Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 5. -6.10. 2019

ÁČKO UŽ NENÍ POSLEDNÍ

ÁČKO
 
 
 
UŽ NENÍ
 
 
 
POSLEDNÍ
 
 
 
 

skarda.jpg

KAPITÁN PETR ŠKARDA DOVEDL REZERVU K VÝHŘE

Mužské rezervě se doma opravdu daří , ale tentokráte narazila na tuhý odpor soupeře . Každopádně tři body jsou i za výhru o jednu branku  a to se nakonec klukům povedlo . Každopádně tzv. "Celtic" Svatobor Hrádek hrál u nás velmi dobře .  

 

 

 

MUŽI "A"

 

  SK PETŘÍN  -  MÝTO   3  :  3 

0 : 3 na PK

Branky :  Provod  ( as. Bendl ) ,  Zoubek  ( as. Vohrna ) , Černý  ( as. Provod )

 

Sestava :     Suchý (90´Hrabačka )

Bednář ( 80´Šulc )   Zoubek    Vinkler   Fiala 

    Vohrna ( 60´Heller )   Lisý     Bendl   

Provod  ( 72´Šimáně )   Demeter

   Černý  ( 85´Škarda )

 

Gavrylovskyy , Trojovský

 

Muže čekal doma další menší derby zápas a nezaujatý divák  na sobotní oběd odcházel vcelku spokojen .

Mýto se ujalo vedení hned v úvodu zápasu , když si trestný kop Štycha , srazil gólman Vojta Suchý do vlastní sítě . To nás sice trochu srazilo , ale vyrovnávací branku jsme vstřelili velmi brzy . To se na polovině soupeře uvolnil Petr Bendl , vyslal kolmici na Michala Provoda a ten propálil hostujícího Vilda v bráně¨ -  1 : 1 .  Jenže hosté šli ještě před přestávkou zase do vedení , když se trestný kop z poloviny hřiště dostal na hranici vápna k naprosto volnému Rešetárovi a ten se nemýlil - 1 : 2 . I na tohle jsme ale zareagovali takřka okamžitě a po penaltovém faulu na Marka Vohrnu se nekompromisně trefil ze značky penalty Lukáš Zoubek - 2 : 2 . 

Po vyrovnané první půli jsme v druhém dějství byli od začátku lepším týmem a po zásluze šli poprvé i do vedení . To se napřed řítil sám na hostující kasu Michal Provod , ale jeho prudkou střelu Vild ještě stihl vyrazit . Míč se tak dostal k Danovi Černému , ten položil na zadky hned tři hráče hostí a lobíkem poslal míč do mýtské brány - 3 : 2 . Jenže i hosté zareagovali takřka okamžitě a zase po trestném kopu srovnávají na 3 : 3 . Do konce zápasu už to je tak nějak stejné . Vytváříme a zároveň zahazujeme jednu šanci za druhou a tak se jde do penalt . Tam potvrzuje svůj famózní výkon brankář Vild a chytá všechny naše pokusy .

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pro nás je to samozřejmě ztráta a to hlavně k průběhu toho zápasu . První poločas byl tak nějak vyrovnaný a stav 2 : 2 byl asi spravedlivým odrazem dění na hřišti . Bohužel druhá půle skončila zase remízou ,ale to už byla jasná výhra hostů , protože těch šancí , co jsme si vypracovali , bylo fakt hodně oproti možná dvěma , které měli hosté . Každopádně kdybych měl hledat pozitiva , tak je dobré , že už nejsme poslední , už potřetí za sebou jsme doma neprohráli a ve druhé půli si vytvářeli jednu šanci za druhou . A taky musím pochválit rozhodčí , protože po dlouhé době jsme nemuseli řešit věci , které do této hry nepatří . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -   SVATOBOR HRÁDEK    2  :  1

Branky :   Nademlejnský , Trojovský

 

Rezerva přivítala v dalším domácím zápase Celtic Svatobor a vzhledem k našlapané sestavě se čekala další rozborka soupeře . Jenže hosté se ujali velmi brzy vedení a pak přečkali snad 5 jasných tutovek , což bylo pro další vývoj zápasu naprosto klíčové , protože byť jsme po penaltě Martina Nademlejnského srovnali a po parádní hlavičce Martina Trojovského , jsme šli ve druhé půli i do vedení , tak hosté byli pořád na dostřel a hrálo se až do posledního hvizdu

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Hned první tutovku jsme měli my , ale hned vzápětí šli hosté do vedení . Pak jsme měli asi nejlepší pasáž zápasu , ve které jsme mohli hostům naložit a zápas jasně rozhodnout , ale prostě nám to tam tentokrát nepadalo . Takže jsme rozhodli parádní hlavičkou stopera Martina Trojovského a zápas více méně dobojovali . Pochválit bych chtěl mladého brankáře Viktora Šulce , protože byť na tom gólu hostů měl nemalou zásluhu , tak se z toho oklepal a zbytek zápasu chytal výborně . Pak tradičně Martina Trojovského , jehož výkony za rezervu jsou takřka pořád nadstandartní a ještě Zdeňka Šimáněho , který byl hodně vidět .

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/gallery/273?folderId=3005#4

 

 

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN  -  BOHEMIANS    1  :  2

Branky :   Demeter 

 

Devatenáctka doma přivítala klokany z Bohemky a při pohledu na tabulku to mělo být více méně jen otázkou skóre . Bohemka totiž v této soutěži řádí jako uragán a zatím žádný ze soupeřů se jim nedokázal postavit a hrát s nima vyrovnaný zápas . Až teď my !!! V první půli jsme sice přežili pár závarů a po chybě v rozehrávce šli klokani do vedení , ale ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas a nutno říci , že SKVĚLÝ zápas !!! Prakticky po identické akci jsme srovnali , když samostatný nájezd proměnil Aleš Demeter . Jenže záhy šli hosté zase do vedení , když proměnili penaltu za velmi přísnou ruku našeho obránce . Za chvíli se kopala penalta i na druhé straně , ale tradiční exekutor Lukáš Kotěšovec se tentokráte nechal vychytat hostujícím golmanem . Kluci ale dřeli a šli si za vyrovnáním , když pak v poslední minutě ,  po trestném kopu ,  dorazil kapitán Matěj Fikrle balon do brány , propukla obrovská radost , jenže praporek pomezního vystřelil nad hlavu a bylo po radosti . Skvělý zápas , skvělý výkon , ale žádný bod . Každopádně celému týmu patří velká pochvala . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST U18

 

MALŠE ROUDNÉ  -  SK PETŘÍN    3  :  3

 

Branky  :  Keřlík 2 , Fikrle

 

Osmnáctka vyrazila daleko na jih , kde bohužel zažila zápas hrůzy , který už nikdo z aktérů nechce zažít . Rozhodčí Makovička pískal totiž před týdnem zápas našeho áčka v Klatovech , kde přehlédl jasný penaltový zákrok na našeho útočníka a my jsme si dovolili se proti tomu ohradit . Pan Makovička to zřejmě neunesl a zchladil si svoje ego na dorostencích . Od první do poslední minuty pískal jen proti nám a je prakticky jedno jak ten zápas dopadl . Já doufám , že na to kluci co nejdříve zapomenou , ale domu přijeli s tím , že už nechtějí hrát fotbal . Těm klukům je 17 ......

 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN   -   BOHEMIANS    0  :  6 

Branky : 

 

   Sedmnáctka tvrdě narazila a asi nikdo nečekal takovýhle výsledek . Kluci ale nazačali vůbec špatně a první šance v utkání jsme měli my , jenže pak přišlo šílených 20 minut , ve kterých nás klokani 4 rozebrali až na prvosoučástky a prakticky čtyřikrát do prázdné brány rozhodli o osudu zápasu ještě daleko před přestávkou .  

 

 

DOROST U16

 

MALŠE ROUDNÉ   -   SK PETŘÍN    5  :  3

Branky  :  Flachs , Žídek , Pracht

 

Šestnáctka dlouho sahala na jihu po bodech , ale nakonec nemají kluci nic . Zápas by se mohl nazvat :  rozhodčí Makovička - díĺ druhý . Opět druhá , naprosto ostudná a hlavně smutná , onemanshow hlavního arbitra

 

Komentář trenéra Marka Fikrleho : Dnes musím pochválit všechny hráče, kteří se museli poprat s nepříznivým počasím, těžkým terénem a naprosto  nepochopitelným jednáním hlavního rozhodčího a jeho asistenta, kteří hrubě ovlivnili utkání neuznáním branky na 2:2 pro vymyšlený ofsajd a v 90´minutě při našem tlaku nepotrestali faul zezadu na již střílejícího Urbánka v pokutovém území, kdy hráči již byly přesvědčeni, že se bude kopat penalta, ale ejhle, to bychom mohli snadno vyrovnat na 4:4 a tak rozhodčí nechal hru hrát a přitom začal diskutovat s našimi hráči, čehož soupeř využil a z brejku dal poslední gól utkání, čímž nám ti pánové zmařili všechny snahy, které byly v tomto utkání prostě marné. Samotní hráči a trenéři Malše Roudné se omlouvali, že to bylo divné. Naposledy jsem to zažil v Benešově, ale tohle, tohle bylo horší a doufám, že už to nezažijeme. Klobouk dolů před klukama, kteří chtěli hrát, udrželi se, chtěli hrát jen fotbal, chtěli vyhrát a bojovali do poslední vteřiny. Neměli to lehké zejména po psychické stránce, protože to vypadalo jako hon na SK Petřín Plzeň, což začalo již v prvním utkání starších kluků. O tom svědčí i žluté karty, které dostali Hájek, Šmid, Flachs, kteří jsou na hřišti naprosto nekonfliktní a netuším proč byli potrestáni. Mohu říci, že pro mne, tihle hráči tento zápas vyhráli, protože férově bojovali s něčím, nad čím se vyhrát nedá.

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN     5  :  2  

Branky :  Hönig , Kacerovský

 

Patnáctka v Písku nesehrála vůbec špatný zápas , ale rozdílového hráče měl na hřišti Písek . Jejich křídelní útočník se totiž trefil hned čtyřikrát a byl prostě k nezastavení . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN      5  :  2 

Branky :   Spiegel , Špilar

 

Čtrnáctka dopadla v Písku úplně stejně , jako jejich o rok starší spoluhráči . I oni nakonec prohráli 5 : 2 a i oni vůbec nehráli špatně . Body z toho ale tentokráte prostě nejsou .  

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

PÍSEK   -   SK PETŘÍN    6  :  0  

Branky  : 

 

Třináctku čekal přímý konkurent v tabulce a tak se čekalo , že by to snad mohlo vyjít . Jenže kluci se do černého netrefili ani jednou a to se prostě nedá vyhrát . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U12

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   5  :  10  

Branky  :  Votípka 6 , Linhart  , Svoboda , Popule , Jindra

 

Další  , v pořadí už druhý letošní DOUBLE HATTRICK Davida Votípky dovedl naší dvanáctku k výhře v Písku . Kluci se oklepali z toho hrozného příběhu v zápase s Viktorkou a ukázali , že fotbal hrát prostě umí a zase se dotáhli na samý vršek ligové tabulky . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář