Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. -2.4. 2017

ÚVOD JARNÍ KOLA

vodr-2016-3.jpg

Smutným hrdinou úvodního jarního kola se stal Honza Vodrážka . Pro nejlepšího střelce krajského přeboru staršího dorostu a nejlepšího střelce celého našeho klubu za rok 2016 , skončila sezona už v úvodním kole . Na hřišti Horšovského Týna mu byl osudný faul ze druhé půle , po kterém musel být odvezen do nemocnice . Diagnóza nebyla příznivá , ale Honza rozhodně není prvním ani posledním fotbalistou , který se po přetrhaných kolenních vazech , vrátí  na trávníky a zase bude pálit do černého !!! Bude k tomu potřebovat hodně vůle a trpělivosti a my všichni mu přejeme brzké uzdravení ! 

 

 

VÝSLEDKY Z VÍKENDU

 

Zase převládá spíše spokojenost , ale k ideálu ještě kousek chybí  . Tři porážky z devíti zápasů od U 12 výše , jsou přijatelným "petřínským "  víkendem . 

 

 ​MUŽI "A"   

 

SK PETŘÍN  -  ROZVADOV   3  :  0

 

Branky :  Zoubek , Brudna , Škarda

 

Sestava :                              Příhoda

Škarda    Zoubek    Levý    Motl  ( 82´Šmídl )

Bendl ( 63´Trojovský ) Lisý Papáček  Hartl ( 46´Brudna )

Vohrna ( 75´ Šimáně )   Bednář 

​Pfleger

 

Nakonec se vše podstatné událo až ve druhé půli , ale jen pro to , že ani z jedné šance z první poloviny utkání , branka nepadla . Nutno podotknouti , že těch šancí bylo v úvodním dějství poskrovnu , ale rozhodně více na straně našeho pohraničního soupeře , který mohl několikrát jít do vedení , ale brankář Příhoda byl vždy proti . Druhá půle už byla o něčem jiném  , byli jsme to my , kdo diktoval tempo hry  a byla to hostující branka , na kterou se valil jeden útok za druhým . Vše načala branka Zoubka z pokutového kopu ,  nařízeném  za za sražení kapitána Bednáře  , kterého ideálně do stoprocentní tutovky vyslal Marek Vohrna  -  1  :  0 . Poté se na pravé straně parádně uvolnil Petr Bednář  a jeho parádní "rohlík" přistál až na noze Aleše Brudny , který nepochopitelně netrefil poloprázdnou bránu soupeře . Až po nemastných a neslaných oslavách většina diváků pochopila , že tu bránu trefil , ale že to byla taková rána , která protrhla síť    2  :  0  . Chvíli na to  po pravé straně prolétl Škarda , kterému svým důrazem pomohl od hostujícího brankáře získat balon Brudna , a Škardís svůj hokejový blafák provedl parádně -  3  :  0 a bylo po zápase .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Čekal nás sice velmi kvalitní soupeř , ale kluci si zřejmě mysleli , že se porazí sám , takže v první půli to bylo od nás až trapné vystoupení . Neklapalo nám to dozadu ani dopředu a vlastně ani veprostřed , takže poločasových 0 : 0 bylo pro nás velmi příjemné skóre . Druhý poločas už byl o něčem jiném a po diskusi v kabině a zařazením Brudny do středové řady , se zvedl i zbytek týmu a bylo se na co koukat .  Každopádně pokud chceme uspět i za týden v Přešticích , tak k tomu  co jsme předvedli v první polovině zápasu , se nesmíme ani přiblížit .

 

MUŽI"B" 

ŠTĚNOVICE  -  SK PETŘÍN   1  :  0

Branka : 

​Rezerva poslala do Štěnovic opět výběr hned ze čtyř našich týmů a podle jmen to vypadalo , že by z toho mohli být body ! Jenže domácí byli po většinu utkání jednoznačně nebezpečnější a nebýt gólmana Hrabačky , tak mohli slavit podstatně vyšší výhru ! Na malém hřišti jsme se sice snažili trochu hrát fotbal , ale domácí nám ukázali jak se jde po bodech !!! Sice bez jediné přihrávky po zemi , ale bojovným srdcem a důrazem , kterému jsme se ani nedokázali přiblížit . 

 

DOROST U19    

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE      13  :  0

Branky : Gavrylovskyy 5 , Krystl 4 , Štefl 2 , Šimáně , Hubka M.

​Půl hodiny to byla óda na fotbal . Hosté ještě měli sílu a chuť , ale na naší hru nebyli schopní ani reagovat a tak bylo po půlhodině na ukazateli skóre  5  :  0 . Bohužel od té doby to bylo jen takové střelecké cvičení . Každopádně kdo přišel neprohloupil a kluci zasluhují pochvalu

 

DOROST U17 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE   4  :  0

Branka : Slivoně , Bartička , Žižka ,  Vinkler

​Kluci sice nevyhráli tak vysokým rozdílem jak se čekalo , ale bylo to spíše neproměňováním tutových šancí , než že by hráli špatně . 

 

DOROST U16 

ŽÁKAVÁ  -  SK PETŘÍN   5  :  4

Branky :  Tětek  2  ,  Josífek  ,  Vrána

​Nulajedničky  prohráli i svůj druhý jarní zápas , ale teď to bylo utkání prvního s druhým , takže prohra sice mrzí , zvlášť  takhle  těsná , ale když to kluci příští týden napraví , tak bude skoro vše ok .  

 

 

ŽÁCI U15   

KARLOVY VARY  -  SK PETŘÍN   4  :  0

Branka :

Nuladvojky trápí střelecká forma , ze které zvlášť , nás domáci Vary vyškolili . Kluci sice herně byli vyrovnaným soupeřem , ale jakýkoliv dlouhý nákop domácích byl neskutečným problémem pro naší branku . 

 

ŽÁCI U14   

KARLOVY VARY -  SK PETŘÍN  1  :  4

Branky :  Tříska 2 , Jandoš , Havelka

Domácí sice mohli hned několikrát během první půle jít do vedení , ale Pejřimovský v bráně prokázal své nesporné kvality . Po půlce to tak bylo pořád srovnané a ve druhé půli už to byli naši , kteří šli jednoznačně za další ligovou výhrou !

 

ŽÁCI  U 13

SK PETŘÍN  -  PFA     3  :  3

Branky :  Krystl , Kubička , Slavotínek

Kluci sice měli v první polovině utkání jasně navrch a podle toho vypadalo i průběžné skóre ( 3 : 1 ) , ale pak to začalo drhnou a drhnout a byl z toho nakonec jen jeden bod . 

 

ŽÁCI U 12

SK PETŘÍN  -  PFA   7  :  2

Branky : Gožo 2 , Vetengl 2 , Olach , Hofman , Kolářík

Dvanáctka začala výborně a postupně navyšovala až na průběžných 4 : 0 . Hosté pak během jedné minuty snížili na 4 : 2 a najednou jich bylo plné hřiště . Fotbal se ale hraje na góly a ty padnou když se trefíte mezi tři tyče a to se hostům ne a ne podařit , takže po několika nastřelených konstrukcích naší brány , přišly další tři tresty a konečných 7 : 2 je parádním vstupem do jara !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář