Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 28. - 29.10 2017

ÁČKO PODRUHÉ ZA SEBOU PADLO

2002--mas-taborsko-2017.jpg

"ŠESTNÁCTKA" PORAZILA TÁBORSKO

Naše U16 navázala na velmi povedený  výkon , byť bez bodového zisku , z hřiště Sedlčan a tentokráte už za parádní představení brala všechny body . Ve velmi kvalitním zápase se nejdříve hlavou prosadil Fikrle a chvíli před koncem potvrdil všechny tři body Svoboda .   

 

 

Áčko podruhé

 

za sebou padlo

 

Áčko nepřivezlo z pražské Aritmy ani bod a bohužel uzavírá divizní tabulku . Rezerva , která nastoupila převážně s hráči U18 si přivezla z horké půdy Radnic dva slušné bodíky . Ligové dorosty odehráli na Aritmě jen 10 minut a pak se zbalili a frčely proti větru domů . Radovali se též oba výběry starších žáků a naše U 16 . Všechny tyto týmy obraly o o body výběry Táborska . 

 

 

MUŽI  "A"

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN    3  :  1

 

Branky :    Navrátil

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK     VOHRNA ( 60´HEJNAL )   CHOCHOLATÝ   (  60´ NAVRÁTIL )

                   LISÝ   BEDNÁŘ     BENDL    PAPÁČEK                     

ŠKARDA ( 55´HELLER )  MOTL  ( 80´KOHOUT )

 

Suchý

 

 

Muži vyrazili v sobotu dopoledne do hlavního města s vírou v nějaký bodový úspěch , ale nakonec to byla jasná porážka . Půl hodiny to vypadalo , že bychom mohli Aritmu potrápit , byť i už za tu dobu jsme vyrobili několik individuálních chyb , které musel hasit Pfleger v bráně . Ve 30 minutě jsme ale házeli aut do domácího vápna a následný rychlý brejk jsme bohužel zahráli tragicky  -  1 : 0 . Ta samá situace pak proběhla za deset minut ,  nepovedený centr do našeho pokutového území jsme zahráli úplně zbytečně na roh a z toho nás domácí ztrestali podruhé - 2 : 0 . Druhá půle byla z naší strany už lepší , ale kontaktní gól nepřišel , na rozdíl od trestu opět z rychlého brejku 3 : 0 . Pak paradoxně přišla naše nejlepší pasáž celého zápasu , ve které jsme se dostali do několika tutovek , ale branku jsme dali až z té poslední a to bylo už pozdě . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Domácí rozhodně nebyli nad naše síly , ale to bychom museli zahrát minimálně dobře a bez triviálních individuálních chyb , což se nám prostě nepodařilo . Jsme v situaci , která není úplně komfortní , ale čas na paniku rozhodně nemáme . Do konce podzimu ještě hrajeme o 9 bodů a uděláme všechno proto , abychom si ještě nějaký připsali . 

 

 

 

MUŽI "B"

 RADNICE - SK PETŘÍN   0 : 0  ( 4:5 na PK )

Branky :  

​Rezerva nastoupila v Radnicích s takřka kompletní U18 , kterou doplnili čtyři kluci z béčka a nakonec si z těžkého zápasu odvezli dva plusové body . První půle byla jakž takž vyrovnaná , ale ve druhém dějství už to byli jen domácí , kteří šlapali na plyn . Kluci ale bojovali jak se patří a když bylo nejhůř , tak byl v bráně výborný Hrabačka . 

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

ARITMA  -  SK PETŘÍN 

nedohráno

​Branky : 

​Devatenáctka vyrazila po větru na Aritmu a už při rozcvičení , to bylo místama více než komické . Zápas se sice odstartoval , ale po několika minutách se všichni přítomní shodli , že to vůbec nemá cenu . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U18  -  divize dorostu

 SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO  0  :  3

Branky :  

​Osmnáctka chtěla hodně moc potvrdit skvělý výsledek ze Sedlčan a herně to nebylo úplně nejhorší . Jenže fotbal se od nepaměti hraje jen na góly a ty stříleli jen hosté .  

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U17  -  liga dorostu

ARITMA  -  SK PETŘÍN

nehráno

Branky  : 

​Sedmnáctka svůj zápas ani nezačala a stejně jako jejich starší kolegové vyrazí na Aritmu ještě jednou . Doufejme , že už nebude foukat vítr z hor .  

 

DOROST U16  -  divize dorostu

 SK PETŘÍN - TÁBORSKO    2  :  0

Branky :  Fikrle , Svoboda

Šestnáctku sice padla v Sedlčanech , ale moc a moc chtěla navázat na skvělý výkon , který tam předvedla . Soupeře měla opět z popředí tabulky a tak se čekalo co to s náma provede . Kluci ale zahráli opět skvěle a tentokráte jim za to byla odměnou i výhra !!! 

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO  3  :  1

Branky  : Majer 2 , Řeřicha

Nejstarší žáci měli před sebou poslední zápas podzimu a zakončili ho stylově . Po celý půlrok totiž vyhrávali jak na běžícím páse a všechny tři body z posledního zápasu je ukotvili v těch nejvyšších patrech divizní tabulky . Velká gratulace !!!! 

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SK PETŘÍN -  TÁBORSKO  2  :  1

Branky :  Košík , Slavotínek

Ani naše U14 nezaváhala ve svém posledním podzimním vystoupení , byť tabulkově proti sobě měla daleko silnější výběr než-li o rok starší kamarádi . Kluci sice prohrávali o poločase , ale štěstíčku sli naproti a nakonec si mohli zakřičet vítězný pokřik . I tady velká gratulace .  

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

​VIKTORIA  -  SK PETŘÍN   7  :  1

Branky :  Hrdlička

​Třináctka vůbec  nepředvedla špatný výkon , ale na rozdíl od svých městských vrstevníků , nedokázali kluci trestat viktoriánské chyby  . Nakonec  z toho byl sice jasný výsledek , ale malou pochvalu si kluci rozhodně zaslouží 

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

VIKTORIA  -  SK PETŘÍN   12  :  2

Branky : Kural 2

​Kluci ještě v polovině zápasu na Viktorkou vedli , ale pak dostali během deseti minut hned několik slepenců a bohužel je to úplně zlomilo . Za první část utkání jim patří pochvala , na druhou musí co nejdříve zapomenout .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

MashaAttaw - XEvil 4.0 break 99% types of captchas

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.