbal!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář