Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 4. -5.6. 2022

DEVATENÁCTKA JEŠTĚ ŽIJE

DEVATENÁCTKA

 

 

POŘÁD JEŠTĚ

 

 

"ŽIJE"

 

 

Naše U19 je asi jediným naším týmem , který bude muset o bytí a nebytí bojovat až do posledního kola a kluci dělají vše pro to , aby se jim nakonec podařilo zachránit soutěž pro následující generace . Ve středu totiž v předehrávce vyloupili Dynamo České Budějovice a hned v neděli i "Laviho" Vyšehrad . Teď  už je čeká jen jeden zápas a to na pražské Slávii a vzhledem k situaci v tabulce budou muset venku vyhrát i do třetice a čekat ,  zda to bude stačit minimálně na baráž !!!

Dařilo se i mužům , kteří přivezli z venku všech 6 možných bodů . vysoko vyhrála v derby i naše U18 a z dorostů brala bod ještě naše ligová U17 , která k němu dospěla drtivým závěrem na Vyšehradě . 

V žákovských kategorií se vedlo dvěma  týmům . U15 si poradila s Pískem a parádní výsledek veze i naše U12 z Příbrami !!!

 

maxa-pisek-2022.jpg

Kapitán naší devatenáctky , Lukáš Maxa ( na snímku v domácím zápase s Pískem ) , byl jedním z mnoha kluků , kteří se v týdnu postarali o 6 bodů do ligové tabulky , když byl jak u výhry v Českých Budějovicích , tak u vítězství na pražském Vyšehradu . 

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

bedy-beroun-2022.jpg

 Petr Bednář ( na fotce z domácího zápasu s Berounem ) , musel bohužel v Sedlčanech nuceně střídat už během první půle , takže si naší výhru užil "jen"  z útulné tribunky sedlčanského stadionu 

 

 

SEDLČANY  -  SK PETŘÍN "A"    1 : 2

Branky :  Lisý  2

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vodrážka Dan  , Kohout  , Provod ( 80´Levý )  -   Lisý  , Zajíček , Bednář  ( 25´Bendl )   -  Štefl  ( 60´Bílik ) , Demeter  ( 60´Kotěšovec ) , Vodrážka Jan ( 45´Voves )

Strejc

35´ ČK  Klich 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fcbb8242-b944-4129-8428-6ff13953bee3

 

Muže čekal zdánlivě lehký úkol - vyhrát na půdě posledních , sestupujících Sedlčan , což se jim nakonec sice podařilo , ale jednoduché to rozhodně nebylo . 

Kluci začali dobře a úvodní minuty vypadali asi tak jak všichni čekali , jenže pak domácí hru vyrovnali a byť jsme šance na vstřelení úvodní branky měli i my , tak domácí jich měli podstatně víc . 

Po půl hodině hry musel střídat zraněný Petr Bednář a další pohroma na sebe nenechala dlouho čekat . Domácí odvrátili náš rohový kop k půlicí čáře , kde se do kontaktu dostal náš Patrik Klich s domácím útočníkem Haasem - rozhodčí píská faul a vypadá to i na kartičku , ale že to nebude žlutá čekal opravdu málokdo . Do půle jsme to nějak vydrželi. 

Ve druhé půli jsme zaparkovali autobus před naším vápnem , čekali na brejk , nebo na standartku a vyšla nám ta druhá varianta . Dvakrát se ve vzduchu prosadil Venca Lisý , když mu na první trefu poslal balon Dan Vodrážka a na druhou  jeho "švára" Petr Bendl . Domácí sice ještě snížili , ale to už bylo v nastaveném čase a my jsme si už v klidu došli pro všechny tři body . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím říct , že je mi domácích tak trochu líto , protože si rozhodně prohrát nezasloužili a jestli ano , tak snad jen  za jejich absolutní neschopnost dát góla . Každopádně jsme v první půli přečkali několik těžkých chvil a paradoxně nám "pomohlo" to přísné vyloučení Patrika Klicha . Do půle jsme to tak nějak doplácali , pak jsme seskupili řady a ve druhé půli už jsme domácích do ničeho zásadního nepustili a sami dvakrát ze vzduch udeřili . Samozřejmě , že je to zásluha celého týmu ale musím navíc  hodně pochválit střídajícího Dominika Vovse , protože tenhle tah se nám fakt povedl a to hlavně zásluhou jeho výkonu !!!

 

 

FOTKY ze zápasu :

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/

 

 

 

MUŽI "B"

 

krystl-hradek-2022.jpg

Jakub Krystl potvrdil , že po posvícení přichází horší období :-) . V domácím zápase s Hrádkem ( ze kterého je tahle fotka ) si do tabulky kanadského bodování připsal hned 4 body za gólové asistence . Ve Svéradicích jsme dostali do domácí brány balon hned sedmkrát , ale KubaKá si tentokráte nepřipsal ani bod . Tak snad za týden !!! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

SVÉRADICE  -  SK PETŘÍN "B"    1  :  7   

Branky :  Šmíd 2 , Veselý , Skalozubov , Škarda , Hofman , Pleticha

 

Sestava :  Edelaman  - Krystl , Zíma , Veselý ( 76´Pleticha ) , Černický (46´Žemlička ) - Skalozubov (62´Hofman ) , Tětek (76´Hrdina ) , Fikrle - Šmíd (62´Frank ) , Jílek , Škarda

 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e4e51861-f19f-4dea-8884-a02ce7dd673a

 

 

Béčko bylo ve Svéradicích velefavoritem , ale výkon v první půli tomu úplně nenasvědčoval . Brzo jsme se sice dostali do vedení , když se premiérově za muže trefil Michal Šmíd , ale pak přišla celá řada domácí tutovek , které sice chvíli před půlí utnul náš druhý gól , který vstřelil Jakub Veselý , ale domácí se zase hned záhy dostali do kontaktu na 1 : 2 a zdálo se , že o poločasu budou střádat plány na obrat . jenže my jsme hned z rozehrávky stihli dát ještě jednu branku , když se opět trefil Michal Šmíd a společně s podstatně zlepšenou hrou ve druhé půli jsme si v pohodě došli pro další tři body . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy   V první půli jsme si asi mysleli , že si domácí vezmou balon a budou si ho do vlastní brány házet sami , takže naše poločasové vedení o dva góly bylo hodně nezasloužené . Po přestávce už jsme hráli lépe a s vydatnou pomocí střídajících mladíků , jsme si s přehledem došli pro vysokou výhru , kterou si domácí hlavně za výkon v prvním dějství asi nezasloužili

 

vodr-dan-hradek-2022.jpg

Parádní tečkou za vysokým vítězstvím nad Hrádkem , byl přímý volný kop Dana Vodrážky . Ten sice musel napřed projít velkým konkurzem asi šesti hráčů mající zálusk na střelbu z místa z cca 25 metrů , ale postupně se prosazoval dál a dál  . Nakonec mu ve finále  balon přenechal i hrající trenér Jarda Levý , což překvapilo nejednoho diváka :-) . Každopádně to "Bebí" udělal velezkušeně , protože Dan to trefil náramně , přenáramně !!!

 

 

DOROSTY

havelka-pisek-2022.jpg

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

 VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN  U19     0 : 3 

Branky :   Brabec 2 , Trachta

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/30991c83-66bd-41ef-b9b1-46402ae0476a

 

Devatenáctka vyhrála ve středu v dalekých Českých Budějovicích 1 : 3 a aby si udržela šanci na udržení se v soutěži , nezbývalo jí nic jiného , než se o to samé pokusit v neděli na Vyšehradě . Kluci začali skvěle a už po deseti minutách se na výsledkové tabuli objevil stav 0 : 2 , když se během 4 minut dvakrát trefil Honza Brabec  . Až do poločasu jsme měli v poli lehce navrch a několik šancí jsme nedotáhli . Úvod druhé půle patřil jednoznačně domácím , kteří si vynutili místy až drtivý tlak , ale když už překonali naší velmi dobře pracující obranu , narazili na našeho Martina Langra v bráně , který domácí dostal hned několikrát do stavu šílenství . Když se pak chvilku před koncem prosadil Aleš Trachta , bylo hotovo .

 

Hodnocení trenéra Vlasty Schambergera:   

 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

VYŠEHRAD - SK PETŘÍN U17    2 : 2

Branky :   Dvořák , Šedivý

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fbac341a-2d49-479f-adf4-bdedff276f8c

 

Sedmnáctka si vychutnávala vyšehradskou  umělku , když doba výkopu ve 12,15 , udělala z hřiště opravdovou rozehřátou plotnu ! Domácí na to byli evidentně lépe připraveni a od úvodního hvizdu byli jasně lepším celkem . I tak se ale šlo o přestávce do kabin za bezgólové remízy . Domácí ale vstoupili do druhé půle možná ještě lépe než do té úvodní a vytvářeli jednu šanci za druhou . Kristian Řezanina dělal v bráně co mohl , ale během chvíle musel lovit balon ve své síti hned dvakrát a průběžný stav 2 : 0 spojený s výbornou hrou domácích nevěstil nic dobrého . Jenže posledních 20 minut se obraz hry úplně otočil a naši borci si vytvářeli jednu šanci za druhou . Nejprve snížil pohotovou dorážkou Tonda Dvořák , pak se několikrát nedostal balon přes brankovou čáru , jen souhrou neskutečných zákroků domácích , aby o konečné dělbě bodů rozhodl Patrik Šedivý . O to víc to bylo slastnější , že to bylo v poslední minutě zápasu .  

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně, udělali jsme hodně nevynucených chyb, byli jsme nejistí v rozehrávce, zkrátka jsme vůbec nezachytili tempo utkání. I když jsme hru zhruba po 15 minutách hru opticky srovnali, pořád to nebylo ono. Všechno vyvrcholilo v úvodu 2. poločasu, kdy jsme naší nedůsledností dovolili soupeři několik příležitostí a doslova si koledovali o gól. Góly samozřejmě přišli a v 66. jsme prohrávali 2:0.
V tu chvíli jsme změnili rozestavení a začali hrát vabank. Kluky jako by polila živá voda, začali jsme soupeře úspěšně napadat, zatlačili jsme ho na půlku a odměnou nám bylo vyrovnání v poslední minutě.
I když jsme 3/4 zápasu prakticky “prochrápali”, chci kluky pochválit za to, že se ani za stavu 0:2 nevzdali a vybojovali drtivým tlakem v závěru utkání aspoň bodík.
Velikou gratulaci posíláme U19, která připsala další veledůležité 3 body (BOMBA!!!) a děkujeme klukům z 05 (Šeďa a Troji) za pomoc!

 

a ještě hodnocení z vloženého středečního kola v Budějovicích , kde jsme vyhráli 1 : 4 :

 

Vezeme 6 bodů z Budějek! Nejdřív vyhrála svůj obrovsky důležitý zápas naše U19 (klukům GRATULUJEME!!!) a pak jsme udeřili i my : )

Základ vítězství jsme položili velmi dobrým a pro soupeře velmi nepříjemným výkonem v obranné fázi. V prvním poločase jsme ještě soupeři nechávali v několikrát moc prostoru. Po změně stran jsme se srovnali a už domácí prakticky nepustili do střelecké příležitosti. Sami jsme pravidelně hrozili z rychlých protiútoků. Hned čtyři brejky se nám podařilo proměnit v branku a bereme zasloužené vítězství.

Kluky chválím za to, jak koncentrovaně odehráli celé utkání, neustále se vzájemně hecovali a bylo cítit, jak moc chtějí vyhrát. Takhle mluvit a povzbuzovat se, jsem je ještě na hřišti neviděl. Jen tak dál!

Ještě jsem tu nechválil našeho střelce „zabijáka“ Machyho. V tomto utkání potvrdil svoji dlouhodobou formu a svými góly přetavil výborný výkon celého týmu ve vítězství.

Jedinou kaňkou zápasu bylo zranění Šindyho, který musel zůstat s podezřením na otřes mozku v Budějovicích v nemocnici. Všichni věříme, že se z toho brzy oklepe a přejeme mu rychlé uzdravení.

Děkujeme Patrikovi „Šeďovi“ Šedivému za výpomoc, výborný výkon a dva kousky navrch.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

SK PETŘÍN U18  -  SŠ PLZEŇ     8 : 0 

Branky :    Šedivý 2 , Kunesch 2 , Šneberger , Pleticha , Frank , Řeřicha 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/56e2a148-9790-4fcd-8b72-fa666191f757

 

Osmnáctka byla v derby zápase velkým favoritem , což potvrdila už po prvním poločase , kdy vedla už 6 : 0 .

 

Komentář trenéra Marka Hofmana :  

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

SK PETŘÍN U16  -  SŠ PLZEŇ    2 : 6

Branky :  Kořínek , Třeštík

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5d76f3b2-ac1b-4cee-96cd-54dafc32a7de

 

Naše šestnáctka držela krok se soupeřem jen hodinu a to bylo málo . Kluci , jakožto docela pravidelně , byli v první půli možná i lepším týmem , ale ty neproměněné šance se prostě neodpouštějí . 

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   

60 minut jsme soupeři více než vyrovnaným soupeřem. Pak dvěma rychlými góly jsme zápas ztratili. Škoda neproměněných šancí v 1.poločase,kdy jsme mohli zápas rozhodnout

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

SK PETŘÍN   -   PÍSEK   6 : 1 

Branky :   Sebránek 4 , Votípka , Šilhavý

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Naši starší žáci nedali o rok staršímu soupeři prakticky žádnou šanci a i díky střeleckému koncertu Sebránka , smázli hostující Písek rozdílem třídy . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

 SK PETŘÍN U14  -  PÍSEK     0 : 7

Branky :  

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8970c422-db92-40ac-b2f9-7f2cd2c3583e

 

 Třináctka se opět postavila v o rok vyšší kategorii a bohužel z toho nebyl ani jeden vstřelený gól

 

Hodnocení trenéra Martina Kořínka :  

Vzhledem k tomu, že den předtím jsme měli velké problémy s bojovností a nasazením v soubojích, bylo to něco, co jsme chtěli hned druhý den napravit. Soupeř z Písku je špička soutěže, zejména v druhé polovině sezóny, takže jsme to měli hodně těžké. Za celý zápas jsme si vytvořili jen dvě velké šance, které jsme neproměnili, ale jinak si nemáme, co vytýkat. Kluci tam nechali všechno a to včetně několika 08, které nám byli pomoci. Soupeř využíval hodně síly a rychlosti a vesměs každý gól byl dlouhý míč do strany, kde přišlo přesprintování a míč do vápna či přímo střela. S tím bohužel jako výrazně menší a pomalejší moc nejde bojovat. Soustředili jsme se tedy na věci, které ovlivnit šli a v tomto ohledu můžeme být spokojeni. 
 
 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U13     9 : 0

Branky : 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/14986014-4e7d-4064-8e3c-7e3fedfa9983

 

Kluci z U13 se o víkendu objevili i ve své kategorii , ale tentokráte to na malém hřišti mělo daleko do výkonů , které na této velikosti hřiště , v poslední době  předváděli 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka .

Věděli jsme, že jdeme do utkání s naprosto top soupeřem, který v jarní části sezónu pouze jednou prohrál. Zároveň jsme věděli a snažili se připravit na to, že to bude vysoce soubojové utkání, ale s rukou na srdci se nám to nepovedlo. Byl to den, kdy nám nevycházelo opravdu vůbec nic. Den blbec. Jediným pozitivem by bylo, že jsme si vytvořili relativně dost šancí, ale ani v zakončení se nedařilo a dokonce se nepodařilo ani proměnit penaltu. Nutno pochválit soupeře, který má výborně poskládaný tým, skvělé nasazení a každý souboj na hraně faulu. My se s tím vůbec nebyli schopni srovnat a až jsme se soupeře zalekli. Je hodně z čeho se poučit a věřím, že výrazné zlepšení přijde už ve čtvrtek na finále Poháru Hejtmana. 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U12    0 : 6

Branky : Šebek 2 , Hauer , Vociante , Hauer , Vokáč 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c1b261da-b3d4-423f-9720-8e19a08c7e68

 

No , to v kategorii dvatisícedesítek , to bylo ale úplně jiná káva !!! Doslova precizní výkon , bez jediného kazu a navrch doslova fantastický výsledek !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka  : 

 
 
 
PŘÍPRAVKY  U7
 
 
report trenéra Jardy Levého  z turnaje U7 ve Zruči :
 
U7 - 8.kolo MPPP ve Zruči 
Kluci se v předposledním kole postavili ve Zruči postupně místním borcům, Chotíkovu  a Viktorce. Ve výsledku z toho bylo velice příjemné páteční odpoledne. Kluci po pomalejším rozjezdu a těsné porážce se Zručí ve zbylých dvou zápasech zlepšili pohyb a zejména bojovnost a odměnou jim byly dvě výhry a spousta vstřelených branek (celkově na turnaji 28). Zejména poslední zápas s Viktorkou byl pak strhující a napínavý do poslední chvíle,  což příznivci obou táborů na konci odměnili bouřlivým potleskem. Kluci zaslouží pochvalu!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář