Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 24 - 25.9. 2022

OSM VÝHER - SKVĚLÝ VÍKEND

lisy-briza-2022.jpg

Kapitán našeho mužského áčka Venca Lisý chytnul v týdnu někde rýmičku a v Klatovech nám bohužel chyběl . Kluci se ale semkli a svému kapitánovi poslali do postele tři bodíky !!!

 

 

 

OSM VÝHER

 

 

 DVĚ PORÁŽKY =

 

 

SKVĚLÝ VÍKEND

 

 

 

Devatenáctka zažívá neskutečné období a nabízí se otázka kdo jí zastaví ? Bude to snad aspirant na postup Slovan Liberec ? Uvidíme ve středu odpoledne ! Skvěle zahráli I muži - áčko po 7 letech vyhrálo v Klatovech a béčko veze body z "vysokého" Tlumačova . Z dalších dorosteneckých týmů zaváhala jen U16 a bohužel i žákovská   U15 , která se nepříjemně propadá ke dnu tabulky . Ostatní žákovské týmy své soupeře deklasovali , někdo méně , někdo více :-) 

PROSTĚ PARÁDNÍ VÍKEND !!!

 

 

 

 

MUŽI

vancik-cernice-2022.jpg

Martin Vanc se výborným výkonem v domácím zápase s Černicema , přihlásil o zařazení do základní sestavy v Klatovech a byl u velmi cenné výhry 0 : 1

 

 

 KLATOVY  -  SK PETŘÍN A     0  :  1  

Branky :  Vodrážka Jan

Sestava : Suchý  -  Vinkler ( 20´Maxa ) ,  Kohout  , Klich  - Bednář   , Zajíček   , Heller   -  Provod  , Tětek  ( 80´Štefl ) ,  Vodrážka Jan  ( 80´Treml ) , Vanc ( 85´Veselý )

Vodrážka Dan , Pejřimovský

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/96083d67-32d8-496a-897d-44887cb80e1d

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211337-SK-Klatovy-1898-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

Muži jeli do Klatov , kde nevyhráli dlouhých předlouhých 7 let a museli řešit před zápasem spoustu trablů . Oproti minulému veleúspěšnému zápasu s Aritmou nemohli nastoupit nemocní Lukáš Kotěšovec , Aleš Demeter ani kapitán Venca Lisý a aby toho nebylo málo , musel po čtvrthodině ze hřiště i Ondra Vinkler . Každopádně to s námi zas tolik neudělalo a po velmi dobrém výkonu , jsme v Klatovech uťali tu dlouhatánskou sérii bez výhry !!!

Celkově byl zápas vcelku vyrovnaný , my jsme měli asi o chlup větší držení míče , ale šancí bylo na obou stranách poskrovnu . Rozhodnutí přišlo po hodině hry , kdy po akci Davida Hellera s Michalem Provodem se do domácího vápna vřítil Honza Vodrážka a podél bezmocného domácího brankáře Valeše rozhodl o našem vítězství !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Za tenhle výsledek jsem opravdu moc rád . Celý týden jsme řešili jen absence , takže jsme byli sami zvědaví jak to zvládneme . Jenže ta polovina zkušených borců co nám zůstala na hřišti zahrála skvěle a ta druhá , která si vesměs odbyla divizní premiéru taky tak . Takže nakonec to bylo po vcelku dobrém výkonu a strašně moc příjemné vítězství !!! Chválit bych musel všechny , ale jedno jméno napíšu - Áda Kohout ! Šest kol se tak nějak pral se vším co připomíná fotbal , minulý týden proti Aritmě už to bylo dobrý a v Klatovech to byl skvělý výkon, na který jsme od něj  byli tak nějak z loňska , zvyklí . 

 

 

vodr---cernice-2022.jpg

Momentka z minulého kola naší rezervy , ve kterém jsme porazili Černice 5 : 3 . Vhledem k okolnostem odehrála většina z těchto za áčko  v Klatovech prakticky celý zápas a byla z toho výhra 0 : 1

 

 

TLUMAČOV  -  SK PETŘÍN  B   1 : 4 

Branky :  Škarda , Trojovský , Klich , Majer

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a153b176-9bcb-4b77-a1ee-223b5acc1814

 

Foto ze zápasu :  

 

Video ze zápasu :   https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210397-TJ-START-Tlumacov-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Rezerva měla před sebou zdánlivě lehký úkol !!! Vyhrát nad týmem , který je v tabulce daleko předaleko za námi a kdy všichni čekají naší jednoduchou výhru . 

Jenže domácí nám to vůbec nedělali lehké a zápas jsme zlomili na svou stranu až v poslední desetiminutovce , kdy jsme vstřelili 3 krásné góly !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Vzhledem k obrovským absencím , jsme do Tlumačova vyrazili v jedenácti lidech a to včetně dvou dorostenců , kteří k nám přišli až koncem týdne z Viktorky - Vencou Rampou a Tomášem Miklešem . K tomu jsme ještě vzali Máru Jandoše a Adama Majera , kteří hráli zápas naposledy někdy na jaře a do středu zálohy jsme postavili "dědka" Petra Bendla fyzioterapeuta plzeňské Viktorie , kterého jsme naposledy viděli v posledním kole v červnu v Kaznějově . Během první půle pak dorazili mladé pušky ze zápasu v Klatovech , takže jsme mohli i prostřídat . Domácí se sice snažili , ale postupem času jsme je víc a víc přehrávali a rozhodli o své výhře v poslední čtvrthodině . Vzhledem k výše uvedeným trablům je tahle výhra velmi cenná . Kluci zaslouží fakt pochválit a to nejen ti výše jmenovaní , ale všichni !!!

 

 

 

DOROSTY

 

VIKTORIA ŽIŽKOV - SK PETŘÍN U19  1 : 3 

Branky :   Hájek , Salák ,  Flachs 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4aa002e4-5b88-4b00-9d9c-20556dfe2069

Video ze zápasu :  

 

Devatenáctka bortí jeden mýtus za druhým a neustále stoupá tabulkou výš a výš . Z Žižkova kluci vezou zase všechny tři body a ve středu přijede obrovský aspirant na postup - Slovan Liberec !!! Jenže po těch našich neskutečných výkonech je to souboj čtvrtého s druhým !!!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Na Žižkov jsme jeli poprat se o další důležité body v téhle neskutečně těžké ale zároveň hodně zajímavé soutěži. V prvním poločase měl Žižkov jak více ze hry tak i více šancí kdy nás opět buď podržel Petráš nebo soupeř těsně minul branku . My jsme se postupně dokázali dostávat do hry a vytvořili si několik příležitostí kdy největší neproměnil Adam Urbánek který v prvním poločase neúnavně vytvářel tlak na obranu soupeře. Nám se na výbornou povedl vstup do druhé půle kdy jsme se dostali do dvoubrankového vedení Pidou Hájkem a Lukašem Salákem uklidnili se a hráli konečně fotbal. Paradoxně kdy jsme meli více ze hry dokázal soupeř po zbytečném rohovém kopu snížit na rozdíl jednoho gólu. V momentě kdy začal Žižkov více tlačit a nadechovat se k závěrečnému tlaku vletěl do vápna střídající Ála Trachta byl faulovan a penaltu Flachsik s přehledem proměnil. V závěru měl soupeř ještě jednu megatutovku kterou žižkovský útočník poslal nad a my mohli slavit další 3 body a momentálně 4 místo v průběžné tabulce je neskutečný a krásná odměna za to jak všichni včetně těch co hrajou za U18 na sobě pracujou. Pochvalu kromě opět výborně chytajiciho Petráše dneska zaslouží Adam Urbánek který dneska odvedl neskutečný výkon. Na slavení moc času není už ve středu nás čeká druhý tým tabulky a aspirant na postup do celostátní ligy Slovan Liberec.

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  ROKYCANY   2  :  1  

Branky :   Trachta , Trojan

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/75d93126-739b-43cc-96a4-a48cb2ef0fd1

 

Osmnáctka začala soutěž prachbídně , ale poslední dobou hrajou kluci skvěle !!! Čtvrtá výhra v řadě , tentokráte proti sousedním Rokycanům , pořádně zahřeje !!!

 

Komentář trenéra Marka Hofmana  : 

Do prestižního zápasu s Rokycany jsme vstoupili s vědomím, že nás nečeká nic jednoduchého, protože Rokycany mají v úvodu sezony dobré výsledky, daří se jim a ke všemu jde o rivala, proti kterému jsou zápasy vždy vyhrocené. Očekávali jsme hodně soubojové utkání, kde budou rozhodovat maličkosti a každá chyba  může být rozhodující. Úvodních dvacet minut přineslo vyrovnanou hru, nikdo z týmu nechtěl udělat chybu. První brankovou příležitost jsme si vypravcovali my, kdy po půlhodině hry kdy Honza Kunesch sám před brankářem hostí nezužitkoval pěkný centr Aleše Trachty. Ale i soupeř hrozil, ale jejich výpady končily na naší pozorné obraně nebo v rukavicích jistého Járy Vytiska. Do druhého poločasu jsme po dvou změnách v sestavě vstoupili aktivně, ale po zbytečné individuální chybě v  obraně jsem hostům z Rokycan nabídli vedoucí gól. My jsme však odpověděli tím nejlepším možným způsobem, kdy se na naší levé  straně elegantně uvolnil Tomáš Mikleš, jehož následnou přihrávku do pokutového území uklidil pohotovou střelou Aleš Trachta. Vyrovnávací branka nás povzbudila, dění na hřišti jsme překlopili na naší stranu a začali jsme udávat tempo hry. Dvacet minut před koncem jsme šli po zásluze do vedení my, kdy výborně hrající Tomáš Mikleš našel v prostoru malého vápna Rokycan Lukáše Trojana, na jehož tvrdou střelu pod víko byl hostující brankář krátký. Jednobrankové vedení jsme si pohlídali až do konce hrací doby, kdy závěr utkání hráči Rokycan těžce nesli. Pochvalu zaslouží všichni naši hráči, kteří předvedli kompaktní týmový výkon. Velký podíl na  zlepšené hře ve druhém poločasu  určitě mají naši dva nový hráči Tomáš Mikleš a Václav Rampa.

 

 

 

 

VIKT. ŽIŽKOV - SK PETŘÍN U17    1 : 2

Branka :   Olach, Holmik

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d39c7599-221e-4934-a73e-e92f0f7213f1

Video ze zápasu :   

 

Sedmnáctka sehrála v Praze velmi dobrou partii a prodloužila svojí sérii neporazitelnosti už na 5 zápasů v řadě !!!

 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Vezeme cenné body ze Žižkova! Podle mého názoru jsme si vítězství zasloužili, i když se nerodilo úplně jednoduše.
Odehráli jsme velmi dobrý první poločas, ve kterém jsme šli do vedení po gólu Marťase Olacha, další 2 tutovky jsme zahodili a několik slibných akcí nedotáhli. Soupeři jsme dovolili jednu střelu na branku, z které ve 45. minutě vyrovnal.
Ve druhé půli se domácí zlepšili a několikrát zahrozili ze standardek. Přesto jsme více nebezpečných situaci měli my, ale chyběl nám větší důraz a koncentrace v koncovce.
Nakonec jsme Viktorku gólem Holmiho přetlačili a získali velice důležité vítězství.
Oceňuju hlavně týmový výkon a vůli po vítězství, která zápas rozhodla.

 

 

 

  SK PETŘÍN U16  -  ROKYCANY   4 : 5

Branka :  Dobrý , Maxa , Třeštík , Štěpánek 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2d7cf5fe-f79c-4c95-a410-c21dea1783da

 

Šestnáctka pořád jen dotahovala náskok soupeře a když už se jí to několikrát povedlo , tak hosté zase odskočili !

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

V sobotu jsme sehrály domácí derby s Rokycany, které vůbec nevyšlo podle představ. Celý zápas až na 20 minut v druhém poločase jsme nebyli schopni se defenzivně vyrovnat se hrou soupeře a byl to průchoďák. Do půle jsme šli se stavem 1-3, poté co jsme dali gól z rohu a poté, co každý dlouhý míč soupeře znamenal extrémní problém. V druhé půli přišlo již zmíněné zlepšení, které vedlo ke srovnání skóre na 3-3, bohužel poté pokračovala až tragická nejistota naší obrany a soupeř už trestal a znovu nás na výsledek sáhnout nenechal. Konečný stav 4-5 je myslím zasloužený, jelikož pokud nejste schopni odbránit v podstatě žádný útok soupeře a vlastními chybami mu neustále dáváte nové a nové příležitosti, tak ani 4 vstřelené a mnohdy i vyslovené krásné góly prostě nestačí. Máme neustále na čem pracovat a soupeři nám to připomínají v podstatě každý víkend. 

 

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15  -  PFA     1  :  3  

Branky :  Hošťálek

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5f8a4596-0a7f-4f99-9e20-684a1513cf10

 

Patnáctka sice začala dobře , když se záhy po úvodním hvizdu dostala do vedení po brance Hošťálka . Jenže za 25 minut už to bylo 1 : 3 a hosté už si to pohlídali . Kluci se propadají tabulkou níž a níž , takže to , že hrají hned ve středu , je ten nejlepší lék  !!!

 

Komentář trenéra Radka Votípky  :  ...

 

 

 

 SK PETŘÍN U14 -  PFA    11  :  0

Branky : Vainar 4 , Blažek , Súlovec , Kučera , Kančev , Voves , Vukovič , Uher

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6f76a688-a516-42ef-8f66-88330c60e4a9

 

Čtrnáctka si to rozdala se soupeřem , který měl v tabulce stejně bodů jako my , ale na Petříně dostali kluci z povltavský těžkou nálož !!!

 

Komentář trenéra Radka Votípky : ...

 

 

 

 

 SK PETŘÍN U13  -  STRAKONICE   6  :  2

Branky :  Šebek 2 , Vokáč , Hejplík , Černý , Jež

Fakta zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2477cdbc-fcc5-4f83-8bee-ea4b41a4d998

 

Třináctka hrála dlouho se Strakonicema nerozhodně , ale třetí třetina zápasu už byla naší labutí písní  a nakonec z toho byla jednoznačná výhra !!!

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

Mám v sobě obrovskou radost, jak jsme tohle utkání zvládli, i když to nebylo vůbec lehký…..

Podali jsme kolektivní, zodpovědný výkon, který přinesl pro nás další 3 body do tabulky.  

Strakonice se prezentovali sebevědomým dojmem, hrajou silový fotbal, na který jsme si museli chvilku zvyknout.

Postupně i my museli přitvrdit, což přineslo úspěch a jsem rád, že si to kluci vyzkoušeli, a nikomu se nic nestalo….

 

 

 

 

SK PETŘÍN U12 - STRAKONICE  12 : 1

Branky :    Kadlec 2 , Schwab 3 , Čížek 4 ,  Sladký 2 , Soukup 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/28e0c3ff-5aed-4ef2-9d61-da65ca7b816f

 

Dvanáctka sice dostala o jednu branku více než minulý týden , ale podržela si výborný střelecký nadstandart !!! Dvanáct kousků si tentokráte odvezli Strakonice !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

V neděli od 15 hodin jsme přivítali v domácím utkání soupeře ze Strakonic. Soupeře známe s ohledem na sehrání pár přátelských utkání v minulosti a myslím, že nám to pomohlo. Kluci přistoupili k utkání odpovědně a dodrželi dané pokyny. Podařilo se eliminovat jejich nejlepší hráče a tím donutit soupeře v podstatě k náhodnému nakopávání míčů na útočníky. Naše obranná hra celého mužstva byla ovšem pozorná a důsledná, tím jsme soupeře po celý zápas do ničeho nepustili a naopak získávali míče a hráli na polovině soupeře. Kluci předvedli nádherné akce po kterých jsme dávali góly. Po první třetině jsme vedli 5-0 a tím určili směr utkání. Jediný obdržený gól vznikl po individuální chybě při zkoušení výjezdu od gólmana. Jsem spokojený s předvedeným výkonem celého týmu a potvrzením výkonu z Aritmy. Chválím všechny kluky za výkon, takto hraje tým  . Musíme ovšem pokračovat v daném směru naší práce a věřím, že ještě nějaké vítězství přijdou.

 

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U11 - nar.  2012 

 

Tento týden jsme odehráli jedno kolo MPSP, ve kterém jsme nenašli přemožitele a ve třech zápasech jsme nastříleli 44 branek.

Ve čtvrtek MPMŽ k nám přijel Prazdroj Plzeň, podali jsme výborný výkon a zapas vyhráli jasným rozdílem 12:0.

Chtěl bych za uvedené výkony všechny pochválit a doufám, ze se nám bude i nadále dařit.

 

 

U10  -  nar. 2013

 

V týdnu jsme měli opravdu napilno. V úterý 20.9. jsme odehráli Městský přebor doma na Petříně. A bylo to opravdu povedené představení! Připsali jsme si 2 vítězství, a to se Sencem 5:2 a s FCVP WU11 dokonce 12:0 a s Košutkou B jsme uhráli remízu 3:3. Kluky musíme jen chválit!
 
Hned ve čtvrtek 22.9. jsme opět na Petříně pořádali II. předkolo Planeo Cupu. Sešla se u nás fakticky špička Plzeňského kraje v naší kategorii. Upřímně řečeno, nikoho z nás tento turnaj nezastihl v nejlepší formě a výsledkem bylo 4. místo v šestičlenné skupině. Kluci zaslouží pochvalu za vítězství 2:1 nad Domažlicemi a hlavně 7:0 nad Svatoborem Hrádek. I přes prohru 2:5 s Viktorií Plzeň, jsme odehráli slušný zápas. Ale prohry s Nepomukem 1:3 a Sušicí 1:4 si za rámeček nedáme...Nicméně jsme jsme nakonec měli kliku a postoupili jsme do dalšího kola jako lucky loser.
 
V neděli 25.9. jsme si naplánovali turnaj v Hrádku u Rokycan, kde bylo 9 týmů, které byly o rok starší, tedy U11. Čekalo nás 8 těžkých zápasů, ve kterých nás kluci velmi mile překvapili! Starších borců se nezalekli a byli jim fotbalově rovnocennými soupeři. Což se projevilo i výsledkově. Po výsledcích s Kohouty Rokycany 1:3, Mrákovem 1:1, Letnou 3:2, Petřínem U11 0:0, Sušicí 1:1, Holoubkovem 1:2, Černicemi 0:2 a Viktorií Plzeň WU11 7:1 jsme obsadili konečné 7. místo, ale hlavně jsme herně ani jednou nepropadli!!! Všichni naši borci zaslouží obrovskou pochvalu! Třešničkou na dortu bylo vyhlášení Ondry Dokulila nejlepším brankářem turnaje, k čemuž mu všichni gratulujeme!
 
 
U 9   -   nar. 2014
 
 
U 8  -  nar. 2015

Mladší přípravka U8 absolvovala v týdnu dva turnaje a byť to výsledkově moc nevypadá, tak si kluci opět většinou zaslouží pochvalu. Pokud se totiž budeme na jejich výkony koukat v širších souvislostech a ne pouze řečí čísel, tak i v pondělí na MPMP v Touškově, stejně jako na sobotním KPMP ve Stodě mělo jejich vystoupení převážně pozitivní prvky.

 

3.kolo MPMP 

  Město Touškov 9:4    Branky: Braun 4x, Levý 4x, Jagerčík

Křimice 10:5    Branky: Weber 3x, Braun 3x, Levý 3x, Pospěch

Smíchov 1:15    Branky: Braun

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Musím říct, že tento turnaj měl dva extrémy. První dva zápasy jsme zvládli jak výsledkově, tak herně. Kluci přenesli na hřiště bojovnost a snahu, za což byli odměněni i velkým počtem gólů v soupeřových sítích. Třetí zápas byl, bohužel, přesným opakem. Kluci jako kdyby se soupeře po pár minutách zalekli a je dobře, že sami viděli, že bez snahy, bojovnosti a 100% nasazení to prostě nejde a nepůjde nikdy a s nikým. Takže i toto pro ně byla cenná lekce do budoucna! Celkově ale i tento turnaj hodnotím převážně pozitivně.

 

2.kolo KPMP

Viktoria Plzeň U9 „A“ 0:8

Viktoria Plzeň U9 „B“ 1:11   Branka: Mašek

Slavoj Stod 2:7   Branky: Jára 2x

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Ve Stodě jsme původně měli sehrát pouze dvě utkání, ale kluci z Viktorky doplnili stav druhým týmem, takže nás čekala obvyklá porce tří zápasů. Přiznám se, že jsem měl z tohoto turnaje trochu „vítr“. S o rok staršími Viktoriány si to troufne rozdat málokdo a my do toho šli rovnou dvakrát za sebou :-) Musím říct, že to, jakým způsobem se toho kluci zhostili bylo pro mne (a asi nejen pro mne) neuvěřitelně příjemným překvapením. Bojovnost, 100% nasazení a snaha jít do každého souboje na maximum bylo to, co klukům ukázalo, že hrát se dá úplně s každým. Konečné výsledky tak nejsou žádnou ostudou, ale naopak odměnou za to, co kluci na hřišti odevzdali! Třetí zápas se Stodem byl dlouho herně i výsledkově vyrovnaný, ale nakonec nás domácí přetlačili tzv. na sílu. Šancí jsme měli dostatek, ale tentokráte to tam ne a ne padat. Nicméně další cenné zkušenosti na naší vytýčené cestě. Částečně jsme si gólovou radost prožili alespoň v následných penaltách, ke kterým nás domácí vyzvali a tady jsme byli téměř neomylní. Klukům obrovské díky a velká pochvala!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář