Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 5. - 6.6. 2018

ÁČKO PADLO V DERBY

ÁČKO NEZABRALO ANI V DERBY,

ALE RADOST ROZDÁVALI MLÁDEŽNÍCI

 

 

 Muži nebrali o víkendu ani bod , áčko nestačilo v derby Na Doubravku a slepené béčko nechalo všechny body na hřišti vedoucího Kaznějova . Naštěstí to bylo skoro vše , co se nám o víkendu nepodařilo , takže celkově musíme dát Petřínu za celý víkend palec nahoru !!!!

 

MUŽI A 

    SK PETŘÍN   -   SENCO    1   :   3

Branky :  Vohrna

Sestava : 

PŘÍHODA

ŠKARDA PAPÁČEK  ZOUBEK  ŠULC (46´TROJOVSKÝ)    

 LISÝ   BENDL  NADEMLEJNSKÝ  MOTL 

 VOHRNA  BEDNÁŘ (5´PETERKA , 66´GITA )

Hejnal , |Pfleger

 

Muži se chtěli chytnout na rozjeté Doubravce a přesto , že v poli to bylo více než vyrovnané utkání , tak výsledek je jednoznačný . Začátek zápasu vyšel lépe nám a zdálo se , že by to už mohlo tentokráte vyjít , jenže přišla 13´minuta , v ní dva totální slepence a bylo takřka po zápase . My jsme se po chvíli z toho šoku trochu oklepali , ale těsně před přestávkou přišel třetí trest a do kabin se šlo za hrůzostrašného stavu 0 : 3 . Druhá půle byla podobná té první , akorát s rozdílem , že hosté už nedali branku žádnou a my z lehké územní převahy jen jednu a to nestačilo ani na zdramatizování zápasu . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Bohužel se naše zápasy podobají jako vejce vejci - v poli vcelku slušná hra , ale totálně propadáme v obou vápnech . Děláme triviální chyby a soupeř je nekompromisně trestá . Na druhé straně si vytvoříme spousty podobných příležitostí a nedáme nic .

 

MUŽI B

KAZNĚJOV  -  SK PETŘÍN      5  :  1 

Branky : Gita

Rezerva se po několika vítězných zápasech vydala na půdu vedoucího týmu tabulky s pořádně slepenou sestavou a tentokráte to nestačilo na nic . Každopádně všem zúčastněným patří velké díky . 

 

 

DOROST U19

SK PETŘÍN  -  BENEŠOV   4  :  2

Branky :  Gavrylovskyy 2 , Žižka , Šimáně

Devatenáctka se v úterý nakopla výhrou nad Budějovicema a do zápasu s Benešovem vstoupila vcelku dobře , ale stejně jako u mužského áčka stačila chvilka nepozornosti a bylo to 0 : 2 !!! Kluci to ale nezabalili a ještě do přestávky se parádně trefil Gavrylovskyy - 1  :  2 . Kfdyž pak pár sekund po výkopu do půle druhé srovnal střídající Žižka na 2 : 2 , zdálo se , že by to šlo i otočit a stalo se ! Po trestném kopu Brudny se opět trefil , tentokráte hlavou , Gavrylovskyy a vítěznou pojistku dal v poslední minutě po brejku Šimáně . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Situace v tabulce nám velela doma bodovat , ale za stavu 0 : 2 to moc reálné nebylo , zvláště když Benešov hrál velmi chytře a dobře . Jenže kluci ukázali obrovskou vnitřní sílu a zápas neskutečně otočili , za což jim patří obrovská gratulace !!!

 

 

DOROST U18       

 SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE      8  :  0

Branky :  Král 2 , Žižka , Nový , Provod , Těžký , Potoček , Nový

Přeštice sice začali velmi dobře a prvních deset minut nás přehrávali , jenže přišla první  naše šance , bylo to 1 : 0  a pak už to šlo jako po másle......

 

DOROST U17     

 SK PETŘÍN   -   BENEŠOV     0   :   1

Branky : 

Sedmnáctka chtěla navázat na svojí excelentní sérii a nechybělo málo , aby tomu tak bylo . Jenže z prvních několika velešancí to tam nespadlo ani jednou  a začali mít příležitosti i hosté . brankář Strejc sice ještě jejich dvě veletutovky lapil , ale pak mu tam propadla hlavičko  z rohu a bylo to 0 : 1 . Kluci sice bojovali alespoň o bod až do konce , ale v cestě jim stály jejich ztěžklé nohy , protože drtivá část týmu pomáhala všem možným ostatním výběrům o den dříve a velmi rychle jim docházelo . Každopádně za výkon si zaslouží pochvalu . 

 

DOROST U16 

SK PETŘÍN   -  PŘEŠTICE   7  :  4

Branky  :  Svoboda 2 , Majer 2 , Nový , Veselý , Kolena

Šestnáctka sice od začátku naprosto tvrdila muziku , ale hosté se pořád drželi na dostřel . Nakonec spravedlivý výsledek ve skóre potvrdil dvěma zásahy mladý  Majer z U15 . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

PÍSEK  -  SK PETŘÍN    3  :  5

Branky :  Maxa 2 , Jandoš , Papež , Tříska 

Patnáctka se postupně dostala až do pohodového vedení 0 : 5 , ale pokažený závěr dal domácí vcelku přijatelný výsledek

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   6  :  0

Branky  : 

Čtrnáctka bohužel nenavázala na domácí výhru a na jihu padla . Pomohla jim k tomu šílená tříminutovka v první půli kdy se domácí třemi brankami utrhli na rozhodujících 4 : 0 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U13

PRACHATICE  -  SK PETŘÍN    4  :  6

Branky : Hrdina 2 , Pleticha , Kolářík , Frank , Hofman

Kluci hráli v dalekých Prachaticích o hodně , protože výhra by je posunula v minisouboji s několika týmy o nějaké patro výš a nakonec to zvládli na jedničku . 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

PRACHATICE  -  SK PETŘÍN  3  :  8

Branky : Kural 2 , Dvořák 2  , Hes 2  , Spiegel  , Huml 

Ani dvanáctka na jihu nezaváhala a po velmi dobrém výkonu zabrala za tři body .  

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář