Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 9. - 10.11. 2019

ÁČKO VYHRÁLO PO PÁTÉ V ŘADĚ

MUŽSKÉ ÁČKO 
 
 
 
VYHRÁLO
 
 
 
PO PÁTÉ V ŘADĚ
 
 
 
 
 
 
 

muzi-horovice-2019.jpg

MUŽSKÁ RADOST V HOŘOVICÍCH

Áčko si na svůj poslední letošní venkovní zápas vyjelo po D5 do Hořovic a cesta zpátky byla více než radostná . Kluci si totiž vezou do Plzně všechny tři body a svému sokovi zase v divizní tabulce o něco málo odskočili . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

dandee.jpg

Daniel Černý byl jedním z těch , kteří se v petřínských dresech postarali a vítězství v Hořovicích . 

 

 

 HOŘOVICKO   -   SK PETŘÍN       0  :  3   

 

Branky : Vohrna ( as. Bendl ) , Provod ( as. Černý ) , Šimáně ( as. Vohrna )

 

Sestava :    Suchý

Klich   Zoubek   Lisý   Fiala 

        Bendl (77´Heller )    Vinkler  Černý (83´Demeter ) Provod ( 78´Šulc )

 Šimáně  (85´ Škarda )  Vohrna  ( 63´Bednář )

  

Hrabačka , Lávička

 

Muži vyrazili k předposlednímu zápasu do Hořovic a moc dobře věděli , že kdyby se jim tam podařilo vyhrát , tak by to po tom hrůzostrašném začátku bylo více než fajn . 

Jenže domácí na tom byli dost podobně a i pro ně to byl vskutku klíčoví zápas . A tak to i vypadalo na hřišti od úvodního hvizdu . Domácí nás zamkli na naší polovině a k tomu za prvních 20 min zahrávali více jak 10 standartních situací , naštěstí pro nás bez gólového efektu , byť některé šance byly opravdu tutové . Úvodní tlak jsme tedy přečkali a mohli jsme začít vystrkovat růžky i my a dvě velké šance Máry Vohrny toho byly důkazem . Takže nakonec skončila první půle bezbrankovou remízou , byť na obou stranách zazvonilo jednou břevno a několik dalších šancí skončilo buď vedle , nebo na výborných brankářích .

Podstatné věci se začali dít hned po poločasové přestávce . To po levé straně utekl Michal Provod , předložil balon kapitánovi Petrovi Bendlovi , který si ve vápně ještě povodil jednoho z obránců a nadýchaným obloučkem našel přesně neomylnou hlavu Máry Vohrny - 0 : 1 . Za pár minut se do akce zapojila celá naše útočná vazba . Zdeněk Šimáně vybojoval na útočné polovině balon , přistrčil ho Patrikovi Klichovi , ten  Márovi Vohrnovi , ten  Danovi Černému a ten vybídl ke gólové střele Michala Provoda  -  0  :  2 .  Domácí se ani nestačili oklepat a bylo to "vo tři" . Výkop brankáře Suchého prodloužil Dan Černý na Máru Vohrnu a ten parádně vyslal Zdeňka Šimáněho , který si pohrál s domácím gólmanem a bylo 0 : 3 ! Do konce utkání v tu chvíli zbývala celá půlhodina , ale skóre už se do konce zápasu nezměnilo , byť hlavně několik šancí domácího výběru po gólu hodně volalo . Po každé byl ale proti výborný Vojta Suchý v bráně , který se zasloužil o první naši nulu v této sezóně . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím uznat , že jsme tentokráte měli i kupu štěstí , protože v úvodní dvacetiminutovce jsme nehráli dobře a domácí mohli jít hned několikrát do vedení . Ale přečkali jsme to a v druhé část první půle jsme zase mohli jít do vedení my , ale nakonec asi spravedlivě skončila první půle remízou . Pak jsme během deseti minut nastříleli tři branky a zápas rozhodli , byť i po tom jsme nechali několikrát domácí zapsat se do střeleckých statistik , ale ti toho ani jednou nevyužili . Každopádně pátá výhra v řadě nás samozřejmě těší a to že jsme se za měsíc vyhoupli z druhého suterénu ( tak nějak do přízemí ) je zásluha všech kluků , které máme v kádru . Kluci si to za to  , jak pracují dennodenně na trénincích ,   prostě zaslouží a fotbal není vždycky nespravedlivej . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

MOCHTÍN  -  SK PETŘÍN       1  :  1

5  :  3  na PK 

Branky :   Gavrylovskyy

 

Rezerva ( byť to díky stejnému termínu ostatních zápasů nevěděla ) bohužel nevyužila zaváhání dalších dvou týmů z vedoucí pětky a z úplného čela jí odsunuli Žichovice . Kluci na parádně připraveném mochtínském trávníků zdaleka nepředvedli to na co mají a je  jen otázkou zda za to mohl výborný výkon domácího celku , nebo naše nekvalita . Každopádně to mají kluci na podzim rozehráno skvěle , ale teď bezpodmínečně musí doma potvrdit domácí formu a porazit Radnice . Pokud se to povede , bude dokopná opravdu veselá !!!

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy :   Při vší úctě k soupeři je pro nás  jeden bod z Mochtína málo , ale my jsme si bohužel vyhrát nezasloužili . Prakticky všichni hráči kteří se objevili na hřišti mají ambice hrát za první divizní tým , ale tentokráte to prostě neukázali . Pochválit můžu prakticky jen Petra Bednáře s Davidem Hellerem a pak i zdravotně indisponovaného Martina Trojovského , ale to je prostě málo . Každopádně hlavně tyhle venkovní zápasy jsou pro naše mladíky obrovskou školou a když se nám povede za týden porazit Radnice , tak to bude skvělý půlrok . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

DOROST U19

kory-2019.jpg

"KORY" dal góla skoro z autobusu !

Kapitán naší devatenáctky Pavel Korelus dal na Slavii Praha přenádherný gól , když trefil dokonale vingl slávistické branky střelou z dobrých 20-ti metrů . Kuriozní byl i čas branky ! Naši borci se totiž cestou museli vypořádat s opravou našeho klubového busu a do hlavního města přijeli až v čase výkopu . Takže se převlíkli , stoupli si na hřiště , sudí pískl začátek a za pár vteřin ho tam slávisti  měli . Škoda , že to nakonec  nedopadlo .....

 

 SLAVIA PRAHA  -  SK PETŘÍN     4   :   1

Branky :   Korelus

 

Devatenáctka to měla cestou na Slavii docela hektické , protože se kluci museli vracet do Plzně na opravu svého autobusu a na Slávii přijeli až v čase výkopu . I přesto se jim povedl husarský kousek , když se hned v úvodní minutě ujali vedení parádní stelou kapitána Pavla Koreluse . Bohužel už do poločasu si domácí vzali vedení zpět a to hned dvoubrankové . Kluci ale rozhodně nesložili zbraně a do konce zápasu bojovali jako lvi . Takováhla porážka prostě nebolí , nebo spíš nebolí až tak moc , protože kluci předvedli velmi dobrý výkon , který prostě na domácí nestačil . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

 

DOROST U18

 

SK PETŘÍN   -   ARITMA PRAHA   2  :  5

 

Branky  :   Pitipáč , Mašek

 

Osmnáctka měla v posledním domácím zápase velice těžký oříšek , na kterém si nakonec zuby vylámala . Aritma opanuje příčky nejvyšší a v Plzni ,  zvláště v první půli ukázala , že naprosto zaslouženě . Kluci se sice po přestávce zlepšili , ale na nějaký bodový zisk to bylo už setsakra pozdě . 

 

 

 

DOROST U17

 

SLAVIA PRAHA  -  SK PETŘÍN   4  :  1   

Branky :   Kovář

 

   Sedmnáctka jela na Slávii bojovat o první místo po podzimu , ale to si nakonec spravedlivě nechali sešívaní v Praze . Úvod zápasu nám bohužel nevyšel , ale nutno podotknouti , že jsme měli taky řádnou smůlu . Hned na začátku totiž dostal do nosu Venca Kovář a než se mu zastavilo krvácení , museli jsme několik dlouhých minut hrát v deseti . Domácí této přesilovky využili a byť se Venca po cca deseti minutách zapojil do hry , domácí převaha neustávala . Z mnoha šancí ale za svá záda pustil gólman Vacek jen jednu střelu a když jsme pár minut před přestávkou srovnali na 1 : 1 , zdálo se , že by to šlo . Jenže hned z výkopu přišel zřejmě zlomový moment zápasu . Slávia se okamžitě  ujala zase vedení a i přes naší podstatně zlepšenou hru ve druhé půli , to byli domácí , kteří dávali branky . 

 

 

DOROST U16

 

  SK PETŘÍN   -  ARITMA       3  :  5 

Branky  :  Flachs , Kacerovský , Krystl

 

Šestnáctka , na to , že hrála proti druhému celku divizní tabulky , nesehrála úplně špatný zápas , ale v podstatě celý zápas pořád jen dotahovala náskok soupeře . Když pak Mikuláš Krystl deset minut před koncem snížil na 3 : 4 , tak se zdálo , že by to zase mohlo spadnout v poslední minutě , jak je to u šestnáctky normálním zvykem , jenže hosté zase odskočili o dva a bylo hotovo . 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

mají odehráno

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

mají odehráno

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

mají odehráno

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U12

mají odehráno

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář