Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 30.4 - 1.5. 2022

2 VÝHRY MUŽŮ DÁRKEM PRO 50. NAROZENINY RADKA VODRÁŽKY

vodr-50--2-.jpg

Dárkový koš a k tomu návdavkem  dvě výhry mužů , dostal od klubu a svých svěřenců jako dar k narozeninám trenér mužů Radek Vodrážka , jemuž je už od pondělí 2.5. -    50 let !!!

 

 

ÁČKO

 

 

PO MĚSÍCI

 

 

VYHRÁLO

 

 

Muži mají za sebou skvělý víkend ! Nejprve si v pátek rezerva poradila v derby s Košutkou a od postupu do krajského přeboru jí dělí 7 kol před koncem soutěže pouhé 3 body , aby v sobotu po výborném výkonu porazilo áčko druhý tým tabulky - Klatovy . Devatenáctka si připsala strašně důležité 3 body v ligové tabulce , když porazila velmi houževnatý Motorlet . Bohužel na stejného soupeře v kategorii sedmnáctek jsme nestačili . Divizní dorosty vezou všechny body z nedalekých Hořovic a v žácích jsme se radovali jen jednou , kdy se střelecky prosadila naše U15 . Ten ojedinělý úspěch je zapříčeněn hlavně tím , že naši mladší žáci hráli derby s Viktorkou a byť kousali , tak nakonec oba týmy padly . 

 

 

zajda-prestice-2022.jpg

Létající hvězda  našeho áčka Petr Zajíček  (  foto z domácího zápasu s Přešticema ) , byl hlavní postavou domácího divizního zápasu s Klatovama ! Klasický HATRICK  se prostě jen tak nedává !!!!

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

sancis---klatovy-2022.jpg

Druhou "hvězdou" zápasu byl Zdeněk Šimáně , který si na své konto připsal dvě asistence ! A to ještě takové , že pokaždé si střelec mohl vybrat , který kout poloprázdné brány si vybere .

 

 

SK PETŘÍN "A"  -  KLATOVY    4  :  1

Branky :  Zajíček 3 , Bendl

 

Sestava : Edelman  -  Klich , Trojovský ( 7´Vinkler ) , Kohout ( 65´Bendl ) , Provod  -  Bednář , Heller ( 82´Štefl ) , Zajíček  -  Šimáně , Vodrážka J. ( 65´Kotěšovec ) , Škarda ( 82´Fikrle )

Strejc , Bílik

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5c65f16d-08ea-43ad-8970-0a0dc93244d1

 

Muži měli za sebou celý měsíc bez výhry a před sebou soupeře , který se vyšvihl už na druhé místo v divizní tabulce . 

Pro naše začal zápas nejhůř jak mohl . Po 5-ti minutách se sám , bez cizího zavinění, sesunul k zemi Martin Trojovský a všem přítomným bylo jasné , že to s jeho kolenem nebude dobré . Do hry tedy musel vstoupit Ondra Vinkler , který se naopak z dlouhého zranění dostal . Nicméně byli jsme to my , kdo diktoval tempo hry a po zásluze jsme šli id vedení , ke kterému nám hodně pomohl jeden z klatovských stoperů , který podklouzl a poslal našeho Zajíčka tváří v tvář svému golmanovi a v tomto souboji poprvé vítězí Petr  -  1 : 0

Když se pak po deseti minutách druhé půle Zajda trefil znovu , bylo to už 2 : 0 a zdálo se , že bude jednoduché . Jenže hosté se dostali ke standartce a nadvakrát propálil Davida Edelmana v naší bráně - 2 : 1 . Pak přišlo bohužel  zranění dalšího našeho stopera a Adam Kohout musel vystřídat a jelikož nám stopeři už došli , postavil se tam kapitán Petr Bednář . A než jsme se stačili srovnat , udeřili jsme potřetí ! Na straně se prokličkoval Zdeněk Šimáně a jeho zpětnou přihrávku uklidil Petr Bendl - 3 : 1  .  Příběh Petra Zajíčka pak končí heppyandem - po parádním brejku dvojice Bendl - Provod si Petr Zajíček zapisuje první hattrick na Petříně a zvyšuje na konečných 4 : 1 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ta série nebyla vůbec příjemná , byť těch bodů nemáme úplně málo a zase jsme posunuli béčko tam , kam jsme chtěli . O to víc jsme se chtěli zpátky vrhnout na výsledky áčka a Klatovy porazit . To se nám povedlo a to naprosto zaslouženě . Skvělé na tom všem je , že přesto , že nám chyběla celá řada velmi důležitých hráčů , tak jsme postavili tým , který si to vítězství jednoznačně zasloužil a v plné nahotě jsme zase dokázali jak silný ten náš tým je !!! Bohužel k těm našim už tak obrovským absencím přibyli Troyas a Áda Kohout a já pevně doufám , že to nebude nic dlouhodobého . Samozřejmě , že nakonec musím vyzdvihnout výkon Petra Zajíčka , protože tohle dělá fotbal fotbalem a takovéhle příběhy jsou prostě super . Takže jen tak houšť !!!

 

FOTKY ZE ZÁPASU najdete na facebooku Martina Mangla 

https://www.facebook.com/martin.mangl.1

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206691-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-SK-Klatovy-1898.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Kapitán naší rezervy Matěj Fikrle je znám svým herním stylem a jako "nosič vody" je takřka nenahraditelný . Naopak v kanadském bodování mu to trochu hapruje , ale i to se nakonec protrhlo . V interním souboji s Páťo Klichem o první bod v soutěžním ročníku se ve 23 kole ujal vedení 1 : 0 , když na stejné skóre nás v zápase s Košutkou  poslal parádní hlavičkou . 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

zimic---kosutka-2022.jpg

Naše béčko porazilo v pátek v derby Košutku a to i díky tomu jak dokážeme u nás pracovat s golmanama !  Jednoho jsme nechali v bráně a další dva jsme poslali do pole . Jakub Zíma se nakonec prosadil i střelecky , když jak jinak než hlavou uzavřel konečné skóre na 4 : 0 . To pak ještě v závěru mohl navýšit další muž s rukavicema , ale Daviod Strejc svůj jinak výborný výkon zhatil neproměněnou penaltou .

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  KOŠUTKA     4 : 0

Branky :  Fikrle , Kotěšovec , Krystl , Zíma 

 

Sestava :  Strejc ( od 46´v poli )  - Jílek ,   , Vodrážka Dan , Vinkler (60´Levý )  , Krystl - ´Fikrle ,  Veselý , Bendl ( 60´Zíma )   - Kotěšovec (46´Hájek ) , Frank ( 46´Černý ), Štefl ( 46´Suchý - do brány )

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/40520c1b-bee5-4b52-9942-1510ad3c9de2

 

 

Béčko se  mílovými kroky blíží krajskému přeboru a na cestě překonali další překážku , když po velice koukatelném výkonu porazili v derby zápase Košutku . V zápase diváci mohli vidět 4 krásné branky a hned tři brankáře na hřišti a to ještě v jednom týmu . Každopádně ten vysněný postup je strašně blízko !!!

 

Komentář trenéra RAdka Vodrážky :    Musím říct , že poslední naše zápasy se podobají jako vejce vejci . Ne , že by to v době nedávné bylo o hodně jiné , ale trochu určitě . Naše rezerva poslední dobou hraje skvěle a oproti těm dávnějším zápasům je od první do poslední minuty prostě jasně lepší a zápasy má pod absolutní kontrolu a to se to pak hraje !!! Každopádně jsme si zase po otevřeném zápase v Žákavé vyzkoušeli něco jiného a i do propracovaného obranného valu Košutky jsme se postupně propracovali a zaslouženě vyhráli . 

 

dedek---kosutka-2022.jpg

"Pane Bendl , ještě jednou se mi takhle nevěřícně podíváte na můj rozhodcovský zadeček a bude  to za žlutou kartičku " !!!

  .... i takhle nějak to v zápase s Košutkou mohlo být , ale asi nebylo :-)

 

 

 

DOROSTY

 

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

 SK PETŘÍN  U19  -  MOTORLET   4  :  1   

Branky :  Flachs , Urbánek , Maxa , Treml

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b739ec94-5f98-4d95-9d6c-63cf9b08837b

 

Devatenáctka si doma nenechala vzít žádný bod a to i přesto , že se musela obejít o několik svých tradičních opor . Každopádně vyhrát nebylo vůbec jednoduché a soupeř si takovýhle konečný nářez asi úplně nezasloužil . Na to se však historie neptá a budeme doufat , že se kluci vybičuju ke skvělému výkonu i za týden na Bohemce , kde to bude samozřejmě strašně těžké , ale začíná se od stavu 0 : 0 a pak kdo ví ?

 

Hodnocení trenéra Vlasty Schambergera : Předvedli jsme velice týmový a dobrý výkon a to hlavně v defenzivní činnosti , kdy jsme soupeře i přes jeho občasný tlak do vyložených šancí nepouštěli a naopak jsme tvrdě trestali jak z brejků , tak ze standartek . 

 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

SK PETŘÍN U17  -  MOTORLET     3  :  6

Branky :  Macháč , Kural , Spiegel

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/08e90598-ea9f-4560-9a1b-25c88755813c

 

Naše sedmnáctka tahala za kratší konec provazu takřka po celý zápas . Soupeř byl prostě dobrý , ale kluci bojovali a několikrát se do zápase vrátili . Ale nakonec z toho byl jen výkon na pochvalu , tentokráte bez bodového zisku 

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

Sehráli jsme další zápas s mužstvem z horní poloviny tabulky soutěže, který nám opět potvrdil, jak náročná česká liga dorostu je. Díky dvěma slepeným gólům, které jsme inkasovali v závěru utkání, vypadá výsledek jednoznačně. Podle mého názoru jsme ale odehráli vyrovnaný, fyzicky náročný zápas proti velmi kvalitnímu soupeři. Bohužel, dvě slabší chvilky si vybral náš gólman David Jankovič a branky po těchto chybách pustili vždy soupeře do dvoubrankového vedení, což nakonec rozhodlo.

Přesto chci kluky hodně pochválit za snahu přenést do zápasu věci, na kterých pracujeme. Stejně tak mě potěšilo zlepšení důrazu v osobních soubojích a hlavně to, že jsme se nevzdali za žádného stavu a vstřelili 3 branky po krásně vypracovaných akcích.

 

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN U18     0  :  1   

Branky :    Kacerovský

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4a59e886-11a2-45d6-8614-22caeb38fce2

 

Osmnáctka se na hořovické trávě dostala do vedení už v úvodních minutách zápasu po hlavičce stopera Kacerovského a přesto , že jak naši , tak domácí měli další šance , zůstalo skóre až do konce nezměněné . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana :  Zápas v Hořovicích jsme zvládli za tři body, ale vítězství se nerodilo lehce. Úvod zápasu nám vyšel nad očekávání, kdy jsme se už v 6. minutě prosadili po rohovém kopu, jehož rozehrávky se ujal Lukáš Salák a jeho nadýchaný centr si ve vzduchu našel Sam Kacerovský a hlavičku poslal kam jsme si všchni přáli. Dvě minuty poté to mohlo být už o dvě branky, ale Filip Hofman jen těsně minul. Domácí hru postupem času vyrovnali a jen díky parádnímu zákroku Jardy Vytiska z 22. minuty jsme jednobrankové vedení drželi dál. Ve 36. minutě jsme se zase dostali ke slovu my, kdy Filip Hofman neproměnil gólovou šanci, kdy tváří v tvář s domácím brankářem nezacílil přesně. Naše jednobrankové vedení vydrželo do poločasové přestávky a bylo zcela zasloužené, protože jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si víc gólových příležitostí, ale bohužel jsme se opět potýkali z mizernou koncovkou. Ve druhém dějství domácí přitlačili, zlepšili pohyb a vyrovnali hru. Byli jsme to ale my, kdo mohl měnit skóre, ale Honzovo Kuneschovo hezkou střelu v 54. minutě zastavila tyč hořovické branky. Fyzicky náročný fotbal kluci zvládali na výbornou, ale v poslední desetiminutovce jsme se přeci jenom dostali pod tlak domácích, nicméně naše obrana byla pevná. Po uplynutí nastavení běžné hrací doby jsme ubránili nebezpečnou standartní situaci a mohli se tak radovat ze zisku důležitých třech bodů. Kluci předvedli týmový bojovný výkon, kdy se velmi dobře popasovali s fyzicky náročným pojetím hry domácích. 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN U16 

Branky :  Štěpánek , Pihera , Šedivý , Vaniš , Kořínek

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5d0b63f2-5055-407c-8ef5-4450978d6bac

 

Naši nejstarší žáci nejdřív v týdnu spláchli Vejprnice a svojí parádní formu si nechali i do Hořovic . Každopádně tenhle týden byl pro kluky super a jednoznačně se ujistili v tom , že dorosteneckou divizi prostě můžou hrát a to i přesto , že dorostenci ještě nejsou !

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   Po úterní kanonádě s Vejprnicema  , jsme i do tohohle zápasu vstoupili skvěle a už v 16 minutě vedli 0 : 4 . Hru jsme pak měli pod kontrolu i po celý zbytek zápasu , ale bohužel už nám to tam tak nepadalo , což je určitě škoda a tak trochu i věc , kterou bych mohl klukům vyčíst .  

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

STŘEŠOVICE  -  SK PETŘÍN    0 : 7

Branky : Sebránek 4 , Votípka 2 , Šilhavý

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Kluci byli po posunu o kategorii výš asi poprvé papírovým favoritem a co bylo na papíře předvedli i na parádním střešovickém pažitu a po zásluze vyhráli 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  V neděli jsme vyrazili do Prahy , kde absolvovali zápas proti posledním Střešovicím . Na krásném stadionu a na nádherné trávě , jsme si s chutí zastříleli a vysoko vyhráli . Kluci předvedli velmi kvalitní kombinační fotbal . 

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

STŘEŠOVICE - SK PETŘÍN U13   6  :  1

Branky :  Kančev

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1c5a7ff0-a7cb-439c-be84-ae473a9dfce3

 

Dvadevítky to mají prostě na jaře po tom posunu těžké a je třeba hledat jen samá pozitiva !!! Za prvé jsme dali góla a za druhé tohle všechno v létě jako kdybys našel . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : Do zápasu jsme šli s tím, že by to měla být vyrovnaná bitva. Bohužel se nepodařil úplně vstup, jelikož jsme velmi rychle inkasovali a celkově se prvních 5-10 minut prali s vývojem utkání. Poté se nám podařilo se zejména technicky srovnat a zápas začal chytat obrátky. Vytvořili jsme si hned několik šancí, Súlovec dokonce trefil konstrukci, ale nepodařilo se nám protlačit míč do sítě. Soupeř si také tvořit šance nepřestal a pro diváky to mohla být zajímavá podívaná. Bohužel poté soupeř udeřil znovu z rohu a stav byl 0:2. Kluci nicméně neopustili náš styl hry a tvořili jsme si další a další šance a po naprosto krásné akci dal Dominik Kančev náš první gól v soutěži U14. Poločas byl tedy 1-2, soupeř měl 4-5 dobrých příležitostí, my měli 4-5 dobrých příležitostí. Bohužel druhá půle už pak nevypadala tak dobře. Nepodařilo se tvořit další šance i přes velkou snahu a soupeř opět využil věcí na kterých jsme biti všechny utkání - tedy výška a síla a nakonec zaslouženě vyhrál. I přes porážku je potřeba kluky pochválit hlavně za tu první půli, kdy jsme byli (a věřím, že by souhlasili i trenéři soupeře) opticky lepším týmem. Musíme z tohoto vycházet a naučit se vydržet takto hrát na velkém hřišti hrát celé utkání. Na závěr bych rád pochválil právě soupeře, který se na rozdíl od jiných nesnažil hrát jen na fyzickou sílu proti o rok mladšímu týmu a celé utkání si jasně držel svou tvář a představu o hře o což se snažíme i my. 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     VIKTORIA PLZEŇ -  SK PETŘÍN U12    8 : 4 

Branky : Šebek 3 , Nekolný

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/02a65d84-d33b-4f49-80ce-f377d45ef287

 

2010 začali v třaskavém derby skvěle a záhy vedli už 0 : 2 . Jenže zajíci se počítají až po honu a nakonec jich kluci z Viktorky napočítali dvakrát tolik a to hlavně drtivému závěru , kdy nám sázeli góla za gólem . Rozhodně se ale naši borci nemusí stydět , výkon byl na hranici svých možností a tak je to super !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka : .

 

 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

 VIKTORIA   -   SK PETŘÍN U11    10 : 4

Branky :   Schwab 2 , Kadlec , Velíšek

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/20594f61-9eca-445b-b538-3cfe6a60f5cf

 

2011 čeká o víkendu finálový turnaj Poháru mládeže v daleké Kroměříži a jako generálku si kluci nemohli vybrat lepšího a těžšího soupeře . Doufejme , že to na Moravě dopadne o chlup lépe . 

 

Komentář trenéra Marka Votípky : 

Klukům z Plzeňské Viktorky jsme jejich vítězství velmi usnadnili.
Přes všechny rady , pokyny a přípravu před zápasem, naši hoši přistoupili k utkání v tempu ve kterém Viktorku přehrávali v dobách dřívějších jak na běžícím páse.
Ty časy jsou však nenávratně pryč.
První třetinu prohráváme jasně 5-0.
Ve druhé třicetiminutovce , jsme nedělali tolik individuálních chyb, soupeři nenechávali tolik prostoru a sami se lepším pohybem dostali do zápasu. Náš zlepšený výkon vyústil ke snížení na 5-3.Do konce druhého dějství padlo ještě po jedné brance na obou stranách.
Za stavu 6-4 jsme nastoupili do poslední třicetiminutovky bez zraněného Kryštofa Čížka s pozměněnou sestavou a přáním vyrovnat skóre. Bohužel naši snahu zlomili domácí hráči, kteří trestali naše chyby ,po většinu zápasu byli jasně lepším týmem a po zásluze nás porazili konečným skóre 10-4.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář