Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 17. - 18.9. 2022

U19 MÁ ZA SEBOU DALŠÍ SKVĚLÝ VÍKEND

lisy-briza-2022.jpg

Kapitán našeho mužského áčka Venca Lisý se v Horní Bříze střelecky prosadil , když zužitkoval nadýchaný centr spoluhráče Davida Hellera . Odměnou mu byla gratulace od jednoho z nejlepších útočníků světa Edena Hazarda

 

 

 

U 19

 

 

MÁ ZA SEBOU DALŠÍ 

 

 

SKVĚLÝ  TÝDEN 

 

 

 

Devatenáctka jede jako pekelně namazaný stroj a pevně doufáme , že tahle pohádka jen tak neskončí !!! Ve středeční předehrávce 0: 5 na Vyšehradě a v neděli skalp Pardubic - dosud neporaženého týmu ligové tabulky ! Pochlapili se i muži , kteří ve výborném zápase porazili pražskou Aritmu , stejně jako rezerva v pátek v derby Černice . Skvěle hrály i další tři dorostenecké týmy - tři výhry jsou toho jasným důkazem . Starší žáci neuspěli na půdě velmi silné Příbrami , na rozdíl od žáků mladších , kteří na Aritmě vyválčili všechny body , které vyválčit šly !!! 

 

 

 

 

MUŽI

vancik-cernice-2022.jpg

Martin Vanc právě zpracovává parádní přihrávku , kterou mu adresoval jeho spoluhráč  Lukáš Maxa , aby vzápětí poslal naší mužskou rezervu do vedení 1 : 0 . Nakonec jsme Černice porazili 5 : 3 a Martin se trefil ještě jednou !

 

 

 SK PETŘÍN A  -  ARITMA    3  :  1

Branky :  Zajíček , Vodrážka Jan , Provod

Sestava : Edelman  -  Vinkler , Lisý  , Kohout    - Bednář  (88´ Zíma  )  , Zajíček (88´Štefl )   , Heller  (70´ Vanc ) -  Provod   , Klich  , Demeter ( 80´Tětek ) ,  Kotěšovec   (70´Vodrážka Jan ) , 

Suchý  , Maxa

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085151-07d67709/

 

 

Muži přivítali pražskou Aritmu , která sice opanuje střed divizní tabulky , ale vzhledem ke dvěma  neodehraným zápasům , to může být klidně vedoucí tým soutěže . No atak nějak se u nás prezentovala !!!

Od začátku až do konce zápasu se hrálo na velmi těžkém terénu , prakticky za neustálého deště , ale kdo přišel rozhodně se nenudil . Oba týmy chtěly hrát fotbal a podle toho to na hřišti vypadalo . V první půli se síť rozvlnila dvakrát . nejprve ta hostující , kterou rozhýbal Petr Zajíček , který vystihl hostující rozehrávku a přesně zamířil . Bohužel vedení nám vydrželo jen pár minut , kdy z levé strany přiletěl centr do našeho vápna a po hlavičce bylo srovnáno . 

I po přestávce se hrálo nahoru dolů a bylo těžko odhadnout , jestli je někdo schopen otočit to na svojí stranu . Dobrá zpráva je ta , že jsme to byli my !!! Parádní brejkovou situaci jsme dohráli až zakončení do prázdné brány , ale Zajdovi střelu z brankové čáry vyrazil Aleš demeter , kterého tam zahodil jeden z obránců hostů - pentle . K té se postavil Honza Vodrážka bylo to 2 : 1 . Hosté přitlačili na pilu , ale poslední slovo měl Michal Provod , který svůj šedesátimetrový sprint nekompromisně zakončil parádní akci dvojice  Honza Vodrážka - Petr Zajíček a bylo hotovo - 3 : 1

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Opravdu těžký zápas !!! Složité klimatické podmínky , neustále těžší a těžší terén a opravdu skvělý tým, proti nám , takže konečné 3 body jsou opravdu skvělé . Na to jaké byly podmínky se hrál opravdu dobrý fotbal , chvíli jsme byli lepší my , chvíli zase Aritma , ale nakonec jsme dali tři branky , což je prostě skvělé . Oproti zápasu v Bříze jsme podali diametrálně odlišný výkon a teď je třeba zapracovat na tom , abychom tohle předvedli i v Klatovech !!!

 

 

vodr---cernice-2022.jpg

Zřejmě rozhodující moment utkání naší rezervy s Černicema . Po krásné průnikovce Jakuba Tětka , přišlo podobně hezké předložení Matěje Štefla a gólová střela Honzy Vodrážky . Odskočili jsme na 2 : 0 a tenhle rozdíl ve skóre byl i na konci celého zápasu .  

 

 

SK PETŘÍN  B  -  ČERNICE   5 : 3

Branky :  Vodrážka Jan 2 , Vanc 2 , Havelka

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/19086c75-7550-4be3-b322-298cdbbad8b3

 

Foto ze zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/gallery/273?folderId=4377#4

 

Video ze zápasu :   https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085158-c8b1a3b6/

 

Rezerva pomalu nechává zapomenout na domácí propadák s Radnicema a tentokráte to odnesli Černice . Hlavně v první půli jsme měli jasně navrch a po zásluze šli do kabin s vedením 3 : 0 . 

Druhou půli jsme sice 2 : 3 prohráli , ale zápas jsme měli pod kontrolou až do konce 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Asi bych si dovedl představit , že dostaneme méně branek , ale fotbal je gólech a daleko raději vyhrajeme 5 : 3 , než 1 : 0 . Takže zvláště za první půli si kluci zaslouží velkou pochvalu . Dobrá zpráva je ta , že se nám po dlouhé době dostal do hry Martin Trojovský . Naopak minimálně do konce podzimní části jde pomoci Horní Bříze Kuba Krystl , kterému tímto přeju hodně štěstí .  

 

 

 

DOROSTY

 

VYŠEHRAD - SK PETŘÍN U19    0  :  5

SK PETŘÍN U19 - PARDUBICE   2  :  1  

Branky :   Hofman 2 , Frank 2 , Šmíd -  Flachs , Frank

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b5560efd-ffa3-4990-b2f5-14f643c4ef69

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ae07140d-ba08-4fcd-86eb-a8ff3cb0e26c

Video ze zápasu :  

 

Devatenáctka má za sebou skvostný týden !!! Ve středu naprostá dominance na Vyšehradu a v neděli skalp dosud neporažených Pardubic !!!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Na Vyšehrad jsme jeli s velkým respektem, ikdyž Vyšehrad letos ještě nevyhrál tak zápasy na tamní umělce bývají velmi těžké. První problém nastal při příjezdu do Prahy kde byly všude kolony aut a z autobusu jsme vystupovali 20 minut před výkopem. Předzápasová příprava musela proběhnout v autobuse a za vstup do zápasu si kompletně všichni zaslouží velký respekt. 15 minut jsme soupeře k ničemu nepustili a dostávali se do velkých šancí. Za stavu 2:0 málem ohnul Šeďas břevno vyšehradské branky a od téhle šance jsme ale přestali hrát a mysleli si že se nám už nemúže nic stát. Vyšehrad začal mít více ze hry a měl 2 slibné šance. Naštěstí si ve 27 minutě po Šeďasovo tlaku ve vápně soupeř vstřelil vlastní gól a my se trochu uklidnili. Ve druhé půli jsme Vyšehradu už nic nedovolili naopak přidali Filipem Hofmanem 2 branky a výsledek v téhle výši je naprosto zasloužený. V půlce podzimu máme 16b což je super ale ted uz se zase musíme soustředit na neděli kdy přivítáme Pardubice které jsou na 3. místě. Za zmínku ještě stojí náš druhý gól kdy se po našem rohovém kopu odražený míč dostal ke Šmíďákovi a ten asi z 25 metrů vymetl šibenici prostě když se daří tak se daří

V neděli jsme zvládli další obrovsky těžký zápas s Pardubicemi, který jsme kvůli podmáčenému hlavnímu hřišti odehráli na umělce a řekl bych že nám to opět pomohlo. Pardubice měli na začátku více ze hry ale my jsme dobře a zodpovědně bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Postupně jsme hru vyrovnali a dostávali se do šancí. 10 minut před poločasem byl ve vápně faulován Filip Hofman a Honza Flachs penaltu s trochou štěstí proměnil. Když už jsme si mysleli že do poločasu půjdeme s jednobrankovým vedením neuhlídali jsme na vápně pardubického hráče a ten krásnou střelou překonal Petráše. Ve druhém poločase byla hra opět vyrovnaná a nám se naštěstí podařilo v 55 minutě jít do vedení  po dobře rozehraném přímáku z půlky hřiště do strany na Filipa Hofmana který vrátil míč na penaltu a Martin Frank prostřelil vše co mu stálo v cestě. Pardubice nás čím dál tím víc zatlačili ve snaze vyrovnat a vypracovali si několik příležitostí, které buď šli těsně vedle nebo jim stála v cestě naše obrana nebo v té největší zdvižený praporek rozhodčího. Dnešní 3 body jsou super výsledek proti silnému soupeři v naší cestě za záchranou. Dneska zaslouží největší pochvalu všech 5 střídajících hráčů kteří včera vybojovali super výsledek v Tachově s U18 a dneska když naskočili do zápasu okamžitě chytili jeho tempo a Martin Frank zápas dokonce rozhodl

 

 

 TACHOV  -  SK PETŘÍN U18   0  :  4  

Branky :   Trachta 2 , Suchý , Frank

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/08b55433-2a1a-4e2c-a8f3-5aadcec2dc41

 

Osmnáctka bere ze třetího zápasu po sobě všechny tři body a za 14 dní se vyhoupla z posledního fleku až doprostřed tabulky . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana  : 

Začátek důležitého zápasu proti nováčkovi soutěže nám vyšel na jedničku, kdy jsme už ve třetí minutě měli dvě tutovky, kdy při té druhé domácí vykopávali míč z brankové čáry. Hráči Tachova byli naší nátlakovou hrou zaskočeni, sporadicky se dostávali na naší polovinu, kdy jsme tempo zápasu určovali my. Bohužel jsme se zase trápili v koncovce, což náš dobrý výkon sráželo. Do vedení jsme šli po dvaceti minutách hry my, ale bylo to po vlastním gólu domácích, kdy si centr Martina Franka srazil do  vlastní branky jeden z obránců Tachova.  Sedm minut před koncem prvního poločasu se nám podařilo vstřelit druhý gól, kdy byl jeho autorem Aleš Trachta, kterému nahrál aktivně hrající Martin Frank. Poločasové dvou brankové vedení bylo zcela zasloužené, po celou dobu prvního poločasu jsme byli lepším týmem, kdy domácí hrozili pouze z rychlých brejků, což se našim zadákům dařilo velmi dobře eliminovat. Rovněž i vstup do druhého poločasu byl z naší strany velmi dobrý, kdy jsme v prvních pěti minutách spálili dvě velmi dobré gólové příležitosti. Vrchol našeho zmaru v koncovce byl okamžik, kdy jsme šli tři na jednoho a místo zakončení, ohrožení branky Tachova, museli naši zadáci likvidovat rychlý kontr soupeře. Domácí postupem času hru vyrovnali, ale jejich útočné pokusy končili na naší pozorné obraně. Kluci měli hru pod kontrolou a v závěru zápasu do otevřené obrany Tachova přidali ještě dvě branky. Nejprve se trefil pět minut před koncem zápasu Martin Suchý (výpomoc z U16) a v poslední minutě protrhl střeleckou smůlu Martin Frank, který pěknou střelou z voleje uklidil centr Oldy Šimla do tachovské branky. Kluci zaslouží pochvalu za velmi dobrý týmový výkon. 

 

 

 

 

SK PETŘÍN U17  -  PARDUBICE   2  :  0

Branka :   Kural , Holmik

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/062cd044-8617-40c4-818f-3dfb767ce021

Video ze zápasu :   

 

Sedmnáctka ve středu nečekaně zaváhala na Vyšehradě , kde brala jen bod za remízu 3 : 3 , ale v neděli už to byla jiná káva !!!

 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Vítězství nad Pardubicemi si velmi ceníme. Dokázali jsme porazit fotbalově hodně kvalitní tým z horní poloviny tabulky.. Utkání bylo po celou dobu naprosto vyrovnané, chvíli měl lehce navrch soupeř, chvíli jsme byli o něco lepší my, obě mužstva si vytvořila několik šancí ke vstřelení gólu a žádný tým si nemohl dovolit ani na vteřinu polevit. Neexistuje lepší škola fotbalu než takové zápasy! . Klukům chci dneska pogratulovat, protože zápas zvládli jako tým. Od začátku do konce utkání byla ze všech hráčů cítit touha a odhodlání udělat vše pro vítězství.

A v tak těžkém a vyrovnaném utkání chutná výhra ještě o něco líp!

 

 

 

 TACHOV - SK PETŘÍN U16     1  :  14 

Branka :  Král 4 , Pihera 3 , Vaniš 3 ,  Poděbradský 2 , Štěpánek , Růžička

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fc2bb1b6-7058-4ec8-ac25-22e9820fc1a6

 

Šestnáctka si po minulém propadáku doslova smlsla v Tachově a konečných 14 branek v domácí síti je parádní vysvědčení

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Do zápasu jsme šli s tím, že po velmi nepovedeném utkání s Malše Roudné a zlým druhým poločasem s Příbramí máme, co napravovat a tedy nutno podotknout, že i celý tréninkový týden podle toho vypadal a jednalo se asi o nejlepší týden od soustředění. Promítlo se to i na hřiště, kde jsme prostě odehráli kvalitní utkání. A i když po 20 minutách hry bylo asi všem jasné, že soupeř není na úrovni, která by byla alespoň částečně odpovídající soutěži, tak to hravě mohl být zápas, co skončí třeba 5-2, protože se tým jednoduše uspokojí a přestane se snažit. My místo toho se hrou bavili, zkoušeli nové věci a opravdu na nás byla znát chuť dát soupeři, co nejvíce gólů a z toho mám opravdu radost. Takhle je potřeba hrát hlavně v následujících a náročnějších zápasech. 

 

 

 

ŽÁCI

 

PŘÍBRAM - SK PETŘÍN U15     2 : 1   

Branky :  Sebránek 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8a8fd317-febb-42df-8457-ec8619701f5b

 

Patnáctka se rvala v Příbrami o body až do konce , ale nakonec to nedopadlo . Kluci si budou muset spravit chuť za týden s povltavskou , ale jednoduché to nebude

 

Komentář trenéra Radka Votípky  :  ...

 

 

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U14    4  :  1 

Branky : Javorský

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/14e2b356-3020-40bd-962d-5da43ffd568f

 

A ani čtrnáctka si z Příbrami nic neveze

 

Komentář trenéra Radka Votípky : ...

 Do Příbrami jsme jeli s respektem, vzhledem ke kvalitám soupeře.
I bez nemocné celé obrany kluci podali opět kompaktní bojovný výkon a výsledek 1:4 , kdy jsme inkasovali převážně z individuálních dětských chyb,je až krutý.Jak jsme očekávali Příbram byla silná individuálně na míči, ale naši kluci nedali nic zadarmo a zápas, pominu - li výsledek,byl vcelku vyrovnaný.

 

 

 

 ARITMA - SK PETŘÍN U13     1  :  2  

Branky :  Zelený , Flachs

Fakta zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/0da76431-5b08-483b-a06d-53e3e6a6ceea

 

Třináctka si do tabulky připsala další tři bodíčky a zase se vyhoupla až na samotné čelo tabulky

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

 

V sobotu dopoledne v Praze na Aritmě jsme odehráli od první minuty, kvalitní, bojovné utkání s dobře připraveným soupeřem a první třetina skončila 0:0. Na obou stranách se hrálo bez chyb, musím ale říct, že jsme měli více ze hry, přičemž se nám opět nepodařilo využít některé z velkých šancí. Do druhé třetiny jsme vstoupili trpělivě a já věřil, že toto utkání nemůžeme prohrát! Ve  41 minutě jsme se ujali vedení, po standardní situaci, dal svůj první gól v sezoně  Ondra Zelený. Po 10 minutách jsme přidali druhou branku Filipem Flachsem a hru kontrolovali. 2:0 tak skončila druhá třetina. Do třetí třetiny nás doprovázel déšť a studený vítr, hra se přelévala ze strany na stranu. 13 minut před koncem  nás domácí tým,  po hezké akci, potrestal za mírnou pasivitu.

Musím pochválit kluky za to, že v této fázi zápasu nezpanikařili, v klidu, bojovně a hlavně takticky  zápas dovedli do vítězného konce! Cením si bojovnosti, zapálení do hry a touhu si jít pro další tři body v tabulce!   

 

 

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN U12     0  :  12 

Branky :    Kadlec 3 , Schwab 2 , Čížek 2 , Harrison 2 , Velíšek , Sladký 2

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3e8b0622-561e-42b6-8b7b-fec90662c3fe

 

Dvanáctka se poslední dobou řídí číslem které určuje její kategorii . Krom toho , že je klukům vesměs 12 let , dostali minulý týden 12 branek od Budějovic a teď si to s obrovskou chutí otočili ve svůj prospěch . Dvanáct branek na hřišti Aritmy je paráda !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

V dalším kole jsme jeli do Prahy na Aritmu. Zde nás po minulém týdnu čekal pro nás hratelnější soupeř a to se potvrdilo. Domácí byli přeci jen lehčí soupeř. I když nám v týdnu odpadali kluci s virózou či zraněním a na zápas jeli všichni co zůstali zdraví plus Patrik Ivanič z ročníku 2012, musím všechny pochválit za přístup a nasazení do zápasu. Už rozcvička byla velmi kvalitní a to se přeneslo do zápasu. V podstatě celý zápas jsme měli pod kontrolou a kluci se snažili plnit co jsme po nich chtěli. Od gólmana po posledního hráče v poli to byl výkon o poznání sebevědomější než minulý týden. Kluci hráli s chutí a soupeři sázeli velmi pěkné góly. Zaslouženě jsme vyhráli. Pochválím dnes úplně všechny včetně mlaďase Patrika Ivaniče, pro kterého to byl první zápas v lize a proti starším si poradil na výbornou. Musíme pokračovat a doufám, že potvrdíme získané body doma v neděli se Strakonicemi.

 

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  

 

V uplakaném sobotním odpoledni jsme sehráli 2. kolo Krajského přeboru v Domažlicích. Bohužel jsme místo tří zápasů sehráli jen dva, protože Luby B nedorazily. V prvním zápasu jsme s přehledem přehráli Kohouty Rokycany 5:1, ale ve druhém utkání jsme prohráli s Domažlicemi o branku 2:3, když jsme padali již 0:3. Takže nám nezbývá nic jiného, než že jim porážku hned ve čtvrtek vrátit na Planeo Cupu! Ale musíme kluky pochválit, začínají hrát doopravdy fotbal. Zejména druhá polovina zápasu s Domažlicemi byla fakt parádní!!!
 

 

 

U 8

 

 

SKPP U8 vs. …

Starý Plzenec 14:1

Branky: Havlík 4x, Jára 3x, Mašek 2x, Polanka, Dolejš, Kozel, Minarčic, Krapf

 

Košutka A 3:15

Branky: Mašek, Jára, Kozel

 

Viktoria Plzeň U8 4:9

Branky: Jára 3x, Krapf

 

Komentář trenéra Patrika Klicha:

Na hřišti Košutky jsme odehráli 3 zajímavá utkání, z čehož jsme 1 vyhráli a 2 bohužel prohráli. I přes tuto bilanci musím kluky opravdu moc pochválit a vyzdvihnout!! Kluci se rvali s urostlejšími soupeři statečně a nevynechali žádný souboj o míč. Vidět kluky, jak se za rok herně posunuli mi dělá opravdu radost. Věřím, že takováto utkání nás budou posouvat stále výš a výš.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář