Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. - 23.9 2018

U 19 ŘÁDILA V SOKOLOVĚ

 

052.jpg

MLADŠÍ ŽÁCI SMÁZLI TŘEBOŇ

Naši nejmladší ligoví žáci , se v kategorii U12 postavili v našem prozatimním domovském azylu v Ledcích , borcům z předaleké Třeboně a výsledkem byla druhá letošní ligová výhra . Takže všem svěřencům trenérů Petra Horníka a Jirky Maxi  patří velká gratulace !!!

 

 

===================================

 

 

U 19

 

řádila v Sokolově

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN  -  H.BŘÍZA  1  :  1   (1:4 na PK)

Branky  :  Šimáně

 

Sestava :                      Suchý     ( 90´Hrabačka )

Šulc (87´Krystl ) Lisý   Zoubek   Fiala 

Nademlejnský  Bednář    Bendl ( 76´Kohout )  

  Gavrylovskyy (66´Peterka )  Šimáně 

Vohrna

Heller

 

Áčko bohužel nedokázalo uhrát tři body už ve druhém venkovním zápase za sebou a zaplať pánbůh za ten druhý bonusový bod , který nám tentokrát neutekl . 

Domácí se na nás velmi dobře připravili , ale hlavně v začátku zápasu se zaměřili jen na defenzívu a čekali co předvedeme . My jsme sice měli více míč na našich kopačkách a občas jsme se dostali do nějakého lehce nebezpečného zakončení , ale rozhodně to nebylo moře tutovek . 

Z domácích postupně mizel respekt , se kterým zápas začali a jejich kontry začali být stále nebezpečnější . Když už to vypadalo , že se půjde do kabin za bezbrankového stavu , tak jsme jeden z rychlých protiútoků domácích zastavili až faulem v našem pokutovém území a domácí penaltu s přehledem proměnili . Jestli si někdo v tu chvíli říkal , že je to klasický gól do šatny , tak se parádně mýlil . Hned z rozehrávky jsme totiž dostali balon na naší levou stranu , kde se ho ujal Vláďa Fiala a parádním centrem našel hlavu Zdeňka Šimáněho , který srovnal skóre . 

Druhá půle byla tak nějak podobná té druhé polovině půle první . Domácím ten bod tak nějak stačil , nám ne a tak těch šancí , byť jich bylo poskrovnu , bylo o něco více na naší útočné straně . Bohužel jsme se už neprosadili , ikdyž při šanci Venci Lisého , nám k tomu chybělo  jen několik málo  centimetrů . 

Do penaltového rozstřelu jsme poslali do brány dorostence Hrabačku a ten si jen vylepšil svoje penaltové statistiky 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Samozřejmě že nás mrzí ten ztracený bod , ale rozhodně to mrzí asi stokrát míň , než ty dva ztracené v Chotíkově . Tam jsme totiž měli vše rozehrané na tři body a nezvládli jsme úplný závěr zápasu . Teď v Bříze jsme sice byli asi lehce lepším týmem , ale domácí nám nedali zadarmo ani centimetr hřiště a z toho pramenilo to , že jsme si za celý zápas vypracovali maximálně 4 tutové šance a to nakonec bylo prostě málo . Zápasy venku nám prostě nejdou tak jak  bychom si představovali a musíme se na to pořádně zaměřit . Každopádně to že máme z tohohle zápasu "jen" dva body , bereme . Domácí si za svůj výkon nezasloužili aby neměli nic . 

 

 

MUŽI "B"

 

TLUČNÁ  -  SK PETŘÍN    0  :  6

Branky: Buranský 2 , Škarda , Kordík , Salvét , Brácha

 

Rezerva potřebovala nutně napravit svůj domácí "výbuch" proti Plasům a v Tlučné se předvedla v parádním světle . Domácí  sice v úvodu vypadali , že chtějí vyhrát a že  se  budou  chtít na nás bodově dotáhnout , ale postupem času už na trávníku hrálo jen jednou družstvo a to to naše . Konečný půltucet branek v domácí síti byl ještě milosrdným přídělem našich borců . 

 

 

DOROST U19

 

SOKOLOV  -  SK PETŘÍN    0  :  5

Branky :  Král , Demeter , Klich , Lávička , Těžký

 

Devatenáctka si v neděli vyrazila do sokolovské uhelné pánve a jejich návrat byl více než veselý . Domácí se začínají nacházet v pro ně velmi nepříjemné situaci a důležitost tohohle zápasu byla na hřišti vidět . Na mokré trávě bylo vidět spousty soubojů , ale i spousty šancí a to , že jsme šli do kabin s jednobrankovým vedením  a s nulou na kontě obdržených branek , bylo spíše malým zázrakem . Domácí rozhodně nechtěli skládat zbraně a předvedená hra z půle první jim dávala dobré naděje . jenže to jak padala po celý zápas z hůry voda , začali padat z hůry i další góly do domácí sítě . Ve zkratce  : 47´hlava - gól , 54´hlava - gól , 56´hlava - gól abylo po zápase . Pak jsme se ještě prosadili jednou a dovršili klasického bůra . Takže velká gratulace , ale rozhodně musíme zůstat na zemi , protože na 0 : 5 to rozhodně na hřišti nevypadalo , škoda , že jsme si nenechali jednu trefu na předchozí zápas se Slávií , tam by se nám hodila . 

 

 

DOROST  U 18

 

SŠ PLZEŇ -  SK PETŘÍN    0  :  1

Branky  :  Ledvina

 

Kluci  se sice museli obejít bez celé řady svých stabilních opor , kteří bud vůbec nemohli nastoupit , nebo museli opustit hřiště v průběhu hry , ale konečné tři body jsou tak nějak více než šťastné . Rozdíl mezi oběma týmy v tabulce je opravdu velký a to  se asi pořádně vrylo do hlav našich borců , kteří buď zahráli velmi podprůměrný zápas , nebo domácí předvedli heroický výkon . Na hřišti to byla totiž více méně velmi vyrovnaná bitva s opravdu šťastným koncem pro naše barvy . 

 

 

 

DOROST U 17

 

SOKOLOV - SK PETŘÍN  1 : 1  ( 5:4 na PK )  

Branky :  Kostifar
 
Sedmnáctka měla za sebou dvě porážky a určitě chtěla tenhle trend zastavit . Jenže trenéři se museli z různých důvodů obejít o spousty hráčů . Do hry nemohli zasáhnout  Vodrážka , Zajíček , Mašek , Navrátil a  Vrba a to se zdálo jako velká nepříjemnost . Jenže kluci na hřišti ukázali , že tenhle tým nedělá jen 11 kluků a od začátku do konce předváděli velmi dobrou hru . Když se pak v závěru přiklonilo štěstíčko na stranu domácích a po rychlém brejku se Sokolov ujal vedení 1 : 0 , tak se kluci nadechli k drtivému závěru . Tři megatutovky ještě domácí přežili , ale pak se fantasticky z poza vápna trefil Honza "KOSŤA " Kostifar  skoro do šibenice a spravedlivá remíza už zůstala až do konce . 
 
 
 

 

DOROST U16

 

SŠ PLZEŇ  -  SK PETŘÍN   2  :  6

Branky : Tříska 2 , Kostifar , Hochman , Maxa , Valenta

 

I šestnáctka měla tak trochu problémy se složením sestavy , ale ani tady to nebylo tak nějak znát . Kluci si šli za výhrou od prvních minut a s železnou pravidelností svůj náskok navyšovali

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 SK PETŘÍN   -   PÍSEK 

přeloženo na 2.10. 

 

Starší žáci si kvůli obrovské marodce svých o rok mladších kolegů nezahráli a svůj zápas s pískem si přeložili

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN  -  PÍSEK

přeloženo na 2.10.

 

Čtrnáctka se hromadně přesunula do postelí a zápasila místo s Pískem s chřipkou . Takže až tenhle zápas vyhrají , můžou jít 2.10. na Písek . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN  -  TŘEBOŇ    6  :  6

Branky :  

 

Zápas jako řemen sehráli naši mladší žáci v azylu v Ledcích . S Třeboní se celý zápas přetahovali a paradoxně ani jeden tým se nedostal do dvoubrankového trháku . Takže nakonec asi spravedlivá remíza . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN  -  TŘEBOŇ    7  :  1

Branky :  

 

Třeboňská  U12 potřebovala v Ledcích vyhrát , aby se dostala ze dna ligové tabulky a zároveň by tam dostala náš výběr . Kluci ale řekli kategorické NE , jižany nechali tam dole u rybníčků a posunuli se blíže ke středu tabulky . 

 

jahoda-2018.jpg

 "BANÁN"  ŠEL AŽ NA KREV

Brankář našeho mužského "A" týmu - Honza Příhoda , zvaný "BANÁN" , šel v  zápase se Zručí opravdu "na krev" . Po jednom ze vzdušných soubojů , ve které se rozhodl jít hlavou proti kopačce hostujícího útočníka , mu na hlavě zůstaly hned tři díry , které museli spravit až štychy v nemocnici . Každopádně mu přejem brzké uzdravení !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář