Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23.- 24.4. 2022

BÉČKO JE JEDNOU NOHOU V PŘEBORU

BÉČKO

 

 

JE UŽ JEDNOU NOHOU

 

 

V PŘEBORU

 

 

Béčko vysoko vyhrálo ve šlágru víkendového kola 1.A třídy v Žákavé a osm kol před koncem soutěže má na nepostupovou ( ale pořád ještě barážovou ) příčku náskok 14-ti bodů, což se při kvalitě našeho týmu zdá být jako neprohospodařitelné :-)  a áčko bohužel nepřivezlo z Katovic nic víc , než třígólový příděl . Z dorostů se podařilo vyhrát jen U18 doma s Vejprnicema , ale ani bod naší devatenáctky ze Sokolova není úplně špatný , akorát když vedete 2 min před koncem 1 : 2 , je to minimálně k naštvání . Mladší žáci urvali doma dvě remízy a starší bohužel doma nestačili na Aritmu , byť hlavně skoroobrat naší U15 byl skoro na světě !!!

 

 

zajda-prestice-2022.jpg

Létající středopolař našeho áčka Petr Zajíček  - foto z domácího zápasu s Přešticema .

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

kasty-prestice-2022.jpg

 

KATOVICE - SK PETŘÍN "A"    3  :  0  

Branky :  

 

Sestava : Suchý  - Klich , Zoubek ( 66´Levý ) , Kohout , Provod   -   Zajíček , Zíma ( 46´Jílek ) , Veselý  (66´Majer )  -  Šimáně , Vodrážka Jan  , Štefl ( 66´Skalozubov )

Rada

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1ccddab9-9be7-425f-9596-dc8d5780ed4a

 

Muži vyrazili na jih , na půdu doma takřka neporazitelných Katovic a bohužel dopadli tak , jak skoro všichni kdo tam vyrazili .

Utkání začalo trochu divoce , neboť hlavní arbitr zcela nepochopitelně přehlédl dva nepřehlédnutelné zákroky na naše hráče a chvilku to vypadalo , že to bude pořádná divočina , ale situaci jsme emočně docela zvládli a začal se hrát fotbal .

Bohužel to se dá říci pouze o domácím týmu , který byl na hřišti jasným pánem ! Do poločasu se trefil do černého dvakrát a minimálně další dvě stoprocentní tutovky zneškodnil Vojta Suchý v bráně . Z naší strany toho bylo fakt poskrovnu a jedinou střelu , kterou vyslal z poza vápna Honza Vodrážka , domácí brankář kryl . 

Druhá půle začala pro nás docela dobře. Bylo vidět , že s výsledkem chceme něco udělat , ale šance Petra Jílka , ani Petra Zajíčka v síti neskončili , bohužel na rozdíl od další hlavičky domácích , po které jsme padali už 3 : 0 . Do konce zápasu na nás byla patrná snaha dostat ten balon aspoň jednou do domácího zařízení , nejblíž k tomu měl Michal Provod , ale domácí brankář měl tentokráte zavřeno . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Měli jsme  nějakou představu o vývoji zápasu i o naší hře , ale v obou případech jsme se pořádně zmýlili . Po trochu čarodějnickém začátku, kdy rozhodčí nastavil MMA metr , jsme se spíš bránili , ale jelikož se domácí do šancí nedostávali , tak to úplně nebylo tak zlé . Jenže pak jsme nezachytili jeden z mnoha parádních křižných balonů domácích , bylo to 1 : 0 a s námi to začalo jet z kopce . Takže průběžná prohra 2 : 0 o půli byla spíš naše výhra s nadějí , že tenhle výsledek už otočilo spousty týmů . My jsme začali docela dobře , ale ten třetí gól nás definitivně seknul . Poslední dvacetiminutovku jsme sice sehráli se ctí , ale góla jsme prostě nedali . 

Ještě bych se chtěl zmínit o jedné situaci , která mohla asi změnit proud dějin , ale ve výsledku by asi neodvrátila jednoznačně zaslouženou domácí výhru , ale k věci . V Katovicích jsem nikdy nehrál a musím konstatovat , že prohrát v takovémhle prostředí  vlastně tolik nebolí . Hezké hřiště , krásný areál , výborné zázemí pro hosty , spousta diváků , hlasitých ale vesměs velmi slušných a drtivá většina domácích jak hráčů tak realizáku úplně v pohodě  - to je prostě v dnešní době skvělá zpráva . Ale aby to zase nebylo tak moc kladné , tak je tady samozřejmě jedno ale ! To ALE je situace před úvodní brankou domácích , kdy domácí hráč úplně jednoznačně zahraje úplně osamocen balon za svou brankovou čáru a když se rozhodčí splete a nařídí odkop od brány , tak mlčí jako ryba a snad se aspoň řádně stydí . V týhle atmosféře a v zápase kdy ani jednomu nejde o "holý život" mi to přijde docela smutný . Každopádně bych byl moc rád , kdyby tohle žádný náš hráč neudělal ......

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206687-SK-OTAVA-Katovice-o.s.-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

MUŽI "B"

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

becko---bela--2022.jpg

Naše béčko postavilo doma s Bělou nepropustnou zeď a když se kluci na druhé straně pětkrát trefili do černého , byla z toho parádní výhra 5 : 0 !!!

 

 

ŽÁKAVA - SK PETŘÍN "B"   2 : 6

Branky :  Demeter 3 , Bednář 2 ,  Škarda 

 

Sestava :  Edelman  - Voves  , Vodrážka Dan , Trojovský  , Krystl - Bednář , Heller , Salák  - Kotěšovec (73´Šedivý ) , Škarda (83´Žemlička ) , Demeter (85´Kacerovský )

Strejc , Hofman 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9437bfe2-ba69-4bcf-b0b7-77bf0e0371f2

 

 

Béčko vyrazilo do nedaleké Žákavé a cíl byl jednoznačný !!! Vrátit soupeři  jedinou ztrátu z podzimních zápasů a tak nějak se hlasitě přihlásit k postupu do krajského přeboru . A po velice pohledném klání se nakonec  podařilo obojí !!! 

 

Komentář trenéra Jana Pletichy   Povedl se nám náramně vstup do utkání , když už v desáté minutě jsme vedli 2 : 0 po dvou parádně sehraných standartkách . Když jsme pak po dvaceti minutách přidali třetí branku , zdálo se že to bude v pohodě . Jenže domácí se lehce dostali do hry snížením na 1 : 3 a narostla jim křídla . Podobná situace se pak odehrála i v poločase druhém , kdy se domácí zase přiblížili na rozdíl dvou branek , když snižovali na 2 : 4 , ale kluci jak zvládali prakticky celý zápas , tak zvládali i tyhle nepříjemné situace . Konečný výsledek je pro nás výborný a pro domácí možná i trochu krutý . Musim všechny muže pochválit a stejně tak silnou enklávu mladších dorostenců v čele s Lukášem Salákem , který v Žákavé odehrál celé utkání ve středu zálohy a vůbec to chlapům nekazil !!!

 

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

  SOKOLOV  -  SK PETŘÍN  U19    2  :  2    

Branky :  Vanc , Havelka 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6ba04840-f168-46ba-aa26-e2c5eb69963e

 

Devatenáctka si ze Sokolova nakonec přivezla bod , což by před zápasem asi brala , protože to znamená udržení Sokolova v dostatečném odstupu od nás , ale jelikož přišel vyrovnávací gól domácích až v 88 minutě , určitě to trochu bolí  . 

 

Hodnocení trenéra Vlasty Schambergera : .

 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

SOKOLOV  -  SK PETŘÍN U17    3  :  0

Branky :  

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2f72138c-ed5f-4aa2-aeb7-c25bf0595910

 

Naše sedmnáctka sice prohrávala o poločase už 2 : 0 , ale když hned v úvodní minutě druhé půle musel jeden z domácích zadáků předčasně do sprch za nepovolené zatažení záchranné brzdy , zdálo se , že by to ještě mohlo dojít k obratu . jenže domácí si to už pohlídali a v početní nevýhodě ještě přidali třetí branku , která naše naděje definitivně utnula .

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

V první půli jsme se hodně přizpůsobili hře soupeře a proto byla hra plná dlouhých nakopávaných míčů. To více vyhovovalo soupeři, který hrál velmi důrazně a ve spojení s hodně podmáčeným hřištěm měl lehce navrch.

Jedinou větší šanci soupeře výborně zlikvidoval Kris Řezanina. Přesto jsme poločas prohráli 2:0, když jsme nejdřív neuhlídali standardku soupeře a druhý gól jsme si dali, po prudkém centru soupeře, vlastní.

Ve druhém poločase jsme se hodně zlepšili a hru jsme víceméně kontrolovali. Zvlášť po „tmavě“ červené kartě stopera domácích za sestřelení Machyho, který šel sám na bránu. Bohužel, jsme z naší převahy nevytěžili žádnou větší šanci. Naopak jsme inkasovali kuriózní branku, kdy Kris Řezanina špatně odhadl dlouhý nákop domácího gólmana, míč se na mokré trávě „svezl“ a přeskočil ho do brány.

Tenhle zápas pro nás znamená tvrdou zkušenost – herně jsme určitě nepropadli, ale tři hrubé chyby náš slušný výkon pohřbily.

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

SK PETŘÍN U18  -  VEJPRNICE    6 : 1 

Branky :   Frank 2 , Šneberger , Šedivý , Kacerovský , Hofman

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c8eeb969-8e7b-4bbc-b767-8b5c2e9bfd24

 

Osmnáctka si nakonec v pohodě poradila s posledním týmem tabulky , když jediným zádrhelem bylo srovnání hostů na 1 : 1 . Ale i v tomhle okamžiku z první půle jsme byli jasně lepší a nakonec po zásluze vysoko zvítězili

 

Komentář trenéra Marka Hofmana :  Netradičně v pátek jsme na domácím hřišti přivítali Vejprnice, poslední tým soutěže, který však před tímto kolem doma porazil překvapivě Beroun. Aktuální postavení obou týmů v tabulce mohlo zavádět k tomu, že se bude jednat o lehký zápas, ale každý kdo takový zápas hrál ví, že pokud tomu nedá maximální úsilí, koncentraci, dojde k podcenění a pak může dojít k velké blamáži. Kluci se toho ale vyvarovali a od začátku jasně ukázali, kdo bude udávat tempo zápasu a kdo bude tvrdit muziku. První gólové radosti jsme se dočkali už v 5. minutě, kdy se po rohovém kopu Filipa Hofmana do vzduchu dostal  nejvýše Sam Kacerovský a hlavičkou na zadní tyč skóroval. Náš tlak neustával a v desáté minutě to mohlo být už o dva góly, ale bohužel opět po rohovém kopu Vena Řeřicha trefil hlavičkou pouze břevno vejprnické svatyně. První dvacetiminutovka hry byla zcela v naší režii, hosty jsme do ničeho vážnějšího nepustili, hráli téměř pořád na jejich polovině hřiště, ale opět jsme byli nepřesní ve finální fázi. Hosté hrozili pouze z rychlých brejků, kdy snad ze druhého takového jsme ve 21. minutě, po několika našich individuálních zbytečných chybách inkasovali. Vstřelený gól hosty z Vejprnic povzbudil, vybídl je k větší aktivitě, ale kluci si s tím poradili a byli jsme to zase my, kdo udával tempo hry a byl na hřišti dominantní. Na druhou branku jsme čekali do 35. minuty, kdy Filip Hofman na levé straně s míčem u nohy zamotal hlavu i nohy svému strážci, navedl si míč do pokutového území a přihrávkou před branku vybídl ke skórování Martina Franka, který do odkryté branky pohodlně zavěsil. Neuběhly ani dvě minuty hry, k míči se na hranici velkého vápna dostal Josef Šneberger, který zvolil místo zakončení překvapivou přihrávku do naší levé strany na volného Filpa Hofmana, který přihrávkou před branku našel opět Martina Franka, který do odkryté branky nemohl nedat (3:1). Náš velmi dobrý týmový výkon v prvním poločase dokonal aktivní Josef Šneberger, který se po přihrávce Radka Žemličky v pokutovém území elegantně uvolnil a tvrdou střelou k tyči uzavřel střelecký účet prvního poločasu. V prvním dějství hry jsme byli jasně lepším týmem, byli fotbalovější, kdy snad jedinou výtkou je - finální řešení gólových příležitostí. Druhý poločas jsme začali ve stejném duchu, jak probíhal ten první, hosty z Vejprnic opět zatlačili a na náš pátý gól čekali pouze 7 minut. Olda Šiml se prohnal s míčem u nohy středem hřiště, nahrál ho Filipovi Hofmanovi, ten si míč navedl na pravou nohu a technickou střelou na zadní tyč překonal brankáře Vejprnic. Ani po páté brance jsme v nátlakové hře nepolevovali, chtěli přidat další, ale opět jsme se trápili s koncovkou. V 65. minutě jsme už málem zvedali ruce nad hlavu, ale gólovou hlavičku Sama Kacerovského z brankové čáry vyhlavičkoval jeden z obránců soupeře. O dvanáct minut později jsme si góól už zakřičeli. Martin Frank vymyslel středem hřiště průnikovou přihrávku na Patrika Šedivého, který po kličce brankáři skóroval do prázdné branky. Závěr zápasu se už poté dohrával, tempo hry opadlo a skóre se již neměnilo. Po velmi dobrém výkonu celého týmu jsme si připsali "povinné" vítězství a tři body do tabulky. Po celou dobu zápasu jsme byli lepším týmem,  soupeře přehráli po fotbalové i fyzické stránce.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

SK PETŘÍN U16  -  VEJPRNICE

přeloženo na ÚT 26.4. od 18,00

Branky : 

FAKTA ZÁPASU : 

 

Naši nejstarší žáci se připravovali na první bodový zisk v dorostenecké soutěži , ale hosté v pátek nedorazili a tak se bude hrát až v úterý . Kluci ale o víkendu nezaháleli . V neděle přijali pozvání k dvojzápasu od německého JAHN REGENSBURG a karlovarské SLÁVIE . Sešívané porazili dalekonosnou pumelicí Vaniše 1 : 0 a stejným výsledkem prohráli s velmi silným německým týmem , který nám dokázal vstřelit branku z pokutového kopu . 

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

SK PETŘÍN  -  ARITMA   3 : 4

Branky : Sebránek , Votípka , Hořejší

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Když se po půlhodině dostali pražané do vedení 0 : 3 , zdálo se že to bude nepříjemný debakl . Jenže kluci už do konce poločasu neinkasovali a po pauze na svého soka vlétli jako uragán a najednou to bylo 3 : 3 !!! Bohužel poslední slovo měla Aritma a jednou trefou rozhodla o svojí výhře . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  Do utkání s Aritmou jsme nastupovali s jasným cílem konečně střelit v této sezóně první gól. To se našim klukům povedlo hned třikrát ale přesto to na vítězství nestačilo a po vyrovnaném zápasu nebereme ani bod. V prvním poločase to však nevypadalo že bychom  mohli bodovat , prohrávali jsme nula tři , ale ani  v tu chvíli   nebyl náš výkon  vůbec špatný. Ve druhé půlce jsme vlétli na soupeře jako uragán. Během 20 minut jsme dali tři branky a  srovnali stav na 3 : 3. V Největším tlaku jsme však inkasovali čtvrtou branku která rozhodla utkání. Všichni kluci zaslouží velkou pochvalu a je obrovským přínosem pro nás hrát takovéhle zápasy  proti starším klukům. 

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

SK PETŘÍN U13 - ARITMA     0 : 11

Branky : 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1fbf990b-ceaf-4562-aae7-a57ee0bb136f

 

Dvadevítky si tentokráte vyžrali až do dna . V zápase nepředvedli úplně špatný výkon , ale ten výsledek je dost krutý . Každopádně je to pro kluky velká škola velkého fotbalu a to se určitě někde projeví . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : Do zápasu jsme šli s tím, že by se mělo jednat o vyrovnaný souboj. Bohužel realita byla úplně jiná. První poločas nebyl v našem podání vůbec špatný a oproti minulým utkáním jsme byli na míči o poznání častěji. Bohužel Aritma si zvládla vytvořit několik gólových šancí a na rozdíl od minulých soupeřů je proměňovali. Nutno podotknout, že v jistých situacích v první půli jsme měli i slušnou dávku smůly. V druhé půli jsme dostali velmi rychlé dva góly a poté už jsme to bohužel neustáli ani psychicky a opadlo nám nasazení a koncentrace. Nezbývá než se ze zápasu oklepat a příští týden být připraveni ukázat zlepšení. 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     SK PETŘÍN U12  -  STRAKONICE   1 : 1 

Branky : Nekolný

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9f3efbd1-7001-45ab-9a42-5e39037558f8

 

Další bodíček do tabulky v kategorii U13 se prostě počítá a jen podtrhuje skvělou formu našich 2010 !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka : .

 

 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

 SK PETŘÍN U11 - STRAKONICE      2 : 2

Branky :   Schwab 2

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4b0f7952-c8e9-40e2-827c-a753c4cb95f6

 

2011 remízovali už ve druhém jarním zápase ke kterému nastoupili v České žákovské lize a tentokráte jim k tomu pomohl hlavně dvougólový Ondra Schwab . 

 

Komentář trenéra Marka Votípky : 

2011 nastoupili na domácím trávníku ke svému třetímu vystoupení v ČLŽ proti soupeři ze Strakonic.
Vyrovnané utkání skončilo i vyrovnaným poměrem 2 : 2.
Z našich hráčů tentokrát nikdo nepředvedl takový výkon, který by vyčníval nad svůj standart a tím vyhecoval ostatní.
Strakonickým 2010 jsme dokázali konkurovat fyzicky i rychlostně. Bohužel kluci do posledních utkání nedokáží přenést to co nás zdobilo a v čem jsme převyšovali ostatní v době nedávné . To je kombinační hra a přesná přihrávka.
V tréninku stále musíme pracovat na přechodu 1/ 1 .
 
 
 
 
PŘEDPŘÍPRAVKA U7
 
 
Komentář trenéra Jardy Levého : Předpřípravka U7 se již naplno vrhla do bojů v MPPP a v týdnu ji čekalo již 2. jarní kolo. Výsledkově se klukům zadařilo o mnoho lépe než minulý týden na Viktorce a z Chotíkova veze dvě výhry a jednu remízu. Co je ale v této kategorii daleko podstatnější, kluci nastříleli ve třech zápasech celkem 39 branek a do střelecké listiny se během turnaje zapsali úplně všichni! Za předvedené výkony patří klukům velká pochvala a je to ta nejlepší pozvánka na 3.kolo, které hostíme již tuto sobotu na Petříně a do akce půjdou rovnou oba naše týmy. Takže teď si jen přát, aby klukům vydrželo zdraví a mohli jsme se představit v co možná nejkompletnějším složení.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář