Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 25. -26.8. 2018

JEN JEDNA REMÍZA

 

2010---turnaj-2018.jpg

PŘÍPRAVKA NAŠLA PŘEMOŽITELE AŽ VE FINÁLE

Naše mladší přípravka ročníku narození 2011 , uspořádala v sobotu na svém hřišti obrovský turnaj , který podtrhla ještě svým parádním umístěním . Na stadionu SK Petřín se po celou sobotu prohánělo přes 200 dětí ve dvaceti týmech a naši borci nestačili jen ve finále na kluky ze Slaného . Každopádně pod sebou nechali 18 výběrů z celé republiky , včetně borců z plzeňské Viktorky , nebo sešívanou Slávii Praha . Takže velká gratulace , stejně jako všem , kteří se na tomto mimořádně vydařeném představení podíleli . 

 

 

===================================

 

 

JEDNA REMÍZA

 

trošičku  pokazila jinak

parádní  víkend

 

 

Skoro fantastický víkend mají za sebou naše týmy , které se zapojili do mistrovských bodů . Devatenáctka parádně otočila zápas v Písku a do tabulky si připsala první veledůležité body . Sedmnáctka jede na neskutečné vlně a z Písku si veze další tři body . Divizní výběry dorostenců vůbec nedaly čuchnout Táborsku a stejně tak se zachovali naši "A" muži v Nepomuku . Bohužel rezerva brala v Malesicích jen bodík , ale jelikož srovnávala až v samotném závěru , tak je to spíš plus . 

 

 

MUŽI "A"

 

 NEPOMUK  -  SK PETŘÍN     1  :  6 

Branky  : Brudna 3 , Šimáně , Bendl , Zoubek

 

Sestava :                          Suchý

Šulc (77´Žižka )   Lisý  Zoubek   Fiala 

Nademlejnský (62´Hejnal)  Bednář  ( 84´Nový) 

  Brudna  Bendl ( 77´Vodrážka ) Šimáně ( 85´Vinkler ) 

Vohrna

Hrabačka

 

Áčko pořád musí dohánět ztrátu z úvodního kola a tak do Nepomuku vyráželo z jasným cílem - sebrat všechny tři body . 

To se začalo naplňovat už po deseti minutách , kdy si na parádní balon Bendla naběhl Šimáně a trefil se nádherně do horního růžku domácí brány . Po půl hodině se trefil i druhý "nepomucký rodák" Aleš Brudna , který si ve vápně našel vyražený balon a bylo to 0 : 2 . Když se pak se závěrečným poločasovým hvizdem prosmýkl do vápna Zoubek po kolmici Bendla , bylo tak nějak hotovo - 0 : 3

I ve druhé půli byl obraz hry tak nějak stejný a přicházely další branky . nejprve se z dálky k tyči trefil Bendl , aby pak během tří minut dovršil hatrick Brudna , když dvakrát dorážel balon do opuštěné brány . Teprve pak přišla i chvíle domácích , kteří se po závaru prosadili také a lehce zkorigovali konečný výsledek . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Nepomuk v rámci svých možností dělal vše pro to , aby jsme to měli co nejtěžší , ale bohudík mu to nestačilo skoro na nic . Kluky musím pochválit , byť ta inkasovaná branka mě docela mrzí . Každopádně jsme hráli dobře a to stačilo na takovouhle výhru . Teď si ale okamžitě musíme sednout na zadek a příští zápas odehrát minimálně stejně !!! Ten "asi" začne od stavu 0 : 0 a to je jen bod a to je v naší situaci málo !

 

 

MUŽI "B"

 

MALESICE  -  SK PETŘÍN   1 : 1 (4:2 naPK)

Branka : Levý

 

Rezerva začala svojí pouť za postupem do 1.A třídy v Malesicích a bohužel hned trochu klopýtla . Každopádně po tom jak se zápas vyvíjel , tak je škoda jen toho druhého bonusového bodu z penalt , protože vyrovnávací trefu zařídil až v posledních chvíli Jarda Levý . 

 

 

DOROST U19

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN    2  :  4

Branky :  Demeter 2 , Šmíd , Provod

 

Devatenáctka měla na svém kontě nula bodů a tak do Písku odjela tak nějak s nožem na krku . V první půli jsme sice nebyli horším týmem , ale po závaru v naší šestnáctce šli domácí do vedení - 1 : 0 . Hned poté byla k vidění asi rozhodující chvíle zápasu . Domácí se dostali k odraženému míči a jejich útočník střílel lehce z boku do opuštěné brány gólmana Hrabačky . naštěstí z toho byla jen tyčka a trenéři mohli spřádat o přestávce plány na jen jednogólový obrat . 

Do druhé poloviny utkání poslali hned čtveřici náhradníků a obraz hry se rapidně změnil . Kluci soupeře zatlačili a jednoznačně ho přehrávali . Výsledkem toho byl několikaminutový obrat na 1 : 2  a vypadalo to , že už to půjde . Jenže pak si vzal slovo jinak v pohodě pískající sudí a daroval domácím standartku z hranice vápna - 2 : 2 . Na hřišti začali trochu plát emoce , ale už to vypadalo , že se půjde do penalt . jenže 5 minut před koncem se k odraženému balonu dostal za vápnem Demeter a bylo to 2 : 3 . Domácí se ještě nadechli k závěrečnému náporu , ale poslední standartku jsme si pohlídali a Provod přes celé hřiště potvrdil tři body do Plzně - 2 : 4

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST  U 18

 

SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO   6  :  0

Branky  :  Tětek 2 , Voves Dominik 2 , Prachař, Bílik

 

Osmnáctka měla sice trochu problémy se sestavou , ale nakonec to vůbec nevadilo . Od počátečního hvizdu bylo na hřišti jen jedno družstvo a konečných 6 : 0 bylo tak nějak ještě pro hosty milosrdné . 

 

 

DOROST U 17

 

  PÍSEK   -   SK PETŘÍN    1  :  3

Branky :  Zajíček 2  ,  Pitipáč
 
 
Sedmnáctka jela do Písku v roli favorita , byť všichni moc dobře věděli , že je tam čeká velmi kvalitní protivník . Jenže po dvou výhrách v úvodních kolech si tuhle roli prostě kluci sami vykopali . A na hřišti to byl od první do poslední minuty klasický boj o každý metr ! Kluci to nakonec zase zvládli a byť domácí nebyli skoro v ničem horší , tak ve střílení branek určitě . Každopádně  ligová série pokračuje a ze tří zápasů 9 bodů je něco neskutečného !!!
 
FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 
 

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO   5  :  0

Branky :  Jandoš 2 , Majer 2 , Valenta

 

Šestnáctka si po Třeboni zastřílela i ve svém druhé utkání sezóny a tentokráte to odskákali kluci z Táborska . Naši borci mají ze dvou zápasů 6 bodú a impozantní skóre 13 : 1 . Zastaví je vůbec někdo ???

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář