Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 26. -26.9. 2020

JEN 4 VÝHRY !!!

neymy---zichovice-2020.jpg

Matěj Štefl v souboji s naším bývalým hráčem Jirkou Motlem . 

Naše mužská rezerva vyrazila hájit svojí vedoucí příčku do pošumavských Žichovic a moc se jí to nepovedlo . Sice jsme přes porážku 1 : 0 v tabulce stále první , ale soupeř má o zápas méně .  

 

 

VÍKEND ?

 

 

 

 

JEN   4   VÝHRY

 

 

 

 

... a to se nám dlouho nestalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUŽI  "A"

kastan---prestice-2020.jpg

Kryštof "KAŠTAN" Bílik , byl bohužel jediným naším přesným střelcem v utkání v Přešticích .

 

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN   3 : 1 

Branky   Bílik

 

Sestava    :    Suchý  - Klich  , Lisý  ,  Zoubek ,  Šulc (70´Demeter )  -  Vinkler  , Heller  , Vohrna  -    Provod ,  Šimáně  , Bílik

Hrabačka , Vodrážka J. , Kohout , Tětek ,  Trojovský , Voves 

 

Áčko vyrazilo za vytrvalého deště do Přeštic a bohužel  velmi těžký terén určitě hodně ovlivnil kvalitu samotné hry . První půle byla tak nějak v režii domácích , ale střeleckých příležitostí bylo jak šafránu . Takže poločasové vedení domácích 2 : 0 by po půlhodině hry tipoval asi málokdo . Každopádně dvakrát po podobné situaci jsme soupeře nechali jít do rychlého kontru a dvakrát jsme za to zaplatili brankou . 

Ve druhé půli jsme se zvedli , tentokráte jsme mírnou převahu měli my a po zásluze jsme se dočkali kontaktní branky , když si  roh Davida Hellera zpracoval Kryštof Bílik a propálil vše co mu stálo v cestě 2 : 1 . Když jsme se ale nadechovali k závěrečnému tlaku , udělali jsme druhou velkou chybu , domácí odskočili na 3 : 1 a bylo hotovo .  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Museli jsme trochu improvizovat se sestavou a první poločas jsme nehráli vůbec dobře . Byli jsme hrozně málo aktivní dopředu , což je vlastně to , čím se prezentujeme a domácí nás přehrávali . Byť to dlouho vypadalo , že žádná branka do přestávky nepadne , tak jsme udělali jednu normální  a jednu obrovskou chybu , ze kterých nás domácí dvakrát potrestali a do šaten jsme šli s dvoubrankovým přídělem  , protože  my jsme naopak svojí jednu tutovku nedali . Pokud jsme chtěli uspět , tak nás čekal ve druhé půli velký kus práce . A my jsme se zvedli , začali jsme domácí přehrávat , snížili jsme , ale přišla naše druhá obrovská chyba a ta nám deset minut před koncem  vzala všechny naděje na vyrovnání . 

 

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

ŽICHOVICE  -  SK PETŘÍN     1  :  0

 

Branky  :  

 

Sestava  :  Hrabačka  -  Škarda (80´Krystl ) , Trojovský  ,  Kohout  (80´Kordík ) -  Bednář  , Tětek  , Voves  -   Štefl ( 63´Šimáně ) ,  Vodrážka J. (63´Provod ) , Demeter , Kotěšovec ( 46´Zoubek )

 

Rezerva vyrazila v zimě a dešti do pošumavské vísky bojovat ve šlágru kola o samotnou špičku soutěže a bohužel se domů vrací s prázdnou . 

Od začátku jsme měli lehce navrch , ale domácí obrana pracovala naprosto bezchybně a když už jsme se přes ní dostali , tak jsme narazili na nejlepšího muže zápasu - domácího golmana . Po přestávce jsme ještě přitlačili na pilu , ale kulatý nesmysl jsme do žichovické brány nedostali a když už ano , tak po porušení pravidel . 20 minut před koncem  přišel blesk z čistého nebe a domácí se  po rychlém brejku dostali do vedení . Náš tlak se pořád zvyšoval , jenže góla  jsme prostě nedali  ,  domů odjížděli s prázdnou a obrovským pocitem křivdy z toho , co se na hřišti po celou dobu zápasu dělo .  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Gratuluju manažerovi domácích Milanovi Koželuhovi ke třem bodům a docela se divím , že sám nenastoupil , protože k tomu jak dělá v Žichovicích fotbal nepotřebuje kupovat ani platit žádné hráče, na to by stačil klidně sám . Domácí nás přehrávali hlavně uprostřed hřiště a na lajnách , tam jsem měl takový divný pocit , že tam snad mají o hráče navíc. A teď vážně ! Je mi smutno z toho, jak dělají v Žichovicích  fotbal v roce 2020 a ještě k tomu  v 1.A třídě !!!  A strašně mi mrzí , že ten fotbalový bůh tohle neviděl ( asi tím vytrvalým deštěm a nízkou oblačností ) a že nám tam nespadly aspoň dva kousky a nevyhráli  , protože jsme si to jednoznačně zasloužili. A to né kvůli tomu , že jsme byli lepší ( ikdyž jsme o něco lepší byli ) , ale kvůli tomu ,  jak a proč děláme fotbal a sport jako takový . 

 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

STARŠÍ DOROST U19

papen.jpg

Jakub "PAPEN"  Papež se letos už třikrát zapsal do listiny střelců a táhne svojí U19 cestou za záchranou v ligové soutěži 

 

  BENEŠOV  -  SK PETŘÍN    2  :  2 

Branky :  Nový 2

 

Devatenáctka  vyrazila v neděli na přímo vařící půdu do Benešova , kde je to úplně vždycky hrozně těžké !!! Kluci absolutně nezvládli začátek a po třinácti minutách to bylo 2 : 0 pro domácí . Karta se postupně začala obracet a nakonec mohli být za remízu rádi domácí , protože po dvou brankách Michala Nového to byl náš Honza Vrba a Jirka Kolena , kteří mohli rozhodnout . Bohužel v penaltách se mýlil jen jeden střelec a to ten náš , takže domů vezeme jen bod , ale z Benešova to zase není úplně špatný . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

STARŠÍ DOROST U18

 

SK PETŘÍN  -  SŠ PLZEŇ   6  :  1

Branky :  

 

Osmnáctka potvrdila jen lehce  roli velkého favorita a svého městského rivala přehrávala až ve druhém dějství . 

 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST  U17

 

 

 BENEŠOV - SK PETŘÍN    1  :  3

Branky  :  Šmíd , Řeřicha , Tran

 

Sedmnáctka se rychle oklepala z týden staré porážky b derby s plzeňskou Viktorií a po středeční vyhrané dohrávce v Rokycanech se kluci vytáhli i na horké půdě Benešova . Teď je ve čtvrtek čeká další dohrávka s Kladnem a kdyby i tenhle zápas kluci zvládli , tak se objeví ale hodně nahoře v ligové tabulce !!!

 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  SŠ PLZEŇ   13  :  0

Branky  :  

 

Šestnáctka dala za poslední dva zápasy neuvěřitelných 26 branek a po šesti zápasech jich na svém kontě už má 46 , což je rozhodně řadí mezi nejúspěšnější týmy celé země !!! Ted jedou v sobotu kluci do Vejprnic a bylo fajn dát zase minimálně tucet plus jeden !!!

 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

SK PETŘÍN  -  BRÁNÍK   4  :  1 

 

Branky  : Dvořák 2 , Holmik , Kural

 

Patnáctka hlavně v první půli předváděla skvělý fotbal a po zásluze bere další 3 body do divizní tabulky . Příští týden je čeká těžký zápas na Kladně a kdyby i ten kluci zvládli , bude jasné , že se budou rvát o stupně vítězů , minimálně v podzimní části soutěže . 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

 

SK PETŘÍN -  BRÁNÍK   3  :  10

Branky  :  Pihera 2 , Štěpánek

 

Čtrnáctka se po dvou výhrách v řadě chtěla přes Bráník dostat až k samotné špičce soutěže , ale bohužel kluci tvrdě narazili a soupeř nám ukázal , že pokud chceme být zase úspěšní , musíme zase pořádně zabrat . 

 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN - VIKTORIA  PLZEŇ   1  :  11 

Branky  :  Hrdlička

 

Třináctka po výprasku ve Strakonicích nestačila ani na svého městského rivala , takže teď rozhodně nepřeju borcům z Písku , že k nim jede naše černo červená družina , prahnoucí zase po vítězství !

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN  -  VIKTORIA PLZEŇ   4  :  6

Branky : Mastný , Nádraský , Hupač

 

Dvanáctka předvedla proti obrovskému favoritovi utkání skvělý výkon a ještě ve druhé části zápasu vedli kluci 4 : 2 . Viktorka pak sice skóre otočila , ale kluci zaslouží obrovskou pochvalu !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář