Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 11. - 12.5. 2019

MUŽI DOMINOVALI V DOMAŽLICÍCH

sulc-----domazlice-2019.jpg

Honza ŠULC dvakrát asistoval v Domažlicích

Muži vyrazili v neděli do Domažlic , kde je čekal velmi těžký protivník . Naši borci ale udeřili hned v úvodu zápasu kdy se nejprve po Honzovo autu prosadil Zdeněk Šimáně  , aby záhy náš pravý bek přihrál i na druhý gól , tentokráte nohou a to Markovi Vohrnovi .  

 

 

MUŽI   VYSOKO   VYHRÁLI

 

 

Vrcholem víkendu byl zápas našeho mužského áčka , kterému se postavila posílená rezerva domažlické Jiskry a bylo to parádní představení našich barev . Béčko zvládlo další zápas a postup do 1.A třídy je opravdu na dosah . Ligové dorosty hrály derby na Sencu a zvládli ho jen mladší . Divizní dorosty si poradily v Přešticích a pořád vedou své tabulky . Starší žáci vyhráli "jen" na penalty , ale jelikož je to už čtvrtá výhra v řadě , tak je to super . Nezaváhala ani U14 a bodík bere i naše třináctka v zápase s Budějkama . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

DOMAŽLICE "B"  -   SK PETŘÍN       0  :  4 

Branky :  Šimáně 2 , Vohrna , Provod

 

Sestava :     Hrabačka

Šulc  ( 82´Kohout )    Zoubek    Světlík    Fiala

     Lisý     Bendl ( 85´Vinkler )

Nademlejnský ( 73´Bednář )

Šimáně    Vohrna    (77´Demeter )   Provod  ( 85´Brudna )

Suchý  , Heller

 

Áčko vyrazilo v neděli do Domažlic a nečekalo je tam nic lehkého . Už tak silný tým nastoupil ještě notně posílený o několik hráčů třetiligového áčka a bylo otázkou jak si s tím naši borci poradí . Kdybych to musel zkrátit , napíšu : SKVĚLE !!!

Samozřejmě nám pomohla hned první minuta , kdy domácí gólman Brych udělal během několika sekund dvě chyby a mladík Zdeněk Šimáně ho za ně tvrdě ztrestal 0 : 1 . Takže se vlastně začalo a už jsme vedli , což nám samozřejmě bylo příjemné . Každopádně kvalita hry obou týmů několikanásobně převyšovala úroveň většiny zápasů krajského přeboru a bylo se na co dívat . Šance byly k vidění na obou stranách , ale těch našich bylo o poznání více  . Zhruba v polovině první půle se na pravé straně prokombinovala dvojice Šulc - Vohrna a druhý jmenovaný zavěsil podruhé - 0 : 2 . ještě do konce poločasu jsme si vypracovali další tři naprosté tutovky , ale do kabin se šlo za stavu 0 : 2 .

Druhá půle začala trošičku opatrně , ale po několika minutách to byl zase zápas jako řemen . Domácí se snažili o kontaktní branku a my u branku rozhodující ! A jelikož všechny domácí pokusy skončili na bloku našich hráčů , nebo na výstroji výborného Hrabačky , udeřilo na druhé straně . Po parádní akci mladíků Provoda a Šimáněho jsme se mohli radovat potřetí a bylo rozhodnuto - 0 : 3 . V závěru ještě kapitán Petr Bednář vysunul Michala Provoda a ten svoje sólo zakončil čtvrtou tečkou  -  0  :  4   !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Samozřejmě , že se tohle komentuje velmi příjemně . Domácí nastoupili v hodně silné sestavě a sám jsem byl zvědavý , jak se s tím popereme . Jenže my jsme podali výkon na který domácí prostě neměli ,  byť musím konstatovat , že to byl nejlepší soupeř na kterého jsme letos narazili . Paradoxně jsme těch branek mohli dát podstatně více , ale i domácí měli své šance a tak konečný výsledek 0 : 4 může být pro domácí trochu krutý , ale je stoprocentně zasloužený . Co se týče výkonů jednotlivců , tak tady bych musel nakopírovat celou sestavu , protože když podáte takovýhle výkon , tak to musí být týmová práce a to přesně byla . Takže byť mě napadá spousty jmen , tak napíšu jedno . Je to hráč , kterého letos úplně moc nechválím , ale nedělním výkonem mě zase přesvědčil , že to může být náš klíčoví hráč , když bude chtít !!! . Je to stoper Lukáš Zoubek . Pochvala ale patří celému ansáblu , který byl v Domažlicích přítomen , bylo to moc příjemné odpoledne !!!

 

 

MUŽI "B"

 

SLOVAN SPOJE  -  SK PETŘÍN    0  :  7 

Branky :   Škarda 2 , Brudna 2 , Buranský , Štefl , Krystl

 

Rezerva musela po kroupové přeháňce na sice parádně upravenou , ale hodně malou dvojku a klukům chvíli trvalo , než si zvyknou na to , že nemají na nic vůbec žádný čas . Domácí kousali , ale postupně jsme se začali prosazovat i v útoku a nakonec to byla další vysoká výhra . Kluci si už příští týden můžou zajistit postup do 1.A třídy a to je 5 kol před koncem parádní výsledek celého ročníku . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Po dohodě jsme přistoupili na to , že utkání sehrajeme na "dvojce" , protože na hlavním bylo opravdu hodně vody .  Hřiště bylo sice hodně malé , ale naštěstí velmi dobře připravené , takže po několika závarech domácích , jsme se začali prosazovat naší kombinační hrou a z toho přicházeli i naše góly . Kluci zahráli velmi dobře , ale musím vyzdvihnout dva z nich . Výborný výkon předvedl brankář Vojta Suchý , který se na malém plácku opravdu nenudil a byl výtečný a druhým nejlepším na hřišti byl útočník Aleš Brudna , kterém tento styl vyhovoval náramně a nakonec k výkonu ještě přidal dva góly . 

 

 

DOROST  U19

 

  SENCO  -  SK  PETŘÍN       2  :  1

Branky :  Vinkler

 

Devatenáctka čekalo městské derby a byť bodový rozdíl v tabulce je obrovský , čekal se velmi vyrovnaný boj . Tomu samozřejmě napomohl fakt , že se hrálo na umělé trávě , která nám úplně nepomáhala . Domácí se ujali vedení hned v první minutě , když proměnili pokutový kop  a přesto , že jsme byli v poli lehce lepším celkem , tak i druhá branka padla do naší sítě . Ve druhé půli už jsme si toho tolik nevytvořili , ale přesto jsme dali kontaktní branku , když se z blízka trefil kapitán Ondra Vinkler . Pak přišel náš největší tlak a z něho branka Aleše Demetera , kterou ale rozhodčí napřed neuznali , pak uznali , aby se pak domluvili , že jí zase neuznají . Od té chvíle už jsme nebezpeční moc nebyli a když přišla střela na domácí branku , tak z úctihodné vzdálenosti . 

 

 

DOROST   U18

 

PŘEŠTICE   -  SK PETŘÍN     0  :  3 

Branky :   Strejc 2 , Tětek

 

Osmnáctka potřebuje už jen vyhrávat , aby si kluci uhájili to výsostné postavení na čele divizní tabulky . V Přešticích to ze začátku moc jednoduché nebylo a domácí měli hned několik velmi slibných příležitostí , ale to my taky . Takže se čekalo , kdo dřív udeří a kdo tím pádem bude na koni . Po fantastické přihrávce Kuby Tětka se před domácím brankářem zjevil David Strejc a jako ostřílený snajpr poslal náš tým do vedení . V průběhu první půle se ještě hlavou trefil Kuba Tětek a v poločase druhé utnul veškeré naděje domácích opět David Strejc , který se fantasticky  uvolnil  ve vápně a dal na konečných 0 : 3

 

 

DOROST U17

 

SENCO  -  SK PETŘÍN      0  :  8

Branky :   Zajíček 4 , Vodrážka , Vrba , Veselý , Pitipáč

 

Sedmnáctku čekalo městské derby a poslední výsledky soupeře nabádali k opatrnosti a čekal se možná i vyrovnaný zápas . Kluci ale ukázali , že rozdíl v kvalitě obou týmů , je momentálně obrovský a už po první půli bylo hotovo !!!

 

 

DOROST U16

 

PŘEŠTICE   -  SK PETŘÍN    1  :  3

Branky :    Tříska 2 ,  Agapkin

 

Šestnáctka si zvyká na velmi příjemnou situaci , která ale přináší hru pod tlakem . Postavení v tabulce jim velí vyhrát každý ze zbývajících zápasů a tím pádem celou soutěž vyhrát . Takže kluci zvládli další zápas , ale jednoduché to rozhodně nebylo  . Domácí srovnali v poslední minutě první půle  a tak se bojovalo skoro až do konce , protože třetí rozhodující branka přišla až v samotném závěru

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

 SK PETŘÍN   -  LIBUŠ     1  :  1

4 : 1 na PK 

Branky :   Pracht

 

Patnáctka se mohla v případě tříbodového vítězství na svého soupeře dokonce bodově dotáhnout , takže to v téhle chvíli trošičku mrzí . Ale pořád je to uč ČTVRTÁ výhra v řadě a to je po úvodních debaklech prostě skvělá zpráva . Kluky čeká staršně moc těžký závěr soutěže , když hned třikrát ze čtyř zápasů hrají venku , ale bylo by super , kdyby jim tahle forma ještě chvíli vydržela . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN   -   LIBUŠ      7   :   0 

Branky :  Hofman 2 , Olach , Kacerovský , Sieber , Frank , Hrdina

Čtrnáctka si po dlouhé době pěkně zastřílela a doufejme , že se klucí trefí i za týden !!!

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SK PETŘÍN  -   Č.BUDĚJOVICE    2  :  2

Branky :   Dvořák 2 

Třináctka si do ligové tabulky připisuje další bodíček , ikdyž mohli být i tři , ale také žádný , takže musíme být asi spokojení . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

 SK PETŘÍN   -   Č. BUDĚJOVICE   3  :  7

Branky :  Vaniš  , Pavlov , Holý

Dvanáctka předvedla přes prohru velmi kvalitní výkon , který sice výsledkově na Budějovice nestačil , ale pro oko diváka to bylo velice příjemné koukání

 

 

demeter---senco-2019.jpg

U 19 PROHRÁLA MĚSTSKÉ DERBY A ČEKÁ JI DALŠÍ

Devatenáctka  bohužel nepotvrdila roli obrovského favorita a v městském derby padla na Doubravce . Kluci to můžou hned za týden odčinit , protože je čeká další plzeňské derby , tentokráte s Viktorií !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář