Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 8. -9.6.

MUŽI SE VYHOUPLI DO ČELA

 
MUŽI MAJÍ TRIPLE
 

64416731_10211015166094767_8783115658264051712_n.jpg

Muži vyhráli vše co se dalo !!!

Muži se letos zapsali do historie fotbalových dějin . Po triumfu rezervy v 1.B třídě , si dojeli do Rokycan pro krajský pohár a v sobotu završili svůj historický triple v Mýtě , kde po výhře 0 : 7 oslavili triumf v krajském přeboru .

OBROVSKÁ GRATULACE !!!

 
 
 
 
2002-franciee.jpg
 
Mladší dorost U17 dobyl Francii
 
Mladší dorostenci ročníku nar. 2002 , se pod vedením trenérů Zbyňka Jiskry a Kamila Krátkého , vydali do daleké Francie , aby se pokusili stylově zakončit už  tak povedený ročník . A povedlo se jim to náramně !!! Do cesty za titulem se jim třikrát postavili borci z Francie , jednou z Polska  a Německa a v samotném finále pak bludný Holanďani . Ale nikdo na naše kluky petřínský neměl :-)  
 
 
 
 

pohar-2019.jpg

Muži jsou vítězem krajského poháru !

Muži vyrazili na finále krajského poháru do Rokycan a vzájemný souboj dvou nejlepších týmů krajského přeboru po 90-ti minutách nepoznal vítěze . Takže se muselo do penalt a tam jsme byli lepším týmem . Kdo šel ten dal a v bráně jsme měli Pavla Hrabačku , který hned dvě pecky domácím lapil !!!

 

 

hejtman-2019.jpg

U13 vyhrála Pohár hejtmana Plzeňského kraje !

Kluci ročníku narození 2006 se v úterý vydali do Chotěšova , aby se pokusili o obhajobu poháru hejtmana , který vloni vyhráli jejich o rok starší kamarádi . Kluci ve FINAL 4 nechali za sebou kluky z Domažlic , Přeštic i z Viktorky a mohli slavit !!!

 

 

2008---vitez-kp-019.jpg

Starší přípravka je nejlepší v celém kraji

Naše nejstarší přípravka ročníku narození 2008 se stala krajským mistrem . Kluci se postupnými kroky , když se museli probít do domažlického finále přes spousty základních kol a předkol , ve kterých se protočilo všech více jak 20 borců celého týmu  . V Domažlicích  všem ukázali jak se to hraje na Petříně !!!

 

==================================================================

 

 

MUŽI  JSOU  PRVNÍ

 

a

 

SLAVÍ   POSTUP

 

DO   DIVIZE

 

 

 

Mužské áčko se v předposledním kole krajského přeboru dostalo na samotné čelo nejvyšší krajské soutěže , ale jelikož se po posledním 30.kole započítává bilance vzájemných zápasů a ne skóre , tak potřebuje v posledním kole získat víc bodů než momentálně druhé Rokycany . To by mu stačilo na triumf v této soutěži , ale bez ohledu na výsledek posledních klání obou týmů , postoupí do divize oba dva týmy z čela tabulky . Tím , že se do divize nepřihlásili borci z Tachova a druhý tým krajského přeboru Plzeňského kraje bude mít jednoznačně nejlepší bilanci ze všech týmů všech krajských přeborů na druhých místech . Takže gratulace !!! Po postupu béčka do 1.A třídy a zisku poháru , to je další velký letošní úspěch !!!

 

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN  -  TLUMAČOV 

Branky :   Bendl , Bednář , Demeter

 

Sestava :    Suchý

Klich (60´Šulc)     Zoubek    Lisý    Fiala  

       Bendl   Kohout ( 60´Bednář )

Nademlejnský 

Štefl (60´Šimáně )    Gavrylovskyy ( 70´Trojovský )

Brudna  ( 60´ Demeter )    

Strejc

 

Áčko mělo za sebou vítězné středeční finále v Rokycanech a v hlavě novinu , že příští rok bude zase hrát divizi . Kluci ale zápas s Tlumačovem zvládli na jedničku a prakticky po celý zápas měli navrch !

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Samozřejmě , že nejsme úplně zvyklí hrát systémem středa - sobota  , notabene , když máte v týdnu tak těžkého soupeře jako byli ve finále poháru Rokycany . Do toho jsme ještě dostali info , že jsme postoupili do divize , takže jsem měl trochu obavy z naší koncentrace . Příležitost proto dostali kluci , kteří toho za áčko moc nenahráli a hlavně v první půli jsme hráli velmi dobře ! Jenže tomu chybělo to nejdůležitější a tím jsou branky . Ty jsme nakonec daly ve druhém poločase tři , ale to už soupeř odešel hlavně fyzicky a naše čerstvé posily z lavice , ho dorazily . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN   -   M.TOUŠKOV    9  :  1

Branky :    Jakub HAČKA   

 KORDÍK 2 , BEDNÁŘ 2 , ŠTEFL 2 , BENDL , TROJOVSKÝ

 

Rezerva si v posledním domácím zápase smlsla na Touškovu a vrcholem celého  slavnostního odpoledne byla trefa našeho sekretáře Jakuba Hačky , který se naprosto neomylně zhostil zahrávání pokutového kopu a rozjásal veškeré davy domácích příznivců . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Jsem moc rád , že jsme se v posledním domácím zápase celé soutěže předvedli v takovémhle  světle a docela početné divácké kulise jsme předvedli parádní kousky . Přesto , že padlo tolik branek a spousta z nich  bylo opravdu skvostných , tak na penaltovou trefu  , našeho klubového sekretáře Kuby Hačky , budou všichni přítomní vzpomínat určitě dlouho !!!

 

 

 

DOROST  U19

 

 DEVATENÁCTKA MĚLA O VÍKENDU UŽ DOKOPNOU !!!

 

DOROST   U18

 

KLATOVY   -   SK PETŘÍN     0  :  5

Branky : Bílik 2 , Tětek , Nový , Fikrle  

 

Osmnáctka si před nedělním  odjezdem na turnaj do Španělska ještě zaskočila na poslední mistrák do Klatov a přesto , že se určitě kluci už viděli na španělských hřištích nedaleko Barcelony , tak to Klatovy schytali s plnou parádou .

 

 

DOROST U17

 

1. MÍSTO

TURNAJ V ŠTRASBURKU    

 

Sedmnáctka si na závěr fotbalového roku zajela do Francie a nepoznala tam hořkost porážky

 

 

DOROST U16

 

KLATOVY   -  SK PETŘÍN      4  :  2

Branky :     Tříska  , Papež

 

Šestnáctka se jako vítěz celé soutěže chovala jen 20 minut , kdy se po zásluze ujala vedení 0 : 2 . Klukům sice chyběla celá třetina týmu , ale to tak nějak neomlouvá výkon po zbytek zápasu . Každopádně titul divizního mistra nám to bohudík nevzalo . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář