Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 29. - 30. 4. 2023

HLUBOKÁ STOPA 2010 NA PLANEO CUPu

planeo-2023.jpg

Hlubokou stopu zanechali naši mladší žáci U13 na neoficiálním mistrovství republiky v této kategorii, který se hraje pod názvem Planeo Cup . Kluci měli sice šílenou základní skupinu, ale druhý den už válcovali co se dalo !!!

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

SEDMNÁCTÍ

 

V REPUBLICE

 

 

Konečné sedmnácté místo na neoficiální mistrovství republiky ve fotbale v kategorii U13 si z Vysokého Mýta domů přivezla naše U13. Kluci měli šílenou základní skupinu, kde kromě Slavie Praha "chytli" i pozdější první dva týmy celého turnaje Spartu Praha a Zbrojovku Brno, ale v neděli se ve třetím výkonnostním koši představili ve fantastické formě .

fanouskovsky-kotel-planeo-2023.jpg

O něco lépe než kluci, se na finálovém turnaji Planeo Cupu ve Vysokém Mýtě dařilo našim fanouškům. V doprovodné disciplíně o NEJLEPŠÍ FANOUŠKOVSKÝ KOTEL si totiž první místo , a naprosto po zásluze, vybojovali borci a borkyně našeho SK PETŘÍN PLZEŇ 

 

planeo-2023-fans.jpg

 

 

MUŽI

 

366ef164-ad60-4442-8e20-10cfd2995844_1_201_a.jpeg

Naši muži v sobotu smázli Klatovy a v neděli šla část z nich na Viktorku, která je za odměnu  pozvala na podobnou demolici Zlína, v rámci kampaně "Daruj svou kostní dřeň" . Na fotce je cca polovině těch petříňáků, kteří se do registru přihlásili. Díky hoši !

 

 

 

 TOCHOVICE  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  4

Branky: Demeter , Zajíček , Šimáně , Tříska

Sestava :  Suchý  -  Provod, Kohout, Vinkler, Klich ( 77´Voves )  - Bednář ( 77´Vodrážka Dan), Lisý, Zajíček  ( 70´ Tětek) - Demeter (70´ Vanc ), Šimáně  , Vodrážka Jan (62´ Tříska )

Edelman

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/df9ec978-1a91-41f0-a063-158e55645d7e

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216134-SK-Tochovice-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži byli v Tochovicích favoritem, ale to byli i na podzim doma a prohráli, takže moc dobře věděli, že to nebude nic jednoduchého. A taky nebylo. 

V první půli jsme si sice vypracovali možná 3 fakt velký tutovky, ale ani jeden z útočné trojice Honza Vodrážka, Aleš Demeter a Zdeněk Šimáně se do černého netrefili a tak se musel na druhé straně ukázat i náš brankář Vojta Suchý, který měl po celou první půli fakt dost práce.

Druhá půle už byla z naší strany skvělá a více méně nám k tomu stačilo 10 minut . Napřed se pomstil za faul na svou osobu Aleš Demeter, když se parádně trefil z trestňáku. Za další 5 minut si na naší pravé straně parádně se soupeřem poradila dvojice Honza Vodrážka s Patrikem Klichem a Zdeněk Šimáně už uklízel do prázdné. Tahle disciplína se nám tak zalíbila, že v uklízení do prázdné jsme pokračovali i nadále a akce dvojic Zdeňka Šimáněho s Petrem Zajíčkem a Dominika Třísky s Michalem Provodem skončily vždy zásunem balonu do prázdné domácí branky . Za deset minut bylo hotovo .... 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

První poločas mi velmi připomínal náš vzájemný podzimní souboj, kdy musím uznat, že domácí hráli fakt dobře a to hlavně dopředu, vzadu už v první půli měli s náma problémy,  do poločasu jsme se bohužel neprosadili, ale  co bylo nakonec ještě důležitější - i my jsme udrželi vzadu nulu, byť toho domácí měli na skórování až až  . Ve druhé půli přišla naše desetiminutovka a bylo po zápase. Každopádně tenhle výsledek je pro nás skvělý !!!

 

gaga-2023.jpg

Brankář mužského "A" týmu Vojta Suchý, se v zápase s Klatovy v první půli trochu nudil, ale po přestávce musel zase ukázat, že jeho forma je fakt dobrá!

 

 

 RADNICE  -  SK PETŘÍN "B"    3  :  5   

Branky: Tříska 2 , Tětek , Vodrážka Dan , Trojovský

Sestava :  Edelman - Voves , Vodrážka Dan , Trojovský , Vanc ( 46´Havelka )  -  Tětek , Maxa , Rada ( 60´Zajíček )  -  Kotěšovec ( 60´Štefl ) , Provod (70´Brož ) , Tříska

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d673fff6-5f6b-4927-8169-a5481e1428d6

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko vyrazilo do Radnic na dohrávku netradičně ve středu a kdo se vydal na sever Rokycanska rozhodně neprohloupil . 

 

 

Komentář trenéra Jardy Levého: 

Do zápasu jsme šli s respektem, věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Jednak mají Radnice v týmu dost šikovných fotbalistů se zkušenostmi z vyšších soutěží a obavy nám malinko působilo i očekávání stavu hrací plochy. Do zápasu jsme vstoupili famózně a hned ve druhé minutě jsme šli do vedení. Nicméně naší nekoncentrovaností jsme vzápětí pustili soupeře do šance a bylo 1:1. Tady bych kluky opět pochválil za bleskovou reakci, kdy jsme si za dalších 5 minut vzali vedení zpět. Za stavu 2:1 jsme přečkali pár nebezpečných situací, kdy jsme soupeře naším nedůrazem pustili do vyložených šancí. Tuto kritickou část jsme však přečkali a záhy odskočili krásnou hlavičkou Dana Vodrážky na rozdíl dvou gólů. Když jsme pak po ruce přidali z penalty gól na 4:1, zdálo se, že jsme soupeře definitivně zlomili. Přesto jsem hráče o poločase nabádal, aby nic nepodcenili a nedovolili Radnicím se dostat zpět do zápasu. Výsledek byl, bohužel, přesně opačný a po rychlém snížení se v 67. minutě dostal soupeř dokonce na kontaktní gól. V tu chvíli se mi honilo hlavou ledacos, ale nezpanikařili jsme a dalším gólem hlavou po rozehraném rohovém kopu jsme odpor domácích definitivně zlomili. Vezeme důležité 3 body z horké půdy, kterých si moc vážíme a pokračujeme ve stíhací jízdě na 2. místo, které je naším jednoznačným cílem! Z celého týmu bych tentokráte vyzdvihl individuální výkon Dominika Vovse, který na pravém kraji obrany odehrál výborný zápas.

 

neymy--2023.jpg

Fantóm posledních zápasů našeho béčka Matěj Štefl byl bohužel jedním z těch, kteří nám v týdnu zůstali v posteli. Asi nikdo si v šesté minutě, kdy jsme šli s Tlumačovem do vedení,  nemyslel, jak moc nám nakonec jeho produktivita bude chybět.

 

 

DOROSTY

 

  TÁBORSKO - SK PETŘÍN U19    3  :  2 

Branky:   Hájek , Trojan

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/984c78a0-c361-407a-ad27-f9bbc62359b5

 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230430-fct-u19petrin-plzen-32-bac57312/

 

Devatenáctka, sice v Táboře těsně před koncem srovnala na 2 : 2 , ale domácí se záhy prasadili taky a nám tak skončila dlouhá série bez porážky

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Do Tábora jsme jeli prodloužit naší sérii osmi zápasů bez porážky a posunutí se zase o kousek blíže našemu cíli. Začátek zápasu patřil domácím kdy si vytvořili 2 gólové příležitosti ale naštěstí zůstávalo skore bez branek. Asi od 15 minuty jsme začali přebírat iniciativu a vypracovali si několik gólových příležitostí a v 30 minutě se trefil Pida Hájek a my šli v tu chvíli do zaslouženého vedení. Po vstřelení gólu jsme ještě trochu přitlačili na pilu a mohli jít v několika příležitostech do dvoubrankového vedení ale bohužel jsme krátce pred poločasem z ojedinělé akce inkasovali. Ve druhé půli přitlačili na pilu zase domácí a v 60 minutě po zbytečném faulu šli po zásluze do vedení. Nám se nedařilo podržet míč na půlce soupeře a vypracovat si nějakou slušnou brankovou příležitost když vše ztroskotalo na předfinální přihrávce. Na konec jsme se ale mohli radovat kdy si v 86 minutě na centr naběhl Lukáš Trojan a dokázal vyrovnat. Bohužel jsme se radovali předčasně když o 2 minuty později po sérii našich chyb vstřelilo Táborsko gól na který už jsme nedokázali zareagovat. Na oklepání z této smolné prohry moc času nemáme protože už ve středu jedeme na do Prahy na Spartu.

 

petr--sparta-2022.jpg

Brankář a kapitán naší U19 Ondra Petr,  byl v zápase se Slávií Praha jedním slovem: NEPRŮSTŘELNÝ! 

 

 

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN U17   1  :  4

Branky:  Hubený , Kulhánek , Brandner , Spiegel

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ba5a65c6-9402-4ba9-b32a-f2c93b763307

 

Video ze zápasu : 

 

https://app.veo.co/matches/20230419-skpp-u17-slavia-praha-u16-12-933219b4/

 

Sedmnáctka  sice záhy v Táboře prohrávala, ale pak už to byla velká paráda ....

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Trvalo nám zhruba 20 minut než jsme se pořádně rozkoukali a za to jsme byli potrestáni brankou na 1:0. Postupně jsme začali hrát to, na co jsme zvyklí a dostávali jsme aktivním pressingem soupeře pod tlak. Využili jsme soupeřovo 2 chyb v rozehrávce a podařilo se nám otočit vývoj skóre v náš prospěch ještě do poločasu. My zůstávali po celou dobu koncentrovaný jen a jen na fotbal, kdežto Táborsko se postupně věnovalo víc a víc hlavnímu rozhodčí a po vyloučení jejich hráče jsme  tak dokázali přidat ještě  další dva góly a zápas definitivně získat na naší stranu. Musíme se však vyvarovat špatných vstupů do zápasů a být daleko víc klidný na míči i ve chvílích kdy je stav vyrovnaný. Výkony jednotlivců v tomto zápase ale byly velmi dobré a kluci mi zamotali před středečním zápasem se Spartou příjemně hlavu. 

 

 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  LOKOMOTIVA Č.B.      0 : 1

Branky:  

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5f83e0d5-fe3c-4243-958d-fc730240c0e2

 

Osmnáctka se doma bohužel střelecky neprosadila a to jí stálo minimálně bod.

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Od úvodních minut se hrál vyrovnaný fotbal, oba týmy si vytvářeli nadějné příležitosti ke skórování, ale obrany pracovali bezchybně. Druhý poločas přinesl stejný obraz hry, jaký byl  v tom prvním, dění na hřišti bylo vyrovnané a bylo jasné, že kdo se prosadí první, bude v tomto duelu hodně na koni.Ćtvrt hodiny  před koncem se v gólové příležitosti ocitl Pepa Šneberger, který sám před brankářem nastřelil pouze jeho nohy a z následného protiútoku se gólově prosadili hosté.  Jan Domanský v souboji s protihráčem ve snaze odkopnout míč  nastřelil pouze nohy dotírajícího hráče, od jeho nohou se míč k naší smůle odrazil přímo do naší branky. V závěru utkání jsme si vytvořili územní převahu, která však nevedla k vyrovnání. Klukům nelze upřít snaha, nasazení, ale dnes tomu chyběla větší přesnost v předfinální fázi, větší klid na míči a drobet fotbalového štěstíčka.

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  LOKOMOTIVA Č.B.   14 : 0

Branky:  Vaniš 3 , Anděl 3 , Král 2Štěpánek , Suchý , Třeštík , Blahník , Businský , Červený

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d3d95ddb-e08e-4304-b3d7-2067572f2df7

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230429-u16-lokomotiva-u17-14-0-be0f05c6/

 

Demolice jižanů skončila na čísle 14 .....

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

V sobotu v poledne jsme doma přivítali poslední celek tabulky, který k nám jel už z Českých Budějovic. Opět stejně jako 14 dní zpátky s Tachovem, který je v podobné výkonnostní skupině, jsme chtěli udržet čisté konto, být aktivní a kvalitní na míči. Cílem také bylo vést minimálně 4:0 o poločase, aby utkání bylo už "zabité." Všechny cíle se nám podařilo suverénně splnit a tak naše dobré rozpoložení pokračuje a s ním i šňůra osmi utkání bez porážky a šesti výher v řadě. Za týden jedeme do Písku, kde nás i přes postavení soupeře v tabulce nečeká vůbec lehký úkol. 

Hodnocení dohrávky Rokycany - SK Petřín U16 1 : 4  -  Netradičně v úterý jsme se utkali s Rokycanskou U17. Samozřejmě jsme do utkání šli s tím, že jsme v naprosto top formě a to ať už herně nebo výsledkově. Zápas se hrál na trávě, což samozřejmě je z fotbalového hlediska naprosto super, ale nám to ze začátku úplně nesedělo. Měli jsme problémy hlavně technické, kdy nějaký povedený kombinační přechod byl spíše výjimkou a jsem přesvědčený, že obrovský podíl na tom měl právě povrch na který jsme nebyli úplně navyklý. Hodně se podle toho odvíjel celý první poločas, který asi pro diváky nějak zvlášť záživný být nemohl. Rokycany měli jednu šanci z brejku, který přetavili v jasnou penaltu. Tu proměnili a dostali se do vedení. My za nedlouho reagovali velmi povedenou akcí a po skvělém provedení Kuby Blahníka jsme penaltu zahrávali i my. Střelcem byl Sam Vaniš, který brankáře nekompromisně poslal opačným směrem. O poločase jsme udělali změnu, která nám umožnila změnit styl hry a jsem přesvědčený, že nám to pomohlo. Nicméně kluky musím nesmírně pochválit za mentalitu, která z nich vyzařovala. Opravdu už od vkročení do kabiny o poločase jsem tušil, že povezeme tři body. Byli jsme správně nastavení přístupem, z kluků vysloveně vyzařovala vůle vyhrát, zároveň ale jsme v sobě měli dostatečný klid a trpělivost a nepropadali zbytečným emocím. Do karet nám nahrálo, že nedlouho po zahájení druhého poločasu jsme získali míč v dobře zorganizovaném bloku a Jiří Businský nádhernou průnikovou přihrávkou poslal Lukáše Anděla do úniku a vedli jsme 2-1. Kontrolu utkání jsme drželi my a to ať už s míčem nebo bez něj. Komplikace přišla kolem 75. minuty, kdy po tvrdém zákroku ve středu hřiště dostal červenou kartu Vašek Dobrý a my museli utkání zvládnout v podčíslení. Znovu se ukázala perfektní týmová vítězná mentalita a přišlo my, že nás situace ještě více semkla a o to víc jsme chtěli odvézt tři body. Vše jsme drželi v kontrole, soupeř neměl žádné větší šance a my naopak měli 2-3 suprové brejky, ale neproměnili je. Nakonec utkání rozlouskl Vašek Forst, který svým trochu náhodným presinkem donutil soupeře k hloupé chybě a bylo rozhodnuto. Utkání dokonal Martin Suchý a tak výsledek 4-1 možná zkresluje, jelikož pro soupeře je asi velmi krutý. Pravdou ovšem je, že tři body jsou zaslouženě naše. Vytvořili jsme si výrazně více příležitostí a naopak v obraně kromě penaltové situace se dá říci, že soupeř žádnou další jasnou šanci neměl a když už ohrozil naši branku, tak střelou mimo vápno se kterou brankář Vašek Velát neměl moc starostí. Výkon nebyl dokonalý, ale byl naprosto dokonale týmový. Zejména v druhé půli jsem na kluky nesmírně hrdý, protože ve svých 15 letech ukázali neuvěřitelné sebevědomí, soustředěnost a tím porazili náročného soupeře. Aktuálně jsme tedy za 8 jarních kol nejlepším týmem v soutěži a určitě budeme chtít, aby nám to vydrželo. 

 

 

Ž Á C I

 

 SK PETŘÍN U15  -  ROKYCANY   3  :  0

Branky:  Jindra, Popule , Smíšek

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b98e77da-537d-4b11-9363-e9c180f96589

 

Naše patnáctka byla obrovským favoritem což nakonec potvrdila, ale střelecky to nebylo úplně top

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

V 9. jarním kole, Jsme hostili mužstvo z Rokycan a výsledek utkání se nerodil jednoduše. Od samého začátku utkání, se hrálo takřka na jednu bránu. Proti poctivě bránící a v hustém bloku zatažené obraně soupeře, se nedařilo vyřešit situace ke vstřelení gólu. Vytvářeli jsme si spousty SS rohem, kopali plno centrů do PÚ, ne a ne se prosadit. Když už se podařilo zakončit na bránu, brankář dobrým zákrokem podržel své mužstvo. Povedlo se v 18´, kdy krásnou střelou bez přípravy zpoza vápna otevřel skóre utkání Antonín Jindra 1:0

To co se tentokrát nedařilo ofenzivním hráčům, prosadit se v zakončení, to zastoupili obránci. A tak v 37´, po jedné z mnoha SS, se na zadní tyči prosadil Matěj Smíšek a poslal Nás do šatny za stavu 2:0

V druhém poločase, se soupeř prezentoval odvážnější hrou a tím se Nám otvíralo více možností do zakončení. A tak jsme zakončovali, ale skóre nenarůstalo. Někdy zákrok brankáře, jindy branková konstrukce, či nepřesnost. A tak jediný gól a konečný stav utkání 3:0 stanovil Petr Popule, když se prosadil technickým obloučkem přes brankáře.

 

 

 SK PETŘÍN U14  -  ROKYCANY    4  :  2 

Branky:  Súlovec , Kančev , Uher , Mastný

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b4ccb210-cef8-45cd-a7c4-1f08b574de63

 

Čtrnáctka byla tak velefavorit, ale zvládnout tenhle zápas za 3 body stálo kluky hodně sil a úsilí. 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

 

Po minulém týdnu kdy jsme  první půli byli hodně marní ,jsme si s trenéry říkali, že hůře už to snad ani nejde.Bohužel, to co kluci odehráli dnes v první půli,bylo opravdu fotbalové dno….
Soupeř jen kopal dlouhé míče a kluci si nedokázali poradit s touto úžasnou taktikou soupeře, který dvakrát skóroval, my vždy vyrovnali a poločas skončil 2:2.
Do druhého poločasu jsme přeskupili řady ,zlepšili důraz dominovali na míči a s velkým odhodláním se zakousli do soupeře, který se prakticky nedostal na naši polovinu.
Kluci kombinovali, do vápna lítal jeden centr za druhým a byla otázka času kdy to tam padne.Nejdříve to krásně trefil z 25 metrů Domča Kančev a o 10. minut později ho napodobil Jenda Uher a střelou jak přes kopírák pečetil naše vítězství.
Věříme, že příští víkend  kluci odehrají celý zápas v takovém tempu jako dnes druhý poločas a roli favorita budeme plnit od první minuty zápasu.

 

 

 

SK PETŘÍN U13 

Planeo Cup -  17. místo

Branky :  

Fakta turnaje : 

http://planeocup.cz/zlata-zbrojovka-brno/

Video ze zápasu: 

 

Třináctka byla teprve druhým týmem z Petřína, který se probojoval na finálový turnaj tohoto neoficiálního mistrovství a zanechala za sebou skvělý příběh

 

 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

SK PETŘÍN U12  

Branky :  

Fakta zápasu : 

 

 

U 12 měla volný víkend

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  -  r.n.  2013

 

Komentář trenéra Luďka Lhotáka  :
 
Ve středu jsme měli na programu 3. kolo Městského přeboru starších přípravek na Rapidu. Opět se nám podařilo porazit Senco Doubravku, tentokrát 6:0. Velké favority z Vejprnic jsme potrápili a až po velkém boji jsme prohráli 4:6. Na závěr nás čekal Rapid, s kterým jsme až do poslední minuty vedli 3:2, ale opět nám opakovaně nevyšel závěr utkání a smolně jsme prohráli 3:4. Tentokrát budu trošičku kritický. Někteří naši borci si musí uvědomit, že fotbal se nedá hrát bez důrazu, bojovnosti a obranné fáze. Když toto zlepšíme, budeme vyhrávat v poslední minutě my!
 
 
 U  8    -  r.n.  2015
 
Mladší přípravka U8 absolvovala o prodlouženém víkendu turnaje městského i krajského přeboru. Kluci rozdělili síly a na obou turnajích zanechali rozhodně dobrý dojem.
 
3.kolo MPMP (Petřín)
 
Vodní stavby Plzeň 13:1
TJ Přeštice 5:9
Dýšina 6:4
 
Komentář trenéra Jardy Levého:
S ohledem na sobotní turnaj krajského přeboru jsme v pátek nastoupili s výrazně obměněnou sestavou a těšili se na to, jak se s tím kluci vypořádají. Pro některé to byla jedna z prvních možností se ukázat v ostrých bojích a na hřišti to chvílemi bylo znát. Přesto kluci bojovali a místy chybějící fotbalovou kvalitu nahrazovali zápalem a bojovností. Některým to ukázalo, že je potřeba přidat a s přibývajícími tréninky se snažit na sobě stále a více pracovat. Postupně jsme porazili Vodní stavby 13:1, nicméně soupeř nebyl z těch, který by nás měl více prověřit. Následná porážka s Přešticemi ukázala, že někteří skutečně musí hodně přidat. Spoustu gólů plynulo z individuálních chyb a našeho nedůrazu a pomalého pohybu, většinu z nich jsme soupeři vyloženě darovali. V posledním zápase jsme se dokázali vrátit na vítěznou vlnu a skóre mohlo být daleko výraznější. Na klukách už ale byla znát únava a již jsme před brankou soupeře nebyli potřebným způsobem důrazní. Soupeř naopak snižoval třemi góly v závěru na přijatelný rozdíl.
 
4.kolo KPMP (Stříbro)
 
SK Klatovy  4:9
Baník Stříbro  6:3
Slavoj Stod 1:5
 
Komentář trenéra Jardy Levého:
Do Stříbra jsme po delší době a různých zdravotních trablech odjeli skoro v nejsilnějším možném složení, protože co se soupeřů týká, tak kvalitativně je krajský přebor o dva až tři levely výš, než druhá polovina "města". Většinově potkáváme o rok starší soupeře a tato konfrontace nám ukazuje jakým způsobem se více či méně posouváme kupředu. Za sobotní turnaj bych chtěl dát klukům absolutorium. Až na chvilkový výpadek v prvním utkání s Klatovy, který nás stál přijatelnější výsledek, se kluci rvali na hranici svých možností a musím je opravdu pochválit. V zápase se Stříbrem jsme jasně dominovali a gólů mohlo být v síti soupeře o dost více. Poslední zápas se Stodem mi udělal asi největší radost. Na podzim nás soupeř ve Stodě válcoval, ale půl roku stačilo k tomu, aby se obraz hry naprosto změnil. Kluci makali, dřeli a jen díky naší nedůrazné koncovce jsme chvilku před koncem prohrávali 2:1. V tomhle zápase jsme si smůlu vybrali opravdu měrou vrchovatou. Pak malinko došli síly a soupeř třemi slepenými góly odskočil na konečný rozdíl. Nicméně klukům velký kredit a pochvala!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář