Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 17. -18.8. 2019

U 19 OPĚT VYHRÁLA

 
 
U19   OPĚT  VYHRÁLA
 

2001-----pribram-2019.jpg

U19 VYHRÁLA I V MOSTU  !!!

Po parádním obratu v domácím zápase s Příbramí , vyrazila naše U19 daleko na sever a vracela se s velmi příjemnou náladou . V Mostu totiž opět otočila nepříznivý vývoj a z 1 : 0 , to tentokrát otočila na 1 : 3 !!!

 

 

 

 

ÁČKO

 

V DERBY

 

NEUSPĚLO

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 

SENCO  -  SK PETŘÍN   2  :  1

Branka :  LISÝ ( as. Klich )

 

Sestava :      Hrabačka

Klich (75´Tětek )   Zoubek   Vinkler   Brudna (46´Fiala)

  Bendl ( 52´Heller )   Bednář (83´Trojovský )   Lisý

  Vohrna     Demeter    (89´Vodrážka D. )   Provod

 

Suchý , Fikrle

 

Muži se po úvodním nezdaru vydali na Doubravku a čekalo se pořádné městské derby . Úvod patřil našim barvám , hrálo se prakticky jen na polovině domácího celku a přicházeli i šance . Několik jich měl Aleš Demeter , další střelecké pokusy měli na noze Venca Lisý , Michal Provod , Petr Bednář a Ondra Vinkler , ale do sítě se nedostala žádná z deseti pokusů vyslaných na domácí svatyni . Domácí zahrozili poprvé po půl hodině , když střelu ze standartní situace brankář Pavel Hrabačka lehce lapil . Za 5 minut ale bylo hůř !!! Opět jsme se tlačili před domácí branku , ale přišel rychlý brejk , který domácí zahráli více než skvěle a bylo to 1 : 0 .  Do konce poločasu se už nic zásadního nestalo . 

Do druhé půle jsme šli s jasným cílem - zápas minimálně vyrovnat , což se nám docela brzo podařilo .  Nejprve sudí odepřel domácím červenou kartu , když byl v jasné pozici osamoceného běžce na domácí kasu  stažen Michal Provod , aby si za několik minut naskočil na centr Patrika Klicha  Venca Lisý a bylo srovnáno  na 1  :  1 .  V tu chvíli byl pro nás bod opravdu málo a hnali jsme se za obratem , jenže tutové šance přicházeli výhradně na straně domácích  . Pár jsme jich sice přežili , ale pak jsme paradoxně inkasovali z takové netutovky . Ještě jsme se chtěli dostat zpět , ale žádnou velkou šanci jsme si už nevypracovali . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Porážky k fotbalu prostě patří a za celou kariéru jsem jich už pár zažil , ale s touhle se jen tak nesrovnám !!! Prakticky jediné plus na ní vidím v tom , že za tím stojí nový trenér Doubravky Zbyněk Kočí , kterému to prostě přeju , ale při vší úctě k soupeři zranitelnější Senco jsme léta nepotkali a jsem přesvědčený , že už zase léta nepotkáme , protože za půl roku se ti mladíci prostě oklepou a budou dobří .  Co se týče nás , tak si to opravdu důkladně rozebereme , protože není možné , aby nám víc jak polovina týmu zahrála špatně . Paradoxně jsme sice prvních 35 min domácí nepustili k ničemu a sami jsme měli 10 příležitostí jak skóre otevřít , ale první šance domácích nám skončila v síti a nás to prostě zlomilo . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

ŽIHLE   -  SK PETŘÍN    2  :  1

Branky : Kohout

 

Bohužel ani rezerva nepřivezla z venku ani bod , ikdyž na šílené žihelské umělce šli kluci do vedení , když se parádně o břevno trefil Áda Kohout . Domácí pak ze dvou standartek skóre otočili a nám se skórovat už nepodařilo . Ikdyž šancí jsme měli podstatně více a v poslední vteřině střelec prvního gólu Áda Kohout přepálil z několika metrů i ochranou stěnu .

 

 

 

 

DOROST U19

 

MOST   -   SK PETŘÍN     1  :  3

Branky :   Vodrážka  ,  Souček , Kotěšovec

 

Domácí se sice dostali do vedení , když se jejich hráč dostal za hranicí vápna k našemu špatnému odkopu a propálil vše co mu stálo v cestě 1 : 0 . Po půl hodině ale udeřila i naše družina , když si Dan Vodrážka pohrál jak s obranou , tak s brankářem a srovnal stav na 1 : 1 . Za chvíli bylo jheště veseleji . Na pravé straně se dostal balonu Tomáš Souček a propálil domácího brankáře i podruhé 1 : 2 . Když pak Lukáš Kotěšovec zvýšil na 1 : 3 zdálo se být hotovo . Jenže domácí kousali až do posledního dechu a dlouho nebylo nic jasné . Kluci  ale závěr zvládli na jedničku a vezou si další tři body 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

 

DOROST U18

 

SK PETŘÍN   -  LOKO Č. BUDĚJOVICE      1  :  3

Branka  :  Nový

Osmnáctka prošla před sezónou obrovskou proměnou a trenérům to bude určitě chvíli trvat , než si to všechno sedne . V zápase s postoupivší Lokomotivou bylo na týmu znát , že je tam velká spousta nových kluků , ale některé pasáže  vypadali , že to půjde !

 

 

 

DOROST U17

 

MOST   -   SK PETŘÍN     1  :  3 

Branky : Tříska , Papež , Fořt

 

   Sedmnáctka si po úvodní vysoké výhře , poradila i s týmem Mostu a po dvou ligových kolech se kluci mohou pyšnit plným bodovým ziskem

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  LOKO Č. BUDĚJOVICE    3  :  2

Branky  :  Šmíd 2 , Treml

 

Kluci do svého první dorosteneckého zápasu nevstoupili úplně ideálně a o půli to bylo 0 : 2 , ale zase na svůj debut v dorostu jen tak nezapomenou , protože vstřelit vítěznou branku v poslední vteřině zápasu , se prostě nestává každý den . A kluci si to za druhou půli opravdu zasloužili . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář