Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 21. - 22.4. 2019

NA VELIKONOCE HRÁLI JEN MUŽI

SPORTOVNÍ A FOTBALOVÝ

LETNÍ KEMP

info zde :

LETNÍ KEMP

==============================================

neymy-1.jpg

"NEYMY"  ŘÁDIL NA VELKÝ PÁTEK

Matěj Štefl , přezdívaný "Neymy" řádil v pátek v zápase mužské rezervy proti Tlučné . ČTYŘI přesné trefy doslova smázli hostující celek , bojující o záchranu v soutěži . 

 

 

VELIKONOCE

 

 

VE ZNAMENÍ ODPOČINKU

 

 

O velikonocích se na zeleném pažitu představili jen muži a oba svoje zápasy zvládli na jedničku .  Všechny ostatní kategorie měli velikonoční volno . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -  HORNÍ BŘÍZA   4  :  2

Branky :  Šimáně , Provod , Šulc , Brudna

 

Sestava :     Suchý

Šulc   Trojovský   Vinkler   Fiala 

 Bednář    Bendl ( 83´Zoubek )  Lisý

Šimáně (90´Kohout )    Gavrylovskyy ( 60´Nademlejnský  )

Provod  ( 70ˇBrudna )

Příhoda , Škarda , Kordík

 

Áčko mělo po obrovském výsledkovém propadáku ze Zruče co napravovat a úvod zápasu s Břízou tomu tak nějak napovídal . Od úvodního hvizdu jsme diktovali tempo hry a velmi záhy se dostali do vedení . Zdeněk Šimáně se dostal k odraženému míči a po 10-ti minutách jsme vedli 1 : 0 . Hned za chviličku dostal ten samý hráč parádní přihrávku od Bendla , ale tentokrát trefil jen nohu hostujícího gólmana . Převaha tak nějak pokračovala , hosté poctivě posouvali blok deseti obránců a na naší polovinu se dostávali jen sporadicky . Paradoxně jedna taková návštěva nám pomohla k navýšení skóre . Vysunutí rychlonohého Šimáněho  skončilo jeho parádní přihrávkou na zcela volného Michala Provoda a bylo to 2 : 0 . Druhá půle probíhala tak nějak stejně a nikdo nevěřil , že by se mohlo něco stát . Jenže po hodině hry přišla druhá střela na ba naší bránu a bylo to už jen 2 : 1 . A aby toho nebylo málo , tak za tři minuty hosté kopali roh a odražený míč parádní pumelicí vrátili do naší šibenice - 2 : 2 . Naštěstí se Bříza dlouho neradovala . Prakticky z výkopu jsme sehráli jednoznačně nejhezčí akci celého zápasu , po které se do prázdné trefil Honza Šulc a zase jsme vedli . Výsledek jsme si hlídali a hodně daleko od naší brány a pojistku na 4 : 2 jsme přidali až v poslední minutě , kdy se po centru Šimáněho trefil hlavou Aleš Brudna

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

K výhře nám  stačilo jen takové průměrné , pohodové tempo , ze kterého nás samozřejmě vyvedlo vyrovnání na 2 : 2 , ale hned poté jsme zapli a zase odskočili . Paradoxně jsme minulý týden při debaklu ve Zruči předvedli daleko lepší výkon než teď  , ale nakonec jsme rádi za všechny body . Bříza jestli něco pořádně umí , tak je to bránění a strašně blbě se proti nim prosazuje . Ten jejich blok je velice kompaktní a strašně pohyblivý . Nám pak schází ta top kvalita kterou bychom se proti takové hře prosadili a ještě k tomu nám nepomáhá ani stav našeho hřiště , které se sice zvedá , ale do ideálu má ještě hodně daleko . Každopádně jsme za ty tři body rádi i v kontextu toho , jak mladý tým jsme tentokrát na hřiště vyslali . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  TLUČNÁ

Branky :   Štefl 4  , Brácha

 

Rezerva si  mohla před svátkama zadělat na rozhodující atak k postupu a nakonec se jí to i díky kanonádě Matěje Štefla povedlo . Teď už nevím o žádném týmu , který by nám postup o level výš nějak překazil , ani znepříjemnil . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:  Dá se říci , že jeden úkol máme za sebou , protože s tímhle materiálem , který máme je desetibodový náskok na druhý tým tabulky naprosto jednoznačně dostačující . Teď si dáme ještě jeden , vyhrát všechny jarní zápasy !!!

 

 

DOROST  U19

 

  SK  PETŘÍN  

Branky :  

 

Devatenáctka měla volno

 

 

DOROST   U18

 

 SK PETŘÍN  -  1.- místo Prague Cup 

Branky :   

 

Osmnáctka se vydala o velikonocích na velký turnaj do Prahy a po třídenních bojích , ve kterých jí postupně pomáhali kluci z U17 i z U16 si poslední parta odvezla v neděli z Prahy zlaté medaile . 

Takže velká gratulace !!!

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN     

Branky :  

 

Sedmnáctka měla volno

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  

Branky : 

 

Šestnáctka měla volno

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

SK PETŘÍN  

Branky :   

 

Patnáctka měla volno

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN 

Branky : 

Čtrnáctka měla volno

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SK PETŘÍN  

Branky :   

Třináctka měla volno

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

  SK PETŘÍN  

Branky :  

Dvanáctka měla volno