Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23. - 24. 3. 2019

KDO ZASTAVÍ PETŘÍNSKOU U17 ?

 

u19-2019-pisek.jpg

LIGOVÍ DOROSTENCI PŘEJELI PÍSEK 

Naše ligové dorosty si na domácí umělce poradili s Pískem . Starší po výsledku 3 : 1 a mladší 6 : 1 , se zase trošičku posunuli v tabulce o kousek výše . Teď je čeká souboj s Meteorem a to u starších znamená přímý střet o příčky úplně nejvyšší . 

 

 

KDO ZASTAVÍ

 

PETŘÍNSKOU

 

U 17 ?

 

 

 

Ligová sedmnáctka zažívá neskutečný vstup do jarních odvet a nabízí se otázka , kdo a kdy jí přistřihne jako první křidélka . Každopádně jarní  čísla jsou parádní :  Sokolov - 6x , Příbram - 7x , Žižkov - 5x a Písek - 6x  !!! To jsou počty kolikrát si musel soupeř vyndat balon ze sítě a samozřejmě si k tomu nevzal ani jeden bodík . Stoprocentní je i druhý mladší dorost , který tentokráte v divizní soutěži vydřel všechny tři body v Táborsku . Parádní představení mají za sebou i muži . Kdo v sobotu přišel , určitě neprohloupil  !

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   NEPOMUK    8  :  0

Branky :  Vohrna 2 , Zoubek , Šimáně , Brudna , Kohout , Bendl , Provod

 

Sestava :        Suchý

Šulc (60´Trojovský) Zoubek (75´Huml) Světlík (75´Kohout)   

 Bednář    Bendl    Lisý  Fiala

Šimáně  Vohrna (67´Škarda)  Brudna (60´ Provod)  

Hrabačka , Štefl

 

Áčko bylo v pozici jasného favorita a to dokazovalo od úvodního hvizdu . Hosté sice dvě úvodní tutovky ještě přežili , ale v 9. min je poprvé ztrestal jejich rodák Aleš Brudna - 1 : 0 . Když se za pár minut trefil Lukáš Zoubek na 2 : 0 , zdálo se , že to bude branková smršť . jenže pak jsme zhruba na půl hodiny vyšli gólově naprázdno a to byla hlavní příčina toho , že to nakonec nebyla desítka . Těsně před přestávkou jsme po brankách Zdeňka Šimáněho a Marka Vohrny přidali dvě stopro pojistky a mohli jsme jít do šaten v naprostém klidu . Ve druhém poločase si hosté vytvořili asi jedinou , zato opravdu tutovou , šanci , kterou společnýma silama zlikvidovali Honza Šulc a Vojta Suchý a mohli jsme pokračovat ve střílení dalších branek a to s čistým kontem na naší straně . Premiérové trefy za áčko si připsali Michal Provod a Adam Kohout a o další se postarali Petr Bendl a Marek Vohrna . 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

V duchu jsem si takovýto průběh představoval celý týden před zápasem a jsem moc rád , že to bylo i v reálu . Soupeře hodnotit nebudu a ani nechci , ale na jeho obranu musím konstatovat , že to měl s náma těžký a to hodně . My jsme totiž do toho zápasu vstoupili skvěle a krom nějakých 20 minut v prvním dějství , jsme hráli skvěle po celý zápas. Při naší kvalitě , kterou rozhodně máme ,  to s námi potom  bude mít složité každý soupeř , kterého v téhle soutěži potkáme . Máme za sebou tři úvodní duely a do úplné  spokojenosti daleko . První duel jsme sice herně zvládli , jenže na to se historie neptá a přes to , že jsme Rokycany přehráli , tak nemáme ani bod . Ve  druhém utkání jsme zase naopak vydřeli na Rapidu body všechny , ale soupeř byl minimálně tak nebezpečný jako Rokycany a nakonec se k nám přiklonilo to pověstné štěstí . Teď jsme to zvládli s bravůrou a čeká nás neskutečně těžký a veledůležitý souboj v Nýrsku , které už tady u nás předvedlo výtečný výkon a v jehož řadách je spousty velmi dobrých fotbalistů . Nás samozřejmě zajímají tři body a velmi poctivě se na tenhle zápas připravíme .  

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  MALESICE   4  :  0

Branky :  Štefl , Gavrylovskyy , Kordík , Mertl

 

Rezerva předvedla opravdu parádní výkon a konečné skóre 4 : 0 tak nějak vůbec nevystihuje dění na hřišti . Kluci si vytvářeli jednu šanci za druhou a zvláště v první půli to byla úplná hitparáda zahozených příležitostí . Takže nakonec pohodové vítězství proti velmi nepříjemnému soupeři , který nám rozhodně nenechal nic zadarmo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím všechny kluky fakt pochválit , teda krom disciplíny : střílení branek . Jinak to totiž byl nadprůměrný výkon , který se musel všem moc a moc líbit . Kluci ukázali , že tahle soutěž je jim opravdu malá !!!

 

 

DOROST  U19

 

 SK  PETŘÍN   -   PÍSEK   3  :  1 

Branky :  Potoček , Klich , Lávička

 

Devatenáctka se opět představila doma v roli velkého favorita , což je na jednu stranu velmi příjemné zvěst , ale na druhé soupeři jsou všichni dobří a svou roli nakonec zvládla . V takovém nějakém pohodovém tempu , které rozhodně nezvedalo diváky ze sedadel , se dostali postupně až do tříbrankového vedení . Hosté se sice v závěru nadechli k nějakému mini náporu , ale bylo to na nás málo . Zasloužená výhra a teď hurá na Meteor , kde si to kluci rozdají v přímém souboji o druhou příčku ligové tabulky . 

 

 

DOROST   U18

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN     2  :  1

Branky :   Černý

 

Osmnáctka si bohužel z příšerné táborské umělky neveze ani bod a po parádním vstupu do jarní části , se trošičku zabrzdil jejich atak na příčky úplně nejvyšší . Každopádně výkon v Táboře nebyl úplně marný , ale fotbal se prostě hraje na góly a ten jsme na rozdíl od domácích dali jen jeden . 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN   -   PÍSEK   6  :  1

Branky :  Vodrážka 2 ,  Svoboda 2 , Pitipáč , Veselý  

 

Sedmnáctka drtí jednoho soupeře za druhým a bude zajímavé , kdo je jako první na jaře zastaví . Kluci už poněkolikáté vstoupili do zápasu jako uragán a už po první půli bylo jasno o vítězi tohoto zápasu . Už v 5´se do vápna vřítil Vrba , jehož zastavili hosté jen za cenu faulu a Veselý z penalty otevřel skóre . Za chvilku faulovali opět Vrbu , tentokráte před pokutovým územím a trestný kop parádně trefil Radek Svoboda - 2 : 0 . Rozhodující chvíle přišli kolem 20´kdy se napřed hlavou trefil kapitán Dan Vodrážka a stejnou částí těla i Tomáš Pitipáč a 4 : 0 bylo už dost . Když se pak se závěrečným hvizdem úvodní části pověsil do vzduchu opět Dan Vodrážka a zase "palicí" dal na 5 : 0 , bylo hotovo .  Druhá půle už byla takovým malým odvarem té první a nakonec skončila smírně 1 : 1 , když se z a naše barvy podruhé trefil Radek Svoboda . 

 

 

DOROST U16

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN     0  :  1  

Branky : Agapkin

 

Šestnáctka si pro tentokráte nechala brankové hody na někdy jindy a po několika přídělech soupeřům si odvezla všechny tři body za to nejtěsnější vítězství , které je možné . Každopádně kluci na jaře jedou a doufejme , že i jejich vítězná série bude trvat co nejdéle . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

TEMPO PRAHA  :  SK PETŘÍN    8  :  0

Branky : 

Patnáctka bohužel nezačala svou jarní jízdu nějak oslnivě a kluci si budou muset pořádně připravit na první domácí duel a ukázat , že na tom nejsou tak zle , jak vypadá výsledek z Tempa .

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

TEMPO PRAHA  -  SK PETŘÍN   2  :  0

Branky : 

Čtrnáctka bohužel na úvod taky padla a trošičku si zkomplikovala cesta za titulem . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN    6  :  4

Branky :   Macháč 2 , Jílek , Král

Nulašestky sice v Příbrami rychle vedli 0 : 2 , ale pak se domácí pořád a pořád zlepšovali , až nakonec výsledek úplně otočili . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN   12  :  4

Branky : Linhart 2 , Holý , Maxa

Naši nejmladší ligoví žáci si , stejně jako všichni jejich žákovští kolegové , museli v úvodu soutěže smířit s porážkou a musí doufat , že doma to bude jiné . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář