Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 14.- 15.8. 2021

ŠEST  VÝHER A DVĚ PORÁŽKY

ŠEST VÝHER 

 

....  a dvě porážky

 

taková je bilance uplynulého víkendu petřínských barev . Své zápasy k vítězství dotáhli A i B muži , ligová dorostenecká U17 , oba dva týmy v dorostenecké divizi a mladší žáci U13 . Neuspěla bohužel naše ligová dorostenecká U19 , která nebrala doma s Příbramí ani bod a a daleko na jihu ani naši  nejmladší žáci . 

 

 

 

 

 

MUŽI 

muzi-sobeslav-2021.jpg

Přesto , že naše mužské áčko vedlo po půlhodině hry nad Soběslaví už 3 : 0 , tak rozhodující trefu přidali až po přestávce , kdy se na konečných 4 : 2 trefil Honza Vodrážka , který dotáhl "ťukes" Davida Hellera , který napřed o tyčku nahrál Alešovi Demeterovi a ten pak nezištně autorovi čtvrté branky . 

 

 

 

SK PETŘÍN  -  SOBĚSLAV   4  :  2

 

Branky : Vodrážka Jan ( as. Šimáně )  ,  Vinkler ( as.Provod ) , Provod ( as. Šimáně ) , Vodrážka ( as. Demeter )

Sestava :   Hrabačka  -   Klich , Vinkler ,  Kohout , Provod ( 58´Voves )   -   Zajíček ( 72´Jílek ) ,  Heller  ( 58´Zoubek )   Lisý   -  Vodrážka J. ( 58´Bílik )    , Šimáně , Demeter ( 84´Tětek ) 

Suchý , Šulc

 

 

Muže čekal doma veletěžký soupeř ze Soběslavi a určitě nikdo nečekal , že  po půlhodině bude na světelné tabuli svítit skóre 3 : 0 . Jenže naši borci vzali úvod zápasu útokem a po trefách Honzy Vodrážky , Ondry Vinklera a Michala provoda se zdálo být rozhodnuto . Jenže hosté prokázali svojí kvalitu a po několika neúspěšných pokusech dokázali těsně před přestávkou dát góla naděje . 

Když se pak chvíli po obrátce trefili podruhé , vypadalo to už opět na litý boj , ale naše odpověď byla blesková a rychlé odskočení "o dva" , už bylo pro hosty příliš . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Začali jsme skvěle a v úmorném vedru jsme soupeře v první půlhodině zápasu jednoznačně přehrávali a dostali se do tříbrankového vedení . V tu chvíli bylo více méně jasné , že když vydržíme do půle , bude to skvělé a možná i rozhodnuté . Jenže Soběslav ukázala , že je právem na čele tabulky , dvakrát nás potrestala a vypadalo to zle nedobře . Čtvrtá branka a následné naše trojstřídání pak určili směr zápasu . Hosté už neměli moc sil na další zvednutí se a my jsme střídáním posílali další a další čerstvé hráče , kteří už zápas hlavně díky fyzické kondici dotáhli do bezproblémového konce . 

 

hrabe---sobeslav-2021.jpg

DALŠÍ FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 SK PETŘÍN "B"  -  ŽIHLE     8  :  0

 

Branky : Škarda 3 , Kotěšovec 2 , Bendl , Trojovský , Tětek

Asist. :  Štefl 4 , Tětek  , Provod , Škarda

 

Sestava :   Zíma  - Voves (10´Provod , 65´Pleticha ) Trojovský , Veselý , Krystl ( 65´Levý )  -  Tětek , Jílek , Bendl - Kotěšovec , Štefl , Škarda

 

Rezerva opět ukázala svojí sílu a po zásluze vyhrála podruhé za sebou velkým rozdílem . První půlhodina sice ještě nebyla úplně ideální , ale od 30 do 75 minuty , to mělo tak nějak vše , co by naše hra měla mít . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Blbý je , že se body rozdělují v každém zápase znova a i když vyhrajete o osm , nebo o jedenáct , tak další zápas vždycky začíná od stavu 0 : 0 . My se vůbec nesmíme dostat do stavu sebeuspokjení  , ve středu nás čeká další veledůležitý zápas s Kaznějovem , který vyhrál venku 1 : 5 a pocitově na tom budou podobně jako my , tzn na vlně . Jenže pro nás je to další korálek na cestě za postupem , musíme zase zahrát minimálně dobře a pokud možno zase vyhrát !!!

 

 

DOROST  U19

 

SK PETŘÍN U19  -  1.FK PŘÍBRAM     2 :  3 

Branky :  Brabec 2

 

Devatenáctka si zápas prohrála už v prvním dějství , které zcela zaslouženě prohrála 1 : 3 . Kluci se sice po přestávce zvedli . Honza Brabec dal svůj druhý gól a vypadalo to , že bychom mohli ještě zabojovat , ale bohužel....

 

 

DOROST  U17

2005---slavia-2021.jpg

SK PETŘÍN U17  -  1.FK PŘÍBRAM      4  :  2

Branky : Trojan ,Salák , Šedivý ,  Hofman

 

Naše sedmnáctka sice záhy prohrávala 0 : 2 , ale i v téhle fázi zápasu byla pohyblivějším i lepším týmem . Takže po zásluze postupně skóre dotahovala, obracela a nakonec i navyšovala , když se v závěru opět trefil fantóm posledních gólů v závěrečných minutách - Filip Hofman . 

 

DOROST U18

 

TÁBORSKO "B"  -  SK PETŘÍN "B"     2  :  3

Branky : Hájek 2 , Žídek

 

Osmnáctka si spravila chuť po středeční domácí prohře a stejným výsledkem si odvezla všechny tři body z nepříjemného Táborska . Po dvou trefách Pidy Hájka si chvilku před koncem vzal na triko zahrání penalty Ondra Žídek a tzentokráte vyvrátil tvrzení , že penaltu nemá kopat sám faulovaný hráč a s přehledem sebral domácím všechny body . 

 

DOROST U16

 

TÁBORSKO "B"  -  SK PETŘÍN "B"     1  :  6

Branky : Olach 2 , Kaňák jan , Spiegel , Holmik , Macháč

 

Šestnáctka  by rozhodně měla cílit na úplně nejvyšší divizní příčky a to znamená tak nějak pravidelně pořád vítězit a to se klukům zatím daří náramně !!! Takže jen tak dál

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SKP Č. BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN    2  :  9

Branky : Mastný 2 , Davídek , Pechler , Súlovec , Vainar , Kančev , Hupač , Protivínský

Nuladevítky se rozjeli ke svému prvnímu mistráku do dalekých Budějic a ukázali domácím , kdo má lepší pivo i fotbalisty :-)

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

SKP Č. BUDĚJOVICE -  SK PETŘÍN     17 : 2

Branky : Šebek , Novák

 

Když zhruba v polovině utkání snižoval Venca Šebek na 5 : 1 , nevypadalo to ještě tak hrozivě , ale pak už to tam padalo jako na běžícím páse . Kluci se po prvním

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář