Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 29. - 30.10. 2022

DVĚ HVĚZDY , JEDEN ZÁBLESK -  JINAK TMA

DVĚ  HVĚZDY
 
 
 
 
JEDEN ZÁBLESK
 
 
 
... a jinak tma :-(

 

 

 Dvě kanonády v režii mužského béčka a žákovské U14 , kdy v obou případech svého soupeře doslova rozebrali na prvosoučástky , k tomu jedna vydřená výhra naší divizní U16 v Přešticích a ještě bodíček za remízu naší U18 tamtéž . Bohužel dál už nic . Ba co hůře - dál jen 6 porážek . Budeme tak  už netrpělivě vyhlížet další víkend , aby jsme mohli zvládnout reparát !!!

 

 

MUŽI "A"

domazlice-2022--1.jpg

Herní převaha je někdy ve fotbale zhola k ničemu !!! Podobně tomu bylo v domácím zápase s béčkem Domažlic , kdy jsme se za celých 90 minut nedokázali prosadit ani jednou !!!

 

 

 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE "B"   0 : 2

Branky:  

Sestava : Suchý  -  Klich, Kohout, Vinkler, Provod  ( 75´Škarda )  - Šimáně, Trojovský ( 75´Tětek ) , Tětek  ,  Demeter , Zajíček  , Heller  - Vodrážka J. 

+ Edelman , Rada , Vanc , Štefl

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/bc067ca5-6886-48b8-839f-3b8ebcbfd4e1

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20221029-sk-petrin-domazlice-b-0026a726/

Fotky ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Áčko neodehrálo s rezervou Domažlic úplně špatný zápas , ale absolutní střelecká nemohoucnost ho stála lepší výsledek . Hosté se soustředili hlavně na destrukci a nakonec z toho vytěžili tři body . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Tenhle zápas se hodnotí strašně špatně, Chtěli jsme proti Domažlicím odčinit špatný výkon z minulého týdne, ale povedlo se nám to bohužel jen napůl. Co se přístupu, nasazení a hry týká tak to je ta polovina která se nám povedla ale fotbal se hraje na góly a ty my momentálně nedokážeme dát. Domažlice jsme od začátku pouštěli do našeho vápna jen sporadicky a bohužel po zbytečném faulu před naším vápnem jsme z přímáku inkasovali. To nás na chvilku přibrzdilo ale ke konci prvního poločasu jsme to byli opět my kdo udával tempo hry ale bohužel bez góĺového efektu. Ve druhé půli byl obraz hry podobný opět jsme se snažili  vyrovnat nepříznivý výsledek, ale marně. Druhý gól už neberu to jsme vrhli všechnu sílu ve snahu o alespoň vyrovnání a hráli už jen s jedním obráncem.  Dneska jsou to opět ztracené body, které se budeme snažit získat příští týden v Hořovicích.

klich-domazlice-2022.jpg

 
 

MUŽI "B"

skarda--nepomuk-20222.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda v pátek proti Nepomuku doslova řádil . Na konečném  skóre 8 : 1 se podílel hned pěti kanadskými body v poměru 3 + 2 !!!

 

 

SK PETŘÍN  -  NEPOMUK    8 : 1

Branky:  Škarda 3 , Jandoš 2 , Kural , Štefl , Rada

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2faab9f3-1450-4013-9984-364186d5d60e

Video ze zápasu:  

https://app.veo.co/matches/20221028-petrin-b-nepomuk-81-0ef8c09a/

Fotky ze zápasu :

http://chttps://www.facebook.com/skpetrin

https://plzensky.denik.cz/fotbal-kraj/becko-petrina-ukoncilo-cernou-serii-doma-znicilo-nepomuk-co-rekl-trener-20221028.html

 

Rezerva ukončila čtyřzápasový bodový půst opravdu parádně . Pomohl jí k tomu výborný vstup do zápasu , kdy už po 10-ti minutách to bylo 2 : 0 . Hosté se sice před přestávkou nadechli , když snížili na 3 : 1 , ale druhá půle už byla plně v naší režii

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

V pátek jsme proti Nepomuku od začátku hráli asi tak jak by si každý trenér představoval. V pohybu, v nábězích, většina akci zakončených ,měli jsme skoro všechny odražené míče takže naprostá spokojenost. Takhle když budeme hrát pokaždé a bude to i podpořené promenovanim šanci tak budeme spokojený. Obrovskou pochvalu kromě všech kdo nastoupili v základu zaslouží i 4 mladší dorostenci Olach, Holmik, Nový a Kural kteří nám dneska museli pomoct protože máme hodně zraněných . Doufám že po 4 prohranych zápasech zbytek sezony odehrajeme v podobném stylu.

 

kural-nepomuk-2022.jpg

Mladé pušky ročníku 2006 si odbyli mužskou premiéru a asi na ní jen tak nezapomenou . Drtivá výhra 8 : 1 nad Nepomukem byla i v režii šestnáctiletých pušek - střelcem jedné branky Vojty Kurala  , Martina Olacha , Matyáše Holmika a Filipa Nového . 

 

 

 

DOROSTY

 

PETŘÍN U19   -   M.BOLESLAV    0 : 1

Branky :   

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e8b7c26f-02ef-4bea-bfaa-8ad6229fc95a

 

Po první půli svítilo na ukazateli skóre 0 : 1 , které tak nějak vypovídalo o tom , co se dělo na hřišti a nic nenasvědčovalo tomu , že by se ve druhé půli  mělo něco zásadního obracet . Jenže kluci se výrazně zlepšili a vytvořili si hned několik jasných tutovek . Bohužel do brány jsme balon nedostali ani jedinkrát a dá se říci velmi smolně prohráli . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Další ze zápasů který se strašně špatně hodnotí ať už z důvodu prohry nebo z důvodu zaspání a špatné hry v 1 poločase kdy jsme prvních 15 minut nemohli chytit tempo hry, nedokázali se dostat z vlastní poloviny , dělali chyby v rozehrávce, byli nedůrazný ve vlastním vápně, neměli žádný odražený míč, byli bez pohybu a dělali spoustu chyb jako poslední prohrané zápasy. Byla otázka času kdy nás Boleslav potrestá a bohužel se tak stalo 5 minut před poločasem. Ve druhém poločase jsme se sice zvedli a měli několik příležitostí dát gól ale bohužel jsme nedokázali dotlačit míč do sítě.  Chvilku před koncem v největší naší šanci skončila Hofíkovo hlavička pouze na tyči a my ztratili bohužel další tři body se soupeřem ze spodní části tabulky. Zbývají nám poslední 2 zápasy podzimu a pořád máme šanci dosáhnout na metu 30 bodů a zachránit z úvodu výborně rozehranou sezónu.

 

 

 

PŘEŠTICE  -  PETŘÍN U18     1  :  1

Branky:  Trachta

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9148bc7e-5ae7-4bb2-b299-94f24036bf68

 

Domácí favorit měl s naší osmnáctkou velké problémy a zachraňoval bod až v samotném závěru . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Domácí Přeštice jsme chtěli zaskočit aktviní hrou, vysokým napadáním bez ohledu na aktuální postavení obou týmu v soutěži. To se nám podařilo, Přeštice jsem přehrávali herně, byli jsme lepším týmem, akorát tomu chyběla lepší předfinální fáze a koncovka. Domácí dělali pod tlakem chyby, kdy se nám po jedné z nich podařilo otevřít skóre zápasu. Na centr Radka Žemličky si  v pokutovém území Přeštic naskočil nejvýš Aleš Trachta a přesnou hlavičkou nás poslal do vedení. Vzápětí jsme mohli jít do dvoubrankového vedení, kdy jsme rychlý brejk dva na jednoho zazdili, kdy zakončující Matěj Novák nastřelil vyběhnutého domácího brankáře. Po půl hodině hry mohli Přeštice vyrovnat, kdy jsme uprostřed hřiště ztratili po hloupé chybě míč, následoval faul a přímý kop, ze kterého domácí trefili tyč. Do poločasové přestávky jsme si vypracovali daší nadějné příležitosti ke skórování, ale bohužel jsme byli v předfinální fázi nepřesní. Vstup do druhého poločasu nám vyšel velmi dobře, pokračovali jsme ve stejném stylu hry jako v tom prvním a domácí se nemohli chytit. Po hezké křídelní kombinaci uklidil následný centr z pravé strany do přeštické branky  pohotovým volejem Patrik Šedivý, ale pomezní viděl postavení mimo hru zakončujícího hráče a naši radost utnul zvednutým praporkem. Přeštice postupem času hru vyrovnali, začal si vytvářet nebzepčné situace a dostali nás pod menší tlak.  Necelou čvtrthodinu před koncem zápasu jsme při přechodu do útoku udělali zbytečnou chybu, nesmyslnou přihrávku dozadu zachytil hráč Přeštic a naše lehkovážnst byla potrestána vyrovnávacím brankou. V závěru utkání jsme mohli strhnout vedení na naší stranu, protože po nedovoleném zákroku na Davida Hrdinu se měl pískat pokutový kop. Rozhodčí to však vyhodnotil a po konci utkání odůvodnil  jako vzájemnou srážku dvou hráčů, s tím že by to nepískl ani na opačné straně.  Z horké půdy Přeštic si tak odvážíme cenný bod, i když....

 

 

 PETŘÍN U17  -  M.BOLESLAV   1 : 2

Branky:  Holmik

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/48fd8335-802d-4272-9013-d0ecc2ea5151

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20221030-ea9042c4-0788-4417-b36a-26f297558ecb-fbdab3c1/

 

Ani sedmnáctka nebrala se zápasu s Boleslaví ani bod . Na rozdíl od svých starších kamarádů si kluci prohráli zápas už v první půli , kdy mohli vstřelit několik branek , ale nepadlo tam nic . Když pak ve druhé půli srovnali na 1 : 1 , zdálo se , že se to konečně otočí . jenže přišla červená karta pro stopera Filipa Nového a hosté nakonec přesilovku pár minut před koncem proměnili . 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Utkání s Ml. Boleslaví přineslo, bohužel, pro nás už skoro tradiční průběh. Odehráli jsme naprosto vyrovnaný zápas s kvalitním soupeřem, vypracovali jsme si dostatek dobrých příležitostí, které jsme ale nedokázali využít. Zápas tak rozhodly dvě situace, ve kterých jsme si počínali velmi nedůrazně a inkasovali dvě branky.

Zkrátka zatím nedokážeme udržet 100% koncentraci a potřebný důraz po celé utkání, a proto selháváme v klíčových momentech jak v útočné tak i v obranné fázi.

 

 

PŘEŠTICE  -  PETŘÍN U16    1  :  2

Branky:  Třeštík , Maxa

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2d660814-9f20-4b63-ba87-31f43cb17299

 

Šestnáctka zvládla svůj zápas v Přešticích na jedničku a to především jeho koncovku !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka:

 Derby s Přešticemi jsme hrály netradičně v pátek dopoledne a bohužel se nemůžu zbavit dojmu, že tento nezvyklý termín měl na utkání vliv. Zápas byl vesměs celý oproti jiným předchozím utkáním takový divně zpomalený a bylo to znát z obou týmů. Nicméně jsme si v první půli vypracovali velký počet šancí a hned tu první jsme proměnili poté, co servis do otevřené branky dostal střední záložník Michal Maxa. Následovalo hned několik šancí a to zejména pro Petra Třeštíka, ale bohužel bylo i z řeči těla znát, že se jednoduše nedaří a nic tam nechtělo spadnout. Vždy přitom šlo maximálně o decimetry. Nakonec nás to dohnalo a bohužel jsme poprvé v sezóně dostali gól z centrované standartní situace. Nepodařilo se dostat míč mimo vápna na poprvé a ani na podruhé a pak už to byla jen podivná mela, která skončila na kopačce soupeře a bylo 1-1. Před koncem prvního poločasu jsme mohli ještě dostat z podobné situace druhý gól, ale měli jsme štěstí a soupeř byl v ofsajdu. O půli jsme si měli hodně co říct, hlavně ohledně změny způsobu myšlení a i hry, jelikož jsme hru museli přizpůsobit tomu, že když se nedaří, tak mnoho věcí prostě nevychází. V druhé půli vypadalo utkání jinak. Přeštice začali mít více míče než v první půli a hra se tím změnila. Bohužel poté došlo k incidentu mezi mnou a rozhodčím, kdy se mi nelíbilo, že nepískl penaltu jen kvůli tomu, že náš hráč Maty Štěpánek situaci nepřihrál a teatrálně nespadnul, když se dala ustát. Nelíbilo se mi, že na úrovni mladšího dorostu nutí hráče fauly přihrávat a situaci jsem neustál zrovna příkladně a rozhodčí se správně rozhodl mě poslat za ochozy. Nicméně na škodu to vůbec nebylo. Kluci se neskutečně probrali. Naše hra ožila a začali pracovat emoce a dostali jsme se to správně úrovně transu. Do šance se i díky tomu dostal Petr Třeštík a stejně jako z řeči těla předtím bylo vidět, že se nedaří, tak nyní v momentě kdy se dostal za obránce bylo jasné, že bude gól a taky že jo. Utkání už jsme potom soustředěně dohrály a můžeme slavit pátou výhru v řadě. Nyní je na čase se začít soustředit na zvládnutí posledního podzimního domácího zápasu s Aritmou Praha. Opět to lehké určitě nebude. 

 
 
ŽÁCI

 

PETŘÍN U15   -   SENCO   0  :  1

Branky: 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c6fcea03-a62f-4885-b5a2-ec0650e7a90c

 

I ve fotbale se občas stane něco , co se "nemůže" stát  !!! Když to jde na Váš vrub , tak je to prostě nepříjemné . Každopádně i ortodoxní petříňáci museli mít hezký pocit z neskutečné radosti , která vypukla u hráčů Senca po závěrečném hvizdu ! Bylo poznat , že porazit v tomhle ročníku Petřín , je něco neskutečného ......

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Do dnešního utkání , nesoucího nádech derby , jsme vstoupili dobře a aktivně . Dařilo se nám na vlastní polovině zakládat ofenzivní akce a přehrávat soupeře do poslední třetiny hřiště . Dál se nám nedařilo lépe  vyřešit předfinální a finální fázi. Celkově, jsme se nedostali řádně do zakončení. Zahrávali jsme spousty SS, ale chybí nám větší důraz a hlad se prosadit. Soupeř hrál zodpovědně a organizovaně do obrany a většinu akcí řešil dlouhým míčem a rychlým přechodem, na který kluci dobře reagovali a většinou dobře řešili. Ve druhém poločase, při bránění SS, jsme si nešťastně hlavou dali vlastní gól, který nakonec rozhod o osudu utkání. Pominu li zklamání z prohraného utkání a negativních emocí, tak se hrálo dobré utkání z obou stran.

 

 

 

 

PETŘÍN U14  -  SENCO    10  :  0

Branky:  Súlovec 3 ,  Vainar  3 , Javorský , Kančev , Kučera , Voves

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/0df679d8-bcff-420e-801d-6cb3fc3b6fc7

 

Čtrnáctka jede jako parádně namazaný stroj a tentokráte to odnesli kluci z Doubravky . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky:

Do utkání jsme vstoupili s jasným cílem a to dát brzo rychlý gól . To se nám podařilo a pak už jsme jen pravidelně navyšovali náš náskok až do konečných 10 : 0  .  Přesto nebyl náš výkon úplně optimální a do dalšího zápasu musíme hodně věcí zlepšit 

 

 

petrin---viktoria-13-2022.jpg

PETŘÍN U13  -  FC VP      3  :  7

Branky:  Šebek  3

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/85a6f546-c8d7-412f-84f9-d6fded7a552e

 

Hosté vstoupili do zápasu lépe a po chvíli už vedli 0 : 2 a zdálo se , že favorit si svůj úkol pohlídá . Jenže pak za 11 minut nasázel do viktroiánské sítě hattrick Venca Šebek a rázem to bylo 3 : 2 pro nás  !!! Viktoriáni ale přepnuli na vyšší rychlost a utkání znovu přetáhli na svou stranu

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka:

Utkání se hrálo v perfektní atmosféře a my jsme rádi , že jsme vyprodaný stadion nechali v napětí kdo nakonec vyhraje ,  minimálně hodinu . Závěr už byl v režii Viktorie , ale kluci zaslouží naší velkou pochvalu .

 

 

 

PETŘÍN U12  -  FC VP      1  :  15

Branky:   Čížek 

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/156cc813-e1bc-48ee-87f7-d1775a2d1063

 

Na to , že hrál druhý tým tabulky se třetím , vypadá to konečné skóre šíleně . Ale to je prostě fotbal a určitě není všem dnům konec :-)

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:

 

11.kolo k nám na Petřín zaválo v městském derby tým FC Viktoria Plzeň. Kvalita oproti předešlému soupeři diametrálně odlišná a o 100% a více lepší. My jsme bohužel opět pokračovali s kvalitou výkonu z pátečního zápasu byť musím říct o malinko lepší. Ovšem velmi kvalitní, místy až strojová hra soupeře nám nedala sebemenší šanci na úspěch. Opět si někteří kluci nedají říct a i přes dané pokyny si na hřišti dělají co chtějí. Pak z toho vyplyne jednoznačná výhra hostů a že byla jen taková vděčíme brankářům, kteří chytili několik šancí a zabránili tak větší porážce. Takto to nepůjde kluci, musíme se vrátit zpět o 14 dní v přístupu, dělání věcí na hřišti pro tým a ne pro sebe a začít opět makat. Hodíme to za hlavu, stalo se a jedeme dál. Příště jedeme do Příbrami a snad přivezeme 3 body !!!

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U11 - nar.  2012 

 

U10  -  nar. 2013

V úterý jsme odehráli poslední kolo Městského přeboru, kde jsme herně nezahráli vůbec špatně, ale dohnala nás střelecká impotence posledních zápasů. Z tohoto kola jsme měli mít aspoň 6 bodů, ale nakonec máme jen 1 bod za remízu s Liticemi 3:3 a po porážkách s Druztovou 2:3 a se Lhotou 4:5. Ovšem za utkání se silnou Lhotou zaslouží kluci pochválit, tam předvedli velmi dobrý výkon!
 
V sobotu nás čekalo předposlední kolo Krajského přeboru u nás na Petříně. Kluci sehráli vcelku dobré zápasy s fyzicky vyspělejšími hráči, ale toto doháněli svojí bojovností. První zápas jsme prohráli s FCVP U11 0:9, následně jsme vyhráli nad Svatoborem Hrádek 2:1 a na závěr prohráli poněkud nešťastně se Stříbrem 2:3. Kluci nechali na hřišti všechno a aspoň tu jednu výhru si zasloužili!
 
U 9   -   nar. 2014
 
 
U 8  -  nar. 2015
Komentář trenéra Jardy Levého:
 
Dnes pojmu hodnocení trochu jinak a vezmu to zápas od zápasu, protože cítím, že je to potřeba 
 
Zruč U9 4:2
branky: Kozel, Braun, Vacek, Krapf
 
Za mě si troufnu tvrdit, že asi nejlepší zápas co jsem kdy od kluků viděl! Neuvěřitelná bojovnost a nasazení, kdy mi chvílemi, bez nadsázky, padala brada. Neskutečně pozitivní pocity a prožitek, protože tohle kdybychom dokázali vždy alespoň z 80% v každém zápase, tak to teda jooo! 
 
Lhota 3:5
branky: Nicolae, Braun, Dolejš
 
Další super představení plné bojovnosti a odhodlání. Celkový stav je pouze výsledkem našeho opětovného neproměňování šancí, kdy jdeme 10x sami na bránu (upozorňuji, že většinou po vypracovaných akcích) a v té obrovské bráně vždy nějakým zázrakem najdeme přesně těch pár centimetrů, kde stojí soupeřův gólman 
 
Viktoria WU9 (holky) 3:8
branky: Kozel, Vacek, Levý
 
Tady si kluci řekli, že 3 super výkony na jednom turnaji bych jako trenér už asi neunesl  a rozhodli se dát nohu z plynu. Dlouhé vedení 2:1, ještě do stavu 2:3 dobré, ale pak vypínák a opětovné přesvědčení se, že bez zápalu a bojovnosti to nejde a nepůjde nikdy s nikým!
 
Přesto je celkové hodnocení velmi a velmi pozitivní. Pokud budeme k zápasům přistupovat tak jako k těm prvním dvěma, tak to bude prostě super!
 
A byť to byl především týmový výkon, tak jedno jméno napíšu samostatně... protože to co v bráně předváděl Adam Vošmík, tak to teda klobouček dolů...
 
Poděkování zároveň i fanouškům, buben si opět neoddychl a atmosféra byla parádní!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář