Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 26. - 27.10. 2019

ÁČKO ZASE VYHRÁLO

 

 
 
ÁČKO   ZASE
 
 
 
 
VYHRÁLO
 
 
 
 
 
tentokráte až po penaltách
 
 
 
 
 
 

hrabe.jpg

KONEČNĚ VYHRANÉ PENALTY

Pavel Hrabačka chytá penaltu domácího útočníka Lhotky a podstatnou měrou se stará o to , že vezeme z horké berounské půdy 2 body za vítězství po  penaltovém rozstřelu . Letos se nám to povedlo poprvé a doufejme , že je to obrat i v téhle disciplíně . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

dedek.jpg

Petr "DĚDEK" Bendl , si v Mariánkách vypůjčil od zraněného kapitána Petra Bednáře kapitánskou pásku a jde mu tenhle módní doplněk opravdu k duhu . Třikrát páska na ruce znamenala tři výhry v řadě , čímž jsme se urychleně dostali z pozice posledního týmu divizní tabulky . 

 

 

 BEROUN  -  SK PETŘÍN    3  :  3

 

Branky : Zoubek (as. Demeter ) , Bendl ( as. Demeter )   , Demeter  ( as. Šimáně )

 

Sestava :    Hrabačka 

Klich   Zoubek  Trojovský    Fiala 

        Bendl    Vinkler    Černý (83´ Heller )  Šimáně  

 Vohrna (75´Šulc )   Demeter (85´ Provod )

  

Vodrážka Dan , Fikrle , Veselý , Strejc

 

Muži vyrazili v sobotu do Berouna , kde je na menším a nedobrém hřišti čekal přímý konkurent v tabulce , kterého bychom v případě výhry v základní hrací době bodově dohonili . 

Zápas rozhodně moc fotbalové krásy nepřinesl , ale padlo 6 branek a spousty dalších šancí ( hlavně na naší straně ) bylo nevyužito , takže si asi diváci přišly na své . 

První velké vzrušení přišlo cca po 20-ti minutách , kdy děsivý faul na Aleše Demetera v pokutovém území domácích ohodnotil hlavní arbitr pouze rohovým kopem , aby pak za pár minut pískl penaltu za další faul ,  ale podstatně menší prohřešek , na stejného hráče . Lukáš Zoubek se nemýlil a šli jsme do vedení . Pro další vývoj pak byla zásadní poslední minuta první půle . Na tabuli už se rozsvítila 45 , domácí špatně rozehráli a najednou se na domácího brankáře osamoceně řítili 3 naši borci . Jenže přichází střela vedle , výkop brankáře , je srovnáno 1 : 1 a jde se rovnou do kabin . 

Vstup do druhé půle nám vyšel parádně . Po rychlém brejku zase postupujeme prakticky ve třech jen na gólmana a Petr Bendl nám vrací vedení 1 : 2 . Když se pak za chvíli parádně trefuje z přímého kopu Aleš Demeter , zdá se , že by to mohlo vyjít . Jenže hned několik dalších tutovek zahazujeme , přichází jedna z mála chyb v obraně a je to zase jen o gól 2 : 3 . Deset minut před koncem píská hlavní sudí penaltu i proti nám , byť faulovaný hráč využívá jednoznačně ofsajdové postavení a je srovnáno . Do konce zápasu se už nic nemění , ani po brance Lukáše Zoubka , kterou sudí neuznává pro faul a jde se do penalt . V téhle disciplíně jsme dlouho neuspěli , takže posíláme čerstvé střelce a s pomocí golmana Pavla Hrabačky ukořisťujeme druhý bod . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Máme další 2 body , což není sice k dění na hřišti moc , ale je to lepší než nic , protože  i tak to nakonec  mohlo dopadnout , protože dneska by v Berouně vyhrál málokdo . My jsme bohužel totálně zpackali poslední vteřiny první půle , kdy jsme jednoznačně měli jít do vedení 0 : 2 a místo toho se šlo do kabin za remízového stavu 1 : 1 . Pak jsme sice odskočili na 1 : 3 , ale znovu neproměňujeme žádnou z několika tutovek a po hrozné chybě v obranné činnosti dali domácí kontaktní branku , které je úplně z ničeho dostala zpátky do zápasu . Pak přichází písknutá penalta pro domácí , kdy i z našeho postavení je úplně jasné ofsajdové postavení domácího útočníka , ale na to se bohužel historie neptá . Každopádně musím kluky spíš pochválit , protože jsme byli jednoznačně lepším týmem a je jen škoda , že jsme to nedotáhli do tříbodového konce . To , co mně ale strašně mrzí , je fakt , že po celý zápas musíme řešit věci , které prostě do sportu nepatří a ze kterých se mi normálně dělá zle . Spousta lidí mě nabádá , abych tyhle věci neřešil , ale já budu bojovat , protože fotbal si to zaslouží , protože je to skvělá hra . Když Vám ale v neděli zavolá nějaký novinář a ptá se , jestli nevím proč hodinu před výkopem spadnul kurz na výhru domácích  u sázkovek z nějakých 2,2 na 1,2 , aby pak údajně  zmizel úplně , odpovídám mu se skřiveným úsměvem , že jedině blázen by vsadil na Beroun :-)

 

 

 

MUŽI "B"

 

KRALOVICE  -  SK PETŘÍN    1  :  4  

Branky :   Štefl 2 , Škarda , Gavrylovskyy

 

Rezerva má před sebou velmi náročný závěr podzimu a pořád má jednoznačný cíl , přezimovat na úplné špici tabulky . Jenže k tomu potřebuje zřejmě vyhrát všechny tři poslední a hodně těžké duely a ještě spoléhat na to , že někdo obere první rezervu Rokycan . Každopádně v Kralovicích se klukům podařilo navázat na výborné podzimní výkony a z vyjímkou úvodu zápasu , kdy byli domácí možná i chloupek lepším týmem , jsme měli celý zbytek zápasu pod kontrolou 

 

Komentář trenéra Jardy Levého :   Nezačali jsme úplně dobře , ale po obdržené brance , jsme se pořád jen zlepšovali a v závěru první půle dvakrát udeřili . Pak jsme si hru více méně kontrolovali a zase v závěru poločasu dvakrát udeřili . Teď nás čeká zápas s týmem z první odskočené pětky , která se drží na špici a na Kaznějov se pořádně připravíme , abychom všem dokázali , že máme prostě lepší tým . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

DOROST U19

 

PÍSEK   -   SK PETŘÍN     1   :   2

Branky :   Bílik , Souček

 

Devatenáctka na podzim jede a aby si už po podzimu mohla říct , že to byl skvělý půlrok , tak musela v Písku vyhrát a k tomu ještě aspoň dvakrát ze tří veletěžkých posledních zápasů . Ten první krok zvládli kluci na jihu skvěle , byť to neměli , ale vůbec jednoduché . Tradiční mládežnická jihočeská bašta mládeže má letos v dorostenecké lize obrovské problémy a každý další jejich zápas je prakticky o přežití . Kluci ale byli na hřišti daleko lepším celkem a po zásluze si odváží všechny tři body , byť samotný závěr zápasu byl dosti hektický . To domácí srovnali z velmi přísné penalty , když úspěšný střelec neuposlechl výzev svých kamarádů ať penaltu zakopne a nechal v dlouhém nastavení ještě domácí žít . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST U18

 

SK PETŘÍN   -   SPARTAK PŘÍBRAM    0  :  2

 

Branky  :  

 

Osmnáctka sice minulý týden v Přešticích konečně zabrala , ale doma to kluci nepotvrdili . V zápase jsme nebyli rozhodně horším týmem , ale příbramští nás ve většině soubojích prostě předběhli , nebo přetlačili . Kluci potřebují zjevně zimní přestávku , aby se hlavně zdravotně dali do kupy , ale do té doby mají ještě tři zápasy a hned ten následující na půdě Sportovky bude zápasem podzimu !!!

 

 

 

DOROST U17

 

PÍSEK   -   SK PETŘÍN      2  :  3

Branky :  Majer , Tříska , Papež

 

   Sedmnáctka nevstoupila do zápasu s Pískem nijak oslnivě a dá se říci , že spravedlivě šli domácí do vedení , které udrželi až do poločasové přestávky . To už ale naše hra měla vcelku slušné parametry a záhy se to projevilo o gólově a během chvíle jsme skóre otočili . Když domácí 10 minut před koncem srovnali na 2 : 2 , zdálo se , že už to tak dopadne , jenže hned z výkopu ze středového kruhu se dostal balon ke Kubovi Papežovi a zase jsme vedli . Když pak domácí v posledním náporu trefili jen břevno naší branky , mohlo se jít slavit . 

 

 

DOROST U16

 

 SK PETŘÍN  -  SPARTAK PŘÍBRAM   0  :  1

Branky  :  

 

Šestnáctka zase ucítila , jak může být fotbal ne jednu stranu krásný a na druhou krutý . 90 minut držela hostující útočníky na uzdě a sama hned několikrát mohla jít do vedení . A když už se zdálo , že to bude remíza , přijde poslední vteřína zápasu a direkt tvrdý a smutný 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO   4  :  1

Branky :  Hönig 2 , Kacerovský 2

 

Patnáctka mohla domácím vítězstvím tak trošku napravit ne zcela ideální podzimní postavení v tabulce a to se klukům podařilo náramně . Teď je ještě čeká mega těžký souboj na Tempu , ale kdyby náhodou i z tohoto zápasu něco káplo , to by se to v zimě trénovalo s podstatně lepší náladou

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN   -   TÁBORSKO    4  :  3

Branky :   Spiegel  2  , Šampalík 2

 

Čtrnáctka se výhrou nad svým kolegou v tabulce mohla trochu dotáhnout na umístění v první polovině tabulky , což by bylo dobré a to se klukům nakonec podařilo . Kluci vedli už 4 : 1 a vypadalo to na pohodový závěr , ale hosté snížili na rozdíl jediné branky a ještě hodně kousali , ale naše nedokousli . 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

 SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO    3  :  12

Branky  :  Vaniš 2 , Pavlov

 

Třináctka Táborska patří v naší soutěži k těm lepším týmům a kluci to ukázali i našem hřišti . Prakticky po celý zápas měli hosté převahu a skóre narůstalo pravidelnou úměrou . Každopádně tři vstřelené branky se také počítají .  

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U12

 

SK PETŘÍN  -  TÁBORSKO     4  :  0

Branky  :  Votípka 2 , Linhart , Vacek

 

Kluci měli na závěr podzimní části relativně  papírově slabšího soupeře a nikdo si nepřipouštěl , že by to neměla být závěrečná podzimní výhra . Jenže na rozdíl v tabulce se fotbal nehraje a hosté bojovali jako lvi o každý metr hrací plochy . Kluci ale nakonec třema trefama v závěrečné třetině svého soka dorazili a můžou se kochat na postavení v tabulce . Ta sice ještě není úplná , ale každopádně se na to parádně kouká !!!

 

1.   BOHEMIANS PRAHA

2. SK PETŘÍN PLZEŇ

3. VIKTORIA PLZEŇ

4.   DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

5.   SPARTA PRAHA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář