Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 28. - 29. 8. 2021

U19 KONEČNĚ ZABRALA NAPLNO

U19

 

ZABRALA

 

a

 

REZERVA MUŽŮ 

 

je  stále

stoprocentní

 

Áčko a starší žáci U15 poprvé padli , bez porážky nadále zůstávají dorosty U17 a U16 a žáci U14 a tak jediným stoprocentním týmem i po tomto víkendu zústává mužská rezerva , která si ne úplně jednoduše doma poradila s nepříjemnou Sušicí

 

 

 

MUŽI 

lisy.jpg

Kapitán Venca Lisý odehrál proti Lomu skvělý zápas , ale ani on bohužel nedokázal dostat balon do hostující brány a zabránit nešťastné porážce 0 : 1 .

 

 

 

SK PETŘÍN  -  LOM      0  :  1  

 

Branky :  

Sestava :   Hrabačka  -   Klich ( 83´Trojovský ) , Zoubek ,  Kohout ( 83´ Bílik ) ,  Provod  ( 46´Voves )  ,  Lisý , Vinkler ,  Zajíček (46´Bednář )    -  Vodrážka J. ( 68´Fikrle )   , Šimáně , Demeter

Suchý , Štefl

 

 

Muži doma přivítali o sobotním dopoledni Lom a  přes občasnou silnou nepřízeň počasí a i při absenci nějaké gólové přestřelky , se dalo na co koukat . 

Hosté přijeli s cílem udržet první příčku a to se jim nakonec po devadesáti minutách podařilo dokonale. K dosažení tohoto cíle jim stačila jedna střela na naší bránu a naše neschopnost dát nějakého góla . To se nám nepodařilo ani v poslední minutě z pokutového kopu a tak jsme zůstali bez bodu . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Prohráli jsme s Lomem , což samo o sobě je pro takový klub jakým  je SK PETŘÍN PLZEŇ  mega ostuda , protože nikdo z nás vůbec netuší kde ten lom je  a velmi pravděpodobně v něm nikdy nebyla ani  valná většina jeho hráčů . A teď trochu vážněji :-) . Ten jejich ,  pro mne absolutně nesmyslný ,  dream team , má opravdu na divizi obrovskou kvalitu a já sem na jednu stranu velmi smutný , že nemáme z tohohle zápasu ani bod a zároveň pyšný na to , že jsme je dokázali předčít skoro ve všech fotbalových aspektech , krom toho nejdůležitějšího a to jsou ty zatracené góly . Paradoxně nás zradila naše  největší zbraň a tou je právě útočná fáze . Nedali jsme ani jednu branku , byť jsme si několik velmi slušných situací vytvořili a nakonec v poslední minutě nedali ani penaltu , byť jsme v tom zápase měli kopat hned 3 . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

  SK PETŘÍN "B"  -   SUŠICE     4  :  0

 

Branky : Kotěšovec , Škarda , Bendl ,  Vobruba 

Asist. :  

 

Sestava :   Suchý  - Krystl ,  Trojovský , Veselý ( 46´Bílik ) , Fikrle   -  Jílek , Bendl , Tětek ( 82´Treml )  - Kotěšovec ( 70´Bednář )  Škarda ( 70´ Voves ) , Štefl

 

Rezerva se pořádně nadřela , ale nakonec uhájila svojí stoprocentní úspěšnost i v dalším utkání . Každopádně to paradoxně může být tak trochu zdvižený prst , že to zdaleka nemusí být ještě jednoduché . 

Sušice bojovala až do konce a my ji ne a ne dorazit  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Zápas hodně ovlivnily dvě situace . První když hosté dle jejich názoru dopravili balon do naší sítě , ale pomezní jim tuhle branku neuznal a my jsme záhy krásnou trefou Lukáše Kotěšovce šli do vedení . A druhá , když na popud toho samého pomezního byla proti Sušici odpískána penalta , kterou kapitán Petr Škarda proměnil a prakticky tím rozhodl o naší další výhře . Takže přesto , že jsme získali všechny body , tak jsem z toho po zápase nebyl úplně heppy , ale ještě že máme tu naší kameru . Po několika shlédnutích musím říct , že to velmi pravděpodobně opravdu gól nebyl a že penalta byla úplně jasná . Každopádně musím Sušici pochválit , a nás pokárat , protože náš výkon  rozhodně nevypadal tak , jak jsme si ho plánovali . 

 

 

DOROST  U19

 

SK PETŘÍN   -  KLADNO     5  :  0

Branky : Brabec 2 , Jandoš 2 , Kovář

 

Devatenáctka měla před sebou veletěžký úkol a kluci ho zvládli doslova bravurně !!! Chvilku to bylo s Kladnem vyrovnané , ale po nějakých 20-ti minutách jsme převzali otěže zápasu a až  do konce je drželi pevně ! 

 

 

DOROST  U17

 

SK PETŘÍN   -   KLADNO  2  :  2

Branky : Šedivý , vlastní 

 

Sedmnáctka nakonec udržela svojí neporazitelnost , byť kluci brali nakonec  jen jeden bodík . Do utkáni jsme vstoupili parádně a hned v 5. minutě se do černého trefil Patrik Šedivý. Jenže pak byla hra více méně vyrovnaná a soupeř na začátku druhého poločasu během několika minut skóre otočil . Zaslouženou remízu si pak trefili hosté sami . 

 

 

DOROST U18

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN "B"    2  :  2

Branky :  Trachta , Hájek 

 

Osmnáctka dostala ve Strakonicích branku hned z prvního jejich brejku , ale už v tu chvíli probíhalo neustálé obléhání domácího zaparkovaného autobusu . Když pak po půlhodině hasil další brejkový požár Pepa Šneberger klasickou záchranou brzdou , kdy se na půlce  zahákl za soupeřův dres a nepustil , bylo nás do závěrečné hodiny o jednoho méně . Každopádně obraz hry se neměnil , akorát 30 minut před koncem přišel druhý domácí úder a vůbec to nevypadalo dobře . Každopádně kluci ukázali jak se bojuje a konečná remíza je vlastně ještě může tak trochu štvát , protože i tak měli na výhru . 

 

DOROST U16

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN "B"     1  :  8

Branky : Kural 3 , Macháč 2  ,Mašek , Špilar , Holmik

 

Šestnáctka měla doslova drtivý vstup do utkání a po čtvrt hodině svítilo na tabuli nevídané skóre 0 : 5 . V tu chvíli to s domácími vypadalo zle nedobře , protože při podobné následné kadenci , to mělo dopadnout cca 0 : 30 , takže konečných 1 : 8 je pro domácí ještě parádní výsledek , ale pro nás určitě taky . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN      2  :  1  

Branky :  Forst

 

Patnáctka ve čtvrtek doslova smetla velmi silné Tempo 6 : 3 a tak se čekalo , že by i v Praze na Aritmě mohli kluci zabrat naplno . Jenže čtvrteční zápas nás stál mnoho sila a již za dva dny v sobotu jsme měli na Aritmě pár absencí a to nás zřejmě stálo šanci uhrát něco víc než jednogólovou prohru .

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN    0  :  4

Branky : Sebránek 2  , Jiřinec , Votípka

 

Třináctka ve čtvrtek urvala po parádním výkonu doma bod za remízu 2 : 2 s Tempem a na Aritmě se čekala jejich vysoká výhra . Ta sice přišla , ale i tady to mohlo být daleko lepší , kdyby jsme nehráli obden a měli na to trochu víc času . Každopádně výhra je super

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

 DYNAMO Č.BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN    5  :  3

Branky :  Nádraský , Hupač , Mastný 

 

Nuladevítky se v Budějovicích rvali až do poslední chvíle o aspoň jeden bodík , který by jim byl obrovskou odměnou . Nakonec z toho nebylo nic , ale to vůbec nesnižuje pochvalu za parádní výkon 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

 DYNAMO Č.BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN   6  :  3

Branky : Boček , Melichar , Vávra

 

Dvanáctka Dynama se asi musela divit co se to děje !!! Souboj prvního s posledním měl podle nich asi vypadat úplně jinak , ale naši kluci předvedli skvělé představení !!! Paradoxně jsme vstřelili 5 branek a domácí jen 4 , ale bohužel v tom byli dva vlastenci . Každopádně po dvou přídělech skvělá vizitka petřínských barev !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář