Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 6. - 7.10 2018

MUŽI VEZOU VŠECHNY BODY Z VENKU

2012-mini-cup.jpg

MINI PŘÍPRAVKA VEZE ZLATO Z PRAHY

Naše nejmladší přípravka ročníku narození 2012 se v sobotu předvedla v parádním světle na velkém turnaji MINI CUP v Praze , odkud si odvezla ty nejcennější medaile . Svěřenci trenérů Petra Ivaniče a Kačky Pletichové hlasitě ukázali fotbalovému světu jak se dělá fotbal na Petříně !!!

 

 

===================================

 

 

MUŽI

 

 

vezou z venku

 

VŠECHNY BODY

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN    0  :  5

Branky  :  Vohrna , Gavrylovskyy , Zoubek , Šimáně , Brudna

 

Sestava :                      Suchý    

Šulc (36´Škarda) Levý (58´Kohout)  Zoubek Lisý 

Fiala (81´Krystl)  Nademlejnský (64´Brudna )  Bendl 

  Gavrylovskyy (70´Trojovský )    Šimáně    Vohrna

Bednář , Strejc

 

Áčko mělo za sebou dva venkovní zápasy , ve kterých nedokázalo naplno bodovat a tak mělo před zápasem jasný cíl ! Tuhle sérii rázně ukončit . 

Od úvodního hvizdu se hrálo pod naší taktovkou a jen naše střelecká potence držela domácí nad vodou . Po půlhodině hry už ale udeřilo ! Na pravé straně si vyměnili balon Šimáně se Šulcem a přihrávku před prázdnou kasu pohodlně uklidil Mára Vohrna . Za chvíli bylo ještě veseleji . Přetažený centr Fialy vrátil do ohně Šimáně a Zoubek parádně hlavou trefil domácí šibenici - 0  :  2 .  Pak přišla chvíle i domácích , ale stoprocentní tutovku vychytal "Gaga" Suchý a do kabin se šlo za našeho dvoubrankového vedení . 

Hned v úvodu druhé půle jsme udeřili potřetí . Šimáně si navedl balon do vápna , kam se z druhé strany přiřítil Gavrylovskyy a propálil domácího gólmana - 0 : 3 . Pak se trošičku náš výkon otupil , když po druhé žluté musel pod sprchu Petr Bendl , ale s přesilovkou domácích jsme si poradili více než skvěle . Napřed akci Gavrylovského po levé straně uklidil do sítě Šimáně a chvíli před koncem se ještě prosadil Aleš Brudna , když svým klasickým způsobem dorval do brány parádní centr Škardy . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Věděli jsme , že tenhle zápas je pro nás nesmírně důležitý a podle toho jsme se na něj připravovali . Kluci do puntíku plnili vše co jsme po nich chtěli a přesto , že se  domácí snažili  , tak jsme jim toho moc nedovolili . Určitě to byl náš nejlepší letošní výkon a pokud se budeme takhle prezentovat i v dalších zápasech , tak to s náma bude mít setsakramentsky těžký každý soupeř . Takže pochvala náleží celému týmu , ale dvě jména tady musím vyzdvihnout . Přesto , že si domácí vypracovali jedinou stoprocentní šanci , tak bravurní zákrok Vojty Suchého nám neskutečně pomohl , aby jsme nepustili Vejprnice za stavu 0 : 2 zpátky do zápasu . A druhé jméno je Zdeněk Šimáně - nejlepší hráč celého zápasu . Po extempore v minulém zápasu jsme si "trochu" promluvili a Sančís předvedl přesně to , co od něj očekáváme . 

 

 

MUŽI "B"

 

HOLOUBKOV - SK PETŘÍN    1  :  3

Branky:   Peterka , Kordík , Tětek

 

Rezerva má po dvou zaváháních před sebou veletěžký úkol . Vyhrát všechny zbývající zápasy celé soutěže a postoupit ! Vesměs mladé pušky to neměli v Holubkově úplně jednoduché , protože domácí poctivě bránili a do šaten se přes naše šance šlo za bezbrankového stavu . Hned po pauze se ale parádně trefil Peterka a záhy po faulu na něj nás do dvoubrankového vedení poslal z penalty kapitán Kordík . Jenže domácí z ojedinělé , ale moc hezké , akce snížili a bylo to zase jen o branku . Kluci si ale závěr pohlídali a zásluhou mladého Kuby Tětka přidali i třetí rozhodující branku . 

 

 

DOROST U19

 

KLADNO - SK PETŘÍN    1  :  2

Branky :   Zajíček , Demeter

 

Devatenáctka opět venku vyhrála a potvrdila , že na hřištích soupeřů ,  je opravdu silný protivník . Zápas měl od úvodních minut velmi dobrou úroveň a šance se střídali na obou stranách . Nás několikrát musel podržet brankář Hrabačka , ale i na druhé straně se domácí gólman musel několikrát hodně zapotit , hlavně po šancích Provoda a Koudeleho . Druhá půle byla ještě zajímavější a postupem času bylo více než jasné , že kdo dá první branku , bude to mít skoro tutové . No a tu jsme dostali my , když se po několika odrazech dostali před našeho Hrabačku hned tři domácí borci a pohodlně zavěsili . Minuty ubíhali a přesto , že hlavně Aleš Demeter provětrával domácí obranu jedním průnikem za druhým , tak vyrovnávací branka ne a ne přijít . Čtvrt hodiny před koncem ale trenéři vytáhli eso z rukávu ! Na hřiště poslali mladíčka Zajíčka a ten se hned po 2 minutách na hřišti parádně trefil hlavou a bylo srovnáno ! A aby toho nebylo málo , tak si "Zajda"  za pár minut vyčíhal rozehrávku domácích obránců , svůj průnik sice poslal jen do hrudi domácího gólmana , ale odražený balon pohodlně do prázdné branky uklidil Aleš Demeter . Takže nakonec famózní 3 body !!! Teď je ale třeba potvrdit body v domácím derby zápase se Sencem a to bude velký oříšek !!!

 

 

DOROST  U 18

 

SK PETŘÍN  -  MALŠE   3  :  2

Branky  : Dotzauer 2 , Jócsik

 

Kluci  si pozvali nepříjemnou Malši na umělku  do doubraveckého azylu a k vidění toho bylo opravdu hodně ! O d začátku oba týmy ukazovali proč obývají přední místa v tabulce a diváci se rozhodně nenudili . Ve vyrovnané první půli se do černého trefili jen hosté , ale naši borci se s tím rozhodně nechtěli smířit . Od první minuty druhého dějství se zakousli do svého soupeře a vytvářeli si jednu šanci za druhou . Výsledkem toho všeho bylo otočení skóre na 2 : 1 , když se dvakrát hlavou trefil Dotzauer . Ani pak se kluci nezatáhli a třetí rozhodující branky visela pořád ve vzduchu . Jenže jak už to ve fotbale bývá přišla obrovská chyba a 5 minut před koncem bylo srovnáno na 2 : 2 . V tu chvíli by si na naší výhru vsadil asi málokdo , ale fotbal zase ukázal jak umí být krásný a krutý zároveň . Hosté nám naší velehrubku vrátili jak na podnose a najednou se na sám na bránu řítil střídající Ondra Jócsik a strhnul vítězství na naší stranu . 

 

 

 

DOROST U 17

 

KLADNO  -  SK PETŘÍN    2  :  1

Branky :  Nový
 
Sedmnáctka zažila bohužel to odvrácenější stranu fotbalu . Na hřišti Kladna si to chtěla rozdat o přední příčky celé ligové soutěže a dlouho to vypadalo , že nějaký bodík si z Kladna odvezeme . Bohužel jsme neproměnili žádnou ze spousty šancí a nutno podotknout , že tomu bylo i na straně druhé . Když pak v závěru potrestali naší chybu domácí úvodní brankou , vrhli jsme vše do útoku a odměnou nám byla vyrovnávací branka po tečované střele Nového . Bohužel přišla 86´a trest za další naší triviální chybu a nemáme nic . Kluci ale můžou dostat alespoň malou pochvalu , protože za výkon si jí určitě zaslouží . 
 
 
 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  MALŠE   2  :  0

Branky : Tříska, Mertl

 

Šestnáctka se po několika výpadcích herně zvedá a stoupá i tabulkou , na kterou je tedy docela hezký pohled . Každopádně v zápase s Malší si kluci zase šli od začátku pro další výhru a byť druhou pojišťovací branku dali až cca 10 před koncem , tak je výsledek spravedlivou odměnou za kolektivní výkon . 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 SK PETŘÍN  -  MOTORLET   0 : 4

Branky : 

 

Starší žáci bohužel absolutně nezvládli boj s týmem s dolní části tabulky a čeká je nemilosrdný boj o záchranu . Kluci se  musí zamyslet na pojetím fotbalu jako takovým a byť je čeká za týden veletěžký Vyšehrad , tak to musí minimálně odjezdit po zadku !!! Jinak to totiž nepůjde.....

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN  -  MOTORLET   5  :  1

Branky : Hofman 2 , Hönig  , Křemenák  , Žemlička 

 

Čtrnáctka si poradila i s Motorletem a po parádním představení se vyhoupla hodně k čelu divizní tabulky . A jestli kluci zvládnou i příští zápas , v tabulce sousedícím Vyšehradem , tak by to byla paráda .  

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN  -  SPARTA PRAHA  2  :  14

Branky :  Macháč 2

 

Kluci na mladé sparťany prostě nestačili a pozitivum si můžou vzít jen z toho , že pokud chtějí být lepší než jsou , tak musí ještě více chtít . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN  -  SPARTA PRAHA  4  :  6

Branky :  Dobrý 2 , Pavlis , Linhart

 

Kluci zaslouží veleuznání za to co ukázali všem divákům v azylu v Ledcích . Víteznou branku pražské Sparty dostali až v úplném závěru zápasu , ale to vůbec nic nemění na tom , že fotbal , který předváděli byl fantastický !!!

Takže obrovská pochvala !

 

 

 

skarda.jpg

ŠKARDÍS NA HATTRICK NEDOSÁHL

Útočník Petr Škarda nahlásil před zápasem mezi rezervami SK Petřín a Slavoje Mýta , že vsítí tři branky , ale svůj slib nedodržel , ikdyž to měl parádně rozjeté ! Nejprve velezkušeně uklidil parádní přihrávku placírou k tyči , pak procedil samostatný nájezd , ale v poslední minutě selhal při zpracování balonu , byť byl sám samotinký před hostující svatyní . Každopádně to po výhře " vo šest" zas tak nevadilo !!!

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář