Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 20. 21.5. 2023

MINULÝ VÍKEND ZAPOMENUT

m-lazne-2023.jpg

Michal Provod přijímá gratulace od svých spoluhráčů, když svou neomylnou pravačkou zvýšil na konečných 4 : 0 a definitivně tím  zlomil odpor Mariánských Lázní

 

______________________________

 

 

 

 

 MINULÝ VÍKEND

 

 

NAPRAVEN

A ZAPOMENUT

 

 

Minulý týden nedopadl úplně dle petřínských představ, ale tenhle už to byla jiná káva !  Muži napřed v pátek vyprovodili Holýšov a stejně tak druhá polovina v sobotu dopoledne Mariánské Lázně. Ligová devatenáctka uzmula bod klokanům z Bohemky a cesta za záchranou je skoro vydlážděná . Prohrála jen ligová sedmnáctka, ale za výkon si zaslouží obrovskou pochvalu. pak už to byla jen a jen labutí píseň. Divizní dorostenci i žáci své soupeře vůbec, ale vůbec nešetřili !!!

 

 

MUŽI

edie--m-lazne-2023.jpg

 

  SK PETŘÍN "A"  -  M.LÁZNĚ       4  :  0 

Branky: Demeter  2 , Vodrážka Jan , Provod

Sestava :  Edelman  -  Provod, Kohout, Vinkler ( 40´Trojovský ), Klich  - Bednář (75´ Štefl ) , Lisý , Zajíček   - Demeter ( 75´Heller ) , Šimáně ( 61´Voves )  , Vodrážka Jan (61´ Tříska )

Edelman , Tětek

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/cbf96208-756e-48bb-b82a-58dd28b5aaca

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230520-ba0dd9af-66fc-41e9-8d98-e08b56de67b3-004a8497/

Fotografie ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Muži měli co napravovat, protože před týdnem to v Rokycanech nebylo vůbec dobré! A to se jim povedlo náramně, na lázeňského soupeře vlétli ve velkém stylu a po poločasovém řádění dvojice Vodrážka - Demeter bylo rozhodnuto už v poločase. První branku dal Honza Vodrážka, když mu na jeho hlavu poslal parádní centřík Aleš Demeter, druhou dal Aleš Demeter, když mu poslal parádní centřík Honza Vodrážka a třetí dal Aleš Demeter z penalty, kterou kopal za faul na Honzu Vodrážku, kterého hostující obránce srazil v momentě, kdy mu před prázdnou poslal parádní přihrávku Aleš Demeter. Když pak po hodině hry vlétl na hřiště čerstvý Dominik Tříska, tak se hned prodral do šestnáctky a jeho parádní centr dohrála dvojice Patrik Klich - Michal Provod ve čtvrtou trefu a bylo vymalováno . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Musím hlavně všechny kluky pochválit, jak tenhle zápas pojali! Mariánky měli za sebou neskutečnou sérii 9 zápasů bez porážky (  z toho jen dvě remízy )  a to je prostě něco, co prostě nahání respekt. My jsme ale zahráli skvěle, hosty jsme pustili do jediné vyložené šance a to až v 90 minutě zápasu a po celý zápas jsme je přehrávali ve všem v čem se ve fotbale přehrávat dá. Teď si  ale musíme hned v pondělí na tréninku sednout zpátky na prd..  a úplně stejně se připravit na další zápas v sobotu v Domažlicích. Máme jim co vracet a zároveň soutěž jde už do finále a my jsme fakt blízko velkému klubovému úspěchu, který  je ale stejně blízko jako daleko . 

 

lisy-m-lazne-2023.jpg

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  HOLÝŠOV      4  :  0   

Branky:  Štefl , Vanc , Rada , Maxa

Sestava :  Pejřimovský  -  Havelka , Šulc , Maxa , Voves ( 46´Trojovský )  -  Tětek , Heller ( 46 Škarda ) , Rada  -  Štefl ( 60´Brož ) , Vanc , Kotěšovec

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a2662ce9-5b6a-4d86-8129-5b8b2f1d6267

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko už má jistou bednu, což je určitě velký úspěch, ale pořád ještě pokukuje po možnosti si to v předposledním kole rozdat o stříbrnou placku s Chotíkovem a k tomu muselo bezpodmínečně porazit borce z Holýšova . Těm oplatili podzimní porážku a hlavně v první půli se dalo na co koukat .  

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Musím říct, že mi v první půli  bavilo  koukat se  na náš výkon . Kluci hráli výborně a  4 : 0 po poločase bylo pro hosty ještě velmi přívětivé. Trochu jsem se bál, že to v druhé půli bude nuda, ale nakonec nebyla. Akorát jsme už nedali gól žádný, ale dívat se bylo pořád na něco. Že jsme nedali branku ani z jedné z několika desítek šancí bylo trochu smutné, ale zároveň i úsměvné, ale za stavu 4 : 0 to zase až tak nebolelo. .

 

 

DOROSTY

 

 SK PETŘÍN U19  -  BOHEMIANS   1  :  1 

Branky:   Flachs

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/796bd4bb-ea12-4e25-bee9-98d6fde383e2

 

Video ze zápasu : 

 

Devatenáctka na rozdíl od středeční utrápené výhry nad Vyšehradem předvedla opět skvělý výkon a proti výbornému soupeři si nakonec uzmula jeden bodík za remízu, kterou zase vystřelil hlavou Honza Flachs. Jistota záchrany soutěže poro příští ročník ještě není tutová, ale je tak strašně blízko, že by bylo fajn to urvat už v neděli v Mladé Boleslavi. Když všechny ostatní výsledky budou  proti nám, stačí nám uhrát jeden bod !

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

 

V zápase s Bohemkou jsme chtěli odčinit nepovedený výkon že středy s Vyšehradem byť byl sice vítězný a my získali důležité body ale předvedená hra nasazení a bojovnost u většiny týmu chyběla.  S Bohemkou už to bylo zase úplně jiné a získaný bod z tohoto zápasu je zasloužený kdy  jsme jak my tak  Bohemka měla šance strhnout vítězství na svoji stranu. Za včerejší výkon bych pochválil Vencu Koláříka který nahradil Adama Urbanka který se zranil ve středečním zápase a sezóna pro něj bohužel skončila a "Messimu " přejeme všichni brzké uzdravení a návrat na hřiště.  

 

 

 

SK PETŘÍN U17  -  BOHEMIANS    0  :  1  

Branky:  

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5c48c068-cedf-4f17-b815-382b41e18dd9

 

Video ze zápasu : 

 

 

Sedmnáctka  se musela vypořádat s obrovskou marodkou, ale pomohli kluci z U16 a celkově to sedlo jak víko na hrnec. Kluci s velkým favoritem drželi krok po celý zápas a dá se říci, že konečná porážka je naprosto nezasloužená.-   velká pochvala všem co byli na hřišti !!! 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Opět na začátek bych chtěl poděkovat klukům z  U16 že nám vypomohli při naší početné marodce. Čekal nás obrovský těžký soupeř, který je na druhém místě tabulky. Ale kluci se s tím popasovali na výbornou. Soupeř měl v první půli sice více ze hry ale na velké šance jsme jednoznačně vedli my. Bohužel jsme ani jednu nedovedli proměnit. Bohužel pak nastala chyba v rozehrávce a soupeř nás okamžitě potrestal brankou na 1:0. Několik minut poté jsme dokázali vstřelit branku ale pro ofsajd nebyla uznána. Do konce zápasu další gól už nepadl a zápas tak skončil 1:0. I přes nepříznivý výsledek kluci podali perfektní výkon a jen škoda, že nejsme efektivní v zakončení. Teď se musíme poctivě připravit na dva venkovní zápasy v  Boleslavi a Liberci

 

 

 

  HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN U18    1  :  4

Branky:  Lank 2 , Holmik , Kyklhorn

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c0aa9cb4-ec3c-4657-91ba-5120d0a6ef0a

 

Osmnáctka si připsal další 3 body do tabulky a přehoupli se přes 50- ti bodovou hranici, což je hranici obrovské kvality. 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Do utkání jsme vstoupili aktivně, domácí jsme dostali pod tlak ze kterého  jsme vytěžili poměrně brzy  vedoucí branku, kterou vstřelil po hezké akci Matěj Kyklhorn. Když Matyáš Holmik zvýšil v 18 minutě na 0:2, domácí byli na ručník, protože jsme je převyšovali úplně ve všem. Jenže opět jsme byli nepřesni v koncovce, kdy jsme nedokázali proměnit tři stoprocentní gólové příležitosti. Ve druhém poločase jsme ale trestuhodně přenechali iniciativu Hořovicím, soupeř se chytil a byli to oni, kdo diktoval tempo hry. Nám se přestala dařit kombinační hra, chyběl větší pohyb a bylo to z naší strany hodně vlažné. Po hodině hry domácí zaslouženě snížili a hned z dalšího útoku mohli dokonce vyrovnat. Koncovka  zápasu ale nakonec patřila nám, kdy se na zlepšeném  výkonu výraznou měrou podíleli střídající hráči. V rozmezí čtyř minut jsme díky dvěma trefa Dominika Lanka rozhodli o zisku tři bodů. Velkou pochvalu zaslouží kluci z mladších ročníku, kteří nám hodně pomohli.

 

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN  U16      2  :  4   

Branky:   Štěpánek  2 , Třeštík , Král

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3813b2ce-2d3f-4637-8dbf-b6eaa44042be

Video ze zápasu : 

 

 

Šestnáctka poslední dobou pomáhá kde se dá !!! Kluci skvěle vypomáhají v U18 i v U17 a ještě k tomu chtějí udržet skvělou jarní sérii. A to se jim daří skvěle a v Hořovicích to nebylo jiné  -   velká pochvala !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

 

Do Hořovic jsme jeli s výraznějšími změnami v kádru, jelikož bylo opět nutné výrazně doplnit U18 i U17. Zároveň jsme museli vybalancovat programy kluků tak, aby zbytečně nedošlo k přetížení. Prostor tedy dostali hráči, kteří samozřejmě mají kupu minut také, nicméně bylo na nich, aby byli leadery a vedli své spoluhráče a dokázali zvládnout devátou výhru v řadě a dále jsme pokračovali v našem cíli, kterým je do konce sezóny neprohrát. Zápas hodně zkomplikovalo to, že nás domácí přesunuli na umělou trávu, takže tempo hry bylo jednoduše snížené kvůli příšernému vedru. Nicméně my hlavně v první půli ukazovali velkou kvalitu zejména v útočných řadách a produkovali spoustu šancí a nebezpečných akcí. Z jedné z nich dal gól na 1-0 skvěle umístěnou střelou na přední tyč Matěj Štěpánek a druhý přidal krásným způsobem Petr Třeštík těsně před poločasem. O poločase jsme chtěli soupeře už vůbec nepustit do zápasu, ale jednoduše se to nepodařilo a obrovskou vlastní chybou v rozehrávce jsme soupeři darovali gól na 2-1. Nedlouho na to ale střeleckou smůlu prolomil Matyáš Král a v tu chvíli se musím přiznat, že i já vzhledem k průběhu utkání a poměru sil, jsem považoval utkání za vyřízené, ale chybně. Soupeř se nám po rohu na zadní tyč znovu vrátil do utkání a my museli znovu zapnout. Soupeře už jsme v závěru utkání k žádným šancím nepustili, naopak v poslední minutě poslal na Petřín 3 body znovu Maty Štěpánek. Nyní máme týden se připravit na těžké utkání s Přešticemi a máme o motivaci navíc tím, že vzhledem k dalším výsledkům v soutěži můžeme bojovat o druhé místo. 

 

 

Ž Á C I

 

 SK PETŘÍN U15  -  STRAKONICE    13  :  0

Branky:  -  viz fakta zápasu

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/23eb93c2-d05c-49df-8b69-fffe741b2b70

 

Patnáctka na jaře válí a při pohledu na postavení našeho soupeře v tabulce, se něco podobného čekalo. nakonec z toho byla nešťastná třináctka - teda pro hosty nešťastná. 

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Domácí utkání proti soupeři ze Strakonic, kdy proti nám nastoupilo šest chlapců ročníkově mladších, vypadá výsledkově v jednoznačnou záležitost. Přesto tomu tak nebylo a kluci ze Strakonic předvedli sympatický výkon, obzvláště v prvním poločase, kdy v činnostech osobních soubojů nás mnohdy přehráli a snahou o kombinaci a poctivou činnost do defenzívy nám to řádně znepříjemňovali. Oproti předešlým utkáním, jsme zlepšenou činností v zakončení, defacto rozhodli utkání již v prvním poločase.

V druhém poločase scóre postupně narůstalo a když z ojedinělé šance, kdy soupeř využil naší nekoncentrovanosti a po rychlé akci z křídelního prostoru, se dostal do zakončení, kde nás podržel a zároveň udržel čisté konto, výborným zákrokem Sebastián Vacek.

Střelci utkání, po třech gólech Filip Šilhavý, Tomáš Sebránek, dvě branky přidal Petr Popule a po brance Villino Marco, Pavel Opava, Jirka Hrdlička, Adam Žídek, a z pk. Sebastián Vacek.

 

 

  SK PETŘÍN U14  -  STARKONICE   11  :  1

Branky:   viz fakta zápasu

 

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8ba195d3-3308-45a5-b1b5-eff2bf7ed197

 

 

Čtrnáctka si splnila povinnou výhru, kterou by kluci měli potvrdit i za týden na Doubravce. A pak už to přijde !!! Velké finále o titul v žákovské divizi s Tempem !!!

 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

 

Dnes nás čekal soupeř ze Strakonic a od prvních minut jsme šli za povinným vítězstvím.
Po 10 minutách jsme vedli 2:0 a bylo jasné, že tento soupeř kousat moc nebude.
Kluci nic nepodcenili, s chutí si zahráli a zastříleli.
I když hra někdy haprovala, vše proběhlo hladce a kluci zaslouží poděkování.

 

 

 

  TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN U13     6  :  3    

Branky :  Šebek , Hejplík , Černý

 

Fakta zápasu 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b5394739-ef33-456e-9a06-f2890d202ba8

Video ze zápasu: 

 

Třináctka se chtěla trochu příblížit k prostředku tabulky, ale nakonec v Táboře nebodovala. Kluci to mohou napravit hned ve středu, kdy doma přivítají velmi nebezpečný Písek 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN U12     4  :  6 

Branky :  Schwab 2 , Čížek 2 , Kadlec , Beran

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/56243368-edbc-42e7-8ed8-160c238b4538

 

Dvanáctka si nechala rozhodnutí až na závěr zápasu ! O to víc to bylo příjemné vítězství !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  -  r.n.  2013

 

Komentář trenéra Luďka Lhotáka  :
 
Ve čtvrtek jsme odehráli doma na Petříně 6. kolo Městského přeboru. Po kvalitních výkonech jsme sebrali 6 bodů za 2 výhry nad Košutkou "A" 6:5 a Černicemi 5:4. Jen nás trochu mrzí prohra s Letnou "A" 3:5, ale to se stává. Celkově kluci odvedli velmi dobrou práci!
 
V sobotu jsme zajeli do Nýrska na 6. kolo Krajského přeboru, kde jsme uhráli 4 body za výhru 4:3 nad Nýrskem, ze remízu 0:0 s Luby "B", což je v této kategorii velmi nezvyklý výsledek, a nakonec jsme bohužel prohráli, ale se ctí, s o rok staršími Domažlicemi "A" 3:5. Tentokrát nás konfrontace s o rok staršími protihráči docela bolela, ale kluci to perfektně odmakali! Do finálového turnaje v Rokycanech, který se odehraje příští neděli 28.5.2023, postupujeme z 10. místa z 22 týmů, což je pro nás prvoročáky ve starší přípravce velmi slušný výsledek. Kluci, super výkon!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář