Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 18. - 19.3. 2023

NEDOBRÝ VÍKEND ZACHRAŇOVALO BÉČKO A DIVIZNÍ DOROSTY A ŽÁCI

demi-sen.jpg

Autor hattricku z plzeňského derby s Doubravkou - Aleš Demeter

 

 

NEDOBRÝ VÍKEND

 

zachraňovalo béčko,

divizní dorosty a starší žáci

 

 

Víkend byl ve znamení soubojů s městským rivalem z Viktorky, ze kterého jsme i díky obrovské chybě rozhodčího Dudy ze zápasu naší U19,  vyšli s hrozivým zápasovým skóre 0:4. Nedařilo se ani áčku v Soběslavi, i když tam to bylo spíše jen vstřelení branek. Víkend tedy zachraňovaly zbylé týmy. Mužská rezerva zválcovala Mýto, divizní dorosty v divokých přestřelkách dvakrát udolaly Beroun a v neděli starší žáci dvakrát vyprovodili Admiru. 

 

 

MUŽI

sancis-senco-2023.jpg

Zdeněk Šimáně si v derby připsal dvě asistence. Jednu hezčí než druhou!

 

 

 SOBĚSLAV  -  SK PETŘÍN "A"    3  :  1  

Branky:   Vanc

Sestava :  Suchý  -  Klich, Vinkler (81´Maxa), Kohout, Provod - Bednář, Heller (70´ Štefl), Zajíček (60´ Tříska) - Demeter, Vanc (46´Vodrážka Dan) , Tětek (46´ Lisý)

Pejřimovský

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c1c4e6f0-403d-4a8a-9641-fb1b03c220d1

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216085-FK-Raselina-Sobeslav-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Muži vyrazili v sobotu na jih a domů se  bohužel vrátili s prázdnou. Přitom to tak vůbec nemuselo být! Hned v první minutě se před samotným domácím brankářem zjevil Kuba Tětek, ale nedal. To nás ještě úplně nemuselo mrzet, protože za chvíli se u lajny prosmýkl Aleš Demeter a Martin Vanc nás špičičkou poslal do vedení - 0:1. Bohužel za chvíli už vedli domácí. Dvakrát se z totožné situace prosadil Vaněk a bylo to rázem 2 : 1. V závěru půle se před poloprázdnou domácí bránou ocitl Petr Zajíček, ale minul. Druhá půle už byla jen a jen o marném dobývání domácí svatyně. Přes stálý, velký a někdy až drtivý tlak jsme se ale do černého netrefili a v závěru po brejku inkasovali do prázdné potřetí a bylo hotovo. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Ve vyrovnané první půli jsme sice na tutovky vyhráli 2:3, ale bohužel z toho byla poločasová porážka 2 : 1. Ve druhé půli se už hrálo výhradně na polovině domácích, ale balon jsme do brány prostě nedostali a to nás stálo nějaký bodový zisk, který jsme si za výkon rozhodně zasloužili. 

 

 

 

MÝTO  -  SK PETŘÍN "B"     0  :  7

Branky:  Štefl 3, Trojovský 2, Šimáně 2 

Sestava :  Edelman - Havelka, Trojovský, Vodrážka Dan (75´ Levý), Maxa - Štefl, Lisý, Tětek (60´ Hrdina), Vanc (60´ Kyklhorn) - Šimáně, Tříska 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b8229b3f-f787-4802-bd64-c426c21add63

Video ze zápasu:

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/217620-Slavoj-Myto-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Rezerva jela do "Mejta" s jasným úkolem - potvrdit domácí výhru další venkovní. Domácí měli problém s hřištěm a tak nakonec s velkou dávkou poctivé práce připravili svojí dvojku, která sice není úplně velká, ale v daných podmínkách to bylo ještě hratelné. Domácí určitě čekali, že nás víc pozlobí, zvláště po jejich výborném vstupu do jarní části, ale kluci hráli zase skvěle a poločasových 0:5 bylo toho jasným důkazem. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Musím nejprve pochválit domácí a to hned dvakrát! Za prvé, že přes velké problémy nakonec připravili svojí "dvojku" asi jak nejlépe mohli a za druhé, že na tom fakt těžkém terénu a extrémně malém hřišti hráli taky fotbal. A když už jsem u toho chválení, tak můžu pokračovat. Vzhledem ke všem výše uvedeným skutečnostem nás nečekal vůbec lehký úkol, ale kluci to zvládli naprosto skvěle a krom úvodních 20 minut druhé půle, kdy trochu více polevili, hráli skvěle!!! Momentálně se potýkáme opravdu s velkou marodkou, takže drtivá většina musela jít v sobotu i v neděli, ale po té sobotní smolné prohře v Soběslavi, jsme si všichni spravili chuť a to pořádně.

 

 

 

DOROSTY

 

 FC VIKTORIA -  SK PETŘÍN U19    1  :  0   

Branky:

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/848ff8d0-2386-429b-aa45-818a60b96ee4 

 

Devatenáctka měla ze všech 4 našich týmů, které se o víkendu střetli s Viktorkou, k bodovému zisku určitě nejblíž. Po celé utkáni hráli kluci s Viktoriánama vyrovnanou partii, která se blížila spravedlivé dělbě bodů. V nastavení ale úplně nepochopitelně chyboval hlavní sudí Duda, který jako jediný ve střední Evropě neviděl faul na našeho Saláka a domácí za pár vteřin tečovanou střelou rozhodli.

Klukům patří v tuhle chvíli násobná pochvala, protože ten pocit šílené křivdy je prostě strašně nepříjemný ......

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Tenhle zápas po Admiře ukázal jak dokáže být fotbal nesmírně krutý a opět jsem po 14 dnech ve stavu zda to, co děláme,  má vůbec smysl. Když jsem odcházel ze hřiště tak se mi v hlavě honily různé myšlenky , ale pak jsem přišel do šatny a viděl před sebou 17 důvodů proč to dělám a dalších 12 jich bylo ještě doma . Kluci máte za dnešek od nás obou obrovskou pochvalu za předvedený výkon ta prohra nejde rozhodně za vámi. Já pevně věřím že tahle nespravedlnost nás semkne ještě víc a dotáhneme tuhle sezónu do úspěšného konce.

 

 

FC VIKTORIA  -  SK PETŘÍN U17    5  :  2

Branky: Dvořák, Olach

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8ff5b15b-f212-4639-8da0-2a787ac4a48f

 

Sedmnáctka měla před zápasem určitě jiné plány, než to jak bude po půl hodině reagovat na stav 3:0 pro domácí. Kluci se ale vůbec nevzdali a čtvrt hodiny před koncem už to bylo jen 3:2. Ze závěrečného tlaku se ale prosadili po brejku domácí a bylo hotovo . 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:

 

Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, napadat soupeře a získávat míče co nejblíže soupeřovo brance. Bohužel to bylo přesně naopak, nechali jsme se zbytečně zatlačit a v první půli naší hře chybělo úplně vše. Během 21.-35.  minuty jsme dostali 3 branky a prohrávali 3:0. O poločase jsme si v šatně důrazně vysvětlili co vše musíme změnit. Vystřídali jsme, změnili rozestavení a věřili, že zápas dokážeme otočit. Hned od začátku druhé půle jsme soupeře zatlačili, hráli agresivně. Díky tomu jsme snížili na 3:2 a v tu chvíli jsem byl přesvědčen, že pokud se nám podaří vyrovnat tak tam dotlačíme i ten čtvrtý gól.  Bohužel soupeř využil naší otevřené obrany zvýšil na 4:2 a bylo po zápase. V závěru ještě přidal jeden gól, který stanovil výsledné skóre.

Těší mě, že se kluci poučili z prvního poločasu nevzdali se a bojovali až do poslední minuty. Věřím, že v neděli s Kladnem odčiníme náš ostudný výkon v první půli a vrátíme se na vítěznou vlnu.

 

 

SK PETŘÍN U18  -  BEROUN     4  :  3     

Branky: Šneberger, Pleticha, Šedivý, Kyklhorn

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ce9e3c2f-5c6a-4e73-ade2-620f97b6341b

 

Osmnáctka měla před sebou zdánlivě jednoduchý úkol - porazit doma poslední Beroun. To se jí nakonec povedlo, ale jednoduché to rozhodně nebylo! Kluci sice herně svého soka převyšovali, ale ten nás trestal z každé standartní situace a hned třikrát se v zápase dočkal vyrovnání - pokaždé po trestném kopu.

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Úvod zápasu nám vyšel na výbornou, už po půl minutě hry jsme mohli jít do vedení, ale Dominik Lank netrefil prázdnou branku Berouna. Na úvodní gól jsme však nečekali dlouho, kdy se ve druhé minutě krásnou křížnou střelou trefil Josef Šneberger. Místo toho, aby jsme z úvodního tlaku přidali druhý gól, zbytečně jsme před naším pokutovým územím faulovali, a z nařízeného přímého kopu berounský hráč vyrovnal. Po půl hodině hry nám vrátil vedení přesnou hlavičkou Honza Pleticha, ale naše radost netrvala dlouho a opět bylo vyrovnáno. V našem pokutovém území jsme si nepočínali důrazně a byli za to potrestáni.  V prvním dějství jsme předvedli raketový nástup, ale postupem času jsme Beroun nechali zbytečně hrát, což vedlo dvakrát k vyrovnání.  Rovněž i úvod druhého poločasu patřil nám, kdy se po pěti minutách hry po dlouhém autu hezkou střelou z voleje trefil Patrik Šedivý. Místo toho, aby jsme přidali čtvrtý gól, který by nám přinesl klid na kopačky, dopustili jsme se ve středu hřiště zbytečných chyb, kdy po jedné z nich jsme faulovali a z nařízeného přímého kopu hosté opět vyrovnali. Ve druhém poločasu jsme byli lepším týmem, ale bohužel se nám nedařilo v koncovce. Šancí ke vstřelení gólu bylo dost a někdy zůstával rozum stát nad tím, co jsme nedokázali proměnit. Dvanáct minut před koncem jsme zahrávali ze strany přímý kop, k míči se postavil Matěj Kyklhorn a jeho střela skončila k překvapení všech, až v síti berounské branky. Jednobrankové vedení jsme si pohlídali až do závěrečného hvizdu rozhodčího a zaslouženě si tak připsali cenné vítězství.

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  BEROUN   4  :  2 

Branky: Janout 2, Třeštík, Maxa

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/79bf637f-b87d-4cc5-89e7-68ddb5fa81a6 

 

Šestnáctka to nakonec zvládla i díky dvěma červeným kartám, které hosté obdrželi

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

Do zápasu jsme šli s tím, že hrajeme proti týmu, který je náročný na souboje a emoce. Zároveň proti týmu, který se v danou chvíli i díky našemu zápasu k dobru nacházel na třetím místě se sedmibodovým náskokem. Vše, co jsme si řekli ohledně přípravy k utkání se dokonale projevilo na hřišti, bohužel i tak jsme z defenzivního hlediska měli první půli obrovské problémy. Příčin může být mnoho - složení obrany, fyzická síla soupeře, individuální pochybení. Nicméně se to projevilo gólem na 0-1, který údajně měl být z ofsajdu, ale ze své pozice si to vůbec nedovolím soudit. Ze stránky útočné jsme ovšem pokračovali ve velmi dobré práci a tvořili si šance, tvořili se je přesně způsobem hry, jakým se prezentovat chceme. Výsledkem byl krásný vyrovnávací gól nejlepšího střelce loňského roku Petra Třeštíka. Nedlouho na to přišel faul ve vápně a zahrávali jsme penaltu, kterou nekompromisně proměnil Michal Maxa. Bohužel nás potom opět dohnali problémy v defenzivě a soupeři jsme darovali penaltu a vyrovnání těsně před poločasem. V druhém poločase jsme udělali několik změn a jasně si pojmenovali, co funguje a co ne a musím kluky pochválit hlavně v tom, že jsem cítil, že sami velmi dobře vědí, co je potřeba udělat, aby v druhé půli defenzivní činnost fungovala lépe. Zároveň jsme ukázali skvělý týmový duch. Druhou půli jsme začali dokonale, po individuální akci z pravé strany od Třeštíka přišel centr na první tyč a gól Vojty Janouta pro kterého to byl asi první kontakt s míčem. Zápas se dál odvíjel podle našich představ a se srovnanou defenzivou nám soupeř vůbec nebyl schopný dělat problémy. Naopak frustrace u nich se neustále kupila a vedla k brutálním faulům a dvěma červeným kartám. Před koncem utkání jsme naši kontrolu podtrhli gólem na 4-2. Pro nás se jedná o cenné a zasloužené tři body. 

 

 

Ž Á C I

 

SK PETŘÍN U15  -  ADMIRA    2  :  1

Branky:  Šilhavý 2, Sebránek, Svoboda

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5b310a6a-2e70-4de2-8c82-35834aee56af

 

Patnáctka na jeře jede !!! Byť to tentokráte nebylo tak jednoznačné jako před týdnem proti Písku ale 9 bodů ze tří zápasů se prostě poslouchá velmi příjemně !

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

K druhému domácímu utkání v řadě jsme hostili mužstvo Admiry Praha a tím jsme zakončili anglický týden - neděle středa neděle, kdy jsme ve středu odehráli vítězně PU s Chlumčanskou U19 (4:0).

Do utkání jsme vstoupili vlažně, snad s pocitem uspokojení, snad, že to půjde samo. Oproti předešlým utkáním jsme byli pomalejší i nepřesnější v kombinaci a v malé nabídce. Situace, které jsme si vytvářeli, jsme nedokázali lépe vyřešit v předfinální a finální fázi. Po páté minutě utkání a jednom z obraných zákroků v pokutovém území soupeře, jsme se zahráním PK dostali do vedení 1:0. Tím naše uspokojení dosáhlo vrcholu. Soupeř svojí zjednodušenou hrou a přechodovou fází, dlouhými míči na urostlého a rychlého hrotového útočníka nám začal dělat problémy a vytvářet si standartní situace kolem pokutového území, když jsme ho kolikrát zastavovali jen za cenu faulu. Po jedné takové standartní situaci a krásnou střelou z volného přímého kopu soupeř vyrovnal na 1:1. Tímto gólem se soupeř dostal do utkání a bylo z něj cítit větší touha a odhodlání. Do konce první půle se hra odvíjela převážně uprostřed hřiště s minimem šancí na obou stranách. Na první poločas jsme reagovali trojím střídáním. Od začátku druhé půle jsme zrychlili a zjednodušili kombinaci, zlepšili pohyb bez míče a soupeři tím začali dělat potíže. Zintenzivnili jsme náběhy za obranu a začali si vytvářet gólové příležitosti. Herní převahu jsem zužitkovali v 58. minutě a střelou z poza vápna nás Hošťálek poslal do vedení 2:1. Tou dobou jsme už byli lepším mužstvem a soupeře přehrávali a dostávali pod tlak. O pár minut později nám soupeř svým obranným zákrokem v pokutovém území daroval PK, čímž jsme mohli zvýšit na 3:1 a utkání definitivně rozhodnout. Nepovedlo se. Neproměněním PK jsme znervózněli a až do samého konce utkání, kdy soupeř měl dvě velké příležitosti po zahrání rohového kopu, se konečný výsledek utkání nezměnil. Oproti předešlým utkáním jsme nepodali optimální výkon, přesto klukům patří poděkování za zvládnutí utkání z pohledu výsledku. Třetí výhrou v řadě kluci potvrdili jak svojí kvalitu, tak výborný start do jarní části.

 

 

 SK PETŘÍN U14  - ADMIRA   6  :  1

Branky: Súlovec 2, Holub, Mastný, Vukovič, Hupač

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e065c065-6101-4242-9cad-7ac3e8ceadb4

 

Čtrnáctka si s chutí zahrála a ještě s větší i zastřílela 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

K zápasu jsme nastupovali s respektem, ale s odhodláním vrátit Admiře prohru z podzimu a to se povedlo i s úroky.Opět nám vyšel začátek a po rychlém brejku v 5 min. skóroval Súlovec a po 30 min. přidal další gól hlavou a do poločasu skoroval ještě Víťa Holoubek.
Během prvního poločasu jsme Admiře narušili veškerou koncepci a do druhého poločasu prostřídali 6 kluků. Na naší hře to nebylo vůbec znát, ba naopak a Vukovič, Mastný a Hupač přidali další krásné góly a jejich kvalifikovaní trenéři s koncepcí jen kroutili hlavou…
Černou tečkou bylo zranění Aleše Protivínského který musel do nemocnice
Chlapi předvedli super výkon i po taktické stránce a zaslouží všichni pochvalu.

 

 

SK PETŘÍN U13  -  FC VIKTORIA     3  :  11

Branky : Vokáč 2, Šebek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a1ff6e40-5014-4690-b42b-8a12dd05644d

 

Třináctka na svého rivala nastoupila famózně a po pár vteřinách jsme vedli 1:0. Jenže za dalších dvacet minut už to bylo 1 : 4, hosté své vedení tak nějak pravidelně navyšovali a zaslouženě zvítězili . 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

SK PETŘÍN U12  -  FC VIKTORIA   2  :  8

Branky : Schwab, Erhardt

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f6176ec9-deda-4fb6-8c9e-3f3d7e8d084c

 

Dvanáctka se držela velmi dlouho na dostřel a konečný výrazný rozdíl je dílem hlavně nezvládnutému závěru, kdy jsme v posledních třech minutách inkasovali taktéž třikrát. 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : ......

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

Mladší přípravka U8 měla nabitý víkend. V sobotu odstartovala jarní část KPMP a v neděli se poměřila s dalšími soupeři v rámci přípravného turnaje Senco Doubravka.
 
1.kolo KPMP
SKPP - FK Tachov               5:6
SKPP - Rokycany U8          5:4
SKPP - Viktoria Plzeň U9   3:12
 
Komentář trenéra Jardy Levého:
Nominaci na první jarní ostrý start provázelo několik zdravotních komplikací, ale přesto se kluci v sobotu na Petříně vůbec nenechali zahanbit. Až na prvních 10 minut s Tachovem a druhou polovinu utkání s o rok staršími Viktoriány je musím pochválit. Nechyběla bojovnost a spousta super fotbalových momentů. Ztrátu z úvodu zápasu s Tachovem jsme již dohnat nedokázali, ale chuť jsme si spravili otočkou v posledních okamžicích zápasu s Rokycany, který jsme dvěma góly těsně překlopili na svoji stranu. Utkání s Viktoriány začalo velmi dobře a průběžný stav 2:2 vypadal více než skvěle. Postupně se však převaha stupňovala a my stále méně a méně nacházeli účinnou protizbraň. Nicméně za vstřelené 3 góly si kluci zaslouží velký kredit, protože Viktorka dostala za celý turnaj celkově jen 4. Budeme dále pracovat na zlepšení a věřím, že góly a výhry budou stále více přibývat.
 
Nedělní turnaj Senco Doubravka a komentář trenéra Páti Klicha:
Na turnaj jsme vzali všechny zdravé bojovníky a přesně splnil svůj účel. Kluci dostali herní praxi a měli možnost se porvat o své místo na slunci. Dva týmy se postupně utkali se soupeři z Bolevce, Doubravky, Spojů, Tlučné a nakonec si střihli i Petřínské derby. Celkově udrželi výrazně pozitivní gólovou bilanci, přičemž 44 x rozvlnili síť soupeřů a to už jim nikdo nikdy nevezme. Jen tak dál, borci!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář