Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 18. - 19.8. 2018

JEN JEDEN NEÚSPĚCH

2002-----zizkov.jpg

SEDMNÁCTKA MÁ DRUHOU LIGOVOU VÝHRU 

Naše U17 se po parádním obratu v Příbrami představila doma proti Viktorii Žižkov a kluci se opět představili v parádním světle . Dvě kola - dvě výhry , to je famózní vstup svěřenců Zbyňka Jiskry do ligové soutěže !!!

 

 

===================================

 

 

JEDNA PORÁŽKA

 

trochu pokazila víkend

 

 

Pět zápasů , z toho čtyři jednoznačné výhry , taková je bilance uplynulého víkendu . Áčko smázlo Rapid , dorostenecké rezervy přivezli všechny body z daleké Třeboně a sedmnáctka se neskutečně usadila na čele ligové soutěže . Bohužel ani na jeden bodík nedosáhla naše U19 , která podlehla Viktorce Žižkov

 

 

MUŽI

 

 SK PETŘÍN   -   RAPID    6  :  0

Branky  :  Vohrna 5 , Brudna

 

Sestava :                          Suchý

Šulc    Lisý  Zoubek   Fiala ( 66´Krystl )

Nademlejnský (78´Kohout)  Bednář  ( 78´Huml ) Bendl 

Gavrylovskyy (66´Peterka )   Brudna  (66´Šimáně )

Vohrna

Pfleger , Trojovský

 

Áčko mělo doma jasný úkol , který byl ještě znásobený nepříznivým výsledkem z úvodního kola . Kluci ale od první minuty soupeře jasně přehrávali a konečných 6 : 0 tak nějak vystihuje dění na hřišti . 

Už od úvodní minuty bylo zcela zřejmé , kdo bude na hřišti dominovat a naštěstí přišly i branky . Nejprve si hosté do vlastní brány srazili přízemní centr Marka Vohrny , aby se tentýž hráč prosadil do přestávky ještě dvakrát . Vždy to bylo po spolupráci velice aktivního Lea Gavrylovského . 

Druhá polovina sice trochu trpěla velkým vedrem , ale i tak se na náš výkon dalo koukat . A přicházely další šance i góly . Nejprve Mára Vohrna předložil balon Álovi Brudnovi , aby se pak zase dvakrát prosadil sám , tentokráte vždy za asistence Zdeňka Šimáněho . Od vyšší pohromy uchránila hosty jejich konstrukce brány a naše špatná koncovka . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Zápasy s Rapidem jsou si poslední dobou podobná jak vejce vejci a jsem moc rád , že tenhle se všem posledním duelům vymykal . Hostům jsme vůbec nedali šanci se k něčemu dostat a od první minuty jsme je jasně přehrávali . Po porážce v Rokycanech jsme si spoustu věcí vyříkali a doufám , že se takhle budeme prezentovat i nadále . Pochvalu zasluhují všichni a to bez vyjímek , ale jednou jméno musím zmínit . Je to Leo Gavrylovskyy !!! Ve fázi zápasu kdy soupeř zuby nehty brání bezbrankové skóre , tak to byl on , kdo přidal tu nadstavbu a parádně připravil dvě branky . 

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN    -   VIKTORKA ŽIŽKOV   1  :  3

Branky :  Těžký

 

Devatenáctka bohužel nebodovala ani ve svém druhém ligovém zápase a teď  je čeká veledůležitý souboj na půdě Písku . Kluci do zápasu sice nevstoupili nijak oslnivě a hosté měli daleko více ze hry , jenže už po deseti minutách se zblízka trefil Samuel Těžký a vedení 1 : 0 nám hodně pomohlo . Jenže hosté začali koncem první půle opět tlačit na pilu a ještě do přestávky skóre otočili . Ve druhé půli přišla zřejmě rozhodující chvíle , když balon z kopačky Jirky Šmída putoval do zcela opuštěné branky , ale k nevíře všech přítomných nakonec skončil na břevně a následující dorážku už Jirka do brány nedostal a přišel trest !!! Hned z protiútoku jsme dostali třetí branku a  to byl konec našich nadějí .  

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_FK_Viktoria_Zizkov_U19/

 

 

DOROST  U 18

 

TŘEBOŇ  -  SK PETŘÍN     0   :   3

Branky  :  Maur , Junek , Gondek

 

Osmnáctka vyrazila ke svému prvnímu letošnímu mistráku do daleké Třeboně a byť v poli nebyla rozhodně lepším týmem , tak co se týče produktivity v zakončení , jsme zvládli zápas na jedničku . A to i zásluhou gólmana Davida Strejce . 

 

DOROST U 17

 

  SK PETŘÍN   -   VIKTORKA ŽIŽKOV   3  :  1

Branky :  Zajíček  ,  Pitipáč , Keřlík
 
Sedmnáctka zažívá do ligové soutěže vstup snů a po dvou kolech se vyhřívá na úplném vrcholu tabulky společně s pražskou Slávií a plzeňskou Viktorkou !!!  V zápase s Žižkovem jsme po celou dobu byli lepším týmem  a po zásluze jsme se prosadili i střelecky . Určitě nám pomohl trochu kuriózní první gól , který jsme vstřelili po nedorozumění hostů prakticky do zcela opuštěné brány . Pak jsme si sice nechali vyrovnat , když se hosté prosadili dalekonosnou střelou , ale po přestávce jsme přidali další dvě krásný branky a mohli jít slavit !!!
 
FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

DOROST U16

 

TŘEBOŇ  -  SK PETŘÍN    1   :   8

Branky :  Tříska 3 , Majer 2 , Valenta , Žemlička , Velfl

 

Šestnáctka si v Třeboni udělala tak trochu střelnici a domácí jednoznačně přestřílela . Uvidíme později zda to bylo naší kvalitou , nebo neschopností domácích . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář