Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 10. - 11.9. 2016

 

2004-2016.jpg

U 13 JE NA ČELE ŽÁKOVSKÉ LIGY !!!

 Sparta Praha , Slavia Praha , Bohemians Praha , Dynamo České Budějovice a SK PETŘÍN PLZEŇ !!! Tohle je pět týmů , které v žákovské lize , v kategorii U 13 , zatím nepoznali co je to porážka . Obrovská gratulace , pánové !!! 

 

 

PRAPOR DRŽELY

 

DOROSTY

 

 

SK PETŘÍN - PŘEŠTICE  15 : 3 ! To je víkendová  bilance těchto tradičních rivalů . Bohužel se střelecky prosadili jen dorostenci a mužské áčko bralo jen bod za bezgólovou remízu . Béčko drželo krok s rezervou Klatov jen něco málo přes hodinu . Starší žáci sice předvedli v Sokolově velmi dobré výkony , ale na body to nestačilo . Ligoví mladší žáci vyzvali ve svém prvním domácím zápase Písek , U13 se opět radovala z výhry a po dvou kolech je bez ztráty kytičky !!!

 

 

MUŽI "A" 

 

SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE   0  :  0  ( 4:5 na PK ) 

Branky  :  

 

Sestava :           Pfleger

Chocholatý  (62´Trojovský )  Zoubek     Levý   Šulc 

Bendl (55´Šimáně ) Lisý   Papáček , Motl (55´Brudna ) 

Šmídl  ( 72´Hartl ) , Vohrna

Příhoda , Škarda , Vodrážka

 

Áčko se v sobotu muselo obejít hned bez čtyř tradičních opor , ale na cíli získat všechny tři body se rozhodně nic neměnilo . První půle byla více méně vyrovnaná a byli k vidění i nějaké šance . Tu největší přeštickou vytáhl brankář Pfleger , když hlavičku z bezprostřední blízkosti vytáhl ze šibenice . Na druhé straně byl jednoznačně nejnebezpečnější Marek Vohrna , ale ani jedna z jeho tří příležitostí do sítě nezapadla . Po  přestávce už jsme byli výrazně lepší než hosté , ale ani jednu z mála našich šancí jsme bohužel nevyužili .

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Přeštice nás "bohužel" ničím nepřekvapily . Čekali jsme že budou hrát z bloku , čekali jsme , že budou hrát velmi dobře a to vše se potvrdilo . Fotbal se hraje na góly a i když jsme byli o kousek lepším týmem , tak jsme si vyložených šancí moc nevytvořili . Jednu regulérní branku jsme sice dali , když si na centr Papáčka naběhl Lisý , ale praporek pomezního nás mylně vrátil na zem . Neříkám , že by to byla branka vítězná , ale rozhodně by nám pomohla . Každopádně jsme oproti předešlému domácímu podali vcelku slušný výkon , který byl hlavně zodpovědný . Měli jsme ve hře hned čtyři dorostence a ani ti rozhodně neklamali . Každopádně jedeme dál , čeká nás cesta do Rokycan a pokud podáme podobně zodpovědný výkon dozadu  bude to dobré .

 

MUŽI "B

 KLATOVY "B"   -  SK PETŘÍN "B"   2  :  0

Branky :

Béčko se muselo obejít bez tradiční  pomoci dorostenců , kteří hráli ve stejný čas a k zápasu vyrazilo pouze s jedenácti bohatýry . Kluci se dlouho drželi , ale v poslední půlhodině dvakrát inkasovali a domů jeli s prázdnou .

 

DOROST   U 19   ročník 1999

    SK PETŘÍN   -   PŘEŠTICE        10   :   1

Branky  :  Gavrylovskyy 4 , Šimáně 3 , Mašek , Trojovský , Štefl

Devadesátdevítky předvedli v první půlhodině opravdu výborný výkon , který se musel divákům líbit . Kluci na soupeře vlétli jako uragán a k úrovni zápasu se přidali i přeštičtí , kteří se v úvodu prezentovali velmi slušným výkonem . Po chybě v naší  rozehrávce se dokonce dostali do vedení , ale to se jim velmi záhy rozplynulo jak pára nad hrncem . Po půlhodině už svítilo na výsledkové tabuli skóre 6 : 1 v náš prospěch a bylo "bohužel" po zápase .

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

  SK PETŘÍN   -  PŘEŠTICE   5  :  2

Branky : Koudele , Bartička , Schamberger  , Nový , Vinkler

Dvoulitry se již tradičně rozjížděli velmi pomalu , ale když dal Tadeáč Koudele minutu před poločasem na 2 : 0 , zdálo se , že to bude vše ok . Jenže ještě v poslední vteřině hosté snížili na 2 : 1 a chviličku nám trvalo , než jsme z toho dostali . Ve druhé půli už to byla klasika , kluci v zápase jasně dominovali a hostům povolili skórovat až za stavu 5 : 1 .

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

STRAŠICE  -  SK PETŘÍN   1  :  2 

Branky : Koželuh , Josífek 

Nulajadničky tahali od první minuty za delší provaz a po celou první půli byli jasně lepším týmem . Bohužel ze všech našich příležitostí se ujala jen střela Koželuha a do kabin se šlo za stavu 0 : 1 . Zdálo se , že v poločase druhém to půjde už samo , ale opak byl pravdou . Domácí ožili a výsledkem byla vyrovnávací branka . Když už se zdálo , že zápas skončí remízou , napřáhl ke střele z úctyhodných 40 m Tomáš Josífek a od břevna rozvlnil domácí svatyni podruhé .

 
 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

SOKOLOV  -  SK PETŘÍN    3   :   0

Branka  : 

U 15  čekal skoro nemožný úkol , když se postavila proti bezkonkurenčnímu Sokolovu , ale kluci předvedli výkon daleko za hranici svých možností . Domácím byli po většinu zápasu naprosto vyrovnaným soupeřem a jen střelecká nemohoucnost je připravila o senzační výsledek . každopádně si  kluci za předvedený výkon zaslouží obrovskou pochvalu !!!

 
 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 SOKOLOV  -  SK PETŘÍN   2  :  0

Branka :

Nulatrojky bohužel inkasovali dvě branky hned v úvodu zápasu a byť se postupem času dostávali stále častěji na dostřel domácí branky , tak kontaktní gól , který by je ještě více nakopnul , bohužel nedali .

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SK PETŘÍN    -   PÍSEK      4   :   3

Branky : Nosek 2  , Bezděkovský , Kubička

Nulačtyřky předvedli hned několik tváří , které fotbal přináší . V úvodní třetině navázali na super výkon z Povltavské FA a po zásluze šli do dvoubrankového vedení . Ve druhé třetině už to bylo podstatně vyrovnanější , přesto jsme do závěrečné třetiny šli s vedením 3 : 1 . Když jsme se prosadili i počtvrté zdálo se , že už to bude ok , ale soupeř zmobilizoval všechny své síly a kluci museli vytáhnout svůj další trumf - charakter a bojovné srdíčko . Po zápase přišla obrovská radost a od nás obrovská gratulace !!!

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     SK PETŘÍN  -  PÍSEK     1   :   4 

Branky :  Gožo

 U 12 nepředvedla vůbec špatný výkon , ale fotbal se "bohužel" hraje na branky a ty dávali hosté . Rozhodně ale nezklamali a pokud budou předvádět podobné výkon , určitě se v lize neztratí .

 

kramer-2016-prestice.jpg

U 17 zvládla i svůj třetí zápas !!!

Lukáš Kramer byl jedním ze základních kamenů , které jsme použili v utkání krajského přeboru mladšího dorostu s Přešticema . Konečný výsledek 5 : 2 pro naše barvy byli jeho velkým přičiněním .

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář