Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS z 9. - 10.4. 2022

STOPROCENTNÍ JEN LIGOVÉ DOROSTY

STOPROCENTNÍ

 

 

JEN

 

 

LIGOVÉ DOROSTY

 

 

Velikonoční nadílka byla tak nějak spravedlivá jak k nám , tak k soupeřům . Stoprocentní byly jen oba ligové dorosty , které si poradily s Benešovem . U ostatních to bylo tak nějak fifty fifty . Muži sice v pátek  napřed svalili Bělou , ale po obědě padli s Přešticema . Divizní dorosty vezou jen bod z Domažlic a to samé platí i o starších žácích , kteří zavítali až do Tábora . Mladší žáci si na Aritmě připsali jednu výhru , o kterou se postarali naše 2010

 

 

zajda-prestice-2022.jpg

Středopolař našeho áčka Petr Zajíček sice dělal co mohl , dokonce létal vzduchem , ale odvrátit porážku svého týmu ani on nedokázal . Přeštice nakonec vyhráli 1 : 4 .  

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

kasty-prestice-2022.jpg

 

SK PETŘÍN "A"   -  PŘEŠTICE       1  :  4

Branky :  Vodrážka Jan

 

Sestava : Suchý  - Fikrle , Zoubek , Kohout , Provod (72´Štefl )  -   Zajíček , Heller  , Lisý  (17´Bendl )  -  Bílik ,  Demeter ( 46´ Trojovský  ) , Vodrážka Jan ( 46´Šimáně )

Kotěšovec , Edlman

ČK : 43´ Fikrle

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/58576fd5-373c-4c8c-a889-24c99887c411

 

Muži vyzvali na Velký velikonoční pátek vedoucí tým tabulky a početná divácká kulisa dávala tušení , že se můžou dít věci . 

A od první minuty se dalo na co koukat . Hosté začali podstatně lépe než my a netrvalo to dlouho kdy vedli už 0 : 2 . Domácí mezitím přišli o svého kapitána Vencu Lisého , kterého "rozpáral" a poslal do nemocnice  jeden z přeštických , což samozřejmě zvedlo pár emocí , zvláště když za tento rozparovačský kousek nebyl hostující hráč ani napomenut . Každopádně se hra trochu srovnala a kontaktní branka visela ve vzduchu . Petr Bendl rozehrál standartku na Michala Provoda , který poslal balon do přeštického vápna , kde se po několika odrazech dostal až na hranici velkého vápna , kde se do něj parádně opřel Honza Vodrážka  a bylo to už jenom o gól - 1 : 2 . 

Po brance se ještě do sebe lehce  pustili náš  Kryštof Bílik a přeštický gólman Rojík . jejich lehkou rozepři přiběhl uklidnit Matěj Fikrle a k údivu všech dostal společně s přeštickým brankářem žlutou kartu on a ne Bílik . V  tu chvíli  asi nikomu nevadilo , že se hlavní rozhodčí prostě spletl . Za 10 minut už si na to ale všichni vzpomněli . Matěj Fikrle totiž nechtěně brnknul o nohu utíkajícímu útočníkovi Přeštic a tentokráte naprosto zaslouženě a správně dostal žlutou . Bohužel ve spojení s tím omylem z před chvílí , to byla předčasná  vstupenka do sprch . Záhy přichází konec první půle a tak nějak i konec fotbalu a celého zápasu . 

Domácí se pak ještě 20 minut drželi na dostřel , ale pak přišli dva slepence hostí a bylo hotovo . Když se pak po kvótě vystřídání zranil domácí útočník Kryštof Bílik , dohrával Petřín posledních cca 20 min dokonce v osmi v poli  a už  nebylo na co koukat .  

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Naše plány byly zcela jiné , než to nakonec bylo v realitě . Chtěli jsme si to s Přešticema rozdat , ale vývoj utkání byl prostě v jejich režii . I vzhledem k tomu , že naše béčko tentokráte hrálo před áčkem a zápas s Bělou měl pro nás velmi velkou důležitost , tak to nakonec dopadlo tak , že jsme na Přeštice poslali hned tři klasické útočníky  a chtěli dávat branky !!! Jenže oni nás v první čtvrthodině jasně přehrávali a zaslouženě se dostali do vedení 0 : 2 , byť ten druhý gól jsme dostali v době , kdy jsme museli hrát v deseti , protože našeho kapitána jeden z hostujících hráčů  tak "otevřel" , že to spravilo až 5 stehů na chirurgii . Každopádně jsme se z toho nejhoršího na chvíli dostali a snížili na 1 : 2 a začali spřádat plány jak to ve druhé půli srovnáme a třeba i otočíme . Jenže přišla druhá žlutá pro našeho Fikrleho a byť tu první měl dostat úplně někdo jinej , tak výsledek byl ten , že jsme šli o poločase do šaten už jen v deseti .  ... no a bylo po zápase . 

Ve druhé půli jsme se už jen drželi v bloku a čekali na zázrak , který bohužel nepřišel . Přeštice hru už jasně kontrolovali a zaslouženě to dotáhli k vítězství a asi už i k postupu . Mě mrzí dvě věci ! Za prvé to , že jsme přišli o dva hráče a když si vezmu , že za to rozpárání nohy Venci Lisého nebyl jejich hráč ani napomenut na rozdíl od těch dvou žlutých , které nám na další víkend vyřadí dalšího hráče a jedna z nich mu vůbec nepatřila , tak to ve mě pořád ještě vře . A za druhé , že přišlo fakt hodně lidí , my jsme je ale prostě nemohli bavit po celý zápas a oni vlastně viděli jen poločas a pak už nic , nebo skoro nic .

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/skpetrin

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206675-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-Prestice.htm

 

 

MUŽI "B"

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

becko---bela--2022.jpg

Naše béčko postavilo doma s Bělou nepropustnou zeď a když se kluci na druhé straně pětkrát trefili do černého , byla z toho parádní výhra 5 : 0 !!!

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  BĚLÁ      5  :  0 

Branky :  Veselý 2 , Škarda , Šimáně , Kotěšovec 

 

Sestava :  Strejc  - Voves (46´Zíma ) , Vodrážka Dan , Trojovský (60´Levý ) , Krystl - Fikrle ( 20´Maxa ) , Veselý , Štefl (46´Urbánek ) - Kotěšovec , Škarda , Šimáně ( 46´Treml )

Edelman , Jílek 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/087e16cc-a639-4647-9dbf-f233ec617baf

 

 

Béčko si poslední dobou oblíbilo klasického "bůra" a po parádním výsledku 0:5 v Sušici , zopakovalo tento husarský kousek i doma a tentokráte vyprovodilo tímto výsledkem  domů Bělou .  

Kluci zaslouží velkou pochvalu a to i přesto , že druhá půle skončila bez branek !

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  Není to vůbec jednoduché vyhrávat týden co týden a být pořád po tlakem toho , že ten kdo si na nás počká a vychutná si nás bude za hvězdu a my za blbce . Takže jsem strašně moc rád za to , jakým způsobem jsme do zápasu vstoupili a jak jsme ho zvládli !!! a to i přes to , že jsme druhou půli nepřidali branku žádnou . Rozhodně výsledek s Bělou je fantastický a musím se zastavit i u soupeře , protože vůbec nechápu jak tenhle tým může mít v tabulce jen 18 bodů a hrát o holou záchranu . Když si vezmu jak se u nás jednotlivé týmy prezentují , tak tohle byl tým , který s náma dokázal běhat až do konce a který pořád chtěl hrát fotbal . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU S BĚLOU

najdete na facebooku Martina Mangla

https://www.facebook.com/martin.mangl.1

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/sk-petrin-plzen-20220113-veo-cz-academy-2022-01-13-095910/#t=21:30

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

  SK PETŘÍN  U19  -  BENEŠOV      6  :  2   

Branky :  Velfl 2 , Hájek , Urbánek , Pejřimovský , Kovář

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d7c862e9-1af3-417a-a6d1-fd45c72eb9ab

 

Devatenáctka dostal šestku před týdnem na Viktorce , takže se čekalo jak se z toho debaklu oklepe . No a skvěle !!! Od začátku svého soupeře přehrávala a dávala branky . Když to bylo 4 : 0 zdálo se že se blíží debakl . jenže ejhle , najednou to bylo 4 : 2 a zdálo se , že se blíží neskutečný obrat . jenže kluci zase zabrali a nakonec odskočili zase o čtyři branky . 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

SK PETŘÍN U17  -  BENEŠOV     4  :  0  

Branky : Macháč , Kural , Holmik , Kaňák Jan 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8e0f5b09-5a26-43bd-a0c6-f4e38a264cce

 

Naše 2006 se po jarním posunutí do druhé dorostenecké ligy dočkali už třetího vítězství a tentokráte to bylo jednoznačné a zasloužené . Kluci byli celý zápas lepší než benešovští a vstřelili čtyři krásné branky.

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

Do zápasu s Benešovem jsme, bohužel, nastupovali opět s nemocemi a zraněními oslabeným kádrem. Proto chci kluky pochválit hlavně za přístup k utkání. Hráli jsme soustředěně a po celou dobu bylo cítit, že máme zápas pod kontrolou. Prakticky jediná chyba, kdy se nedohodli naši stopeři, znamenala obrovskou šanci soupeře, kterou zachránil až na brankové čáře Filip Nový.

Vítězství, navíc s nulou vzadu, je určitě pozitivní, přeceňovat ho ale taky nemůžeme, protože Benešov patří k mužstvům ze dna tabulky.

Povedlo se nám vstřelit 4 branky, z nichž se mi líbila hlavně ta Kuby Kaňáka na 2:0. Kubův náběh po pravé straně krásným pasem našel Filip Nový. Kuba výborně míč ze vzduchu  převzal v plném tempu a poslal s přehledem kolem brankáře na vzdálenější tyč.

Věřím, že se během tohoto týdne dáme konečně personálně do kupy a navážeme na dobrý výkon v neděli v Sokolově.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

DOMAŽLICE  -  SK PETŘÍN U18   1 : 1  

Branky :   Kunesch

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3274e264-6b13-4df5-97f8-530f5a51c0b0

 

Osmnáctka si musela poradit se specifickou umělkou v Domažlicích , což se jí povedlo tak nějak napůl . Kluci byli asi o chloupek lepším celkem a asi si vypracovali i o nějakou tu šanci více než domácí , ale ani oni nebyli daleko od výhry , takže konečnou remízu berou asi oba týmy . 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

DOMAŽLICE - SK PETŘÍN U16    4  :  1 

Branky : Třeštík

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/0cd5600d-ac57-4caf-93b6-551f1751fa5e

 

Naši nejstarší žáci se srdnatě perou v dorostenecké divizi a byť to zase úplně dobře nedopadlo výsledkově , tak ty pozitiva asi převládají . Kluci se rvali o každý metr a když pár minut před koncem snížili na 2 : 1 , vypadlo to , že by to tentokráte mohlo vyjít , ale bohužel . Každopádně pokud se nám podaří protrhnou tu střeleckou nemohoucnost , mohlo by to být super a možná už za týden !!!

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   Do zápasu jsme vstoupili dobře. Domácí měli mírnou herní převahu a my se často zbytečně zbavovali míče .Když se začala hra vyrovnávat, tak jsme inkasovali ze standardní situace. V závěru poločasu jsme neproměnili 2 gólové šance.

Do druhé půle jsme šli s tím ,že budeme více aktivní v napadání ,ale po rozehrávce od branky jsme dostali druhý gól. Pak se zdálo, že přišla naše chvíle, ale i přes 4 gólovky jsme neskórovali. Patnáct minut  před koncem sice  kanonýr Třeštík protrhl smůlu, bohužel ihned z rozehrávky soupeře jsme dostali třetí branku a za pár okamžiků i čtvrtou.
Přesto, že jsme neodehráli špatný zápas, tak na soupeře jsme nestačili. Protože platí staré známé  Když nedáš gól, tak nemůžeš vyhrát. Pokud nebudeme proměňovat takové šance jaké máme ,tak to bude těžké.

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

TÁBORSKO - SK PETŘÍN     0 : 0

Branky :

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Přesto , že nakonec nikdo neviděl žádnou branku , tak se bylo na co koukat a naše 08 si tedy připisují první bod v tabulce U15 , kam se posunuli od prvního jarního kola . 

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

TÁBORSKO - SK PETŘÍN U13    7  :  0

Branky : 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2a9bbb7c-2341-4c32-adec-982ef2dfb8e3

 

Dvadevítky to tentokráte schytali v Táborsku s plnou parádou , ale na to , že to byl jejich druhý mistrovský zápas na velkém hřišti ,  proti o rok starším klukům a ještě k tomu fakt dobrým , tak je to pořád škola , která nás může jen a jen učit se !!! 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : Když jsme do soutěže vstupovali, tak jsme očekávali, že první dva zápasy s Tempem a Táborskem budou extrémně náročné a Táborsko nám to bohužel naprosto potvrdilo. V první půli nás na rozdíl od Tempa přikovali k vápnu a my se vůbec neuměli z tlaku dostat. Krátké úseky s míčem jsme nedokázali přetavit v jedinou zajímavější akci na soupeřově polovině, ať už díky skvělým a důrazným obráncům soupeře nebo našim technickým nedostatkům. Vše vyústilo ve 4 góly soupeře do poločasu ze situací, které byli zejména o fyzické síle nebo poziční hře a bohužel zde soupeř využil všechny zkušenosti a předpoklady, které jako o rok starší má. V druhé půli byl náš výkon vysloveně zlepšený, vytvořili jsme si 3 velké gólové šance a pár menších. Nádraský a Súlovec trefili tyčky. Musím v tomto pochválit zejména střídající hráče, kteří ukázali velkou chuť se ukázat i za rozhodnutého stavu. Klukům není moc co vyčítat, vydali ze sebe vše, co měli, bohužel soupeř byl skutečně nad naše síly v každém ohledu hry. Zápas nám ukázal jisté situace na jakých musíme pracovat, abychom byli už třeba příští týden bodově úspěšní. Na závěr chci vyzdvihnout výkon nejlepšího hráče na hřišti, tedy našeho brankáře Kuby Mottla, který dlouhodobě ukazuje obrovskou kvalitu a týmu pomáhá, jak mu síly stačí a včera to opět potvrdil. Bohužel všechny střely chytit nejde, i když to často vypadá, že chytne i nemožné. 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     ARITMA - SK PETŘÍN U12    1  :  3 

Branky : Hejplík 2 , Jež

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/98a597a9-d3c2-46b0-b90d-a7a3a06c5bb8

 

V rámci všech těch posunů se naše 2010 občas objeví v kategorii U13 a občas ve své U12 . každopádně jim to ale zatím vůbec nevadí a vyhrávají kde se jen dá . Zastaví je letos někdo ?

 

 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

 ARITMA  -  SK PETŘÍN U11     2 : 1

Branky :   Soukup

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9a1000a8-52ba-46ce-b12f-f45d9064852f

 

2011 si hned v první zápase v žákovské lize připsali bod za remízu s Budějovicema a od bodového zisku nebyli daleko ani na Aritmě . Body z toho nakonec nejsou žádné , ale pochvalu kluci rozhodně zaslouží

 

Komentář trenéra Marka Votípky : 

V první třicetiminutovce se kluci postupně dostávali do tempa, ale domácí se bohužel ujali vedení.
Pět minut před koncem první třetiny , po sérii narážeček se k balonu ve středu hřiště dostal Adam Soukup a překvapivě levou nohou z dvaceti metrů ,nevídanou ranou vyrovnal na 1-1 .Tahle paráda nakopla celý tým ještě k větší aktivitě .Ve druhé třetině , jsme byli domácím 2010 vyrovnaným partnerem .Začínalo být jasné, že utkání rozhone třeba jedna chyba. Ta se bohužel stala na naší straně. jeden z našich obránců, zatáhl za záchranou brzdu a rozhodčí nařídil pokutový kop, který domácí hráč s přehledem proměnil. Do třetí části šli kluci nabuzeni a připraveni vstřelit vyrovnávací branku, která by utkání slušela. Naše herní převaha pramenila nejen v sérii šancí, ale i faulů soupeře.
Jeden takový se stal pár minut před koncem v pokutovém území. K překvapení a věřím, že i domácích trenérů zůstala píšťalka rozhodčího němá. Zápas tedy se vztyčenou hlavou prohráváme 2-1.
V tomto zápase musím vyzdvihnout Adama Rataje, který nastoupil na takové úrovni poprvé a svým výkonem překvapil. Věřím, že v příštím zápase dokážeme proměňovat šance a společně se budeme radovat z vítězství.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář