Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 28.9. 2021

ÁČKO VZALO BOD REZERVĚ BUDĚJOVIC

ÁČKO   

 

obralo rezervu ligových

 

Budějovic

 

 

Ve vloženém kole na počest Sv. Václava , se nám dařilo tak nějak střídavě . Áčko v parádním zápasu nakonec bralo bod z domácího zápasu s rezervou prvoligových Budějovic . U18 si veze všechny 3 body z Roudné , odkud bohužel jede U16 s prázdnou . Žáci přivezli z Admiry body 4 , když patnáctka urvala jeden , i když hrála dlouho bez gólmana  a čtrnáctka všechny 3 . Na domácím pažitu neuspěli mladší žáci , když oba výběry nestačily na Táborsko . 

 

 

 

MUŽI 

hrabe--2021-budejovice.jpg

ÁČKO SROVNALO V SAMOTNÉM ZÁVĚRU

Za rozvernou , emočně roztaženou , zelenou siluetou našeho gólmana Pavla Hrabačky  "nahání" zbytek týmu dvojici Petr Škarda a Zdeněk Šimáně , která se postarala o  vyrovnání na 3 : 3 v samotném závěru utkání s rezervou Českých Budějovic

 

 

 

SK PETŘÍN  -    Č.BUDĚJOVICE      3  :  3  

 

Branky :  Vinkler  ( as. Vodrážka )  , Lisý ( as. Šimáně ) , Šimáně ( as. Škarda )

Sestava :   Hrabačka  -   Klich ( 63´Štefl )  , Vinkler ,  Zoubek , Provod   -    Heller  ( 63´Fikrle  ) , Zajíček  ( 63´ Kohout )  ,  Lisý  ,  Šimáně     -   Demeter ( 85´ Voves ) , Vodrážka  ( 73´Škarda )

Suchý , Veselý

 

 

Muži vstoupili do zápasu parádně ! Hned po rozehrání se ocitl v tutovce Petr Zajíček , ale hostující gólman mu střelu famózně vyrazil na roh . K tomu se postavil Honza Vodrážka a jeho centr na přední tyč parádně uklidil Ondra Vinkler a bylo to 1 : 0 . 

Hra dále pokračovala v tom duchu , že hosté byli o něco víc v držení míče , ale šancí jsme měli víc my ! Jenže se nám nepodařilo odskočit na rozdíl dvou branek , byť parádní akce dvojice Demeter - Vodrážka po tom opravdu volala . A tak přišel trest a to hned dvojitý . Nejprve jsme absolutně nezvládli průnik jednoho hráče přes celé hřiště a pak hodně podobně vcelku jednoduchou standartku a bylo to 1 : 2 . 

Hosté byli na koni , ale naši se vzdát jen tak nechtěli a přišlo zasloužené vyrovnání , když se po standartce nejlépe ve vápně zorientoval kapitán Venca Lisý  a čtvrt hodiny před koncem to bylo 2 : 2 . Každopádně to vůbec nebylo všechno .

Pět minut před koncem zahrával hostující Kladrubský několik rohů po sobě a bohužel ten čtvrtý nám propadl až na zadní tyč a hosté šli zase do vedení 2 : 3

. Ani tohle však nebyl konec ! Hned za minutu musel v tísni odkopávat balon brankář Pavel Hrabačka , jeho kolega v budějovické bráně si chtěl zahrát na stopera , ale to mu hodně znechutil Petr Škarda , který hlavou balon postrčil před ním Zdeňkovi Šimáněmu a ten dovezl míč až do prázdné brány  -  3 : 3 a konec !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím kluky pochválit , protože jsme hráli dobře a ten rozdíl mezi amatérským a profi fotbalem moc vidět nebyl . Co mi mrzí , jsou ty dvě situace z první půle , protože tam jsme si počínali jako totální amatéři a velmi pravděpodobně nás to stálo dva body . Každopádně tenhle bod nakonec bereme s obrovskou pokorou , protože dostat doma od takovéhleho soupeře 5 min před koncem na 2 : 3 a ještě dokázat skóre srovnat , je prostě skvělé . Notabene , když je to po skvělém týmovém výkonu !

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

kuba-ka.jpg

Jako uragán vlétl do druhé půle Jakub Krystl , alias KUBA KÁ !!!

Hned první kontakt s balonem proměnil v nádhernou třetí branku našeho týmu , hned za chvilinku přidal další trefu a už to bylo 4 : 0 a pak už se jen čekalo , kdy zkompletuje hattrick . Jenže byť těch šancí do konce měl možná 5 , tak už tam nepadlo . I tak vele velkou měrou přispěl k vysoké výhře 5 : 0 nad týmem z Lub u Klatov 

 

 SK PETŘÍN "B"   -    LUBY    5  :  0

Branky : Krystl 2 , Štefl , Škarda , Tětek

Asist. :  

 

Sestava :   Suchý  - Šulc  ,  Trojovský , Veselý , Voves ( 46´Černický )  -      Tětek  ,  Jílek ( 46´Heller ) , Ježek , Štefl ( 70´ Levý )   -  Bílik ( 46´Krystl )

 

Rezerva chtěla rozhodnout co nejdřív a to se jí i přes ne zcela optimální výkon povedlo . Rychlé dvoubrankové vedení podpořil ještě velmi úsměvný červený zákrok hostujícího hráče , který našeho Kubu Veselého úplně prostě a dá se říci , že i sprostě nakopl do prd...  a šel se hned vykoupat . Hosté se  velmi úporně a zároveň dobře bránili a tak se skóre moc neposouvalo , byť těch gólových útočných akcí bylo hodně  a tak musel svojí genialitu předvést hrající asistent Jarda Levý , který parádně našel Kubu Tětka a zpečetil naší výhru na 5 : 0 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Máme další tři body , takže jsme si splnili svůj úkol na jedničku . Přes , na můj vkus , docela rozháranou hru v první půli jsme se dostali rychle k výsledku 2 : 0 a po té červené kartě to bylo více méně jisté , že to bude dobrý . Ve druhé půli jsme hráli už velmi dobře , byť Luby bránili jak to šlo , tak jsme předváděli jednu hezkou akci za druhou , akorát ty branky nám tam moc nepadaly . Pevně věřím , že jsme si něco nechali na příští týden do Tachova 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/DavidKoranda/posts/973433136537229

 

 

 

DOROST  U19

 

 SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD

Branky : 

 

Devatenáctka .  

 

 

DOROST  U17

 

SK PETŘÍN   -   VYŠEHRAD

Branky :   

 

Sedmnáctka

 

 

 

DOROST U18

 

SŠ PLZEŇ  -  SK PETŘÍN "B"     1  :  4

Branky :  Černý , Šneberger , Treml , Řeřicha

 

Osmnáctka vyhrála v jednom týdnu už druhé derby a obě venku , takže těch 6 bodů co jim v tabulce naskočilo od soboty do úterý je prostě skvělá práce !!!!

 

 

DOROST U16

 

SŠ PLZEŇ  -  SK PETŘÍN "B"     4  :  3

Branky :  Macháč , Spiegel , Kural

 

Šestnáctku čekal na Roudné jeden z z těžkých soupeřů . Sportovka má letos velmi silný tým mladších dorostenců a tak byl k vidění velmi kvalitní mač , kde se skóre pravidelně převalovalo ze strany na stranu . No a když to vypadalo , že to bude spravedlivá remíza , udeřili v nastavení domácí a bylo hotovo !

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

 AMIRA  -  SK PETŘÍN      2  :  2   

Branky :  Třeštík , Pihera

 

Kapitán Petr Třeštík vstřelil po půlhodině branku a dostal nás do vedení 1 : 2 . Určitě měl do druhé půle jiné plány , ale po vyloučení svého chytajícího kamaráda Matěje Trnky si musel po vzoru svého otce nasadit brankářské rukavice a ukázat , jestli po tátovi nějaké ty gólmanské vlohy zdědil . A nutno podotknout , že zdědil . Sice jednu branku dostal , ale jinak si mezi tyčemi vedl skvěle a přes početní převahu domácích už žádný jiný balon do naší sítě nepustil a že se musel ohánět !!!

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

ADMIRA  -  SK PETŘÍN     1  :  2 

Branky :  Hořejší , Sebránek 

 

Od čtrnáctky se čekala výhra , ale malé , ošklivé hřiště nám úplně nesedělo , takže nakonec jsou ty tři body a dotažení se na úplné čelo tabulky asi jediným pozitivem !!!

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

 SK PETŘÍN  -   TÁBORSKO     1  :  2

Branky :   Súlovec

 

Vyrovnaný zápas , který nakonec zřejmě rozhodlo střílení penalt . My jsme totiž v utkání penaltu zahodili a soupeř z ní naopak dal rozhodující , rozdílovou branku .  

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

SK PETŘÍN    -    TÁBORSKO    3  :  13

Branky : Melichar , Zelený , Boček

 

Začátek byl děsivý a hosté po 20-ti minutách vedli už 0 : 5 . Pak jsme se přeci jen nadechli , snížili na 2 : 5 , jenže  hned několik dalších tutovek vyřešili špatně a soupeř to tvrdě trestal . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář