Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. - 23.4. 2023

BÁŇA SESTŘIL "PRAŽÁKY"

flachs--sparta--2022.jpg

Středopolař naší U19 Honza Flachs, alias "Báňa", má za sebou parádní týden! Ve středečním vloženém kole ligové soutěže, se pár minut před koncem zavěsil do vzduchu a hlavou rozhodl o výhře nad Slavií Praha. V neděli pak prakticky z totožné situace, akorát pár vteřin před koncem, uzmul alespoň bod dalšímu pražskému celku - Viktorce Žižkov. 

 

 

 

"BÁŇA"

 

SESTŘELIL

 

"PRAŽÁKY"

 

 

Nejsilnějším příběhem uplynulého týdne jsou určitě bodové trefy záložníka naší U19 Honzy "Báni" Flachse, který nejprve ve středu sestřelil ze vzduchu Slavii Praha a prakticky z totožné situace pak v neděli srovnal s Viktorií Žižkov. Muži zvládli na jedničku krajské derby s Klatovy. Narozdíl od jejich rezervy, která doma neporazila Tlumačov. Starší žáci přivezli všech 6 bodů od Vltavy a jejich mladší kamarádi srdnatě vzdorovali pražské Spartě.

 

 

MUŽI

 

366ef164-ad60-4442-8e20-10cfd2995844_1_201_a.jpeg

Naši muži v sobotu smázli Klatovy a v neděli šla část z nich na Viktorku, která je za odměnu  pozvala na podobnou demolici Zlína, v rámci kampaně "Daruj svou kostní dřeň" . Na fotce je cca polovině těch petříňáků, kteří se do registru přihlásili. Díky hoši !

 

 

 

 SK PETŘÍN "A"  -  KLATOVY   3  :  1

Branky: Demeter 2, Zajíček

Sestava :  Suchý  -  Vanc ( 88´Maxa ), Kohout, Vinkler, Klich  - Bednář ( 88´Šulc ), Lisý, Zajíček  ( 72´ Tětek) - Demeter (80´ Voves), Provod , Vodrážka Jan (72´ Škarda)

Edelman

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d7e8a335-4a36-4344-81f7-c2604cb33d5e

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230422-muzi-a-petrin-klatovy-31-85450e0a/

Fotografie ze zápasu: 

https://klatovsky.denik.cz/fotbal-divize/klatovy-v-plzni-neuspely-lukes-rozhodly-nase-hlouposti-mam-otraveny-vikend-20230.html

 

Muži chtěli mermomocí potvrdit bod z pražské Aritmy a to šlo jedině výhrou nad Klatovy, což se nakonec povedlo. Prakticky hotovo bylo už o poločase, kdy na tabuli svítilo skóre 3:0. Od 30. minuty se totiž v rychlém sledu dvakrát trefil Aleš Demeter, kterého pokaždé ke gólu vyzval svojí příhrou navrátilec do základní sestavy Michal Provod. Pár minut poté se střelec "Demi" proměnil v nahravače a jeho průnikovku parádně uklidil Petr Zajíček. 

Po přestávce sice přišlo snížení hostů, ale víc už jsme jim toho nedovolili. Výsledek mohl být pro naše barvy daleko vyšší, ale minimálně další tři mega tutovky jsme do sítě dostat nedokázali a hosté tedy odjížděli s přijatelnou "trojkou".

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Po tom hrůzostrašném týdnu, kdy nám třetina kluků zalehla do postele, druhá se střídala u našeho fyzioterapeuta a pouze třetí třetina se připravovala na samotný zápas, je výhra zase jen odrazem toho, že jsme prostě tým! V první půli jsme sice měli trvalou převahu, ale šancí jsme si zase tolik nevypracovali, takže poločasové skóre 3:0 bylo velmi příjemné. Ve druhé půli jsme na můj vkus nechali soupeři až moc prostoru, z čehož pramenilo to, že krom gólu měli hosté ještě několik nebezpečných situací, při kterých nás opět podržel brankář Vojta Suchý. Z daného průběhu ale pramenily i naše tutovky, kterých bylo docela dost. Bohužel čtvrtou branku, která by definitivně uťala hostující myšlenky na úspěch, jsme nedokázali přidat ani ze situací, když už všichni křičeli gól. Každopádně výhra je pro nás skvělá a teď se musíme připravit co nejlépe na Tochovice a uspět i tam .  

gaga-2023.jpg

Brankář mužského "A" týmu Vojta Suchý, se v zápase s Klatovy v první půli trochu nudil, ale po přestávce musel zase ukázat, že jeho forma je fakt dobrá!

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  TLUMAČOV   1  :  1

Branky: Maxa

Sestava :  Pejřimovský - Havelka , Voves , Vodrážka Dan ( 60´Veselý ) , Maxa ( 70´Klich ) - Šulc , Bendl , Rada ( 46´Hrdina )  -  Škarda , Kotěšovec , Frank ( 46´Brož )

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a79082b9-240b-42c5-936d-6995ba7cf243

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko začalo tradičně - v 6. minutě propálil vše co mu stálo v cestě Lukáš Maxa a vypadalo to s hosty zle, nedobře. Jenže přišly takové nějaké 4 neproměněné tutovky a hosté z brejku srovnali. A pak začalo něco, co se jen tak nevidí, protože to, co jme nedokázali dostat za brankovou čáru mezi tři tyče, by nepochopil ani slavný Klapzuba...

 

Komentář trenéra Jardy Levého: 

Mrzí nás ztráta dvou bodů, ale jinak to musím brát spíš humorně, protože to, co jsem za těch 90 minut viděl na vlastní oči nedat, jen tak neuvidím. Tlumačov bojoval, urputně bránil, jejich gólman chytil desítky šancí a k tomu měl místy i neskutečné štěstí. Takže nakonec nám nezbyde nic jiného, než jim pogratulovat a hned ve středu se v Radnicích vrátit na vítěznou vlnu.

neymy--2023.jpg

Fantóm posledních zápasů našeho béčka Matěj Štefl byl bohužel jedním z těch, kteří nám v týdnu zůstali v posteli. Asi nikdo si v šesté minutě, kdy jsme šli s Tlumačovem do vedení,  nemyslel, jak moc nám nakonec jeho produktivita bude chybět.

 

 

DOROSTY

 

  SK PETŘÍN U19  -  SLAVIA PRAHA    1  :  0

SK PETŘÍN  U19  -  VIKTORIA ŽIŽKOV    2  :  2

Branky:   Flachs   -   Salák , Flachs

Fakta zápasů : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/bd63a260-c600-4f8e-9f34-67e8c9cf64fb

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/848ff8d0-2386-429b-aa45-818a60b96ee4 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/sk-petrin-plzen-3-20230419-sk-slavia-praha-fotbal-mladez-zs-sk-petrin-plzen-sk-slavia-praha-234cf780/

 

Devatenáctka, v čele s hrdinou okamžiků Honzou Flachsem, má za sebou velmi příjemný týden. Obrovská gratulace všem hlavně za výhru nad Slavií Praha!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

SLAVIA PRAHA  -  Podle předzápasového videa naší U17 je to první Petřínské vítězství proti Slavii Praha. Asi to není třeba jakkoliv dlouze hodnotit, protože v takový zápas musí do sebe zapadat úplně všechno. Kvalita, nasazení, týmovost a také štěstí, kterému bych řekl, šli včera kluci po celý zápas naproti. Jediné co nám chybělo, byl větší klid a kvalita před brankou Slavie. Šancí na vstřelení gólu jsme měli docela dost a ne a ne nám to tam spadnout. Na druhé straně nás v několika situacích podržel výborný Petráš a když se pak v závěru trefil Honza Flachs, mohlo se jít slavit. Za včerejší výkon je třeba pochválit a poděkovat nejen těm co nastoupili v základní sestavě, těm co nastoupili v průběhu zápasu, ale i těm kteří se na hřiště vůbec nedostali - Jary, Trojas a Kuba Kaňák z U17, protože jen tak, že budeme táhnout za jeden provaz, dotáhneme tuhle sezonu do úspěšného konce. I když včerejší vítězství je super, je třeba se maximálně soustředit na nedělní zápas s Viktorkou Žižkov a nemyslet si, že se porazí sami. Nakonec bych chtěl strašně moc poděkovat všem, kteří se nás přišli podívat a vytvořili úžasnou atmosféru, která hnala kluky za vítězstvím a která fotbalu dodává ještě větší krásu!

 

VIKTORIA ŽIŽKOV  -  Po parádní výhře nad Slavií Praha nás čekala v neděli Viktorka Žižkov, které se také podařilo porazit Slavii a je o 2 body za námi. Nečekalo nás tím pádem vůbec nic jednoduchého a na to jsme se snažili před zápasem připravit. Bohužel se nám začátek vůbec nepovedl a po zbytečných individuálních chybách jsme už v 6. minutě prohrávali 2:0! Oběma obdrženým gólům předcházely naše šance a místo toho, abychom 2:0 vedli, jsme prohrávali o 2 góly. Kluci ale od té chvíle začali hrát to co umí a po zbytek 1.poločasu jsme byli lepší, vytvářeli si šance a v 36. minutě se Salimu povedlo snížit. Ve druhé půlce jsme chtěli v tom tlaku pokračovat, ale už to nemělo potřebnou jiskru a rychlost. Snahu o vyrovnání ale nemůžeme klukům vůbec upřít. Naštěstí se nám z posledního rohu zápasu povedlo vyrovnat, když se hlavou trefil náš zlatý kluk Honza Flachs, který tak završil svůj úžasný týden, kdy ve středu vstřelil jediný gól Slavii Praha a dneska v nastavení dokázal vyrovnat na 2:2. Přístí týden se v Táborsku budeme snažit prodloužit naši sérii bez prohry už na 8 zápasů.

 

petr--sparta-2022.jpg

Brankář a kapitán naší U19 Ondra Petr,  byl v zápase se Slávií Praha jedním slovem: NEPRŮSTŘELNÝ! 

 

 

 SK PETŘÍN U17  -  SLAVIA PRAHA    1  :  2

SK PETŘÍN U17  -  VIKTORIA ŽIŽKOV   2  :  0

Branky:  Hubený   -   Kulhánek , Brandner

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ba5a65c6-9402-4ba9-b32a-f2c93b763307

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f99c5f17-8fd3-4429-9232-157666e32584

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230419-skpp-u17-slavia-praha-u16-12-933219b4/

 

Sedmnáctka napřed ve středu srdnatě, ale marně  bojovala se Slavií, kdy musela víc než poločas hrát jen v deseti, aby pak kluci v neděli jednoznačně herně a výsledkově pouze o dva, porazila Viktorku Žižkov.

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Slavia- I když nás čekal lídr soutěže a soupeř, který naposledy prohrál v říjnu minulého roku chtěli jsme být aktivní a rozdat si to s nima na rovinu. To se nám v první půli dařilo. Slavia se sice dostala do některých 100% šancí a my jsme začátek přežili jen díky výbornému výkonu Jankyho v brance, ale naším aktivním napadáním jsme nutili soupeře k chybám a i my jsme si vytvořili několik více než zajímavých šancí. Bohužel v závěru poločasu jsme obdrželi červenou kartu a druhou půli jsme odehráli téměř bez balonu na našich kopačkách. Obdrželi jsme dvě téměř stejné branky v rozmezí dvou minut a mohlo se zdát, že je po zápase my se ale nevzdali a dali kontaktní branku a i v 10 jsme si vytvořili závěrečný tlak který branku už ale nepřinesl. I tak musím před klukama smeknout protože podali fantastický výkon.

 
Žižkov -  Kluci měli pro tento zápas o motivaci postaráno. Chtěli dokázat bývalému spoluhráči, že jsme lepší než jeho nové působiště a proto bylo hlavním úkolem před zápasem, abychom nebyli zbytečně přemotivováni a hráli s čistou hlavou. I když jsme nepodali nějaký extra dobrý výkon měli jsme víc ze hry, ale špatně jsme řešili situace na soupeřovo polovině a byly málo důrazní  při soupeřovo nákopech. O poločase jsem kladl důraz na to abychom hráli trpělivě a přesně to se vyplatilo. V 70. minutě se po rychlé akci od naší brány hlavou prosadil Kulhánek a v závěru vstřelil fantastický gól Matěj Brandner, kdy z poloviny hřiště nachytal brankáře hostů. Došli jsme si k zaslouženým třem bodům, s radostí pustili naší oslavnou pozápasovou píseň a ukázali všem, že i v Plzni jsou kvalitní týmy.
 

 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  ROKYCANY 

Branky:  

Fakta zápasu : 

 

 

 

Osmnáctka hraje v Rokycanech až v úterý 25.4. od 18,00

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

 

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  ROKYCANY

Branky:  

Fakta zápasu : 

 

Video ze zápasu : 

 

 

I šestnáctka hraje v Rokycanech až v úterý 25.4. - od 15,45

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

 

 

 

Ž Á C I

 

 POVLTAVSKÁ FA - SK PETŘÍN U15     0  :  4

Branky:  Sebránek 2 , Popule , Kaiser

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b57a3877-9461-4f86-9014-2b6e72ef8718

 

Naše patnáctka vyrazila k Vltavě za týmem, který je v tabulce nad námi, ale na hřišti to bylo úplně obráceně ! Kluci akademiky přejeli ve všech směrech a konečný výsledek je jen obrazem dění na hřišti.

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

 

 

 

POVLTAVSKÁ  -  SK PETŘÍN U14    2  :  4  

Branky:  Mastný , Kančev , Běle , Kučera

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ffcf653b-6385-4b8a-b25e-4fc28154691c

 

Čtrnáctka to zase měla mít u Vltavy docela snadné, ale to prostě ve fotbalu většinou neplatí, takže konečná výhra se nerodila vůbec lehce. Pohled na tabulku je ale fantastický !!! Tady je : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/9987a890-bcc3-4c5d-a59b-368c61d95e26

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

Zápas jsme začali opravdu ,,parádně”…, než jsme se s trenéry usadili na lavičce, byl tam…, ale bohužel v naší síti.Hrálo se na těžkém terénu kde vítězila jednoduchost a bojovnost.
V 5.minutě se šikovně uvolnil Vukovič a vyrovnal. V 15. minutě byl sestřelen Kančev a kopali jsme pokutový kop, který neproměnil Kučera.Za čtyři minuty vše Kučís napravil a šli jsme do vedení.
Kluci se snažili hrát kombinačně, což se na nerovném terénu zrovna moc nedařilo a chtěli přidat třetí gól, který by Academici dostal do kolen. Bohužel ve 40 minutě se soupeř dostal k našemu vápnu, Běle nedokázal dostat míč pod kontrolu ,který získal soupeř a střelou z hranice vápna bylo vyrovnáno.
Druhý poločas jsme měli více ze hry, ale hra byla chvílemi i přes nasazení ,žalostná.
V 55. min. byl opět ve vápně sestřelen Kančev a Běle pokutový kop proměnil.
Od této chvíle se začalo i jiskřit a soupeř někdy až zákeřnou hrou, chtěl utkání zdramatizovat.
V 70. minutě šel do brejku Mastný, obešel i golmana soupeře, pak si v klidu dal míč na svoji pravačku a poslal míč kolem přihlížejících stoperů do sítě a tím bylo rozhodnuto.
Kluci zaslouží velký dík za vůli, bojovnost a sebevědomí, protože i když hra skřípe, tak to nepoloží a jdou za vítězstvím

 

 

petrin-sparta--2023-1.jpg

Parádní atmosféra panovala na Petříně při zápasech se Spartou Praha. Bylo defacto vyprodáno :-)

 

SK PETŘÍN U13  -  SPARTA PRAHA   3  :  6

Branky :   Nocar , Šebek , Jež

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ca62d061-6063-4a4f-8cab-e2e4198fd1b4

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230423-skpp-u13-sparta-praha-ae9495f9/

 

Skvělý zápas,  ve skvělé atmosféře a dá se říci i se skvělým výsledkem.....

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

SK PETŘÍN U12  -  SPARTA PRAHA   5  :  8

Branky :  Schwab 2 , Čížek  , Rossi  , Štauber

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d358006c-ce71-4540-9269-fed54554b04a

 

20 minut do konce a z ampliónů se ozývalo : Přepište dějiny !!!  ..... tak nějak to asi bylo, protože do konce zápasu chybělo pouhých 20 minut a naši kluci vedli nad Spartou už 5 : 2. Pak ale kluci sparťanský ukázali, že jsou asi opravdu železná Sparta a výsledek úplně otočili. Každopádně klukům patří obrovitánská pochvala !

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář