Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 25. - 26.3. 2023

8 ZÁPASŮ  -  7 VÝHER

helis-komarov-2023.jpg

David Heller se v pátek podílel na výhře našeho béčka se Zručí a den na to v dresu áčka marně dobýval obranný val Komárova

 

 

8 zápasů

 

7 VÝHER

 

a jedna remíza

 

 

Víkend by byl fantastický , kdyby to do vítězného konce dotáhlo I naše mužské áčko . To nedokázalo vyzrát na obranu Komárova a byla to jediná bodová ztráta celého víkendu . Všichni ostatní totiž své zápasy vyhráli a nejednou tomu bylo po skvělých výkonech , či příbězích !!!  

Mužská rezerva vytáhla z klobouku 8 mladších dorostenců a svalila doma Zruč . Ligové dorosty si , minimálně výsledkově ,  hravě poradili s Kladnem a ty divizní zase o vše oloupili Senco , když zvláště ve starších doslova řádil Pepa Šneberger autor 4 branek . Starší žáci vyrazili do Prahy a na Motorletu se asi čekalo všechno , krom toho , že si do Plzně odvezeme všech 6 bodů . Prostě skvělý víkend !!!

 

 

MUŽI

lisy--komarov-2023.jpg

Jednou z mála dobrých zpráv ze zápasu s Komárovem byl návrat kapitána Venci Lisého do základní sestavy

 

 

 SK PETŘÍN "A"  -  KOMÁROV   0  :  0  

Branky:  

Sestava :  Suchý  -  Klich, Vinkler (70´Treml), Kohout, Vodrážka Dan - Bednář ( 70´Heller ), Lisý  , Zajíček ( 46´ Štefl ) - Demeter, Vanc (70´Tříska) , Šimáně (84´Havelka )

Edelman , Tětek

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/04539480-6ddd-483d-b2c6-9a2825a77bd3

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230325-petrin-komarov-00-d21bab43/

Fotografie ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Muži přivítali svého tradičního soka z Komárova a byl to souboj o čelo divizní tabulky . kdo čekal vyrovnaný zápas ten se nedočkal , teda až na konečný vyrovnaný výsledek . Jinak když se něco zajímavého dělo , bylo to před hostující bránou . Komárov se za 94 minut hry nedostal k žádné střele , přesto si odvezl bod . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Určitě to vnímám jako problém ! Čtyřikrát v řadě jsme byli lepším týmem a máme z toho 5 jarních bodů , což je prostě v téhle situaci šíleně málo !!! Jestli na tom zápasu hledat nějaká pozitiva , tak je to fakt , že už podruhé za sebou sem přijede soupeř a je z nás  podělanej až za ušima jen  z toho , že bychom si měli zahrát  fotbal na trávě . Každopádně jsme bohužel nepředvedli nic zázračného a nakonec těch cca 5 tutovek , které jsme si vytvořili , nestačilo na soupeře , který ani jednou nevystřeli ani na bránu , ani nad , či vedle ní . A bohužel naší neschopností máme oba stejně bod !

 

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  ZRUČ    4  :  1

Branky:  Tříska 2 , Brandner , Konvář

Sestava :  Pejřimovský - Havelka, Trojovský, Holmik ( 46´Hubený ) , Konvář  - Štefl ( 46´Kaňák Jan ), Heller ( 46 Kasík ) , Tětek  , Maxa  -  Tříska (70´Kulhánek ) , Brandner ( 60´Spiegel )

Edelman

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b8229b3f-f787-4802-bd64-c426c21add63

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230324-petrin-b-zruc-41-12cfd784/?highlight=4e1a37f3-dc5e-4eb9-81bd-4dc8249a6c6c&scroll=MT

 

Rezerva jede a to i přesto , že mužská marodka se prostě nezmenšuje a momentálně na ní je 15 hráčů !!! Pomohli ale zase kluci z mladšího dorostu a nakonec to všechno skvěle dopadlo . V první půli jsme ještě na hřišti měli "pár" dospělých a podle toho hra vypadala . Měli jsme jednoznačně navrch , ale bohužel jsme se trefili jen třikrát . Hosté se dostali dvakrát k zahrávání penalty a díky brankáři Pejřimovskému , se radovali jen jednou . Ve druhé půli už jsme dali zelenou našemu mládí a kluci to zvládli skvěle !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Když se vyhraje , tak mám vždycky radost , ale někdy je to o něco víc ! A to bylo právě v tomhle případě . Chtěli jsme mermomocí prodloužit naší vítěznou šňůru , ale na druhou stranu jsme chtěli při těch šílených absencích pošetřit kluky který šli druhý den s áčkem , takže jsme šli do obrovskýho rizika , kdy jsme do zápasu nasadili hned 8 mladších dorostenců . Všem těmto patří obrovská pochvala , i když tři z nich bych chtěl vyzdvihnout o něco víc , jsou to Adam Hubený , Filip Konvář a Matěj Brandner . A když už jsem u toho chválení , tak samozřejmě nesmím opomenout ty plnoleté borce a zase jich pár vypíchnout . Honza Havelka , Martin Trojovský a Kuba Tětek byli totiž jediní , kdo zápas dohrál v poli a mohl si dát po něm jedno pivko :-)  :-)  :-)  ,  zbytek musel na kefír !!!

 

 

 

DOROSTY

 

  SK PETŘÍN U19  -  KLADNO    4  :  0   

Branky:  Hájek 2 ,  Flachs , Šedivý

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/848ff8d0-2386-429b-aa45-818a60b96ee4 

 

Devatenáctka měla před sebou těžký zápas a to hlavně po psychické stránce , protože měla za sebou dva zápasy bez bodu , ale pokaždé po dobrém výkonu . Kluci ale za to vzali tím nejlepším způsobem ! Kladno si za výkon asi nezasloužilo prohrát 4 : 0 , ale na to se historie neptá , ve vápnech jsme byli o ty 4 góly prostě lepší a teď to ještě potvrdit  ve středu v dohrávce s Chrudimí 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Po dvou zápasech kdy jsme nejen nebodovali, ale i cítili neuvěřitelnou křivdu jsme dneska proti Kladnu chtěli a hlavně potřebovali bodovat, abychom se trochu uklidnili a zažili opět pocit vítězství. S tím jsme i do zápasu vstoupili a brzo jsme šli do vedení. Po 20 minutách hry jsme dali 2 gól a do té doby jsme soupeře skoro k ničemu nepustili. Čím déle trval 1 poločas začal po našich chybách hrozit i soupeř, ale naštěstí jsme do poločasu vše ustáli. Ikdyž jsme si o poločase řekli že musíme začít stejně jako na začátku zápasu tak se nám to vůbec nedařilo. Kladno se usadilo na naší polovině a my měli 3 x vyložené štěstí že jsme neinkasovali a naopak po standartní situaci z levé strany šli do vedení 3:0 a to nás uklidnilo a více méně Kladno odzbrojilo. Když pak Flachsík krásnou střelou přidal 4 gól bylo hotovo a 3 veledůležité body zůstali na Petříně. Takže  pochvala pro všechny za předvedený výkon nejen dneska ale i pro U18 za včerejší výhru na Sencu. K dnešnímu vítězství pro U19 nad Kladnem přispěl i svojí přítomností Honza Šnaider takže dokud U19 doma neprohraje jiného pořadatele nechceme

 

 

 SK PETŘÍN U17  -  KLADNO    3  :  0

Branky: Holmik 2 , Brandner

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/982bf04e-d9a7-4dc2-a059-d980f05769e8

 

Sedmnáctka byla favoritem , ale jednoduché to rozhodně neměla . V poli i na šance to bylo tak nějak vyrovnané utkání , takže rozhodli maličkosti . Ta první byla v naší bráně . Velký debut zažil Venca Velát , který přišel před pár dny z Bolevce a odchytal fantastický zápas a druhá maličkost byla střelecká potence kapitána Matyáše Holmika , který se trefil do černého jak z penalty , tak ze hry .

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Do zápasu jsme šli s jasným cílem, odčinit výkon s Viktorkou a dokázat nejen sobě ale i ostatním, že umíme hrát daleko líp. První půle byla hodně soubojová, soupeř již od začátku spoléhal na dlouhé nákopy, propadlé balóny za obranu a standardní situace. To jim několikrát vyšlo a nás několikrát podržel výborně chytající Vašek Velát. My jsme si vytvořili několik slibných šancí převážně po pravé straně, ale síť jsme dokázali rozvlnit až těsně před poločasem, kdy penaltu s přehledem proměnil Holmik. Ve druhém poločase se soupeř dostal do tlaku, a my jsme na to zhruba 15 minut nebyli schopni reagovat. V 65.minutě se po závaru ve vápně i s přispěním štěstí trefil opět náš kapitán a od té doby jsme na hřišti dominovali a finální skóre upravil Brandner po akci fantasticky hrajícího Kulhánka, který při další akci bohužel nešťastně nohou trefil brankáře do hlavy a dohrávat jsme tak museli v deseti.

Chtěl bych všechny do jednoho pochválit, že se soustředili jen na fotbal a nereagovali na chování a komentáře fanoušků a trenéra Kladna, které prostě do mládežnického fotbalu nepatří. Na závěr bych chtěl vyzdvihnout výkon brankáře Vaška Veláta, který si odbyl premiéru v dorostenecké lize a zvládl to fantasticky a byl jednoznačně hráčem zápasu. 

 

 

 

SENCO  -  SK PETŘÍN U18   0  :  6    

Branky: Šneberger  4 , Novák , Hrdina

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/17864959-fbd1-4afc-8dcb-11c3aaad9149

 

14 minut Pepi Šnebergra a bylo po Sencu !!! Neskutečnou onemanshow předvedl na Doubravce středopolař naší osmnáctky . Bylo 25 minut do konce a Senco bylo pořád na dostřel při stavu 0 :1 . Pak ale přišlo 14 minut slávy Šnéby a bylo po všem . Čtyři  branky v rozmezí necelé čtvrthodiny je neskutečná a určitě nezapomenutelná věc ! 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Malé plzeňské derby jsme začali velmi dobře a hned ve druhé minutě  šli do vedení. První poločas však nepřinesl z obou stra pohledný fotbal, spíše to byl boj o každý kousek hřiště, což umocnil silný vítr. Klukům se nedala upřít snaha, bojovnost, ale chyběla tomu větší kvalita v kombinaci. Druhý poločas byl z naší strany o hodně lepší, kdy jsme častěji podrželi míč, hráli trpělivě. Kombinační hra s vysokým napadáním rozehrávky soupeře, dělala domácím velký problém. Odměnou nám za to  bylo pět vstřelených gólů do sítě Senca. Čtyřmi zásahy se blýskl Josef Šneberger, kterému na to stačilo čtrnáct minut. 

 

 

SENCO  -  SK PETŘÍN  U16   2  :  3

Branky: Janout , Anděl , Velychko

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/79bf637f-b87d-4cc5-89e7-68ddb5fa81a6 

 

V derby uspěla i naše U16 a dlouho to vypadalo , že je to naprosto jednoznačné ! Jenže kluci si na vlastní kůži potvrdili , že se hraje až do konce a že dokud rozhodčí nepískne konec , může se stát cokoliv . Tím spíš je konečná výhra sladší !

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

Do derby jsme šli jednoznačně pro výhru a chtěli jsme ji získat velmi aktivním napadáním, poctivou obranou a kvalitním držením míče. Vše jsme se snažili do puntíku držet, ale držení míče nám bylo neskutečně ztěžováno velmi silným větrem. Z mého pohledu musím říct, že v první půli jsme utkání dominovali. Dali jsme dva góly, první dal Lukáš Anděl po krásné střele na zadní tyč a druhý Vojta Janout, který za pomocí výrazné teče obránce dal už třetí gól za jarní část sezóny, dále měli několik dalších zajímavých šancí a soupeř nás kromě vstřeleného gólu, který přišel z rohu příliš neohrozil. Dovolím si tvrdit, že v daném rozpoložení sil by nebýt zmiňovaného větru naše dominance byla mnohem výraznější. V druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, zápas byl v naší kontrole, ale vesměs bez větších šancí na obou stranách. Do vedení o dva góly jsme se dostali zhruba 15 minut před koncem, kdy rozhodčí nařídil pokutový kop a ten si bez ostychu vzal Nazar Velychko a poslal míč přímo do šibenice. Bohužel pan rozhodčí si ho asi spletl s Petrem Třeštíkem, takže gól je připočítán našemu nejlepšímu střelci :D Do 80. minuty utkání tedy nelze kluky jinak než chválit po všech směrech, bohužel poté přišli komplikace. Rozhodli jsme se kluky trochu prostřídat a věci to úplně nepomohlo. Vítek Poděbradský si vybral den blbec a naprosto nesmyslnou a hloupou rozehrávkou věnoval soupeři penaltu a možnost se dostat do utkání. Bohudíky to náš rival nepotrestal a trefil jen tyč. Aby ovšem bylo jasno, že prostě drama bude, tak Vítek svou chybu v podstatě zopakoval a věnoval soupeři standartku ze které Senco korigovalo na 3:2. Poté už se zasloužené tři body podařilo udržet, ale stálo nás to všechny minimálně dva roky života. Výkon po 85. minut naprosto příkladný po všech stránkách, ovšem výkon v těch zbývajících 5 minutách nás příště může stát to, že celé to dlouhé úsilí všech hráčů bude vniveč. Do dalšího utkání tedy jdeme na 5. místě tabulky, s tím, že jsme zvládli za šest bodů obě derby se Sencem a v tuto chvíli jsme od začátku prosince včetně všech přípravných i soutěžních utkání našli přemožitele jen dvakrát, což si myslím, že je slušný počin. 

 

 

Ž Á C I

 

MOTORLET  -  SK PETŘÍN U15    1  :  2

Branky:  Šilhavý 2

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/007345f6-c93a-4a72-beab-fdf0ac5fe052

 

Patnáctka zažívá naprosto skvělé období !!! 4 zápasy - 4 výhry  = 12 jarních bodů a cesta vzhůru tabulkou je neskutečná ! Jen tak dál .....

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Na pražském Motorletu jsme odehráli další MU, s kvalitním a dobře připraveným mužstvem, jak po taktické, tak po technické stránce. Obzvlášť první poločas se hrálo oboustranně pěkné utkání, kdy si vytvářeli gólové příležitosti mužstva na obou stranách. Soupeř nám hrozil spíše po SS, kdy má vícero urostlejších hráčů, my si vytvářeli více šancí ze hry. A po našich dvou velkých šancích, kdy D. Romaňuk v samostatném úniku, tak F. Šilhavý při odraženém míči své šance nevyužili, nás soupeř potrestal právě po SS. Zahráním rohového kopu a nepokrytém hráči na zadní tyči se ujali domácí hráči vedení. Kluci pokračovali jak v dobrém pohybu, tak kombinaci a po pěkné akci a dohráním na přední tyči F. Šilhavý vyrovnal na 1:1. I zásluhou obou brankářů a jejich zákroky, byl poločasový výsledek 1:1.

Od začátku druhého poločasu a s přibývajícím časem jsme soupeře začali přehrávat a vytvářet si gólové příležitosti. V některém případě lepším vyřešením, či načasováním T. Sebránka, tak nastřelením tyče J. Hrdličky, nebo malým důrazem ve vápně soupeře při SS, byl stav stále 1:1. Vše se změnilo v 77´ a po aktivním presinku, zisku míče a individuální akci F. Šilhavého jsme rozhodli utkání. Nutno dodat, že za druhý poločas, kdy jsme Motorlet přehrávali fotbalově, tak i kondičně, jsme šli vítězství více naproti.

Jako trenéři jsme spokojeni za přístup a předvedený výkon, kdy kluci otočili výsledek utkání. Takové kvalitní utkání je jak zkušenost pro kluky, tak je to posouvá fotbalově.

 

 

 

 MOTORLET  -  SK PETŘÍN U14   2  :  3

Branky: Uher , Kančev , Kučera

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c05399c4-db0a-4e2b-af33-3a6efe105096

 

Dvatisícedevítky zažili na Motorletu zápas , na který se jen tak nezapomíná . Když rozhodnete v páté minutě nastavení z poslední střely zápasu o vítězství nad silným soupeřem , tak ta radost je prostě neskutečnááááááááá

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

První poločas nelze hodnotit. Z naší strany naprostá nechuť, bojácnost a nedůraz v soubojích…
Úvodní dějství jsme vysloveně protrpěli a skóre 2:1 v náš neprospěch jsme brali jako naši výhru.
Do druhého poločasu jsme přeskupili řady a obraz hry se úplně otočil. Kluci zjednodušili hru, zvýšili důraz, víc si dovolili a valili jeden útok za druhým. Kančev krátce po přestávce  vyrovnal a v 5 min. nastavení z přímého kopu dorazil soupeře Kučera.

 

 

SK PETŘÍN U13  -   měli volno

Branky :

Fakta zápasu : 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

SK PETŘÍN U12  -  měli volno

Branky : 

Fakta zápasu : 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : ......

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA U10  2013

 

V sobotu pokračoval Krajský přebor starších přípravek 2. kolem opět doma na Petříně. Kluci sehráli jen 2 zápasy, protože Nýrsko nečekaně nedorazilo. Nejdříve jsme po slušném výkonu, zejména na začátku utkání, přesvědčivě porazili Klatovy 6:2, ale se Stříbrem jsme bohužel těsně prohráli 5:6, když nás tentokrát srazily naše zbytečné chyby. Na druhou stranu musíme petřínské borce pochválit, že nesložili zbraně, když nám soupeř výsledkově odskočil. Hrát ještě 5 minut, tak věřím tomu, že jsme minimálně vyrovnali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář