Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 4. - 5.10. 2017

ÁČKO OBRALO KLATOVY

motl-klatovy-2017.jpg

ÁČKO OBRALO V MLZE KLATOVY

Áčko si nechalo vítězný úder až na úplný konec zápasu . Jirka Motl si postavil míč na značku rohového kopu , jeho center do vápna hotující brankář v ruce neudržel a pro Petra Papáčka už to byla jednoduchá práce .    

 

 

Áčko obralo

Klatovy

 

Áčko po dvou prohrách zabralo naplno a odnesli to borci z Klatov . Rezerva kvůli nemoci hráčů Rakové si svůj zápas odehraje v náhradním termínu . Ligové dorosty měli jen padesátiprocentní úspěšnost  a podobně na tom byli i jejich divizní kolegové . Mladší žáci srdnatě bojovali s bohemkou , ale nakonec to nestačilo ani na jeden bodík . . 

 

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN  -  KLATOVY   2  :  1

 

Branky :    Vohrna , Papáček

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ ( 46´HARTL )    ZOUBEK   PAPÁČEK  ŠULC

                   LISÝ   BEDNÁŘ     BENDL  ( 89´CHOCHOLATÝ )   

 MOTL   VOHRNA  (  70´HELLER )

NAVRÁTIL  (  63´  ŠKARDA )

 

Suchý , Hejnal

 

 

Muži měli před sebou veletěžký úkol a to vyválčit nějaký bodík z derby zápasu s Klatovama a po čtvrt hodině to úplně nevypadalo . Hosté byli  v úvodní dvacetiminutovce jednoznačně lepším týmem  a nebýt zákroků brankáře Tomáše Pflegera , mohlo být hotovo brzo po úvodním hvizdu . Jenže klatovští uspěli ze svých čtyř tutovek jen jednou a to bylo nakonec pro ně málo . Nás naopak ten inkasovaný gól nakopl ke zlepšenému výkonu a po akci Bendla srovnal skóre Marek Vohrna . Do konce poločasu už to bylo tak nějak vyrovnané a do kabin se šlo za stavu 1 : 1 . 

Ve druhé půli jsme to byli ale už my , kdo měl více ze hry i více brankových příležitostí , ale balon do klatovské sítě ne a ne dostat . Dvacet minut před koncem přišla druhá žlutá pro klatovského borce a zbytek zápasu jsme hráli přesilovku , kterou jsme nakonec proměnili až v hodině dvanácté ! Rohový kop Motla brankář Klatov neudržel , nastala trma vrma v hostujícím vápně , kterou ukončil Petr Papáček vítěznou trefou !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ze začátku to nevypadalo vůbec dobře . Klatovy byli lepší a nebýt brankáře Tomáše Pflegera , mohlo být hotovo už po 20-ti minutách . Od inkasovaného gólu jsme se ale zvedli a zbytek první půle už byl vcelku obstojný . Druhá půle už byla z naší strany úplně o něčem jiném . Pomohl nám střídající Hartl , který hru očividně zrychlil a k němu se přidal celý tým . To , že jsme dali branku až v závěru je samozřejmě hodně o štěstí , ale my jsme si jí za ten výkon zasloužili . Základní cíl , tj. 15 podzimních bodů máme tedy splněn a teď máme dvě kola na to ,abychom si připravili reálnou šanci na jarní odvety . 

 

 

 

MUŽI "B"

 SK PETŘÍN  -  RAKOVÁ

Branky :  

​Rezerva nehrála z důvodu karantény hostujícího mužstva

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

SK PETŘÍN   -  TÁBORSKO   1  :  4

​Branky :   Gavrylovskyy

​Devatenáctka sehrála s Táborskem hodně smolný zápas , ve kterém krom bodů přišla hlavně o svého brankáře Vojtu Suchého , který si v jednom se zákroků zlomil nohu a sezóna pro něj skončila . 

Zápas to byl dvou naprosto rozdílných poločasů . V tom prvním měli jednoznačně navrch hosté a po zásluze šli do kabin s náskokem  0 : 2 a nic nenasvědčovala tomu , že by to mělo skončit jinak . Jenže kluci se hned z výkopu do druhé půle dostali do tutovky , kterou jsme sice neproměnili , ale nakopla nás k výbornému výkonu . Hosté nevěděli kam dříve skočit , přišla kontaktní branka Gavrylovského a vyrovnání viselo několikrát ve vzduchu , jenže to příslovečné štěstíčko stálo tentokráte u hostí . Ti přežili několik našich tutovek a v závěru ze dvou brejků rozhodli o naší prohře . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U18  -  divize dorostu

 KLATOVY - SK PETŘÍN  1 : 1 ( 3:4 na PK)

Branky :  Provod

​Osmnáctka měla určitě po celý zápas více ze hry , ale ještě 5 minut před koncem neměla ani bod .  Takže nakonec ty dva po vyhraných penaltách jsou docela slušnou odměnou za docela dobrý výkon .  

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U17  -  liga dorostu

SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO  2  :  1

Branky  :  Bilík , Tětek 

​Sedmnáctka dostala branku už ve druhé minutě a přesto , že po celý zbytek zápasu kluci rozhodně nepředváděli nic světoborného , tak jim k celkovému obratu a třem skvělým bodům , stačila hlavně bojovnost a pracovitost . 

 

DOROST U16  -  divize dorostu

 KLATOVY - SK PETŘÍN   1  :  0

Branky :  

Šestnáctku vyrazila do Klatov , které za sebou měli úctyhodnou sérii 7 vyhraných zápasů v řadě a v první půli to bylo na hřišti znát . Kluci byli horším týmem a poločasových 0 . 0 bylo naší výhrou . Ve druhé půli už to byla jiná káva a dlouho to vypadalo , že ten rozhodující gól padne do domácí sítě , jenže fotbal je v tomhle krutý a krásný zároveň , přišla banální nedorozumění a Klatovy mohli jít slavit další výhru a první místo v tabulce . Kluci ale za druhý poločas musí dostat velkou pochvalu . 

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

MAJÍ DOHRÁNO

 

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

MAJÍ DOHRÁNO 

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

SK PETŘÍN -  BOHEMIANS  4  :  6

Branky :  Vetengl , Novák , Olach , Hofman

​Třináctka byla pořád na dostřel , ale nikdy se jí nepodařilo se na Klokany dotáhnout úplně . Konečná prohra o dvě branky je sice přijatelná , ale mohlo to být rozhodně veselejší . 

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

SK PETŘÍN -  BOHEMIANS   4  :  6

Branky : Holmik 2 , Jiša , Spiegel

​Kluci šli sice do vedení , ale v závěru první třetiny dostali tři slepence a nevypadalo to nijak růžově . Klokani pak ještě skóre navýšili , ale přišel závěrečný tlak našich borců , bohužel pozdě ....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář