Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 13. - 14.5. 2023

BÍDNÝ VÍKEND ZACHRAŇOVALI ŽÁCI  A  DIVIZNÍ DOROSTY

provod-senco-2022.jpg

Michal Provod se v utkání s jihočeským Českým Krumlovem prosadil hned dvakrát, když mu na obě trefy do černého pokaždé přihrál další dvougólový střelec Aleš Demeter. 

 

______________________________

 

 

 

 

 BÍDNÝ VÍKEND

 

 

zachraňovali starší žáci

a divizní dorosty

 

 

Muži dostali dvakrát výprask v poměru 1 : 4 , ligové dorosty vezou 2 bodíky za dvě remízy na Meteoru, byť každá měla zcela opačný příběh a tak se museli činit ostatní ! Divizní dorosty obraly o všechno Domažlice a skvěle si vedly oba týmy starších žáků ! Na megahorké půdě Benešova vyválčili vše co se dalo a U14 je už na prvním místě tabulky sama !!!

 

 

MUŽI

 

 

  ROKYCANY  -  SK PETŘÍN "A"    4  :  1 

Branky: Demeter 

Sestava :  Suchý  -  Provod, Kohout, Vinkler, Klich ( 77´Tříska )  - Bednář ( 60´ Štefl ) , Lisý  ( 80´Heller ), Zajíček  (80´ Tětek) - Demeter , Šimáně  , Vodrážka Jan (60´ Vanc )

Edelman , Vodrážka Dan

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/03ffbf74-ed3a-4031-8e72-4272dd20b9e8

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216148-FC-Rokycany-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

https://rokycansky.denik.cz/fotbal-divize/foto-rokycany-obraly-favorita-kouce-petrina-rozlitil-vykon-rozhodciho-rejzka-202.html?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=social_redirection

 

Muži jeli do Rokycan potvrdit dobrou formu z posledních týdnů , ale tvrdě narazili . V první půli se nesl ve znamení střeleckých soubojů našeho Petra Zajíčka s domácím brankářem Houdkem , ale ten skončil jednoznačně 0 : 4 v neprospěch našeho středopolaře a jelikož se domácí na druhé straně dvakrát prosadili , šlo se do kabin za stavu 2 : 0 pro domácí . 

Ve druhé půli se nám hned záhy podařilo srovnat, když Aleš Demeter proměnil pokutový kop za ukázkový volejbalový "bagr" jednoho z domácích stoperů . Bohužel to z naší strany bylo co se týče branek vše a byť jsme se za vyrovnáním tlačili, domácí nás ještě dvakrát z podobných brejkových situací potrestali a zaslouženě si uzmuli všechny 3 body . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Mám rád, když se něco děje, fotbal je o emocích a když nejsou, tak je to prostě na prd a v Rokycanech toho bylo až až, takže tady jsou moje 4 zásadní komentáře : Začnu fotbalem! Musím smeknou klobouk před domácím týmem a jeho trenérem, protože byť si nemyslím, že bychom se my na Rokycany připravili hůře než oni na nás, tak musím bohužel konstatovat, že způsob provedení toho co jsme my a oni měli připravené, byl obrovský! A byť jsme se naší větší herní kvalitou několikrát dostali z nejhoršího, tak takhle jak hráli Rokycany se prostě hraje o záchranu a o body! Oni začali skvěle a tím, že vlastně celý zápas vedli se jejich nastavení vůbec neměnilo, možná naopak a my jsme si s tím prostě nedokázali poradit. Druhá věc je rozhodčí. Hned po zápase, ve velkých emocích, jsem v rozhovoru pro Deník pronesl, že výkon rozhodčího byl špatný, možná jsem řekl dokonce šílený. Teď s odstupem dvou dní a shlédnutí záznamu celého zápasu, musím konstatovat, že jsem to řekl naprosto trefně. Je mi úplně jedno kdo to je, jen beru v potaz jeho vystupování, jeho chování a jeho pískání a jsem strašně , strašně rád, že v naší divizi je takhle špatných rozhodčích fakt málo, když vezmu naše letošní zápasy, tak s vyjímkou rozhodčího z Katovic, tak všichni co nás pískali byli o level lepší než tenhle ! A vůbec nechápu ty hlasy, které mi říkají, že bych tohle neměl říkat nahlas....... Jdeme dál, další téma balony. Jak už jsem říkal, k Rokycanům mám vztah, hrál jsem tam , trénoval jsem tam a fotbal tam dělá spousta skvělejch lidí. Přesto se tam mezi ně vloudí nějakej jouda, kterej ve 30 minutě zápasu schová všechny hrací balony ( teda krom toho se kterým se hrálo, ten se mu nepovedl ) a nevím jestli se mám smát nebo brečet, když pak na záběrech na TV COM vidím všechny hrací míče schované za střídačkou. Chápu, že hrát o záchranu je blbý, ale příště tuhle schovávačku udělejte o hodinu dýl, asi bych to přešel .... A poslední věc je zase tak trochu fotbalová. Jak už jsem říkal, domácí předvedli super výkon se spoustou skvělejch individuálních výkonů, kterým určitě vévodil Dan Houdek v bráně. Jsem moc zvědavej, kde bude chytat příští sezónu.  

 

 

 

 TACHOV  -  SK PETŘÍN "B"    4  :  1   

Branky:  Tětek 

Sestava :  Edelman - Havelka, Kohout , Trojovský , Rampa   -  Tětek  , Maxa ( 72´Kolářík ) , Šulc ( 70´Rada ) -  Vanc ( 60´Demeter ) , Štefl  , Tříska ( 60´Kotěšovec )

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b73ac8c9-097e-452d-baab-667a59b0b32b

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko chtělo domácím překazit postupové oslavy a přiblížit se o kousek blíž ke stříbrné příčce, ale bohužel se to nakonec nepovedlo. Výkonem si ale kluci zaslouží pochvalu.

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Bohužel jsme zdaleka nemohli využít všech možností jak být v Tachově co nejsilnější, ale i tak jsme dali dokupy tým, se kterým jsme v Tachově chtěli prostě vyhrát, protože nám vlastně ani nic jiného nezbývá. Přečkali jsme domácí úvodní tlak, kdy to rozhodně nevypadalo, že bychom měli mít v Tachově nějaké šance, ale od nějaké 15 minuty jsme si začali tvořit šance i my a nakonec z toho byli 4 tutovky. No a tady se lámal chleba! My jsme nedali ani jednu z loženek a přišel trest. Zkušený Trojovský si spletl velké vápno s tatami a byť té "parádní" skládce předcházel chvíli před tím neodmávaný několika metrový ofsajd, kopala se pentle a tu domácí Hudec s přehledem proměnil v parádního šatnáře. Po přestávce jsme sice rychle zareagovali na domácí zvýšení na 2 : 0, když se trefil Kuba Tětek, ale pak už jsme tak nebezpeční jako v první půli nebyli a domácí nám ještě zabalili dva další na cestu . Za výkon ale musím kluky pochválit

 

kote--sobeslav-2022.jpg

Lukáš Kotěšovec byl dlouho mimo hru kvůli poraněnému kolenu, ale proti Nýrsku už zase pálil ostrými! Rozdílovou trefu na 1 : 0 totiž zařídil on .

 

 

DOROSTY

 

  METEOR  -  SK PETŘÍN U19   1  :  1 

Branky:   Flachs

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5278fbc9-a928-4d8c-add2-89fd17b76a34

 

Video ze zápasu : 

 

 

 

Devatenáctka bojovala na Meteoru proti obrovské přesile a byť dostala vyrovnávací branku až v nastavení , tak je to pořád aspoň jeden bod, který se rozhodně hodí nám víc, než domácím. 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Na zápas na Meteoru je asi potřeba se podívat že 3 pohledů.  První je předzápasový, kdy jakýkoliv bodový zisk by byl super . Druhý pohled je po průběhu zápasu, kdy jsme byli jasně lepší měli vyloženější šance a tudíž je bod málo.  A třetí pohled je že ten bod je prostě maximum co lze proti 14 lidem uhrát.  Klukům na hřišti bych chtěl vysokou obrovskou poklonu za to co předvedli po fotbalové stránce a ještě větší jak dokázali udržet nervy na uzdě po tom co předváděli ty 3 kluci v černém!!!! Za první poločas 12 kontroverzních rozhodnutí proti nám a za druhý poločas 18 což je celkem 30 takže každé 3 minuty něco otočeného proti nám!!!! Asistent trenéra Honza Pleticha ml. Celý zápas zapisoval tyto rozhodnutí a to jsem byl ještě hodně optimisticky a věřil že něco fakt neviděli.  Největší komedie nastala v 73 minutě kdy Miky šel sám na bránu poslední hráč Meteoru ho držel 5s za dres a rozhodčí na kterého jsem se v tu chvíli podíval otočil hlavu na druhou stranu a Miky dostal žlutou kartu za protesty . Od té chvíle jsem dělal na lajně vše proto abych za protesty dostal i já žlutou kartu ale bohuzel hlavní mě nešel ani napomenout!!!! V téhle situaci jsem na Meteoru byl už jednou a to s ročníkem 99 kdy to rozhodčí dotáhli do zdárnému vítězství Meteoru a proto si dneska toho bodů strašně cením a klukům bych chtěl vyseknout znovu obrovskou pochvalu. Absolutně nechápu jak někdo může takhle dělat fotbal !!!! Na druhou stranu jsme uhráli důležitý  bod  cestě za záchranou stejně jako U17 a zpáteční cesta domů  byla hodně veselá  s trenérem Veselým. 

 

 

 

petr--sparta-2022.jpg

Brankář a kapitán naší U19 Ondra Petr,  chytil na Meteoru všechno jen za 90 minut. Bohužel na dvojitou dorážku v nastavení už byl krátký

 

 

 

 METEOR  -  SK PETŘÍN U17    3  :  3  

Branky:  Brandner 2 , Konvář 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ba5a65c6-9402-4ba9-b32a-f2c93b763307

 

Video ze zápasu : 

 

 

Sedmnáctka  vyrazila na Meteor jen s jedenáctkou "nejvěrnějších" , když dalších 7 absentujících nahradili dva kluci z U16 Dobrý a Blahník. Když to 20 minut před koncem bylo 3 : 0 pro domácí, nebylo to asi něco, s čím bychom v tomhle stavu nepočítali. Jenže kluci ukázali jaký jsou bojovníci a nakonec vůbec nebyli daleko od  výhry !!!

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Před zápasem nás trápila obrovská marodka a nebýt pomoci kluků z 2007 jeli jsme na zápas pouze se základní jedenáctkou. První půlka byla vcelku vyrovnaná ale domácí šli těsně před poločasem do vedení 1:0. Po našich chybách, nedůrazu a místama lenosti z naší strany soupeř přidal další dva góly a s námi to vypadalo zle. Ovšem to co předvedli kluci ve zbytku zápasu, za to smekám klobouček. Nevzdali se, šli na hranu svých možností a vyrovnali na 3:3. A do poslední minuty bojovali o body tři. Doufám, že nás tohle posilní do dalších zápasů a ve středu porazíme Vyšehrad.

 

 

 

  SK PETŘÍN U18  -  DOMAŽLICE   2  :  0

Branky:  Trachta 2

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/00a03f85-c69b-4236-912d-a0de55b793a6

 

Osmnáctka si zase vypůjčila pár kluků z U16 a na výkonu to vůbec nebylo znát! Hosté sice několikrát zahrozili, ale proti byl buď brankář Jarda Vytisk, nebo břevno a naopak na druhé straně se dvakrát přesně trefil Aleš Trachta a body jsou doma . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Utkání se sestupem ohroženými Domažlicemi byl přehlídkou našich neproměněných šancí. V úvodních 20 minutách byla hra vyrovnaná, sice jsme měli víc ze hry, ale hráči Domažlic hráli důrazně, nechybělo jim nasazení a aktivním pohybem narušovali naší hru. Ve dvacáté minutě to byl soupeř, kdo si vypracoval po rohovém kopu první gólovou příležitost, ale Jára Vytisk nás výborným zákrokem na brankové čáře podržel. Tento okamžik kluky probral, přidali jsme na pohybu, důrazu a začali se rodit i naše gólové příležitosti. Bohužel jsme se trápili v koncovce a dvě stoprocentní šance trestuhodně nepoměnili. Gólově jsme se prosadili až tři minuty před koncem prvního poločasu, kdy po přetaženém rohovém kopu se trefil hlavou Aleš Trachta.  První poločas jsme zaslouženě, vzhledem k počtu brankových příležitostí vyhráli 1:0, ale rozdíl ve skóre měl být po zlepšeném výkonu v druhé polovině prvního dějství větší. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a po deseti minutách hry jsme mohli odskočit na rozdíl dvou gólů, ale opět jsme byli v koncovce impotentní. Domažlice hrozili z brejků, kdy po jednom z nich musel po hodině hry předvést své umění Jára Vytisk. Z následného protiútoku jsme měli další tutovku, kdy jsme nedokázali přetavit v uklidňující branku ani  samostatný únik z poloviny hřiště na osamoceného  brankáře Domažlic, kdy ani následná dorážka, kterou  vykopl z brankové čáry jeden z obránců neskončila v síti. Soupeř tak cítil po našich neproměněných šancích, že by mohl bodovat a cca čtvrt hodiny před koncem byl k vyrovnávacímu gólu hodně blízko, ale míč se zastavil na břevně naší branky. Uklidňující  a rozhodující branku jsme zásluhou Aleše Trachty vstřelil dvě minuty poté.Tři body zůstali doma na Petříně, ale po řadě neproměněných šancích to nebyl vůbec jednoduchý zápas.

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  DOMAŽLICE   3  :  2   

Branky:   Anděl  2 , Třeštík

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2f473b58-80da-41f6-bd50-5d4fc8875dd1

Video ze zápasu : 

 

 

Šestnáctka začala skvěle a hned v první minutě se dostala do vedení po přesné trefě Anděla. Jenže ještě do přestávky hosté stav otočili a kluci měli v druhé půli opravdu co dělat, aby si vzali výhru zpět . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

Do utkání jsme vstupovali určitě jako favorit, nicméně jsem kluky často i průběhem týdne upozorňoval, že to určitě nebude lehké. Domažlice jsem vnímal a nadále vnímám jako tým, který potrápí ty nejlepší v soutěži, ale s těmi týmy ze spodu tabulky se zase naopak trápí a zejména je to tým plný opravdu zajímavých individualit skoro ve všech řadách. My utkání zahájili nejlépe, jak to jde a v první minutě jsme vedli 1-0 gólem Lukáše Anděla. Dále jsme 20 minut předváděli naprosto skvělý fotbal a velmi dobře plnili vše, co jsme si řekli. Tento výkon nám Domažlice narušili výbornou akcí, kde se bohužel sešli dvě chyby krajních obránců a bylo 1-1. Od té chvíle byla hra hodně vyrovnaná a vyústila v gól na 1-2, když jsme si sami bez cizího zapříčinění dostali míč z rohu do vlastní branky. V druhé půli nám neskutečně pomohl příchod Samuela Vaniše do obrany a vítězná mentalita na kterou jsme hodně tlačili o poločasové pauze a se kterou znovu Sam a několik dalších hráčů prostě do druhé půle šlo. Myslím si, že celý druhý poločas se musel sledovat krásně, protože se furt něco dělo a každý kdo vstoupil na hrací plochu tam nechal srdce a asi i plíce. Brejkové průniky Domažlic byli zastaveny pevnější obrannou řadou a to až na jednu výjimku, kdy soupeř nastřelil konstrukci. Jinak to byl ale festival hlavně našich šancí a více děje bylo určitě na útočné polovině. Naše šance nakonec vyústili v průnik Petra Třeštíka z levé strany, který svou pověstnou levačkou poslal perfektní míč pro Lukáše Anděla a kolem 70. minuty byl stav 2:2. Myslím, že všem bylo jasno, že nám remíza nestačí, takže tempo pokračovalo a dovedlo nás k vítěznému gólu zhruba v 82. minutě, kde si znovu Třeštík levou nohou navedl míč a na přední tyč zaskočil brankáře. Za stavu 3:2 bylo vidět jak obrovské bylo tempo hry pro oba týmy, jelikož mi přišlo, že se ani jeden tým nemůže už moc hnout. Vyhráli jsme tak tedy zápas, který jsme si ztížili, ale ve kterém jsme se opravdu vydali a ukázali, že nechceme přijít o sérii výher, která je už nyní 8 zápasů a 10 zápasů bez prohry. Nebudeme o ni chtít přijít ani za týden, což znamená, že už od pondělí se jdeme připravovat na Hořovice. 

 

 

Ž Á C I

 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN U15    1  :  4 

Branky:  Popule , Romaňuk , Opava , Svoboda

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/afbaf358-c4b4-4642-988b-d933ede3fedc

 

Patnáctka potvrdila neskutečno jarní formu a veze body i z dalekého Benešova 

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

 

V 11 jarním kole, jsme zajížděli k soupeři ze spodku tabulky. Od samého začátku utkání, jsme dobrou aktivitou a kombinací, domácí přehrávali a měli hru pod kontrolou. S narůstajícím časem, narůstaly naše neproměněné a zahozené šance. Ve finální fázi, si počínáme unáhleně, nebo zvolíme sílu, místo technického a umístěného kopu. A tak místo toho, abychom rychlým vstřelením gólu, vnesli klid do řešení dalších šancí, tak jsme nadále čekali na první gól. Ten přišel v 21´a jako přes kopírák na Povltavské, ale z druhé strany, kdy Petr Popule a jeho centr/střela zapadla na zadní tyči do brány a šli jsme do vedení 1:0. Hned vzápětí si domácí pomohli dlouhým nákopem za obranu a nedorozumění mezi obránci a brankářem v PU, vyústilo ve faul a pokutový kop, kterým domácí srovnali stav na 1:1. Zmar našich útočníků vystihla situace, kdy vyřešíme obranu soupeře, obejdeme brankáře, ale brankovou konstrukci nepřekonáme. A tak za to vzal Pavel Opava a krásnou, křižnou střelou nás poslal do vedení 2:1. A když se o chvilku později prosadil hlavou David Romaňuk, šli jsme do šaten za stavu 3:1 pro Nás.

Ve druhém poločase pokračovalo naše obstřelování domácí branky a z nejmenšího hráče na hřišti, domácího brankáře, jsme udělali hráče utkání. Jediný střelec, který překonal domácího brankáře ve druhém poločase, byl Petr Svoboda, když po zahrání SS, se prosadil přesnou hlavičkou a dal konečnou podobu výsledku 4:1 v náš prospěch.

 

 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN U14     0  :  1

Branky:   Mastný

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3196bc74-7674-48ea-9868-c255bf2db1f7

 

 

Sny se někdy prostě zdávají a někdy se i plní . Tenhle se zatím jen zdá, ale ta blízkost toho splnění je tak blízko !!!

Kluci je třeba snít a bojovat až do konce !!!

viz tabulka soutěže : 

bez-nazvu.jpg

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

 

Do Benešova jsme cestovali s pokorou  a věřili, že ve fotbale je možné vše! Již při zápase U15 jsme si uvědomili, že nebudeme bojovat jen proti 11 domácím hráčům.
Zápas jsme začali v neskutečném tempu a nasazení a za 15 minut jsme nepustili domácí na naši polovinu a vypracovali si plno příležitostí ke skórování. V 15.minutě jsme šli do vedení gólem Mastného.
Od 20. minuty Benešov hru vyrovnal a naši kluci zjistili, že to nebude vůbec jednoduché.
Propadali jsme ve středu pole, nicméně naše obrana a bezchybný Mottl v bráně vše v pohodě zvládala, k vážnější gólovce soupeře nepustila a z brejků jsme mohli několikrát navýšit náskok.
Druhý poločas začal tak jak skončil první.
Soupeř byl velmi silný na míči, neustále zaměstnával naši obranu spolu s vynikajícím Mottlem, my občas hrozili z brejků, soupeř trefil tyč….
V 50. minutě jsme vystřídali a poslali na hřiště Javorského, který byl během dvou tvrdých zákroků za deset minut vyloučen.
Od této chvíle proti našim 10 borečkům hrálo 11 opravdu solidních fotbalistů 
Bránili jsme se neskutečnému tlaku ze všech stran a pan rozhodčí přesně věděl co chce…
Nicméně v 86 minutě už i rozhodčimu bylo trapné zápas prodlužovat a zápas za neskutečné radosti našeho týmu ukončil.
Klukům patří velký dík a klobouček dolů….., protože předvedli neuvěřitelné věci jak fotbalové tak mentální a to je u 14 letých borců hrozně moc!!!!

 

 

 

  SK PETŘÍN U13     

Branky :  

Fakta zápasu 

 

Video ze zápasu: 

 

Třináctka měla volno

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

SK PETŘÍN U12   

Branky :  

Fakta zápasu : 

 

 U12 měla taky volno

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář