Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 14. - 15.5. 2022

U19 ZTRATILA VEDENÍ

U19

 

 

NEUDRŽELA

 

 

VEDENÍ

 

 

Mužské béčko mohlo svůj postup do krajského přeboru z prvního místa potvrdit už v pátek , ale první porážka v sezoně to minimálně o dva týdny oddálila. Áčko odčinilo svůj propadák z Mýta a vysoko vyhrálo . 

Velmi smolný zápas má za sebou naše ligová U19, která hraje o bytí a nebytí v ligové soutěži a ještě v poslední minutě to vypadalo skvěle , ale nakonec z toho byl jen bod . Skvělé výkony i výsledky mají o víkendu za sebou U18 a U17 . Ostatní naše týmy bohužel nebodovaly . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

sancis---klatovy-2022.jpg

Druhou "hvězdou" zápasu s Klatovama  byl Zdeněk Šimáně , který si na své konto připsal dvě asistence ! A to ještě takové , že pokaždé si střelec mohl vybrat , který kout poloprázdné brány si vybere .

 

 

SK PETŘÍN "A"  -  M.LÁZNĚ   4  :  0

Branky :  Lisý 2 , Vinkler , Provod

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vinkler  , Vodrážka Dan  , Provod  -  Bednář ( 66´ Škarda ) , Heller , Lisý ( 75´Fikrle )  -  Šimáně ( 46´Voves ) , Kotěšovec  ( 66´ Demeter ) , Vodrážka Jan ( 66´Štefl )

Strejc , Veselý

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b97f53a3-d2ec-4738-ac9d-0cbda7a4b752

 

Muži měli co napravovat , protože naposledy v Mýtě to byl fakt propadák . Minimálně výsledkově se jim to nakonec povedlo , i když hra nebyla bůhvíjaká . 

Každopádně o vítězi bylo rozhodnuto už po první půli , ve které měli hlavní slovo Zdeněk Šimáně s kapitánem Vencou Lisým . Zdeněk nejprve dvakrát trošičku všem zabrnkal na nervy , když netrefil doslova prázdnou bránu , ale záhy si to vynahradil skvělou asistencí na svého kapitána , který otevřel skóre - 1 : 0 . Chvilku na to jsme se prosadili ze standartky , když Honza Vodrážka poslal balon na "špičičku" Ondrovi Vinklerovi a bylo to 2 : 0 . A těsně před odchodem do kabin vybídl nádhernou průnikovkou Honza Vodrážka Petra Bednáře , který ještě o tyč přihrál Páťovi Klichovi , který ještě v malém vápně našel opět Vencu Lisého a bylo hotovo - 3 : 0 . 

Ve druhé půli se ještě po nádherné brejkové akci dvojice Michal Provod - Matěj Štefl zatřepetala síť hostující brány ještě jednou a mohlo se jít na Majáles - 4 : 0

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Fotbal to asi nebyl úplně excelentní , ale po tom "průseru" v Mýtě to nebylo úplně jednoduchý se dostat k takovémuhle výsledku . Každopádně jsme o výhře rozhodli už v první půli , kdy jsme dali 3 góly a další dvě stoprocentní tutovky jsme ještě zazdily . Soupeř sice v poli kladl jakýsi odpor , ale v našem vápně byl hodně bezpečný . První střelu vyslal až za stavu 4 : 0 a to se to pak vyhrává . My teď nutně potřebujeme vyhrát ještě jednou , protože dvě výhry v řadě si už skoro nepamutejeme , ikdyž víme , že  v pátek v Rokycanech to bude moc těžké !!!

 

FOTKY ze zápasu -   Vlaďky ŠTYCHOVÉ :

 

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206707-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-FC-Viktoria-Marianske-Lazne.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Zastupující kapitán naší rezervy Matěj Fikrle dovedl svojí družinu až k postupu ! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

SK PETŘÍN "B"  -  TACHOV    0  :  2

Branky :  

 

Sestava :  Strejc   - Voves ( 70´ Provod )  , Levý ( 60´Rada ) , Veselý  , Krystl - ´Fikrle ,   , Jílek ( 84´Treml )  , Bendl    -   Štefl , Škarda ( 60´Kunesch ) , Skalozubov ( 60´Demeter )

Suchý , Vanc

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3eff8f97-c1a6-4a2c-9e1c-23e10011a69e

 

 

Béčko si před týdnem v Lubech zajistilo postup do krajského přeboru a hned v pátek to mohlo potvrdit tím , že to bude z prvního místa . Stačilo málo - porazit Tachov !!!

Po celý zápas se hrálo ve vysokém tempu a všechno tak nějak směřovalo k tomu , že to asi na výhru nebude , ale ani na porážku to rozhodně nevypadalo . Jenže přišla poslední desetiminutovka ,  hosté dvakrát udeřili a nám nezbývá , než se zase postavit na nohy a to první místo urvat jinde a bohužel i jindy !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky    Tak nějak klasický zápas s Tachovem , to znamená na tuhle soutěž naprosto nadstandartní mač , který se musel líbit, který ale tentokrát měl vítěze z druhé strany , což nám moc radosti neudělalo . Každopádně musím kluky fakt pochválit , protože hráli fakt dobře a tu prohru si prostě nezasloužili , což ale  platí i hostech , takže nakonec to byli oni kdo byl šťastnější a kdo sebral všechny body . Náš cíl se ale rozhodně nemění , byť k němu máme bohužel minimálně o dva týdny dál , ale chceme jednoznačně tuhle soutěž vyhrát , k čemuž nám teď chybí 2 výhry z pěti pokusů . 

 

 

 

DOROSTY

 

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

 SK PETŘÍN  U19  -  TÁBORSKO   2 : 2   

Branky :   Vanc , vlastní

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8cd8cbdf-b918-4a4c-b507-405e3825d4d5

 

Devatenáctka hraje každý zápas jako finále , protože tabulka ( kde přímo padá 11. tým a do baráže jdou týmy na 9. a 10 místě ) je opravdu narvaná k prasknutí . 

Kluci začali velmi dobře a první čtvrt hodiny bylo jasně v naší režii , jenže přišla chvíle hostujícího Mršiče a bylo to 0 : 1 . To nás trochu zabrzdilo a ne a ne se zase dostat do tempa z úvodu zápasu , takže nám pomohli hosté sami . Malou domů zahráli tak precizně , že z toho byl fakt málo vídaný vlastenec a bylo srovnáno - 1 : 1 . Když už se zdálo , že se půjde do kabin na přestávku s nerozhodným stavem , opřel se do balonu Martin Vanc a bylo z toho skvělých 2 : 1 .

Druhá půle taky vyrovnaná , ale průběžný stav nám samozřejmě hrál do noty a těch nadějných brejkových situací na rozhodnutí jsme měli fakt hodně , jenže jsme to prostě nedotáhli . Takže v poslední minutě přišel opravdu krutý trest !!! Obranný odkop se dostal až na naší polovinu , kde se ho zmocnil hostující útočník a ránou pod klacek nedal Pejřimovskému šanci  -  2 : 2 a konec ! 

 

Hodnocení šéftrenéra dorostů Radka Vodrážky:  Samozřejmě to strašně bolí přijít o výhru až takhle v závěru zápasu , ale pořád máme alespoň bod a musíme se rvát dál . Hosté nám pomohli tou obrovskou chybou a dlouho to vypadalo , že to bude skvělé ! jenže jsme bohužel nedotáhli ani jeden ze slibných útoků a neodskočili jsme o dvě branky , což by bylo naprosto klíčové . Pak přijde zoufalý odkop a situace kdy hosté srovnávají na 2 : 2 , která rozvířila obrovské emoce , protože všichni naši , kromě pomezního , byli přesvědčeni o několikametrovém ofsajdu ! Musím ale konstatovat , že zápas máme natočený  na videu, o ofsajd se nejednalo a branka byla naprosto regulérní . 

 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

SK PETŘÍN U17  -  TÁBORSKO   4 : 0 

Branky :   Olach , Trojan , Šindelář , Kaňák Jan

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5efe0242-e0dc-4c0f-8a50-0a8b2e9b0a8d

 

Naše sedmnáctka měla sice velké problémy se složením  sestavy , protože těch absencí bylo fakt hodně , ale na hřišti to vůbec nebylo znát a byť soupeř vůbec nebyl špatný , tak konečné skóre mluví za vše . Prostě skvělá práce , která byla završena v poslední minutě nádherným vinglem Honzy Kaňáka . 

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

Utkání s Táborskem nám ukázalo, jak moc je pro nás tahle soutěž prospěšná a poučná. Kluci za tu krátkou dobu udělali obrovský pokrok co se týká důrazu v osobních soubojích, taktice a pochopili, že pokud chtějí uspět, nesmí ani na vteřinu polevit v koncentraci na hru.

Proti Táborsku byly tyto atributy základem úspěchu. Za celý zápas jsme soupeře nepustili do vážnější šance. Směrem dopředu jsme s přibývajícím časem byli víc a víc nebezpečnější, jen škoda, že jsme nedotáhli ještě pár dobře vypracovaných šancí.

Hráli jsme velmi dobře jako tým a bereme zasloužené vítězství navíc s nulou vzadu. A ta se počítá vždycky : )

Pochvala patří všem klukům, makali všichni na 100%. Lehce vypíchnout bych chtěl poslední výkony Špiliho, který je příkladem toho, jak se vyplácí poctivá práce v tréninku.

Moc děkuju klukům z 05 Kácovi a Trojimu, díky kterým jsme vyřešili naše personální problémy. Oba podali výborný výkon a moc nám pomohli.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

SKP Č. BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN U18   0 : 7   

Branky :    Frank 2 , Hofman 2 , Trachta , Šneberger , Řeřicha

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a6e13f04-9e84-446e-bcc5-a38beae26bf0

 

Osmnáctka se v dalekých Budějovicích předvedla ve skvělém světle a ani na chvilku nebylo pochyb o tom , kdo tenhle zápas vyhraje . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana :  Zápas na jihu Čech s SKP jsme začali ve velkém stylu a do vedení jsme mohli jít už po půl minutě hry, kdy  na branku domácích postupoval sám Patrik Šedivý, kterému však míč  na nerovném povrchu skočil a jeho střela jen těsně minula pravou tyč. O čtyři minuty později aktivní Patrik Šedivý svojí tvrdou střelou orazítkoval pouze tyč. Domácím dělalo velké problémy naše vysoké napadání při jejich  rozehrávce, aktivní pojetí hry a důraz v osobních soubojích. Odměnou nám byla vedoucí branka, na kterou jsme si museli počkat do 20. minuty, kdy se na naší pravé straně uvolnil Martin Frank, přihrávkou za obranu našel na levé straně zcela volného Filipa Hofmana, který místo zakončení překvapivě vrátil míč prvně jmenovanému, který do odkryté branky chladnokrevně zakončil. Jenže po pár minutách hry jsme udělali první větší chybu a mohlo být vyrovnáno, ale Jarda Vytisk nás reflexivním zákrokem podržel. Nedáš - dostaneš se opět potvrdilo, protože z protiútoku jsme zvýšili na 0:2. Radek Žemlička našel krížným centrem z pravé strany v pokutovém území volného Filipa Hofmana, který z voleje vrátil míč do prostotu penalty, kde se do míče opěřl Martin Frank a nekompromisně skóroval. Dobý výkon jsme korunovali ve 40. minutě třetí brankou, kdy Martin Frank oslovil přihrávkou do levé strany nehlídaného Filpa Hofmana, který ač při zakončení podklouzl překonal českobudějovického brankáře. První poločas jsme zcela po zásluze vyhráli 0:3, kdy domácí borci byli zaskočeni naším presinkem po celém hřišti, aktivitou a dobrým pohybem. Jedinou kaňkou na prvním poločase je zranění Lukáše Saláka, který byl na polovině hřiště po odehrání míče nechutně a nesmyslně dohrán. Ve druhém poločase jsme navázali na výkon z toho prvního a byli jsme to my, kdo udával tempo hry. Neustoupili jsme z presování rozehrávky a domácí byli z našeho aktivního styl hry už hodně nervozní. Naše čtvrtá branka jen potvrdila, že presování domácím silně nevonělo. Martin Frank v 60. minutě svou neúnavnou aktivitou obral o míč českobudějovického obránce, prostrčil ho na nabíhajícího Filipa Hofmana, který si míč navedl do pokutového území a křížnou střelou na zadní tyč zavěsil. Šance na naší straně přibývali a pátého gólu jsme se se dočkali o dvanáct minut později. Lukáš Trojan rozehrál přímý volný kop, jeho centr si v pokutovém území našel Vena Řeřicha a jeho hlavička skončila v síti budějovické branky. Po pátém gólu domácí rezignovali, my jsme měli hru pod kontrlou a tempo z obou stran opadlo. Tenisového kanára uštědřil soupeři v 77. minutě Josef Šneberger, který za brankovou čáru ve skrumáži dokopl míč po střele Lukáše Trojana. Tečku za zápasem udělal v 90. minutě Aleš Trachta, který zužitkoval průnikovou přihrávku Lukáše Trojana, kdy svůj sólový nájezd proměnil technickou střelou kolem vyběhnutého domácího brankáře.  Důležitý zápas v Českých Budějovicích  jsme zvládli na výbornou, zcela po zásluze získali tři body, protože po celou dobu utkání jsme byli lepším týmem.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

SKP Č. BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN U16   7 : 1  

Branky :  Vaniš

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a54b9109-a447-4038-82d7-b218a916b4a4

 

Naši nejstarší žáci měli před sebou veletěžký úkol , kdy se postavili vedoucímu celku divizní dorostenecké tabulky . Kluci ale ukázali , že je v nich obrovský potenciál , protože v prvním poločase byli minimálně vyrovnaným , ale spíše lepším celkem  . Druhá půle už tak dobrá nebyla a celkový dojem kazí i konečné skóre , které je vúdči nám naprosto nezasloužené . 

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   Soupeř byl nejlepší možný , na kterého jsme mohli narazit , jenže my jsme hráli v první půli jako  Liverpool ve své nejlepší formě a krom skóre to bylo opravdu excelentní výkon . Po přestávce jsme se ale k výkonu z prvního dějství ani nepřiblížili a domácí nás tvrdě trestali . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

BRANÍK  -  SK PETŘÍN    8 : 2

Branky : Sebránek , Hrdlička

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Když se krátce po poločasové přestávce trefil střelec Sebránek a snížil na 3 : 2 , vypadalo to , že by to mohlo být ještě zajímavé . Ale nebylo..... 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

BRANÍK - SK PETŘÍN U13   6  :  1

Branky :  Šmíd

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e1db6392-f10b-461c-af76-716c83c137c9

 

Další těžká zkouška pro naše mladší žáky v soutěži ne velkém a proti o rok starším , která zase výsledkově úplně nedopadla , ale jinak kluci zaslouží velkou pochvalu . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :  

I přes jednoznačný výsledek si nemyslím, že by kdokoliv, kdo utkání viděl hodnotil přímo negativně. Do utkání jsme vstoupili skvěle a prvních několik minut jsme soupeře valchovali před jeho vápnem, nicméně z prvního dlouhého nákopu přišel inkasovaný gól a po chvilce druhý z volného přímého kopu. Poté se podařilo dát gól nám a to Brunovi Šmídovi, který skvěle zakončil odražený míč při rohu. Poté následovala slabší pětiminutovka, kdy jsme dostali hned tři branky. V druhé půli i přesto, že jsme kvůli zranění drtivou většinu hráli v oslabení, soupeř přidal jen jednu branku a to po centru. Tyto utkání proti starším na velkém hřišti jsou pro nás náročné, nicméně jsem naprosto přesvědčený, že se nám to příští rok vrátí. Zápas měl mnoho pozitiv - útočná hra na soupeřově polovině v první půli, ve druhé půli výrazné zlepšení ve zkracování hřiště do hloubky i do šířky, odvaha v rozehrávce i ve finální fázi, individuální výkony všech hráčů, kteří sklízeli potlesk za svůj přístup a nádherné fotbalové momenty po celou dobu utkání a po něm dostávali pochvaly i od trenérů soupeře a z mého pohledu naprosto zaslouženě. 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     SK PETŘÍN U13  -  ŽIŽKOV  4 : 11 

Branky : Šebek 3 , Vávra

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b89a88fc-a7b1-4366-b725-a5c809845636

 

Tentokrát se v této soutěži po týdenní pauze představili kluci ročníku 2010 a na svého , vesměs o rok staršího soupeře , prostě tentokráte neměli 

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka .

 

 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

SK PETŘÍN U11  -  ŽIŽKOV  2 : 4   

Branky :   Schwab , Soukup

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f68d06ac-8acd-4967-9565-7026f542c0fd

 

Vyrovnaný zápas , který hosté rozhodli dvěma brankama až v poslední desetiminutovce. 

 

Komentář trenéra Marka Votípky  : 

V nedělním dopoledni nastoupili kluci ročníku 2011 ke svému dalšímu zápasu v žákovské lize, proti Pražské Viktorce Žižkov.
V úvodu první třicetiminutovky se naši hráči dostali do dvou vyložených šancí, které bohužel nedokázali proměnit. Jak už to tak bývá, na druhé straně udeřil soupeř a z první šance se ujal vedení.
Naši kluci hrající na kompletní dvě sedmičky solidním výkonem drželi stanovenou taktiku a do konce první třetiny otočili skóre po brankách Schwaba a Soukupa.
Druhá třetina byla z naší strany jako noc a den. Prakticky po celou její dobu ,jsme se nedokázali dostat do tempa.
Odešla nám přihrávka, pohyb, prakticky jsme nedokázali vystřelit na bránu. Soupeř nás přehrával a v polovině zápasu vyrovnal na 2-2.
O druhé přestávce provádíme dvě změny v rozestavení a vracíme se ke hře, která je na hranici našich možností.
S o rok starším soupeřem hrajeme vyrovnanou partii. Z naší snahy o výhru pramení několik šancí a nastřelené břevno.
Devět minut před koncem propadáme v osobním souboji  a kluci ze Žižkova se ujímají vedení. Bohužel o tři minuty později, po akci jako přes kopírák rozhodují zápas ve svůj prospěch. Utkání prohráváme 2-4.
Od soupeře dostáváme pochvalu za předvedený výkon. Po pěti odehraných utkání v České žákovské lize stále čekáme na vítězství. Toho chceme dosáhnout příští týden v Rokycanech. Rozhodně se o to popereme.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář