Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. - 23.5. 2022

ROKYCANY NOČNÍ MŮROU VÍKENDU

ROKYCANY

 

 

NOČNÍ MŮROU 

 

 

VÍKENDU

 

 

Tak trochu noční můrou nám byly o víkendu Rokycany . V pátek tam sice naše mužské áčko bralo bod , ale v tu chvíli asi nikoho nenapadlo , že by to mohlo být vše . V neděli tam totiž doslova nařezáno dostali naši mladší žáci , byť hráli pokaždé s o rok staršími a odpoledne tam dokonce prohrála i  naše mužská rezerva  !!! Starší žáci sice srdnatě bojovali s Kladnem , ale bez bodu a tak se během víkendu radovali jen dorostenci , bohužel až na naší U19 , která ze všech čtyř jediná padla , byť na Žižkově dlouho vedla . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

obrazem-divizni-derby-v-husovych-sadech-skoncilo-delbou-bodu-22_denik-630-16x9.jpg

Honza Vodrážka nás sice po samostatném úniku poslal v Rokycanech do vedení , ale to nám vydrželo jen pár minut . Domácí záhy srovnali z penalty a skóre 1 : 1 se už do konce nezměnilo .

 

 

ROKYCANY - SK PETŘÍN "A"    1 : 1

Branky :  Vodrážka Jan

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vinkler  , Kohout  , Provod ( 65´Voves )  -   Heller , Lisý  , Zajíček  ( 60´Bednář  )   -  Šimáně ( 82´Vodrážka Dan ) , Kotěšovec  ( 60´ Demeter ) , Vodrážka Jan ( 60´Štefl )

Edelman , Fikrle

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/73f79788-60cc-4008-a2b7-64565ce5ce15

 

Muži moc chtěli po dlouhé době zažít jaké je to vyhrát dvakrát po sobě a ikdyž se jim to nakonec nepodařilo , tak je to alespoň neprohra . 

Utkání se hrálo v pátečním velmi parném odpoledni , ale tempo hry bylo velmi vysoké a diváci se určitě nenudili . My jsme měli v první půli trochu více ze hry a po zásluze jsme šli do vedení , když se po soupeřově rohu dostal do brejku Honza Vodrážka a svoje sólo nekompromisně zakončil po mezi nohy domácího gólmana Houdka - 0 : 1 . Domácí ale odpověděli velmi záhy , když Černý proměnil pokutový kop nařízený za ruku našeho Patrika Klicha .

Druhá půle byla už ve znamení naší velké snahy o opětovné překlopení výsledku na naší stranu a z toho pramenící velmi nebezpečné brejkové šance domácích . My jsme se své největší šance měli po standartkách , ale ani Vinkler , ani Demeter balon do domácí sítě nedostali a když pak domácí Lehký v poslední minutě přestřelil z pár metrů úplně prázdnou bránu , byli s bodem spokojeni asi všichni . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Moc jsme chtěli si z Rokycan odvézt všechny tři body a herně jsme na to asi měli nárok , ale z naší herní převahy jsme si prostě vypracovali méně šancí , než jsme nakonec pro vstřelení dvou branek potřebovali . Teď se musíme pořádně připravit na zbytek soutěže , protože hodně moc chceme dosáhnout na magickou hranici 50-ti bodů a to bude ještě strašně moc a moc práce . Každopádně pokud budeme opakovat výkony podobné tomu v Rokycanech , tak to zvládneme . 

 

 

FOTKY ze zápasu :

https://www.mladisportovci.cz/2022/05/20/fc-rokycany-vs-sk-petrin-plzen-11-11/

 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-divize/obrazem-divizni-derby-v-husovych-sadech-skoncilo-delbou-bodu-20220522.html

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206715-FC-Rokycany-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Zastupující kapitán naší rezervy Matěj Fikrle dovedl svojí družinu až k postupu ! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN "B"    2 : 1 

Branky :  Škarda

 

Sestava :  Edeleman  - Voves ( 82´Voves )  , Vodrážka Dan , Veselý  , Krystl ( 65´Vodrážka Jan ) -  Fikrle ,   , Jílek ( 46´ Heller )  , Zajíček    -   Štefl ( 46´Skalozubov ) , Škarda  , Demeter 

Levý

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3da6112a-eafa-4b7d-a5d1-1dbc82c095e0

 

 

Béčko si před týdnem připsalo první soutěžní porážku a nikdo nevěřil , že by mohla za týden přijít další a ejhle je tady . 

Kluci sice v Rokycanech předvedli tak nějak svůj poslední dobou tradičně dobrý výkon , ale bez gólů , což je ve fotbale dost důležitá disciplína . Jedinou branku jsme vstřelili ze značky pokutového kopu , kdy kapitán Petr Škarda srovnával na 1 : 1 . Pak jsme se sice tlačili a rvali o výhru , ale přišel brejk a bylo hotovo 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky    Tak nějak jsme tušili , že ten zápas bude koukatelný , protože už ten náš domácí tomu nasvědčoval . Domácí chtěli hrát v první půli fotbal , což nám samozřejmě vyhovovalo , ale bohužel jsme balon do brány nedostali ani z jedné z opravdu mnoha šancí . Domácí se samozřejmě z přibývajícím časem zaměřili na pečlivou defenzívu , průběžný výsledek je držel v maximálním nasazení a bod by na rozdíl od nás asi brali všema deseti . Jenže fotbal už je někdy takový a místo naší rozhodující trefy přišla trefa domácích a musím konstatovat , že  byla nádherná. Každopádně v tuhle chvíli se nám fakt hodí to , že máme bodů pořád ještě nejvíc ze všech  a že už máme pár týdnů postup v kapse . Teď se musíme ještě nakopnout a dotáhnout to k prvnímu místu !!! K tomu potřebujeme dvě výhry , takže už v pátek se v plné palbě vrhneme na Hrádek !!!

 

 

 

DOROSTY

 

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

 V. ŽIŽKOV  -  SK PETŘÍN  U19    2 : 1  

Branky :   Urbánek

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3efbe4ac-65e5-42e2-bc38-8c1aae8ebbf2

 

Devatenáctka se blíží do finále a bohužel si z Prahy neveze ani jeden bod , byť ještě po hodině hry kluci na hlavní žižkovském stadioně vedli . Bohužel přišly dvě neuhlídané standartky a domácí skóre otočili . 

 

Hodnocení trenéra Vlasty Schambergera:   Pozitivní bylo asi jen to , že jsme hráli na hlavní stadióně  Viktorky,  na parádním hřišti a před skvělou diváckou kulisou . Bohužel naše hra nebyla tak dobrá , abychom si zasloužili nějaký bod a byť nás domácí dvakrát potrestali jen po rohových kopech , vyhráli zaslouženě . Z našich borců musím pochválit nejvíc střelce naší jediné branky Adama Urbánka . Svůj nadstandart předvedli ještě Havelka , Treml , Trachta a Kacerovský - ostatní zahráli průměrně , což prostě na domácí  nestačilo . 

 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

V. ŽIŽKOV  -  SK PETŘÍN U17    1 : 2  

Branky :   Dvořák , Macháč

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/087beae5-2965-4369-99f2-d540a725db1a

 

Naše sedmnáctka předvedla na Žižkově opravdu skvělý výkon , který byl nakonec odměněn i konečným výsledkem

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

Vezeme si velmi cenné vítězství nad týmem z horní poloviny tabulky. V utkání s Viktorkou Žižkov jsme si poprvé vyzkoušeli rozestavení 3:5:2. I když jsme tuhle variantu neměli vůbec nastudovanou, musím říct, že až na pár detailů jsme to zvládli výborně. Kluci udrželi tempo po celý zápas, soustředěně bránili a soupeř se jen velmi těžko dostával do zakončení. My jsme naopak dvě z našich šancí proměnili a získali zaslouženě 3 body.

Podali jsme znovu výborný týmový výkon. Těžkou vyzdvihnout jednotlivce, protože všichni odvedli na svých pozicích maximum. Mám velkou radost z toho, jak rychle dokázali kluci zareagovat na změnu taktického rozestavení a snažili se i proti velmi kvalitnímu soupeři hrát kombinačně. Věřím, že nám tohle vítězství dodá ještě víc herního sebevědomí a ve zbytku sezóny udržíme nastavenou laťku.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

 SK PETŘÍN U18   -  SP. PŘÍBRAM   6 : 0 

Branky :    Frank 3 , Šedivý 3

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6e766b43-0e0f-472a-acfd-6385b1259914

 

Osmnáctka si poradila s příbramským Spartakem , když se blýskli jejich dva útočníci hatrickem . Každopádně kromě našich trenérů s výkonem  musí být s výsledkem moc spokojení i hosté , protože dalších možná 10 tutovek jsme ještě neproměnili a ten výsledek mohl a asi měl , být daleko vyššššší  ! 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana :  

Do utkání se Spartakem Příbram jsme vstoupili stejně aktivně jako v Českých Budějovicích a po zásluze jsme za to byli odměneny vedoucí brankou. Ve čvtrté minutě si na naší pravé straně pohrál s obránci Aleš Trachta, jeho přetažený centr vrátil před branku hlavou Lukáš Trojan a Martin Frank byl ve správný čas na správném místě a pohotovou hlavičkou z malého vápna nás poslal do vedení. Rychlé vedení nám pomohlo hosty zatlačit a prvních dvacet minut jsme byli jasně lepším týmem. Bohužel jsme opět nedobře řešili předfinální fázy, takže skóre se neměnilo. Další změny ve stavu jsme se dočkali až na konci  dvacetiminutovky, která byla z naší strany velmi povedená. Martin Frank dobrým presinkem obral o míč váhajícího hostujícího obránce, kdy jeho centr, možná střela z pravé strany pokutového území zaskočila brankáře Spartaku a míč skončil v levé "šibenici" branky. Na konci prvního poločasu to mnohlo být už o tři branky, ale Honzu Kunesche  v stoprocentní šanci vychytal příbramský brankář.  První poločas jsme zvládli na výbornou, opět jsme dobře napadali rozehrávku, dostávali soupeře pod tlak, ale jediným negativem byla z naší strany opět předfinální fáze proměňování šancí. Spartak hrozil pouze z rychlých brejků, kdy s rychlonohým útočníkem si obrana s Jardou Vytiskem poradila na jedničku s hvězdičkou. Pomohlo tomu i vysoké postavení našeho brankáře ve hře, kterému se velmi dobře dařilo sbírat dlouhé nákopy hostů. Do druhého poločasu jsme po dvou změnách v sestavě vstoupili stejně aktivně, neustoupili jsme z nátlakové  hry a v 54. minutě se tak mohli radovat potřetí.  Patrik Šedivý svým neúnavným presinkem obral o míč hostujícího obránce navedl si míč do pokutového území a přihrávkou před branku nabídl lahůdku pro Martina Franka, který tak završil svůj hattrick. Vstřelená branka nám vnesla na kopačky ještě větší klid a zápas jsme kontrolovali. V 66. minutě se Honza Kunesch elegantně uvolnil v pokutovém území, místo zakončení zvolil přihrávku na Patrika Šedivého před odkrytou branku Příbrami, pro kterého bylo zakončení snadnou záležiitostí. S chutí hrající Patrik Šedivý si pátý gól v příbramské brance vypracoval sám. Svým aktivním pohybem a důrazem obral o míč hostujícího obránce, navedl si míč do pokutového území a trvdou ránou z práve strany skóroval. V poslední minutě výborný Patrik Šedivý  završil čistý hattrick, kdy si naběhl na přihrávku neúnavného Oldy Šimla, nadvakrát překonal příbramského gólmana a uzavřel tak střelecký účet vítězného zápasu.  Opět jsme se prezentovali velmi dobrým týmovým aktivním výkonem s vysokým presinkem, kterému scházelo lepší proměňování šancí, protože na větší rozdíl ve skóre určitě bylo.

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

SK PETŘÍN U16  -  SP. PŘÍBRAM   1 : 0  

Branky :  Třeštík

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/31d594d5-3e4a-4405-ac64-eae8f3b94a39

 

Naši nejstarší žáci si připsali další divizní dorostenecké vítězství a určitě bylo zasloužené . Jedinou branku zápasu vystřelil po samostatném úniku kapitán Petr Třeštík

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

SK PETŘÍN  -  KLADNO   1 : 3

Branky :   Jiřinec

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Naše 2008 měli velké problémy se složením sestavy , tak jim přišli na pomoc tři kluci z U15 a  společně se postavili vedoucímu týmu tabulky , který evidentně pokukuje po postupu do ligy . Kladno  při pohledu na soupisku čekalo asi všechno , kromě toho , že by mohli mít u nás problémy . Jenže kluci si proti vesměs staršímu soupeři vedli skvěle a jen střelecká nemohoucnost jim překazila mít radost i z výsledku . Kladno sice nakonec vyhrálo , ale lepší rozhodně nebylo . Klukům patří obrovská pochvala !!!

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

SK PETŘÍN U13  -  KLADNO   3  :  8

Branky :  Súlovec 2 , Vainar

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/080e7a65-906e-4ec3-a205-046905ab401d

 

Další těžká zkouška pro naše mladší žáky a skvělá zpráva aspoň co se týče vstřelených branek a další příležitostí . To , že to asi nebude výhra bylo jasné už před zápasem , ale příprava na další ročník je to prostě skvělá !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :  

Do zápasu jsme šli jako jasný outsider a naším hlavním cílem bylo uplatnit principy hry, které jsme chtěli přenést z tréninků v týdnu a z minulých utkáních. Zápas pro nás začal výborně, 1v1 s brankářem šel Súlovec, bohužel neproměnil. Poté se po chybě obrany v jasné šanci objevil Vainar a ten se nemýlil. Soupeř poté rychle reagoval góly zejména z brejkových situacích po ne úplně jistých řešeních naší obranné či záložní řady a prosazoval se zejména přes jednoho fyzicky výborně vyvinutého hráče. Bohužel to je realita se kterou se v soutěží setkáváme celý rok a kterou moc nemůžeme ovlivnit. My se vůbec nenechali odradit a hrály dál stejně. Bylo z toho několik výborných šancí a nakonec i gól Súlovce. Bohužel posledních 8-10 minut prvního poločasu jsme psychicky polevili a od hry opustili, což vedlo hned ke 3 inkasovaným brankám. V druhé půli znovu zkoncentrováni jsme opět předváděli výkon za který se nemusíme stydět a je z toho zápas vesměs plný pozitiv a zkušeností, které nám pomohou být úspěšní. Z druhé půle musím vypíchnout nádherně sehraný třetí gól, který dal opět ostrostřelec Súlovec. Všichni hráči zaslouží pochvalu za skvělé a bojovné individuální výkony a vysloužili si znovu uznání i od trenérů soupeře po utkání. Celkově jsme do tohoto zápasu dali v soutěží 2 branky, nyní za jedno utkání 3 a vytvořili si spoustu dalších zajímavých šancí. Věřím, že to mluví o našem zlepšování samo za sebe. 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     ROKYCANY  -  SK PETŘÍN U12     9  :  1

Branky : Šebek 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9099ba10-37b7-4b16-b9d9-438cc5850c9c

 

Kluci sice nastoupili proti o rok starším , ale to nic nemění na tom , že konečné skóre i hra jsou velkým zklamáním 

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka .

 

 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN U11     7  :  1

Branky :  Čížek

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/76689d03-bb07-46b0-b45c-b87c5f8d18c8

 

Bohužel i tady to bylo podobné !!! Sice o rok starší soupeř , ale při naší kvalitě by to nemělo mít žádný vliv . Prostě zklamání .....

 

Komentář trenéra Marka Votípky  : 

Na konci hodnocení minulého utkání, jsem sliboval, že se v Rokycanech popereme o vítězství.
Bohužel naši hráči si tento vzkaz nepřečetli a ani v průběhu týdne jsem z nich necítil a ani nedokázal navodit takovou atmosféru, která je důležitá v pojetí týmové hry a sebevědomí jednotlivce. Musím přiznat, že takhle dole za sedm let co spolu pracujeme, jsme nikdy nebyli. Tomu všemu nepomohli zprávy o zdravotním stavu našich čtyř hráčů, kteří do zápasu nemohli nastoupit. Tentokrát se nebudu rozepisovat po třetinách či minutách, protože prakticky v celém zápase jsme se soupeři nedokázali vyrovnat v nasazení, bojovnosti, přesné přihrávce, tvrdosti jak při bránění, tak v útočné fázi. Sráží nás laxnost a individuální chyby obránců, Neochota a strach záložníků spolupracovat v kombinaci, nepřesná nahrávka. V zápase jsme pravidelně střídali dvě dvojice útočníků. Bohužel proti soupeři byl na těchto pozicích největší rozdíl. U našich hráčů nulová spolupráce, bez nápadu, překvapení, tvrdosti, zakončení. U soupeře si dva rozdíloví hráči třikrát navzájem přihráli a každý se radoval z hattricku. My jsme skórovali pouze jednou z dorážky rohového kopu (Čížek). V mém dnešním, pro někoho možná tvrdém měřítku obstáli pouze Adam Soukup a D.K.Holík. Utkání končíme s hlavami dole po jedné z našich nejtěžších proher 1-7
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář