Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 29. -30.9. 2018

MUŽI NASÁZELI TUCET BRANEK

 

 

skarda.jpg

ŠKARDÍS NA HATTRICK NEDOSÁHL

Útočník Petr Škarda nahlásil před zápasem mezi rezervami SK Petřín a Slavoje Mýta , že vsítí tři branky , ale svůj slib nedodržel , ikdyž to měl parádně rozjeté ! Nejprve velezkušeně uklidil parádní přihrávku placírou k tyči , pak procedil samostatný nájezd , ale v poslední minutě selhal při zpracování balonu , byť byl sám samotinký před hostující svatyní . Každopádně to po výhře " vo šest" zas tak nevadilo !!!

 

 

===================================

 

 

MUŽI

 

 

nasázeli za sobotu

 

TUCET GÓLŮ

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN  -  LUBY    6  :  1 

Branky  :  Vohrna 3 , Gavrylovskyy , Šulc , Nademlejnský

 

Sestava :                      Suchý    

Šulc (72´Huml) Lisý   Zoubek ( 72´Kohout )   

Fiala (72´Škarda ) 

Nademlejnský (72´Štefl )  Bednář  (72´Brudna )   Bendl 

  Gavrylovskyy    Šimáně    Vohrna

Levý , Hrabačka

 

Áčko mělo před sebou jednoznačný cíl a za ním si šlo od úvodního hvizdu . 

Po deseti minutách bylo sice ještě skóre bezbrankové , ale na kontě vyložených šancí už to bylo 4 : 0 pro domácí . Až na malé vyjímky se hrálo jen na jednu bránu a konečná šestka v lubské síti je ještě milosrdným vysvědčením hostujících fotbalistů . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  To , že jsme chtěli rozhodnout co nejdříve , jsme tak nějak splnili , ale dovedl bych si představit i vyšší výhru . Luby mají spousty hráčů mimo a v té sestavě , ve které se představili u nás , nám jen stěží mohou konkurovat . To je prostě fakt . Takže povinnost jsme splnili a teď nás čeká veledůležitý zápas ve Vejprnicích  , ze kterého moc a moc chceme tři body , protože  to se nám venku už dlouho nepovedlo !!!

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  MÝTO "B"     6  :  0

Branky: Škarda 2 , Brudna , Gita , Brácha , Krystl 

 

Rezerva už podruhé v řadě vyprovodila svého soka tenisovým kanárem . Tentokráte to odnesla rezerva Mýta . Kluci zvláště v první půli předváděli parádní fotbal , který se musel líbit a který je musel rozhodně bavit . A to že ještě diváci viděli 6 překrásných branek byla třešnička na dortu . Za zmínku stojí hlavně Brudnova střela prsama z deseti metrů , nebo excelentní volej Kuby Krystla !!!

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD  2  :  2

( 4 : 5 na PK )

Branky :   Klich ,Šmíd

 

Devatenáctka sice v pátek předvedla velmi dobrý výkon , ale nakonec to stačilo jen na jeden jediný bodík . Kluci sice už po půlhodině hry vedli 2 : 0 a zdálo se , že to bude na pohodu , ale hosté ještě do poločasu skóre srovnali , když se nejprve přešťastně trefili střelou snad z poza brány a pak v poslední vteřině hlavou po standartce . Kluci sice v půli druhé šli jasně za výhrou , ale ze spousty šancí tam nespadlo už nic . 

 

 

DOROST  U 18

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN    0  :  2

Branky  : Dotzauer , Bílik

 

Kluci  se po přetrápené výhře v derby zápase se Sportovní školu zase předvedli v dobrém světle a na jihu ukázali jak hraje vedoucí tým soutěže . 

 

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD   0  :  0

( 5:4 na PK )  

Branky :  
 
Sedmnáctka také dovedla svůj zápas až do pokutových kopů , které na rozdíl od svých starších kamarádů zvládla na jedničku . Každopádně i přes bezbrankový stav bylo k vidění spousty dobrého fotbalu . Šancí na rozhodnutí jsme si vytvořili asi trochu více , ale nakonec dva body bereme . 
 
 
 

 

DOROST U16

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN   2  :  4

Branky : Tříska 4

 

Šestnáctka si svého soupeře tak nějak připravila na druhou půli . Do šaten se totiž šlo za bezbrankového stavu 0 : 0 , ale pak si vzal hlavní slovo Dominik Tříska a s pomocí svých spoluhráčů domácí doslova sestřelil .  

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 LIBUŠ  -  SK PETŘÍN    3  :  1

Branky : Kobes

 

Starší žáci se sice ujali vedení po brance Kobese , ale domácí ještě do poločasu skóre otočili a v půli druhé si už výhru pohlídali

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

LIBUŠ  -  SK PETŘÍN  0  :  13

Branky : Hönig 4 , Křemenák 2 , Kobes 2 , Žemlička , Pleticha , Petr , Gožo , Hrdlička

 

Už pohled na tabulku předpovídal , že by to mohlo tak nějak dopadnout . Kluci potvrdili roli velefavorita a svého soupeře přejeli ve všem . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

Č.BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN  3  :  4

Branky :  Spiegel , Dvořák , Kural , Špilar

 

Mladší žáci si z Budějovic přivezli všechny tři body a tak trochu napravili domácí remízu z minulého týdne . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

Č.BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN  3 : 8

Branky :  Vaniš 3 , Sidorenko 2 , Pavlov , Linhart

 

Zasloužené vítězství si z dalekých  Budějic přiváží i naši nejmladší ligoví žáci . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář