Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. - 2.9. 2018

U17 VEDE LIGU

 

u19.jpg

DEVATENÁCTKA SMETLA METEOR 

Celkem sedmkrát si mohli plácnout po vstřelené brance hráči naší ligové devatenáctky v zápase s pražským Meteorem . Chvíli se sice skóre přelévalo ze strany na stranu , ale po přestávce přišel petřínský uragán a konečná sedmička v hostující síti !!!

 

 

===================================

 

 

U17  VEDE

 

českou dorosteneckou

 

LIGU

 

i po čtvrtém kole

 

 

Neskutečný vstup do soutěže prožívají naši dorostenci kategorie U17 , kteří ani po čtvrtém ligovém kole neznají nic jiného než vítězství a plný počet 12-ti bodů je obdivuhodná záležitost . Parádní zápas má za sebou i U19 , která doslova a do písmene smetla pražský Meteor . Trochu nám klopýtly naše divizní dorosty , ale na Aritmě to měli prostě těžký . Do soutěží vstoupili i naši žáci . Ti mladší si vezou z Písku dvě těsné prohry . Ti starší si z dalekých Budějovic vezou body všechny !!!

 

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN  -  NÝRSKO   4  :  2

Branky  : Šimáně 2 , Brudna , Vohrna 

 

Sestava :                          Suchý

Šulc   Lisý  Levý (58´Trojovský )  Fiala 

Nademlejnský (82´Kohout)  Bednář  Krystl ( 72´Škarda)

  Brudna  ( 82´Štefl ) Šimáně  

Vohrna

Příhoda

 

Áčko mělo před sebou jednoznačný cíl a ten byl nakonec splněn , ikdyž....

Muži po dvou šestigólových výhrách přivítali doma Nýrsko a hosté se na Petříně prezentovali velmi kvalitním výkonem . Bohudík jim to nestačilo na žádný bodík . 

Do vedení nás dostal po samostatném úniku Marek Vohrna a když se  pak po půlhodině hry , po parádní akci Šulce se Šimáněm , prosadil Aleš Brudna , zdálo se , že by to mohlo být zase o dost . Jenže hosté ještě v prvním dějství dvakrát hodně zazlobili a jen zásluhou paní štěstěny se šlo do kabin za stavu 2 : 0 pro nás . 

Druhá půle už byla více v naší režii a přicházeli další góly . Nejdřív vyslal Martin Nademlejnský mladého Zdeňka Šimáněho  -  3 : 0  , aby se ten samý hráč prosadil po parádní akci Marka Vohrny - 4 : 0 . V tu chvíli to vypadalo , že by to mohlo být opravdu o dost , ale hosté si za svojí aktivitu odvezli dva dárečky a domů přijatelný výsledek 4 : 2

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Po dvou zápasech , ve kterých jsme prakticky necítili žádný odpor , jsme si zase mohli uvědomit , že nás v přeboru čekají i velmi dobré týmy . Nýrsko  jsme v první půli pustili do dvou příležitostí a mohlo nás to mrzet . Každopádně směrem dopředu to zase mělo hlavu a patu a pokud budeme takhle pokračovat , tak minimálně budeme dávat hodně branek , bavit ty lidi co se na nás dívají  a možná i vyhrávat  :-)  . Ofenzivu jsem tedy pochválil a jsem moc rád , že to tam padá všem , kterým to tam padat má , ale dneska musím pochválit ještě úplně někoho jiného . Našeho defenzivního záložníka - kapitána Petra Bednáře , který se svojí novou rolí sžívá více než dobře. 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  RAKOVÁ   6  :  1

Branka : Peterka 2 , Kordík 2 , Kohout , Trojovský

 

Rezerva začala zápas s Rakovou neskutečnou kanonádou a když už to  v 10 min  bylo 3 : 0 , byli hosté zralí na ručník . Pak se bohužel náš gólostroj trochu zasekl , ale herně to bylo pořád tak nějak dobré . Takže nakonec trochu zamrzí ta inkasovaná branka , protože přišla místo dalších možná pěti , které mohli padnout do hostující sítě . 

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN  -  METEOR   7  :  3

Branky :  Demeter , Šmíd , Vodrážka , Heller , Voves Petr , Klich , Lávička

 

Devatenáctka si nakonec pořádně smlsla na pražském Meteoru , ale dlouho to tak rozhodně nevypadalo . Do vedení jsme šli už v první minutě ,kdy hostujícího gólmana přehodil Demeter , ale neuběhly ani dvě minuty a bylo to 1 : 1 . Pak se dokonce dostali hosté do vedení , ale ještě před odchodem na poločasový odpočinek jsme si vzali vedení na svoji stranu . Nejdřív prostřelil vše co mu stálo v cestě Šmíd a pak se náramně do šíby trefil Páťa Klich . 

Hosté ale vstoupili do druhé půle s jasným odhodláním minimálně vyrovnat a možná 15 minut nás zatlačili , ale to byla postupem času voda na náš mlýn . Začali jsme totiž chodit do otevřené obrany a trestali jeden brejk za druhým , takže nakonec velká paráda a strašně důležité tři body .  

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST  U 18

 

ARITMA - SK PETŘÍN  1 : 1  ( 5:3 na PK ) 

Branky  :  Ledvina

 

Osmnáctka na Aritmě poprvé ztratila letos body , ale pořád je ještě neporažená . Trenéři se museli obejít bez řady svých stabilních opor , ale i tak to stačilo aspoň na bod ze hřiště týmu , který  vloni ještě hrál dorosteneckou ligu

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN  -  METEOR   3  :  1

Branky :  Svoboda , Veselý , Zajíček
 
 
Sedmnáctka jede na neskutečné vlně a sérii , kterou právě kluci zažívají , si budou asi dlouho pamatovat . Čtyři ligové zápasy - čtyři výhry , to je něco , čemu by se před sezónou divil asi kdekdo . Jenže to nejpříjemnější na tom všem je to , že to je naprosto zasloužené !!! Ano , kluci mají i trochu štěstí , ale hlavně hrajou dobře .
 
Hrajou fakt dobře !!!
 
Tak ať jim to vydrží co nejdýl , protože ve sportu nic netrvá věčně .
 
FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 
 

 

 

DOROST U16

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN    3  :  1

Branky :  Jandoš 

 

Šestnáctka šla sice na Aritmě do vedení už po pár minutách , kdy se trefil Marek Jandoš , ale to bylo bohužel z naší strany vše . Pak už se totiž do "zařízení" trefovali jen domácí . A jelikož to bylo hned třikrát , na body to v Praze nestačilo . 

 

 

2010---turnaj-2018.jpg

PŘÍPRAVKA NAŠLA PŘEMOŽITELE AŽ VE FINÁLE

Naše mladší přípravka ročníku narození 2011 , uspořádala v sobotu na svém hřišti obrovský turnaj , který podtrhla ještě svým parádním umístěním . Na stadionu SK Petřín se po celou sobotu prohánělo přes 200 dětí ve dvaceti týmech a naši borci nestačili jen ve finále na kluky ze Slaného . Každopádně pod sebou nechali 18 výběrů z celé republiky , včetně borců z plzeňské Viktorky , nebo sešívanou Slávii Praha . Takže velká gratulace , stejně jako všem , kteří se na tomto mimořádně vydařeném představení podíleli . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář