Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 5. - 6.11. 2022

ÁČKO SKVĚLE !!!

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

SESEKALI 

 

SPARTU PRAHA

 

11  :  2

 

u12.jpg

 

Mladší žáci kategorie U12 zakončili podzimní učinkování parádní tečkou !!! Svěřenci trenérů Tomáše Kadlece , Petra Schwaba a Davida Holíka prorazili v předehrávce posledního podzimního kola Spartu Praha 11 : 2 a v neúplné ligové tabulce se dostali dokonce na první místo !!!

 

 

Komentář trenére Tomáše Kadlece : 

V předehrávce posledního kola podzimní části jsme hostili na svém hřišti tým AC Sparta Praha. Byl to souboj prvního se čtvrtým. Po vydařeném podzimu to byla hotová třešnička na závěr. Za umělého osvětlení před velmi pěknou diváckou kulisou se odehrál velmi pěkný zápas. Už při rozcvičení byli kluci natěšeni na zápas a bylo na nich vidět odhodlání a chuť užít si tento okamžik. Podpořeni možnou odměnou od trenérů za vítězství (společné kino) nastoupili do utkání hned od první minuty. Dnes kluci ukázali všem, i těm co nám nevěří, že jsme schopni hrát velmi pěkný fotbal a díky kombinační hře i třeba porazit takového soupeře jako byla Sparta Praha. Od první minuty byla vidět chuť, nasazení, odhodlanost a bojovnost na týmu a to se projevilo jako velmi důležité prvky. Kluci si dovolili věci, které po nich chceme a rázem zjišťovali, že se dá hrát vlastně s kýmkoliv. Výsledek 11-2 mluví za vše. Jsem rád, že směr, kterým jsme se od léta vydali je správný. Kluci to v sobě mají a ti co hráli proti Spartě určitě. Ostatní hráči týmu co nebyli nominováni a byli se podívat mohli vidět, že pokud se maká a je chuť se zlepšovat jde vše. Udělali jsme pokrok a v průběhu podzimu jsme hráli většinu zápasů pěkný fotbal. Výsledky jsou bonus, který to dokazuje. Já spolu s kolegy trenéry víme, kde je co zlepšovat, a že je, a budeme se nadále snažit na tom zlepšení pracovat. Rád bych poděkoval klukům, kolegům trenérům i rodičům za podzimní část. Podpora byla veliká a pokud se najdou kritici naší hry tak doufám, že teď už jim dojdou slova. Děkuji a na jaře se pokusíme navázat na výkony a samozřejmě naše výkony i nadále zlepšovat. Díky a teď hurá do kina kluci

 

 

========================================

 

 

 

ÁČKO 
 
 
SKVĚLE

 

 

 Áčko skvěle zareagovalo na dva nepovedené poslední zápasy a před posledním podzimním zápasem se zase trochu přiblížilo tomu konci tabulky , na kterém chce být a jeho rezerva bohužel z Chotíkova neveze nic ! Devatenáctka si z tempa veze alespoň bodík a ze všech čtyř dorosteneckých týmů se z výhry radovala jen U16 , která se dere na výsluní . Ze žáků vyhrál bohužel vždy jen jeden tým - u starších to byla U15 a u mladších U12 . Mladší žáky čeká už v úterý derniéra v letošním roce , ale pořádná - přijede Sparta Praha , tak přijďte kluky podpořit !!!

 

 

 

MUŽI "A"

sancis-2022-domazlice.jpg

Zdeněk Šimáně otevřel v Hořovicích skóre , když před vápnem obral o míč domácího gólmana a pohotově ho poslal do prázdné branky . 

 

 

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 4  

Branky: Šimáně , Klich , Bednář , Provod  

Sestava : Suchý  -  Klich , Kohout , Vinkler,  , Trojovský  -  Provod ( 75´Tětek ) , Bednář   ,   , Zajíček ( 82 Vodrážka D. )  , Heller  ( 75´Treml )  - Vodrážka J.  ( 82´Kyklhorn )

+ Pejřimovský

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8a125445-49c2-4cd7-ace3-3f1d5c27622a

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211383-FK-Horovicko-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotky ze zápasu : 

 

 

Áčko mělo tak nějak nůž na krku , protože další nezdar by už ho přikoval na spodek tabulky , ale kluci zareagovali skvěle . O začátku hráli koncentrovaně  , nepouštěli domácí do zakončení a když po půlhodině v krátkém sledu dvakrát udeřili , bylo to příjemné . Nejprve obral Zdeněk Šimáně domácího gólmana a zavěsil do prázdné a za pár minut tentýž hráč předložil na vápně balon kapitánovi Petrovi Bednářovi a bylo to 0 : 2 . 

Kdo čekal opatrný vstup do druhé půle , tak se nedočkal . Hned z výkopu jsme vyrazili na steč . Nádherné přenesení hry od Petra Zajíčka si navedl do vápna Zdeněk Šimáně , jeho pokus obejít čtyři obránce sice úplně nevyšel , ale záhy se k zapomenutému balonu v rohu pokutového území přiřítil Patrik Klich a neskutečnou dělovkou vymetl šibenici - 0 : 3 . Poslední slovo si vzal Michal Provod , který dalekonosnou levačkou vymetl to samé místo co chvíli před ním Patrik Klich - 0 : 4

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

V Hořovicích jsme potřebovali ale hlavně strašně chtěli za každou cenu bodovat to znamenalo zodpovědně bránit nepustit soupeře do žádné byť minimálni šance a to se nám od první minuty dařilo. Na klukách to bylo od začátku vidět jak každý chce, škoda že tohle momentálně nedokážeme předvádět každý zápas. Zápasy  bývají o 1 gólu a pak se hned hraje o poznání lépe a nám se to povedlo ve 32 minutě kdy otevřel skóre Zdeněk Šimáně a pár minut na to technickou střelou Petr Bednář navýšil naše vedení a šli jsme do poločasu s dvougĺovým vedením. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat ve stejném stylu a povedlo se nám to náramně když po dvou minutách Páťa Klich vymetl šibenici Hořovické branky byl od té doby na hřišti jen jeden tým a to ten náš. V 73minutě uzavřel skóre krásným " chytrým" centrem Michal Provod který zapadl za gólmanova záda. Pochvalu za zodpovědný, týmový, bojovný a herní výkon zaslouží všichni včetně těch co střídali .  Zmínit bych chtěl ještě jednu věc a to výkon rozhodčích !!! Je strašně příjemné vidět někoho pískat takovým stylem , jakým to dělal hlavní  pan Jan Švorc  ( kterému velmi dobře sekundovali i jeho asistenti )  . Možná je to umocněné naším výkonem a výhrou ale tyhle bych  chválil i kdybychom prohráli.

 

klich-domazlice-2022.jpg

Páťa Klich se v  domácím zápase s Domažlicema netrefil , ale jeho trefa za týden v Hořovicích byla opravdu skvostná !!!
 
 

MUŽI "B"

skarda--nepomuk-20222.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda zapsal v domácím zápase 5 bodů za 3 branky a dvě asistence . Bohužel do Chotíkova ho nepustili pracovní povinnosti a bylo to bohužel znát . Kluci se v Chotíkově neprosadili ani jednou !!!

 

 

CHOTÍKOV  -  SK PETŘÍN"B"  1 : 0

Branky:  

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/cd62c119-e6da-429c-86ed-07a2e2e9e2a2

Video ze zápasu:  

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210442-TJ-FC-Chotikov-1932-SK-PETRIN-PLZEN.htm

Fotky ze zápasu :

 

 

Rezerva bohužel z úvodní půlhodinovky , kdy byla na hřišti jasným pánem , nevytěžila nic a to jí stálo nakonec jakýkoliv bodový zisk . Ve druhé půli se už k tomuto výkonu kluci ani nepřiblížili a jelikož se to domácím jednou povedlo , tak z toho prostě nebylo vůbec nic . 

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Do utkání jsme vstoupili dobře a naší aktivní hrou a napadáním jsme soupeře pod tlakem nutili k chybám. Jednu takovou jsme zhruba po půlhodině hry nevyužili a od toho momentu začala i naše hra uvadat. Druhý poločas byl z naší strany vyloženě nepovedený, bez důrazu a běhání jsme nemohli myslet na to, že bychom zkušený tým domácích přehráli. Za naši hru ve druhém poločase pak přišel i trest, kdy z naší brejkové situace se špatným řešením dostali do protiútoku domácí a nemilosrdně nás potrestali. Zbytek zápasu jsme se snažili o vyrovnání, ale bohužel marně. Mrzí mě, že jsme si ve druhém poločase již nebyli schopni vytvořit žádný souvislejší tlak a bohužel ani brankovou příležitost. Naopak domácí do naší stále více otevřené obrany podnikali nebezpečné výpady a nás do poslední chvíle ve hře o nějaký ten bod udržel jen skvělý Edelman.

 

 

 

 

 

DOROSTY

 

TEMPO PRAHA  -  PETŘÍN U19   2 : 2  

Branky :  Urbánek , Hájek 

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d2de31f2-ae54-4947-8c11-3f4a709f442b

 

Devatenáctka jela do Prahy s jednoznačným cílem - bodovat . Takže byť to byl nakonec jen jeden bodíček , tak je  prostě cíl splněn . To , že mohli být nakonec i všechny tři body je ale fakt . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy :

Na Tempo jsme jeli urvat jakýkoliv bodový zisk, který jsme po 4 prohraných zápasech nutně potřebovali. Do zápasu jsme vstoupili výborně kdy už ve 3 minutě mohl otevřít skóre Matěj Kyklhorn ale bohužel sám před gólmanem minul branku. O 2 minuty přišel trest v podobě gólu po zbytečné standartce ze strany jsme nedokázali uhlídat hráče na zadní tyči. Dobré bylo že jsme se dokázali rychle oklepat a o 7 minut později po tlaku na soupeřovu obranu vyrovnal Adam Urbánek. Bohužel jsme o dalších 5 minut nedokázali pohlídat další standartku a soupeř šel opět do vedení. Do poločasu už jsme nedokázali vyrovnat ikdyž jsme několik slibných šancí měli a tak jsme o poločase prohrávali dvěma neuhlídanýma standartkama. Druhý poločas začal jako ten druhý skončil kdy jsme se my marně snažili o vyrovnání a Tempo skoro k ničemu nepouštěli a zápas se více méně odehrával mezi vápny. Až po změně rozestavení jsme se začali více dostávat do vápna a toho dokázal využít  když Pida Hájek  doklepl střelu Filipa Hofmana. V tu chvíli jsme byli s bodem tak nějak spokojený ale  o pár minut později dostal hráč Tempa druhou žlutou a my jsme začali ještě víc tlačit na pilu a v posledních 10 minutách jsme měli 3 šance získat 3 body zvlášť pak po jedné kdy po centru Radka Žemličky si na přední tyč naběhl Filip Hofman a brankář Tempa se štěstím zastavil míč na brankové čáře. Byť jsme asi měli z tohohle zápasu vytěžit víc tak v téhle soutěži se každý bod počítá a doufám že příští týden proti Písku to budou už body tři.

 

 

 

PETŘÍN U18  -  ARITMA     2 : 4

Branky:  Trojan  2

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9065316b-f2e1-47ac-9115-9503f85b808b

 

Doma asi nikdo nečekal nic jiného než vítězství , ale z platonického tlaku v první půli jsme vytěžili jen výsledek 0 : 3 . Pak jsme se sice dvakrát nadechli , ale soupeř si to pohlídal 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Zápas s Aritmou jsme chtěl začít stejně aktivně jako před týdnem v Přešticich, ale bohužel se nám z ůvodního tlaku nepodařilo dát gól, kdy jsme neproměnili gólovou šanci, a tak přišel trest. Z první šance hostů jsme inkasovali, kdy jsme si ve vlastním pokutovém území nepočínali důrazně a skoro neragovali na dorážku hráče Aritmy. Po obdržené brance jsme pokračovali v aktivní hře, byli jsme lepší, vypracovali si další gólové příležitosti, ale opět jsme byli nepřesní v koncovce, kdy příležitosti Patrika Šedivého a Lukáše Trojana byli stoprocentní. Jenže po půl hodině hry jsme si opět nepočínali důrazně v obranné činnosti a hosté z Prahy svojí druhou střelou zvýšli na 0:2. Svoji efektivitu v koncovce předvedli hráči Aritmy 4 minuty před poločasovou přestávkou, kdy využili rychlý brejk v podobě třetího gólu. První poločas jsme sice prohráli nula tři, ale klůkům nejde upřít snaha, bojovnost, kdy jsme totálně selhali v koncovce a soupeř ze čtyř příležitostí dal tři góly. Vzhledem k obrazu hry z prvního poločasu, nebylo ani přes nepříznivý stav nic ztraceného, v sílách bylo zápas zdramatizovat a urvat nějaké body. Zvlášť když se nám po hodně hry podařilo snížit záslouhou Lukáše Trojana na rozdíl dvou branek. Snižující branka nás povzbudila, vypracovali jsme si dvě jasné gólové příležitosti, ale opět nás zradila koncovka. Když čtvrthodiny před koncem Aritma zvýšila na 1:4, zdálo se být hotovo. Jenže přišla rychlá odpověď z kopačky Lukáše Trojana a pořád jsme živili naději na bodovy zisk. Hosté si už ale komforní náskok pohlídali, naše útočné akce končili na pozorné obraně, kdy nám nepřálo ani fotbalové štěstíčko. Poslední domácí zápas jsme tedy nezvládli, kdy jsme se po celé utkání trápili v koncovce, s čímž jsme se potýkali dá se říct  celou podzimní část sezóny.

 

 

 TEMPO  -  PETŘÍN U17    4 : 3

Branky:  Třeštík 2 , Kulhánek

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/48fd8335-802d-4272-9013-d0ecc2ea5151

Video ze zápasu : 

 

 Začátek vypadal tak jak ho všichni čekali . tempo přikované na poslední příčce tabulky nestíhalo a záhy už jsme vedli 0 : 2 . Jenže pak se ukázal fotbal ve svém světle , že nic není hotové a byl z toho nakonec  velkej propadák !!!

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Zápas na Tempu jsme začali velmi dobře, dařilo se nám kombinovat, vypracovali jsme si několik dobrých příležitosti a když jsme po 30 minutách po nádherné akci zvýšili na 2:0 vypadalo všechno skvěle.
Bohužel, od toho okamžiku jsme nepochopitelně polevili, přenechali aktivitu soupeři a nechali ho zápas otočit na 4:2.
V závěru jsme se sice zlepšili, snížili na rozdíl jedné branky, ale vyrovnat se nám ani z vyložených šancí už nepovedlo.

 

 

PETŘÍN U16 -  ARITMA    4 : 1

Branky:  Třeštík , Suchý , Král , Štěpánek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/88ebb7f3-498b-40fd-ad48-bf6ffea8f159

 

Šestnáctka jede jako namazanej stroj a připsala si už šestou výhru v řadě !!! A jestli to kluci zvládnou i příští týden v Táboře , bude to skvělý podzim !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka:

Po 5 předchozích výhrách jsme věděli, že pokud budeme chtít přidat další, bude to náročné. Zápas jsme nezačali dobře. Hromadili jsme chybu za chybou a upřímně je s podivem, že nás soupeř potrestal jen jednou. Tuto desetiminutovku hrůzy jsme přerušili několika provedenými věcmi a postupně se náš herní projev zlepšoval. Vyústil v gól ze standartky Martina Suchého a tento moment nás neskutečně nakopl. Začali jsme soupeře dostávat pod neustálý tlak, ale nedařilo se z toho vytěžit gól. Nakonec jsme mohli ještě dostat, když soupeř krásnou střelou z dálky trefil tyč a dostal se i k odrazu na malém vápně, kde ale předvedl pro utkání klíčový obranný zákrok Vašek Forst. Do minuty z brejku chytře zakončil Matěj Štěpánek a do půle jsme šli ve vedení. V druhé půli to bylo o udržení úrovně s jakou jsme hrály od vyrovnávacího gólu. To se dařilo, ale stejně jako předtím jsme trestuhodně nevyužívali svoje šance. Nakonec to zlomil příchod Petra Treštíka, který typicky svoji levačkou na zadní tyč zvýšil na 3-1 a dílo dokonal povedeným lobem Maty Král. Máme tedy šňůru šesti výher, dostali jsme se na třetí místo v tabulce a čeká nás poslední zapas s Táborskem. Není se na co šetřit a na naši aktuální pozici by si přálo být mnoho týmů, včetně našeho soupeře. 

 
 
ŽÁCI

 

ADMIRA - PETŘÍN U15   1 : 5

Branky:  Votípka 2 , Mašek , Smíšek , Jiřinec

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1784adbf-4e00-4b99-88f5-759076f1a030

 

Patnáctka skvěle odpověděla na propadák z minulého kola a z Prahy si veze nádhernej výsledek . 

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

 Do Prahy Jsme vyjeli posilnění nezdarem z domácího utkání. Hrálo se na UMT, rozměrově nejen na délku, ale i na šíři hřiště, podstatně menších rozměrů. Přesto jsme chtěli hrát kombinačně a nepouštět se se soupeřem do soubojů o nakopávané míče . Z části nervozita, neklid na míči a unáhlenost nás nepouštěly do souvislé kombinace a zárověň vytvoření si vážnější gólové příležitosti.  Hrozili jsme převážně ze SS, jak rohem, tak z hloubi pole. Po jedné dohrané SS a nastřelené ruce nás z PK Mašek poslal do vedení.  Za celý 1 pol. jsme soupeře nepustili do vážnější situace. V druhém poločase byl v naší hře větší klid a jistota na míči, spřesnila se kombinace a začali jsme si vytvářet šance a dostávat do zakončení.            V téhle pasáži hry soupeř dobře zahranou SS z hloubi pole a pěkně zakončenou, zaslouženě vyrovnal na 1:1. Od tohoto okamžiku nás soupeř přehrával a po cca 10' hry  byl aktivnější a důraznější.   Poctivým přístupem a organizací se kluci vrátili zpět do hry a po pěkných akcích rozhodli utkání v náš prospěch.

 

 

 

ADMIRA  -  PETŘÍN U14   4  :  2  

Branky:   Vainar  3 , Kučera 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e73a377b-90ff-4ff6-83d0-f77d632bb68b

 

Čtrnáctka se ještě vzpamatovala z děsivého úvodu , když se dotáhla z 2 : 0 na 2 : 2 . Kdo si myslel , že se to potom už bude vyvíjet dobře , se bohužel zmýlil . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky:

Na krásném hřišti s povrchem zátěžového koberce a rozměrem hřiště na futsal jsme snad nemohli začít hůře…4. min. pentle pro domácí 1:0, 8. min. 2:0.
V 16. min. 2:1, snížení z pokutového kopu a začali jsme i kombinovat a do přestávky vyrovnali, dali ještě 4x břevno!!!Do druhé půle jsme šli s jasným cílem domácí Admiru zašlapat do jejich koberečku a vylepšit si skóre….
Bohužel opak byl pravdou, protože tak katastrofální výkon v druhém poločase co jsme předvedli jsme si nezasloužili ani bod a porazili se vlastně sami.Snad jsme se poučili, sedli si opět na prdel a musíme se připravit na poslední zápas a držet se v popředí tabulky

 

 

 

PŘÍBRAM  -  PETŘÍN U13   6 : 3  

Branky:  Šebek  2 , Melichar

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/28e40032-fc8c-459b-b513-0371ee784d01

 

Domácí hráli o hodně . Vítězství by je posunulo do jarní top soutěže a tak tomu podřídili vše . Okleštěná sestava jen toho nejlepšího je k tomu nakonec dovedla . 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka:

 

 

 

 

PŘÍBRAM  -  PETŘÍN U12    6 : 10

Branky:   Schwab 5 , Čížek , Kadlec , Velíšek , Holík

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ad6395d7-2e0f-4fd7-b376-5e70ad0bd6e1

 

Kluci napravili výsledkové zaváhání s Viktorkou na půdě Příbrami střelecky řádili

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:

 

Ve 12.kole, předposledním utkání podzimní části jsme jeli do Příbrami. Domácí tým se nacházel na 7. místě tabulky. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a po pohledných akcích jsme se postupně dostali do vedení až 3-0 a to byla 15.minuta. Ovšem pak jako bychom přestali hrát a soupeř se díky našim nepřesnostem dostal na rozdíl 1 branky a do první pauzy to bylo rázem 3-2. Díky oddechu a proslovu se hráči uklidnili a od druhé třetiny až do konce se nám podařilo utkání držet pod svoji kontrolou. Vždy když se domácím podařilo vstřelit gól kluci dokázali obratem odpovědět a udržet vedení až do konce. Výhra 10-6 je po vyrovnaném průběhu skvělý výsledek. Jsme rádi za získané body, ale práce máme pořád hodně, hlavně v přesnosti a razanci přihrávek. Teď se těšíme doma na Spartu jako posledního soupeře v podzimní části a půjdeme si to užít a pokusit se o zázrak. Kluci si to za podzim zaslouží a věřím, že toto utkání bude vrchol a odměna pro celý tým.

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U11 - nar.  2012 

 

U10  -  nar. 2013

 
U 9   -   nar. 2014
 
 
U 8  -  nar. 2015

Kluci odehráli poslední kolo krajského přeboru v Domažlicích a svými výkony se opět neztratili.

5.kolo KPMP (Domažlice)

Domažlice A 1:8

Branka: Braun

 

Okula Nýrsko 1:3

Branka: Levý

 

Kohouti Rokycany U8 12:4

Branky: Braun 3x, Mašek 3x, Levý 2x, Weber 2x, Rybář, Vacek

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče:

Předně si velmi si vážím toho, že jsem dostal od Jardy důvěru a mohl jsem, když bylo potřeba, zaskočit na jeho místě. Den před turnajem jsme společně probrali kompletní přípravu, sestavu, taktiku… a v sobotu se šlo na věc. Byla to super zkušenost, zase se po pár letech vrátit k těm nejmenším. Musím říct, že jsem byl velice příjemně překvapen, jak se kluci prezentovali. Na hřišti nechyběla bojovnost, fotbalovost a nadšení. Dali jsme spoustu krásných gólů a zejména někteří již ukázali i náznaky týmové spolupráce. Myslím, že o tomhle ročníku ještě do budoucna na Petříně uslyšíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář