Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 9. - 10.4. 2022

MLADŠÍ ŽÁCI SKOLILI BUDĚJOVCKÉ DYNAMO

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

SKOLILI

 

 

BUDĚJOVICE

 

 

Prubířský víkend má za sebou většina našich mládežnických týmů . V týdnu jsme je  totiž vesměs posunuli o kategorii výše , takže to měli opravdu těžké . Výsledky z toho úplně parádní nebyly , ale zápasy to byly všechny skvělé a hlavně těžké , ve kterých jsme obstáli se ctí , ale postupně !

Muži přivezli bod z Tábora , kde se postavili aspirantu na postup , týmu Lomu a béčko přivezlo všechny tři body po famózním výsledku ze Sušice . Skončila dlouho a dlouholetá série našich derby úspěchů s plzeňskou Viktorií v kategorii U19 a prohrála tam i naše U17 , která byla jedním z mnoha posunutých týmů . Divizní starší dorost porazil Beroun a starší žáci si v dorostenecké soutěži s tím samým soupeřem vedli velmi dobře , ale nakonec padli . Starší žáci neuspěli na Tempu , ale zase jen výsledkově , protože herně ty byly skvělé zápasy a vrcholem víkendu byla výhra našich 2010 nad českobudějovickým Dynamem , podpořená remízou naší starší přípravky , která si poprvé zkusila jaké to je hrát žákovskou ligu . 

 

 

bedy-2022-j.-hradec.jpg

Kapitán mužů Petr Bednář ( na snímku ze zápasu s Jindřichovým Hradcem ) , byl jedním ze základních kamenů bodového úspěchu z Tábora , odkud naši muži dovezli další bodík do divizní tabulky za remízu 1 : 1 s Lomem . 

 

 

 

 

MUŽI 

 

provy-2022-j.hradec.jpg

 

LOM  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  1

Branky : Kohout

 

Sestava : Suchý  - Klich , Zoubek , Kohout , Fikrle  -  Bednář  , Zajíček , Heller (87´Zíma )  -  Štefl ( 75´ Veselý ) , Provod ( 87´Levý ) ,  Demeter ( 60´ Bílik )

ČK : 85´ Klich

 

Muži vyrazili do Tábora k zápasu s velkým Lomem a lehké problémy s autobusem , který bohužel nepřijel , odnesli hned v úvodu zápasu . V úvodní desetiminutovce nás domácí zavřeli ve vápně a po sérii několika rohů a standartek , se k jedné postavil bundesligový Jan Šimák a jeho střelu do obou našich tyčí dorazil exostravský Musiol do prázdné kasy  1 : 0  . My jsme se dostali do nějaké slibné šance až po čtvrthodině hry , ale stoprocentní tutovku spálil David Heller . Každopádně od té chvíle jsme byli už víc ve hře a hlavně jsme si vytvářeli šance a když jsme prakticky záhy srovnali Adamem Kohoutem z penalty po zákroku na Lukáše Zoubka , naše akcie pořádně začaly stoupat . 

Ke konci první půle jsme zazdili další tři tutovky a směle jsme v tom pokračovali i v úvodu půle druhé , kdy se nám zase do cesty postavilo břevno domácí brány . Závěrečných 20 minut se už tak nějak dohrávalo a zdálo se že se už nic nestane . Napřed ale trochu vzrušení zařídil střídající Kuba Veselý , který sice rozvlnil domácí síť , ale praporek postranního rozhodčího vystřelil k obloze a pár minut před koncem ještě inkasoval Patrik Klich druhý žlutý kartonek a musel závěr sledovat z hlediště ...... a viděl jen marnou snahu domácích o rozhodující trefu . 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Před zápasem bych ten bod bral hned , ale v průběhu zápasu už bylo cítit i na celém týmu , že chce víc . Domácí měli určitě herní převahu , ale na šance jsme je porazili a to hlavně na opravdové tutovky , těch jsme měli prostě více a bohužel to tam nespadlo . Ale  v souvislosti s tím koncem , kdy jsme dohrávali o deseti ,tak ten bod bereme s pokorou . Rozhodně musím kluky pochválit , je vidět , že naše forma jde prostě nahoru a jsem rád i za ty kluky co do toho zápasu vstoupili až na závěr a byť ta herní praxe u nich není rozhodně bůhvíjaká , natož divizní , tak ten konec , kdy nás bylo o jednoho méně , zvládli fakt skvěle !!!

 

 

 

 

 

skarda-2022-krimice.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda táhne tu postupovou káru dál a dál a po fantastické výhře v Sušici 0 : 5 , jsme zase o kousek blíž k postupu  mezi krajskou smetánku . 

 

 

SUŠICE  -  SK PETŘÍN "B"    0  :  5  

Branky :  Kotěšovec 2 , Bendl 2 , Vodrážka Jan

 

Sestava :  Edelman  - Voves  , Vodrážka Dan  , Trojovský , Krystl - Lisý , Skalozubov ( 46´Śalák ) , Bendl - Kotěšovec (75´Hofman ) , Vodrážka Jan ( 83´Šedivý ) , Škarda ( 83´Řeřicha )

Vytisk

 

Béčko má před sebou klíčovou část sezóny a zápas v Sušici zvládlo opravdu bravůrně !!! Z vyrovnaného průběhu první půle jako první vybočil Lukáš Kotěšovec , který se za vápnem opřel do balonu a parádně vymetl šibenici domácí svatyně . Už to vypadalo , že se půjde do kabin za jednogólového našeho vedení a že to bude v půli druhé ještě tuhý boj , ale přišla fantastická tříminutovka v závěru poločasu a dva "šatnářské" góly v domácí síti . Nejprve se prosadil Petr Bendl , aby  za pár vteřin na to poslal svůj projektil Lukáš Kotěšovec , tentokráte do druhého vinglu sušické brány - 0 : 3 a poločas . 

Ve druhé půli jsme ještě přidali dvě trefy , když se napřed trefil Honza Vodrážka a v samotném závěru Petr Bendl z penalty za faul na agilního střídajícího dorostence Šedivého .  

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy :  Do Sušice jsme jeli s určitým respektem , protože naše vzájemné zápasy nejsou nikdy vůbec jednoduché a hlavně Sušice zažívá opravdu dobré období . Takže v těchto souvislosti je ten výsledek naprosto skvělý , byť ta samotná hra tak famózní rozhodně nebyla, což bylo určitě dané i umělkou na které se hrálo . Kluci to ale zvládli a to i s pomocí pěti mladých pušek z mladšího dorostu , kteří v souvislosti , že v ten samý čas hrálo naše mužské  áčko i ligové dorosty zároveň ,  byli v neděli k mání. A na to , že si připsali na svůj hrací list první minuty v mužské kategorii to zvládli výborně . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU S KŘIMICEMA 

+ ROZHOVOR S VOJTOU SUCHÝM : 

 

https://www.mladisportovci.cz/2022/04/01/sk-petrin-plzen-b-vs-fc-krimice-40-30/?fbclid=IwAR0IRdTVzMlei0DKA6f-0aIkAdoULaqVgu6r0ObCg4hlF_I30Bs09zbg08A

 

 

 

ROZHOVOR S DANEM VODRÁŽKOU

 

hráčem 17.kola 1.A třídy

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8743/tata-ma-hlavni-slovo-na-hristi-ale-doma-je-to-urcite-nase-maminka-rika-dan-vodrazka/

 

 

 

 

 

DOROSTY

 

  FC VIKTORIA  -  SK PETŘÍN  U19      6  :  0   

Branky :  

 

Každá série jednou skončí a tahle dlouhatánská skončila  tuhle neděli . Viktoriáni nás v téhle ligové soutěži porazili naposledy tak dávno , že to nepamatuje ani kronikář a možná , že to je jejich první výhra z posledních pěti let , co tuhle soutěž hrajeme  . Nás může tak akorát hřát , že nás čtyřma gólama sestřelil náš odchovanec  Milan Krůta . Teď nás ve čtvrtek čeká Benešov a to půjde opravdu do tuhého !!!

 

 

 

FC VIKTORIA U16  -  SK PETŘÍN U16      3  :  0  

Branky : 

 

Naše 2006 byli jedním z celé řady těch , kteří se v týdnu posunuli o patro výš a proti svým vrstevníků rozhodně nezklamali . První půle byla z naší strany možná i skvělá a vůbec nebylo jasné , kdo ten zápas nakonec vyhraje . Druhá půle už byla trochu v režii viktoriánů a byť to ještě 20´před koncem bylo stále bez branek , tak se v samotném závěru domácí třikrát prosadili ze standartních situací a nakonec si zaslouženě nechali všechny body doma

 

FOTKY ZE ZÁPASU :

 

https://www.mladisportovci.cz/2022/04/10/u17-fc-viktoria-plzen-vs-sk-petrin-plzen-30-00/ 

 

 

 

 

SK PETŘÍN U18  -  BEROUN      4 : 1

Branky :   Hofman 2 , Šedivý , Kunesch

 

Za osmnáctku nastoupil tedy náš mladší dorost posílen o několik kluků ročníku 2004 a i v tomhle zápase bylo nasnadě , že tenhle fotbal je prostě o něco dál , než jejich souboje v kategorii mladšího dorostu a kluci museli ke své fotbalovosti přidal i pořádný kus fyzična aby nakonec ten zápas zvládli na jedničku !!! 

 

 

SK PETŘÍN U16  -  BEROUN   2  :  4 

Branky : Tyml , Pihera

 

Naši nejstarší žáci si už vyzkoušeli co je to hrát divizní soutěž dorostenců , tedy proti s o dvěma roky staršíma klukama a i tentokráte to bylo dobré . jednoznačně pak první poločas , který kluci vyhráli 2 : 1 a bylo to bohužel jen o jednu branku . V téhle části zápasu jsme totiž byli jasně lepším týmem . Hosté ale po obrátce stran přidali a výsledek otočili . 

 

 

ŽÁCI 

zaci-fans-2.jpg

Obrovskou podporu měli v úvodním domácím zápase v  hledišti naše oba výběry mladších žáků !!! 

 

 

TEMPO U15 - SK PETŘÍN U14    2 : 0

Branky : 

 

I tady to bylo posunuté , takže na 2008 čekal soupeř , který hraje o postup do první žákovské ligy . Takže krom toho výsledku , který není úplně pozitivní , trenéři kluky museli jen a jen chválit . Kluci zahráli na Tempu opravdu skvělý zápas a doufejme , že jim tahle forma vydrží pořádně dlouho !

 

 

TEMPO U14 -  SK PETŘÍN U13    4  :  0

Branky : 

 

Dvadevítky se postavili druhému Tempu ve svém prvním mistrovském zápase na velkém hřišti a když hned ve třetí minutě inkasovali , tak to nebylo úplně příjemné . Jenže i oni , byť nakonec dostali čtyřku , ukázali , že fotbal na polovině hřiště už je pro ně málo a že takovéhle zápasy je budou posouvat dál . Rozhodně si zasluhují pochvalu za odvedený výkon ! 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : Hned v prvním zápase na velkém hřišti jsme čelili aspirantovi na prvenství v soutěži. Tempo v průběhu sezóny vyhrálo svá utkání výsledky jako 20:0, 11:2 a podobně, takže jsme moc nevěděli, co nás vlastně čeká. Do zápasu jsme chtěli jít hlavně s odvahou v soubojích s až o 2 roky staršími kluky a s odvahou i na míči. Chtěli jsme také převést věci z tréninku a být pro soupeře nebezpeční. Hráče musím každého za výkony pochválit, jelikož tyto cíle bezpochyby splnili a předvedli, že mohou hrát s kýmkoliv nezávisle na věku. V první půli jsme za stavu 0:1 šli 2x do velké šance, které jsme si vypracovali rychlým přechodem dopředu a kvalitním presinkem na rozehrávku soupeře. Nyní nás čeká náročný týden, kde máme Pohár Hejtmana a zápas s o rok starším Táborskem, kde budeme muset navázat na náš bojovný výkon a neustále se zlepšovat. 

 

 

 

     SK PETŘÍN U12 - DYNAMO Č.B. U12     6 : 4

Branky : Šebek 3 , Beneš , Voccciante , Boček

 

V rámci všech těch posunů to dopadlo tak , že se na hřišti proti sobě postavili výběry ročníků narození 2010 . Takže za téhle konstelace je konečný výsledek opravdovou BOMBOU !!! Hosté hráli fakt dobře a asi měli i víc šancí , ale skvělý výkon celého týmu v čele s brankářem Toušem a a závěrečná desetiminutovka , kdy jsme třema přesnýma trefama otočili nepříznivý výsledek z 3 : 4 na konečných 6 : 4 , bude dlouho nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné 

 

 

 

 SK PETŘÍN U11  -  DYNAMO Č.B. U11   3  :  3 

Branky :   Čížek , Kadlec , Harrison 

 

I tady to dopadlo tak , že naše 2011 sehráli svůj první ligový zápas v kategorii mladších žáků proti svým vrstevníků stejného ročníku narození a byť z toho nakonec nebyla výhra , tak i ta remíza je skvělá ! Zvláště pak ve spojení se samotným herním výkonem , který byl ještě lepší než ten konečný výsledek !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář