Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 16. - 17.3. 2019

PETŘÍNSKÁ JÍZDA

 

provod-zizkov-2019.jpg

MICHAL PROVOD ŘÁDIL NA ŽIŽKOVĚ 

Naše devatenáctka se po domácí prohře s Příbramí , zase vrátila do bojů o úplně nejvyšší příčky . Ve velmi těžkém souboji s druhým Žižkovem ale kluci předvedli parádní výkon a jednoznačně zaslouženě si domů odvezli všechny tři body za výhru 1 : 4 .  Na fotce čeká na objetí svých spoluhráčů Michal Provod , který na jednu branku přihrál a další dvě vstřelil sám .

 

 

TO BYLA

 

PETŘÍNSKÁ

 

JÍZDA

 

 

 

Parádní první mistrovský víkend , ve kterém jsme ze čtyř zápasů vyhráli všechny je tu po 14-ti dnech znovu a k tomu se ještě přidalo mužské áčko . Takže 5 mistráků - 5 výher !!! Muži doslova vydolovali všechny body na Rapidu , dorostenecké ligové výběry nenechali ani bodík na Žižkově a divizní doma smetli Třeboň . Ta dostala od starších gólů 6 , z toho 4 od našich brankářů !!! Hattrickem se blýskl David "Bizi" Strejc a jeden přidal , pořád trochu brankář, Martin Prachař .   

 

 

 

MUŽI

 

RAPID   -   SK PETŘÍN     1  :  2

Branky :  Zoubek , Bendl

 

Sestava :        Suchý

Šulc ( 75 Huml ) Lisý  Světlík   Fiala

 Bednář    Bendl (88´Trojovský) Kohout (46´Provod)

Šimáně ( 85´Škarda )  Brudna ( 65´Štefl )  Zoubek

Příhoda , Krystl

 

Áčko mělo jediný úkol a to napravit úvodní zaváhání s Rokycanama a z doubravecké umělky odvézt na Slovany všechny tři body . Bohužel opět fotbalu vůbec nepomohlo počasí a  i ve druhém utkání na jaře to byla hodně o tom , komu kam foukne . Každopádně jsme v první půli hráli roli favorita celkem obstojně , soupeře jsme pustili do dvou větších příležitostí a naopak na druhé straně jsme něco vytvořili . Zaslouženě jsme šli do vedení , kdy si na parádní centr Šimáněho naskočil Zoubek a bylo 0 : 1 . Vedoucí branka nás očividně uklidnila a vypadalo to , že si konec poločasu pohlídáme , možná snad i podruhé udeříme a bude hotovo .  Jenže udeřilo na druhé straně !!! Průnikovou přihrávku na domácího útočníka na poslední chvíli dokázal odehrát Venca Lisý a k obrovskému pobavení všech přítomných se ozvala píšťalka hlavního arbitra Šimka - penalta !!! Dalo by se říci přísná , ale přísná nebyla , nebyla totiž vůbec a těžko pochopit proč jí rozhodčí nařídil . Každopádně domácí Harmady ji proměnil a do šaten se šlo opět za nerozhodného stavu . 

Kdo čekal ve druhé půli převahu , ba dokonce drtivou ,  červených barev , musel být zklamán . Na hřišti byl vidět hlavně boj , byli jsme to my , kdo asi chtěl trochu víc vyhrát , nějaké šance jsme si přes bídnou hru vytvořili , ale i domácí měli dvě stoprocentní tutovky a kdyby dali na 2 : 1 bylo by to těžké , přetěžké . A tak si nakonec vzal slovo Petr Bendl . Nejprve si zkusil sólo na brankáře nanečisto a hodně přestřelil , ale po spolupráci Humla se Šimáněm ho tito poslali znovu tváří v tvář domácímu gólmanovi a tentokrát se "Dědek" nemýlil . Hezký na tom byl hlavně čas , který zrovna běžel , do konce totiž zbývalo pár minut , takže radost bylo o to větší . 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Než budu hodnotit naše barvy , tak se musím zastavit i u ostatních aktérů tohohle zápasu a začnu Rapidem . Za předvedenou hru musím před nima  smeknout klobouk , protože samozřejmě znám sílu jejich kádru , jejich možnosti a přes to přes všechno oni tenhle zápas mohli i vyhrát , vůbec nehráli špatně . Tak to by byla poklona a opravdu upřímná . To co mi vadí a strašně vadí ( a samozřejmě moc dobře vím , že  to jsou jen jedinci a že spousta kluků z Rapidu to cítí jako já  ) je zdržování hry ! My hrajeme krajský přebor , chápal bych , kdyby vedli v 80´ a snažili se to nějak dohrát , ale oni zdržují ještě snad před úvodním  výkopem a od první minuty ještě na zdržování přidají . Za sebe říkám , že bych se k tomuto nikdy nechtěl snížit , beru si to jako předsevzetí . A když už jsem v tom hanobení , tak můžu pokračovat , tentokrát si vezmu na paškál pana rozhodčího Šimka . To že za 85´minut domácí cca 30 krát evidentně zdržují a on jim ani jednou neřekne ani slovo , beru jako třicetinásobné selhání a hlavně ti hráči to hned vycítí a na tom hřišti si dělají opravdu co chtějí a pak to  celkově vypadá , že si můžou dělat co chtějí a že  se jim stejně nic  nestane . Druhá věc je ta penalta , kterou proti nám písknul . Nevím jestli se dostanu k záběrům z videa , protože v tuhle chvíli tam záznam ještě není a pořád je tam promilová naděje pana sudího , že se stejně jako dalších cca 127 lidí kteří na to fotbale byli , pletu a že by ji i  VAR posvětil . Jenže já tvrdím , stejně jako těch zbývajících 127 že nebyla  a to ani náhodou a pokud se  pletu , tak  až to uvidím , strašně rád se tady omluvím . Bohužel mi nenapadá nic jiného , než to , že mezi Petřínem a rozhodčím Šimkem je nějaké fluidum , které do sportu nepatří . Za poslední dobu nás totiž jednoznačně poškodil už po třetí v řadě  ( neodpískaná "penalta století" na Lisého v domácím zápase se Lhotou , uznaný gól domácích ve Lhotě , který dle videa nebyl ani na lajně a teď ta "přísná" pecka na Rapidu ) . Každopádně i tady budu i chválit , protože všechny tyhle zápasy jsme nakonec vyhráli . ;Teď mi napadá myšlenka , proč si teda vlastně stěžuju . Takže stěžuju si proto , že mi vadí že se dějou věci , který do sportu prostě nepatří . A můžu spílat dál ! Tentokrát už na svůj tým , protože to herně vůbec nebylo dobrý a to jak pro diváky , tak samozřejmě pro nás trenéry , ale i  pro kluky na hřišti , ale máme tři body ,  po výkonu , který sice byl hluboko pod hranicí našich možností , ale vybojované ! Velmi tvrdě vybojované ! A to je v naší situaci dobrá zpráva . Co se týče jednotlivců , tak kdybych měl někoho vyzdvihnout , tak mě paradoxně napadají dvě jména , kteří  na hřišti zase tolik nepobyli . Za prvé Adam Kohout , který střídáním  odnesl o poločase jen náš průběžný výsledek , ale jinak odvedl přesně to , co od něj očekáváme a druhým je Jakub Huml , který sice na hřišti strávil cca 15 minut , ale velmi silně se zapsal do historie utkání . 

 

 

DOROST  U19

 

VIKTORIA ŽIŽKOV  -  SK  PETŘÍN    1  :  4  

Branky :  Provod 2 , Nový , Šmíd

 

Devatenáctka ,  si po domácí prohře s Příbramí , jela do Prahy pro naději a pokus se udržet v boji o ty nejvyšší příčky . Případná prohra by je totiž zřejmě z tohoto souboje vyřadila . Hrálo se na umělce v Satalicích a na náhorní pražské planině docela dost foukalo . Fotbal sice není biatlon , ale jak říkají experti ve studiu , je to  venkovní sport a klimatické podmínky ho prostě někdy ovlivní . Zkráceně - foukalo hodně  ! My jsme hráli první půli s větrem v zádech a krom toho , že nám to lehce pomáhalo , tak jsme hráli dobře . Nakonec z toho byli dva góly v domácí síti a čekalo se co předvedou s vichrem z hor domácí . Ti se sice hned nadechli k náporu a lehce nás zatlačili , ale rozhodl první náš brejk . Demeter vysunul Provoda a ten propálil domácího gólmana na 0 : 3 . Tohle domácí definitivně zlomilo . My jsme pak z dalšího rychlého protiútoku dali 0 : 4 a domácí z platonického tlaku mířili do černého jen jednou . Takže palec nahoru !!!

 

 

DOROST   U18

 

SK PETŘÍN  -   TŘEBOŇ     6  :  0

Branky :   Strejc 3 ,Prachař , Salvét , Valeš

 

Osmnáctka se pomalu a jistě vrací do boje o titul divizního lídra a je to velmi příjemné pokoukání . Tentokráte to doma odnesla Třeboň , které si nedokázala poradit s našem brankářema . Nejenže Landrgottovi v bráně nedokázali dát ani jednu branku , ale naopak od našich gólmanů inkasovali hned čtyřikrát ! Bizi Strejc se trefil hned třikrát a Šinji Prachař přidal jednu trefu . To se to pak blbě odvážejí nějaké body . 

 

 

DOROST U17

 

VIKTORIA ŽIŽKOV  -  SK PETŘÍN    3  :  5    

Branky :  Vodrážka , Hendrych ,  Vrba , Svoboda , Pitipáč

 

Sedmnáctka zatím šlape a kéž by jí to vydrželo co nejdéle . V bráně se představila nová akvizice Adam Drda , který nahradil momentálně zraněného Kubu Zímu a byl u další , v řadě již třetí , jarní výhry . Klukům to tam prostě padá , za tři kola už vstřelili 18 gólů a to se to pak hraje ! Na Žižkově to bylo hlavně o gólech , protože domácí pořád zlobili a hned třikrát se dotáhli na rozdíl jedné branky , jenže kdykoliv tohle udělali , tak jsme do pár minut vstřelili branku i my a sebrali jim vítr z plachet .  . 

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN   -  TŘEBOŇ    9  :  2

Branky : Tříska 3 , Hochman 3 , Jandík , Majer , Havelka

 

Šestnáctka už po 15 minutách vedla 3 : 0  a opravdu silně naznačila svému soupeři , kdo je tady doma . Celý zápas měli kluci jasnou převahu a s chutí si zastříleli . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář