Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 15. - 16.4. 2023

STOPROCENTNÍ UŽ JEN MUŽSKÉ BÉČKO

sedas-2023-b.jpg

Patrik Šedivý z naší U19 vystřelil druhým gólem bod v dalekých Pardubicích !!!

 

 

 

100 %

 

UŽ JEN MUŽSKÉ 

 

BÉČKO

 

 

Stoprocentní jarní bilanci si drží už jen mužské béčko , protože naše U15 "jen" remizovala s Příbramí a ztratila první dva jarní body . Ale zase to byl výborný víkend ! Divizní muži vezou bod z pražské Aritmy , stejně jako naše U19 z dalekých Pardubic . Divizní dorosty sebrali všech 6 bodů Tachovu, ale obzvláště u starších to byl boj do poslední vteřiny. Starší žáci měli doma exligovou Příbram a krom 4 bodů byli k vidění skvělé momenty . Se stejným soupeřem se střetli i mladší žáci, tentokráte ale na venkovním hřišti a přivezli do Plzně  všechny body.

 

 

MUŽI

aritma-2023.png

Radost našich mužů po vyrovnávací brance na Aritmě, kterou po parádní akci dvojice Petr Bednář - Zdeněk Šimáně vstřelil Honza Vodrážka

 

 

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  1

Branky:  Vodrážka Jan

Sestava :  Suchý  -  Vanc, Kohout, Vinkler, Heller - Bednář, Lisý, Zajíček  ( 87´ Tětek) - Demeter (75´ Provod ), Šimáně (80´ Voves), Vodrážka Jan (75´ Tříska)

Edelman

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f34a61e6-9976-4014-b1e3-734e0b693851

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216115-SK-Aritma-Praha,-o.s.-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

Muži vyrazili do hlavního města a vzhledem k vydatným dešťům, se Aritmě postavili na její nevelké a hodně pamatující umělce . Kdo čekal fotbal nevalné úrovně, tak se úplně nedočkal, protože přes úplně né top povrch se dalo na co koukat. My jsme v prvním poločase měli trochu herně navrch, ale po jedné z mála chyby nás bravurním zákrokem zachránil brankář Vojta Suchý a bohužel jsme nepřekonali ani domácího golmana, byť jsme k tomu měli taky mega možnost! Po faulu na Aleše Demetera jsme totiž zahrávali pokutový kop, ale Honza Vodrážka bránu přestřelil, takže se šlo do kabin bez branek . 

Druhá půle byla podobná té první, akorát že domácí se hned po pauze dostali do brejku dva na nikoho a ujali se vedení 1 : 0 . Pak si vzal opět, a to hned dvakrát, hlavní slovo ochránce naší svatyně Vojta Suchý, který nás podržel dvěma neskutečnýma zákrokama a jen jeho zásluhou jsme zůstali ve hře. A kluci se mu za to záhy odvděčili. Po parádní souhře dvojice Petr Bednář - Zdeněk Šimáně se na malém vápně objevil Honza Vodrážka a svojí penaltovou chybu náramně napravil 1 : 1 . Do konce zápasu se ještě několikrát mohl stav měnit, ale postupem času bylo na obou týmech vidět, že ta remíza je pro ně dobrá.

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Vzhledem k počasí se hrálo na umělce, ale určitě to byla lepší varianta, než to odkládat . Troufám si říct, že jsme byli o trochu lepším týmem, ale ve chvíli, kdy šli domácí do vedení, tak měli dvě stoprocentní tutovky, po kterých by šli do dvoubrankového vedení a to by už s náma bylo špatný. Nás v tu chvíli podržel famózní Vojta Suchý v bráně a chvilku po té druhé tutovce jsme asi spravedlivě srovnali. Každopádně bodu z Aritmy si vážíme, stejně tak výkonu našich hráčů. Skvěle nás podržel "Gaga" v bráně a ve středu zálohy podobným výkonem kapitán Venca Lisý, který se po dlouhém zranění vrací do parádní formy z let minulých .  

gaga-2023.jpg

Brankář mužského "A" týmu Vojta Suchý, předvedl na Aritmě skvělý výkon, který byl základem k bodovému zisku . 

 

 

ČERNICE  -  SK PETŘÍN "B"     1  :  5  

Branky: Štefl 2 , Tříska , Kural , Tětek

Sestava :  Pejřimovský - Havelka , Trojovský , Holmik ( 46´Kasík ) , Provod ( 80´Brož ) - Tětek , Šulc - Štefl , Škarda , Kotěšovec (65´ Kural )  - Tříska (70´Vanc )

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3d6d1cf8-0c2c-4ea2-bf61-dd66e4704e5e

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko sice mělo hrát v Černicích, ale vzhledem k nezpůsobilé travnaté hrací ploše nedaleko našeho stadionu, se nakonec hrálo na naší umělce. A béčko to zase zvládlo! Skvělý úvod, kterým jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Pak jsme sice na chvíli vypadli z role a Černice svojí nejlepší pasáž zápasu zakončili brankou Šebka na 1 : 2 . Jenže naše odpověď byla blesková a to byl rozhodující moment utkání . Druhou půli už jsme kontrolovali lépe a v závěru jsme ještě dvakrát udeřili. 

 

Komentář trenéra Jardy Levého: 

Jsem samozřejmě moc rád, jakým způsobem se nám na jaře daří a musím opět kluky pochválit. Černice nemají vůbec špatný tým, mají tam aktuálně celou řadu výborných a zkušených fotbalistů a řekl bych, že zápas se nám podařilo překlopit na naši stranu lepší fyzickou připraveností a hladovým mládím. Pomohlo nám asi i přeložení zápasu na naší domácí umělku, na které jsme letos s Benfikou k nezastavení. Opět jsme si pomohli brzkým vedením 2:0 a zápas jsme si zkomplikovali především našimi hrubými chybami. První dvě ještě soupeř nepotrestal, ale třetí nabídkou již nepohrdl a před poločasem snížil kontaktním gólem. Kluci ale zareagovali fantasticky a ještě před odchodem do kabin jsme si dokázali vzít dvougólové vedení zpět. V druhém poločase jsme vedeni hlídali a soupeře nic moc k ničemu nepustili. Dva góly v závěru jen potvrdili naši lepší fyzickou připravenost a to, že nám to tam na jaře prostě padá. Stejně jako minulý týden bych vyzdvihl výkony Matěje Štefla, který je v posledních zápasech neuvěřitelně produktivní a také Honzy Šulce, který svojí bojovností ve středu zálohy a zejména druhý poločas na stoperu nedal soupeři vůbec nic zadarmo a zejména jeho výkon nasměroval tým k další vysoké výhře. Naším jednoznačným cílem stále zůstává 2. místo a věřím, že nastoupená jarní cesta nás na něj může na konci sezóny zavést.

neymy--2023.jpg

Matěj Štefl alias  "Neymy", byl v zápase s Černicema doslova k neudržení . Ke konečné výhře 5 : 1, totiž přispěl hned 5-ti kanadskými body. Dvě branky dal sám a na další 3 přihrál  =  skvělá práce !!!

 

 

DOROSTY

 

  PARDUBICE  -  SK PETŘÍN U19     2  :  2

Branky:   Šedivý, Hájek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/848ff8d0-2386-429b-aa45-818a60b96ee4 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230416-u18-6949417a/?highlight=7739a29a-ff28-4ce1-8f2b-abe17d2ead06&scroll=MT#/highlights/

 

Devatenáctka protáhla svou sérii bez porážky na 5 zápasů v řadě a z dalekých Pardubic se to cenní dvojnásobně .

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Remízou z dnešního zápasu v Pardubicích jsme prodloužili sérii zápasu kdy jsme neprohráli na 5 a kluci potvrzuji že do téhle soutěže prostě patří. Bohužel jsme v dnešním zápase 2 x prohrávali a to na začátku 1.polocasu a na konci 1.polocasu kdy jsme i dostali oba góly a nehrali tak jak bychom chteli, ale vždy jsme dokázali vyrovnat a mohli jsme navíc za stavu 2:2 jít do dovedeni ale bohuzel Filip Hofman trefil ve velmi dobré příležitosti pouze gólmana Pardubic. Po té měli zase Pardubice vyloženou šanci na vstřeleni vedoucího gólu kterou Ondra Petr za pomoci obrany zlikvidoval a konečná remíza je naprosto zasloužená a bod z venku do průběžné tabulky velice cenný zvlášť po tom co jsme viděli i ostatní výsledky. Kluci až na zmíněných pár minut podali opět výborný výkon. Jedna pochvala malinko vetši a to Honzovi Pletichovi, který velmi dobrým výkonem pomohl vybojovat bod, když nastoupil v základní sestavě po půlroční pauze po operaci kolene .

 

 

 

 PARDUBICE  -  SK PETŘÍN U17      2  :  0

Branky: 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8a4587ab-6c11-4d01-b5a6-dc4a29a74ec0

 

Sedmnáctka se bohužel na východě střelecky neprosadila a to byl hlavní důvod toho, že domů jeli kluci bez jakéhokoliv bodu.

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Do zápasu jsme vstoupili aktivně dobře jsme kombinovali ale většina našich akcí končila kolem vápna, a dvakrát domácí podržel brankář. Po chybě v komunikaci a špatném přebrání hráčů se Pardubice dostaly do vedení které navýšili po rohovém kopu.

Ve druhé půli na klucích byla vidět obrovská snaha otočit zápas v náš prospěch. Bohužel se nám nepodařilo většinou vlivem přemíry snahy vypracovat vyložené příležitosti a hráli jsme zbytečně v křeči. Proto odjíždíme z Pardubic bez bodu. Soupeř nám dal lekci z efektivity, kdy potrestal naše dvě větší chyby, ale jinak klukům nemám ani moc co vytknout, jelikož bojovali do poslední minuty, ale chyběl nám jen trošku větší klid na míči. Vezmeme si z toho cenné zkušenosti a poctivě se připravíme na středeční zápas se Slavií Praha. Rád bych tímto pozval všechny fanoušky, aby nás přišli podpořit a slibuju že s klukama uděláme vše proto abychom vyhráli a mohli odejít se vztyčenou hlavou!!! 
 

 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  TACHOV      2  :  1  

Branky:  Mikleš 2 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9d925c9d-2da4-4603-b8ea-23f2bf274fb5

 

Osmnáctka měla před sebou zdánlivě lehký úkol! Porazit Tachov, který se v tabulce drží hluboko pod námi, ale nebylo vůbec jednoduché. O tom, že všechny body zůstaly na Petříně rozhodl střídající Tomáš Mikleš, který nejprve 10 minut před koncem srovnal na 1 : 1, aby pak až v nastavení rozhodl definitivně!!!

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Úvod zápasu s Tachovem nám nevyšel podle představ, kdy jsme nedokázali zatlačit soupeře a brzy vstřelit vedoucí branku, která by nás uklidnila. Tachov hrál jednoduše, po ztrátě míč se rychle zatáhl na svojí polovinu a před vlastním vápnem zaparkoval "autobus". My jsme si s tím nedokázali poradit, nedařila se nám kombinace, chyběl nám lepší pohyb a hra byla pomalá. Hosté vyráželi do rychlých brejků, kdy po jednom z nich po půl hodině hry šli do vedení. Vedoucí branka hráče Tachova ještě víc nahecovala, zjistili že by se dalo u nás bodovat, když budou pokračovat v obětavém v obraně poctivém výkonu. My jsme naopak znervózněli a celkově náš výkon nebyl dobrý. Poločasová přestávka byla naším  vysvobozením. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb a rázem přibývali příležitosti ke vstřelení vyrovnávací branky. Pořád tomu chyběl ale větší klid v kombinaci a přesnost. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali deset minut před koncem, kdy se prosadil Tomáš Mikleš. Koncovka zápasu byla už v naší režii, ale v předfinální fázi jsme si nepočínali přesně. Z poslední možnosti v nastaveném čase jsme se ale přeci jenom dočkali, kdy  míč doslova dotlačil do tachovské branky Tomáš Mikleš. Tři body po zlepšeném výkonu ve druhé půlce zůstávají zaslouženě na Petříně. 

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  TACHOV    12  :  0

Branky:  Anděl 5 , Štěpánek 2 , Forst , Král , Businský , Třeštík , Dobrý

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/79bf637f-b87d-4cc5-89e7-68ddb5fa81a6 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230415-u16-tachov-u17-47e2b693/

 

Od šestnáctky se něco podobného čekalo, ale i tak je to velice příjemný výsledek

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

Do utkání jsme šli s tím, že hlavně nesmíme soupeře podcenit. Zároveň jsme udělali pár změn v sestavě, ať už z hlediska jmen, postů i formace. Musím všechny kluky, kteří k utkání nastoupili pochválit, jelikož potvrdili naši dobrou formu a ukázali dobrý přístup. Cílem pro nás bylo kromě vítězství i čisté konto a i to se podařilo splnit. Jsme tedy nyní 6 zápasů neporažení a série pokračuje. Za posledních 14 soutěžních zápasů máme 11 výher, 1 remízu a dvě porážky se skóre 58:19, což mi přijde slušné. Je stále na čem pracovat, ale opravdu dlouhodobě kluci zaslouží pozornost a pochvalu za to, jak se každý měsíc zlepšují. Další utkání bude velmi náročné, pojedeme do Rokycan a budeme chtít navázat na vše dobré a porazit náročného soupeře. 

 

 

Ž Á C I

 

 SK PETŘÍN U15  -  PŘÍBRAM      2  :  2  

Branky:  Romaňuk 2

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d3aa395f-15f5-48eb-9346-2262f9ffa495

 

Naše patnáctka prožívá snové jaro a ještě 10 minut před koncem zápasu to vypadalo, že to bude další bomba výsledek, ale Příbram v poslední minutovce zabrala naplno a bohužel skóre srovnala . 

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Kvalitní utkání z obou stran. Soupeř velice kvalitně připravený, jak po taktické, tak po technické stránce. Obzvláště v úvodních minutách utkání byli hosté přesnější a jistější s míčem. Poctivou hrou do defenzivy jsme soupeři neumožnili vážněji ohrozit naši bránu a sami začali být nebezpeční a vytvářet si příležitosti a dostávat se do zakončení. Ať už střelou z poza vápna, které scházela přesnost, nebo technickým zakončením ve vápně, kterému pro změnu chyběla razance.

Co chlapcům nechybělo, byl důraz a dohrávání situací kolem a obzvláště v pokutovém území. A právě to nás odměnilo. Ne příliš zdařený odkop brankáře na střed hřiště, odraženého míče a přes kombinaci v křídelním prostoru, centru do PÚ, kde krásným prvním dotykem a pohotovým zakončením D. Romaňuka jsme šli do vedení. Od té chvíle jsme zpřesnili hru, více začali kombinovat a vytvářet si příležitosti k zakončení. Utkání se hrálo ve výborném tempu a právě ta rychlost a čas, kdy oproti jiným utkáním máme prostor na dva, tři doteky navíc k vyřešení situace, to nám soupeř neumožnil a to nás v některých herních situacích limitovalo. Přesto po kombinaci středem hřiště a pěkné průnikové přihrávce na rozběhnutého útočníka, kličce brankáři a dohrání odraženého míče vstřelil D. Romaňuk gól a poslal nás do poločasové pauzy za stavu 2:0.

Do druhé půle soupeř zareagoval střídáním a přeskupil řady, čímž zlepšil pohyb a byl daleko nebezpečnější. My si dál vytvářeli příležitosti ke vstřelení třetího gólu a nutno dodat, že některé byly ložené, ale zase ta kvalita nás limitovala. A tak nás soupeř potrestal. Po rohovém kopu a naší nezodpovědnosti, kdy necháme úplně volného hráče hlavičkovat a snížit na 2:1.

A opakovala se stejná situace, jako v utkání s Č. Budějovicemi, kdy nás to vypne a během 2´ si necháme vstřelit druhý gól. Tak trochu po nešťastné teči, ale po nedůrazu hned ve třech soubojích za sebou, kdy se necháme přetlačit, prošlápnout a umožníme zakončit.

Konečný stav 2:2 vzhledem k průběhu utkání, neproměnění některých našich šancí a herní kvalitě soupeře, obzvlášť druhý poločas, je si myslím zasloužený.

Přesto z pocitů kluků bylo cítit zklamání z výsledku, neboť jsme se o výhru připravili sami

 

 

 

SK PETŘÍN U14  -  PŘÍBRAM     3  :  2 

Branky:  Holub , Kančev , Hupač

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5f81d53f-c516-499c-a33e-9955b03f6fdd

 

Čtrnáctka měla sen, který se nakonec vyplnil, ale jak už to u velkých snů bývá, byla to fuška. Kluci zahráli fantastický první poločas, do kabin se šlo za stavu 2 : 0 pro nás a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohlo něco stát. Jenže Příbram zařadila o dva rychlostní stupně vpřed a s náma to nevypadalo vůbec dobře. Kluci se po celou druhou půli jen bránili nájezdům soupeře a za stavu 2 : 2 mu chybělo chvilka, aby ubránil ten skvělý bod, který se nabízel. Jenže fotbal občas plní i sny! V poslední minutě se dostal k balonu Karel Hupač a celý Petřín běžel slavit  -  3 : 2 a konec !!!

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

Do zápasu jsme nastoupili s odhodláním poprat se o co nejlepší výsledek a tajně doufali v malý zázrak, protože za 7 let jsme nikdy v této kategorii proti Příbrami nezískali ani bod!. První půli jsme byli jednoznačně lepším celkem, náš důraz a nasazení dělal velké problémy soupeři a prakticky se za 40 minut nedostali na naši polovinu a góly Holuba a Kančeva jsme zaslouženě vedli 2:0.
Do druhého poločasu jsme provedli pár vynucených i nevynucených střídání a obraz hry se úplně změnil .Příbramští byli jasně lepší a dvěma góly skóre srovnali…
Posledních 10 minut to byl z naší strany zoufalý boj o bod, který bychom před utkáním brali.
V 80 minutě se do ojedinělého brejku zapojil Kája Hupač a svým chladnokrevným způsobem jeho vlastním, poslal míč do sítě soupeře.
Štěstí přeje připraveným a My jsme byli opět dobře připravený.

 

 

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U13      0  :  2

Branky :   Hauer , Vokáč

Fakta zápasu : 

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/21d4d827-e4b6-4a3c-a9e6-5440378e38c9

 

Třináctka  se rvala v Příbrami o body až do konce a nakonec kluci urvali všechny tři , když jsme se trefili 8 , respektive 6 minut před koncem.

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U12    4  :  7

Branky :  Čížek 4 , Rossi 2 , Kadlec

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d69fa3d7-d4d6-442a-97f0-e9b7b4966acb

 

 U12 vedla v Příbrami u 0 : 6 a všechno spělo k tomu, že to bude další fantastická kanonáda našich 2011 . Jenže přišel desetiminutový výpadek, ve kterém jsme dostali hned 4 góly a bylo to najednou jen o dva. Kluci ale ukázali kvalitu a dotáhli to do zdárného konce. 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

V 5.kole jsme zajížděli do Příbrami. Domácí celek je velmi kvalitní tým a soupeř naší úrovně. Každé utkání je vyrovnané a rozhodují drobnosti. V neděli jsme byli o něco přesnější my a vyhráli jsme 7-4. Kluci vstoupili do utkání velmi dobře. S ohledem na problémy v kombinaci a při rozehrávce jsme tentokrát kluky nabádali ke zjednodušení hry a zlepšení pohybu. Oboje se nám v první 30 minutách dařilo a zaslouženě jsme vedli až 6-0. Jenže ve druhé části jsme z naší hry vypadli a dovolili domácím se skoro vrátit do zápasu. Kluci přestali hrát a domácí zvýšili tempo. Výsledkem byli 4 góly v naší síti. Před poslední třetinou jsme se kluky snažili uklidnit a nastavit jako na začátku zápasu. To se povedlo a od začátku třetí třetiny jsme začali opět být více aktivní a vytvářet si další příležitosti. Domácím jsme toho už moc nedovolili, přidali sedmý gól a dotáhli utkání k vítězství.

Celkově musím kluky za zápas a za probíhající sezonu pochválit. Každý dělá chyby a má na ně nárok, kluci jich zatím dělají málo, máme i štěstí a proto jsme bodově na tom skvěle.

Teď se těšíme na neděli na Spartu Praha. Uvidíme co se bude dít, ale jdeme do zápasu s elánem a chutí opakovat senzační podzimní výkon a výhru. Uvidíme……

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  -  r.n.  2013

 

Komentář trenéra Luďka Lhotáka  z 3. kola Městského  přeboru starších přípravek :
 
V pátek jsme zahájili finálovou skupinu Městského přeboru velmi dobrým představením na Sencu Doubravka. Kluci si v deštivém počasí a na nečekaně podmáčené umělce parádně zastříleli a po kvalitních výkonech získali všech 9 bodů. Postupně jsme porazili Černice 8:1, Košutku "B" 6:0 a Senco Doubravku 18:2. Prostě skvělé představení!
 
U  9   -   r.n.  2014
 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

 

V sobotu jsme v deštivém počasí na UMT hřišti v Domažlicích odehráli další kolo Krajské soutěže mladší přípravek. Kluci makali a odměnou byla 3 vítězství a plný počet bodů.

V prvním utkání jsme porazili Kohouty Rokycany 9-0, ve druhém SK Klatovy 10-1 a ve třetím domácí Jiskru Domažlice „B“ 14-1. Gólově tým táhnul Vítek Kadlec s 15 góly, ale bez dvorních nahrávačů Petra Víta a Alexe Kadlečka by to nezvládnul. V brance nás podržel Oskar Ženíšek a v poli pomohli k úspěchu Martin Prokop, Filip Kaprál a Hynek Hrnčár. Všichni kluci zaslouží velkou pochvalu a věřím, že tím získali chuť do další práce 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář