Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 2. - 3.10 2021

VÍTĚZEM VÍKENDU JE MATĚJ FIKRLE

fik-tachov.jpg

 

MATĚJ FIKRLE  

 

nakonec velkým vítězem

 

VÍKENDU

 

 

O víkendu toho bylo k vidění opravdu hodně , ale nakonec největším vítězstvím je v tuto chvíli stabilizovaný stav záložníka mužského týmu Matěje Fikrleho , alias "FÍKA" , který sice v tuto chvíli pobývá na nemocničním lůžku , ale veškeré vyšetření dopadla v rámci možností dobře a doufejme , že se brzy dostane domů a bude v naprostém pořádku .  A co se vlastně stalo ?

Běžela poslední pětiminutovka , do té doby fantastického zápasu mezi domácím Tachovem a naší rezervou , když se ve vápně střetli hlavama domácí stoper a Matěj . Kdo trochu zná náturu Fíka moc dobře ví , že nepokračovat ve hře je pro něj za každého stavu nemyslitelné , ale v tomhle případě musel být odnesen pár metrů za brankovou čáru. Pár minut se ještě hrálo , na druhé straně přidává definitivní pojistku Lukáš Kotěšovec , ale už v tu chvíli přichází s poza branky nepříjemné zprávy , že Matěj nevypadá vůbec dobře . Po závěrečném hvizdu se už veškerá pozornost všech přítomných zaměřuje jen na hlouček za bránou a přichází nekonečné čekání na sanitku . Naštěstí po šílené půlhodině přichází jedna lepší zpráva za druhou , že by to mělo být dobré , nebo aspoň o dost lepší , než to v prvních chvílích vypadalo .

Takže Fíku , držíme palce !!!  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Samozřejmě , že v těchhle chvílích jde to ,  kdo vyhrál , nebo prohrál , úplně stranou a já jsem neskutečně šťastnej , že po té šílené první půlhodině , přichází  pozitivní zprávy . Každopádně bych chtěl za nás za všechny a hlavně za Fíka , poděkovat a smeknou klobouk všem , kteří mu buď pomohli , nebo s ním alespoň soucítili . Velké díky patří tátovi našeho hráče KubyKá , panu doktorovi Tomáši Krystlovi , celému našemu týmu , který celou tu dobu byl Fíkovi nablízku , ale obrovské uznání posílám i celému týmu Tachova , který po celou tu neskutečně dlouhou dobu než přijela sanitka zůstal na hřišti a držel Fíkovi palce . A nakonec posílám obrovské uznání i desítkám domácích fanoušků , kteří přesto , že jsme jejich "miláčky" na hřišti porazili , zůstali na svých místech a při odjezdu Fíka sanitkou ho vyprovodili obrovským potleskem . Je skvělé ještě vidět , že svět je normální  -  díky moc všem ,  výše uvedeným !!!

 

 

 

MUŽI 

vesly-tachov.jpg

VÝBORNÝ VÝKON JAKUBA VESELÉHO

Mladý stoper naší rezervy Jakub Veselý podal v Tachově výborný výkon a byl jedním z mnoha , kdo se zasloužil o neskutečně cennou venkovní výhru 1 : 3

 

 

 

M. LÁZNĚ - SK PETŘÍN "A"   1 : 1  

 

Branky :   Škarda  ( as. Provod )

Sestava :   Hrabačka  -   Klich  , Vinkler ,  Kohout , Šulc ( 72´Zajíček )   -    Heller  ( 83´ Zoubek ) ,   Lisý  ,  Štefl ( 72´Demeter ) , Provod   -   Škarda  ( 72´Vodrážka )  ,  Bílik  ( 72´Šimáně )

Suchý , Voves

 

 

Muži nakonec vezou z Mariánských Lázní jeden bod , ale tentokrát to je dost málo . Už v první půli jsme se po standartce dostali do vedení , když se nadvakrát prosadil Petr Škarda a vedení jsme mohli hned několikrát navýšit . Bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější šance a že jich bylo !!! Takže zákonitě přišel trest , domácí také po standartce srovnali a do konce už se nikdo netrefil . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Vzhledem k našemu nabitému sobotnímu programu jsme udělali oproti minulému utkání hned 5 změn v základní sestavě a jsem moc rád , že kluci ukázali , jak obrovsky vyrovnaný a široký máme kádr . Takže jestli jim mohu něco vytknout , tak to , že nedali domácí aspoň 5 branek , takže jsme nakonec nuceni brát ten bod s pokorou , protože je to pořád bod z venku a od soupeře , který letos hraje velmi dobře !

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

vodr-tachov.jpg

HONZA VODRÁŽKA OPĚT PÁLIL OSTRÝMI

Obrovsky důležitou první trefou v poslední minutě nás poslal do vedení , které chvíli po přestávce ještě navýšil chytrou tečí centru Dominika Vovse . I on byl jednou z velkých postav tohoto vyjímečného zápasu . 

 

 

 TACHOV -  SK PETŘÍN "B"    1 : 3

Branky : Vodrážka Jan 2 , Kotěšovec

Asist. :  

 

Sestava :   Suchý  - Voves ( 76´Levý ) ,  Trojovský , Veselý , Krystl  ( 62´ Jílek  )  -      Tětek  ,  Fikrle ( 86´ Černický ) , Zajíček  -  Vodrážka  ( 76´Kotěšovec ) , Demeter ( 86´Ježek ) , Šimáně

 

Rezerva si to do Tachova přijela rozdat o první místo průběžné tabulky a čekal se dobrý a vyrovnaný zápas . Kdo to čekal , musel být tak trochu "zklamán" . ten kdo totiž na tachovský stadion nedorazil , udělal obrovskou chybu , protože k vidění byla vidět na 1.A třídu místy neskutečná podívaná , takže když pomineme závěrečnou kaňku v podobě zranění Matěje Fikrleho , byl to nádherný zápas s nádherným koncem pro petřínské barvy . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Zápas , na který se nedá nikdy  zapomenout a to bohužel i tím nepříjemným koncem . Když si vezmu , že našemu nejstaršímu hráči na hřišti bylo 22 let ( krom závěrečné čtvrt hodiny , kdy přišel vyztužit obranu hrající trenér Jarda Levý ) , tak musím před našima mladíkama smeknout klobouk jak se s tím dokázali poprat . Každopádně to byla naprostá reklama na fotbal , plná neskutečných výkonů , nádherných zákroků brankářů , překrásných branek v neuvěřitelné divácké kulise . A jestli někomu přeju postup do krajského přeboru  , tak nám :-) a Tachovu - tenhle tým a hlavně i celý klub si to rozhodně zaslouží . 

 

gaga-tachov.jpg

KAPITÁN VOJTA "GAGA" SUCHÝ

byl další velkou postavou sobotního zápasu v Tachově . Zřejmě ho nakopla kapitánská páska a role vůdce týmu se zhostil dokonale . Minimálně třikrát nechal naprázdno zakřičet domácí fans GÓÓÓL , aby je nakonec na brankové čáře poslal do nevěřícího údivu , že to gól nebyl

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

DOROST  U19

 

 MOTORLET   -  SK PETŘÍN     1  :  2

Branky :  Brabec  2

 

Devatenáctka neprožila zrovna dobrý týden a dvě domácí porážky v řadě je nestavili na Motorletu zrovna do role favorita . Jenže kluci v pravou chvíli vytáhli schované srdce bojovníků a berou neskutečně důležité tři body po skvělém a bojovném výkonu .   

 

 

DOROST  U17

 

MOTORLET  -  SK PETŘÍN      5  :  0

Branky :   

 

Sedmnáctka jela na Motorlet v roli favorita a jestli se něco čekalo , tak rozhodně ne to , že dostanou na kraji Prahy nepopulárního bůra. Ale fotbal už je někdy takovej a kluci si to hned za týden mohou napravit s dalším pražským protivníkem , tentokráte daleko slavnějším - s Bohemians . 

 

 

 

DOROST U18

 

 SK PETŘÍN "B"    -   HOŘOVICE     5  :  3

Branky :  Frank 2 , Kunesch , Řeřicha , Černý

 

Osmnáctka vstoupila do zápasu docela dobře , když jí do vedení poslal Honza Kunesch , ale když po půlhodině musel za "záchranou brzdu" předčasně do sprch Patrik Pracht , nevypadalo to úplně růžově , notabene když hosté ještě do přestávky dokázali přesilovku využít hned dvakrát a do kabin se šlo za stavu 1 : 2 . Na to , co se dělo na hřišti po přestávce asi hosté jen tak nezapomenou . Naši hráli jako z partesu a hosté už se zmohli jen na snížení při stavu 5 : 2 . 

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN "B"  -  HOŘOVICE    7 : 0

Branky :  Špilar 2 , Macháč 2 , Olach , Kural , Šampalík

 

Šestnáctka si potřebovala spravit po prohraném městském derby chuť a to se jí povedlo náramně . Hosté to odnesli sedmičkou ve své síti ...

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

 SK PETŘÍN   -   ROKYCANY   1  :  3  

Branky :  Třeštík 

 

Patnáctka si rozhodně představovala jiný nedělní scénář , ale fotbal je prostě někdy takový . Hosté se po dvou akcích dostali do vedení 0 : 2 a naši se nadechli k obratu . Jenže pouze snížili na 1 : 2 a pak museli zase do deseti , když se stejně jako minulý týden  blýskl náš gólman zákrokem rukou zase mimo pokutové území . Hosté už pak výhru uhájili a těsně před koncem parádním vinglem ještě podtrhli svojí výhru . 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

 SK PETŘÍN  -  ROKYCANY    19  :  0

Branky :  Votípka 8  , Sebránek 7 , Andrýs 2 , Vacek 2

 

Neskutečná kanonáda naší U14 , kterou  táhli osmigólová David Votípka a "jen" sedmigólový Tomáš Sebránek  . 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

 ŽIŽKOV  -  SK PETŘÍN 

Branky :   

 

O D L O ŽE N O

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

ŽIŽKOV  -  SK PETŘÍN    

Branky : 

 

O D L O Ž E N O

 

 

PŘEDPŘÍPRAVKA  U7

 

Naši malí fotbalisté r. 2015 si to po čtrnácti dnech opět střihli na Petříně v rámci MPPP se svými vrstevníky, tentokráte z plzeňské Viktorie a Košutky. I pro tento turnaj znovu došlo na rozdělení petřínských sil, nicméně všichni kluci se týden od týdne neustále zlepšují a tak i v případě, že postavíme dva týmy, jsme našim soupeřům minimálně vyrovnanými soupeři a občas spíše nepřekonatelnou překážkou. Celkových 42 „banánů“ v soupeřových sítích v součtu obou týmů budiž dostatečnou vizitkou našeho dravého mládí. Jen tak dál kluci!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Eugenecebra - help with essays assignments o646uu


Amazing many of valuable facts!
help dissertation https://cheapessaywriteronlineservices.com essay writers.com https://buyanessayscheaponline.com